Ce parere aveti despre lyoness?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Cariera » Ce parere aveti despre lyoness? » Pagina 1 din 1

Letitia_Parvan Avatarul lui Letitia_Parvan
Citeaza Raspunde

Postat de Letitia_Parvan pe 22 Februarie 2011 la 10:12

Nu vreau sa fie interpretat ca reclama mascata pe forum, nu am aceasta intentie si de aceea incerc de la bun inceput sa semnalez acest lucru.

Ma intereseaza parerea voastra despre sistemul lyoness.

De curand un prieten mi-a spus ca pot sa fac cumparaturi de la anumite magazine si sa primesc o parte din bani inapoi. Undeva intre 5 si 10 la suta din valoare. Ceea ce mi se pare foarte tare.

Va intreb si eu acum, intradevar asa este? Sau mai precis cum functioneaza sistemul lyoness?
alexamdru Avatarul lui alexamdru
Citeaza Raspunde

Postat de alexamdru pe 22 Februarie 2011 la 16:51

Bine mai Letitia...pai tu crezi ca asa merg lucrurile? Uite ce iti propun:1. daca eu am un kg de ulei si iti spun ca poti sa-l cumperi de la mine cu 10 lei dar ca iti fac un discount de 50 la suta si ti-l vand cu 5 lei inseamna ca ti-am dat inapoi 50 la suta din cat costa. Nu? Din pacate nu sunt economist, ci inginer si e greu sa ma exprim(Inginerii, la fel ca si cainii au o privire inteligenta dar amandurora le vine greu sa se exprime).
2. Daca vezi pe un produs ca scrie 110% randament poti scuipa pe el fara nici o problema(nu exista asa ceva din considerente evidente).
Compara calitativ si cantitativ cu ce e pe piata, daca e vorba de un bun electric/electronic analizeaza fiabilitatea a doua bunuri cu aceleasi caracteristici(extensia calitatii in timp)... In plus: cumperand de la magazin(pui mana pe ce cumperi, simtul tactil e foarte important). Vezi ca economia se duce de rapa total iar aceste magazine nu fac decat sa adanceasca groapa sub economie.

Cu stima.
yuppydan Avatarul lui yuppydan
Citeaza Raspunde

Postat de yuppydan pe 23 Februarie 2011 la 08:30

Am o parere excelenta .
Este o metoda de a face bani fie din propriile cumparaturi , fie si din a altora daca reusesti sa-ti faci o retea . Daca vrei poti sa faci si o afacere profitabila din Lyoness depinde de cat te implici.
Cezar_P Avatarul lui Cezar_P
Citeaza Raspunde

Postat de Cezar_P pe 25 Februarie 2011 la 13:19

Din ce stiu eu e adevarat ca poti sa primesti bani inapoi dar procentul e mai mic 1,5%.
udangiu Avatarul lui udangiu
Citeaza Raspunde

Postat de udangiu pe 4 Martie 2011 la 06:42

Este una din cele mai bune afaceri. Lyoness a incheiat contracte cu mii de agenti economici din mai toate domeniile de activitate, dupa principiul "eu iti aduc clienti, tu imi dai discount".Daca ai rabdare,mergi la cumparaturi in magazinele partenere,iti faci o retea care face cumparaturi din aceleasi magazine,cate zile vei avea,iti vor intra bani in cont,iar in timp,o sa te feliciti ptr ca te-ai inscris in aceasta comunitate(a oamenilor care fac cumparaturi impreuna).Si nu mai pleca urechea la toti neavenitii care-si dau cu parerea,fara sa cunoasca subiectul.Mult succes in afacere!
hanzy Avatarul lui hanzy
Citeaza Raspunde

Postat de hanzy pe 4 Martie 2011 la 08:08

este ceva piramidal ca sa avansezi in piramida trebuie sa introduci pe linia ta alte persoane care sa cumpere produse si care la rindul lor sa introduca si ele alte persoane.
hanzy Avatarul lui hanzy
Citeaza Raspunde

Postat de hanzy pe 4 Martie 2011 la 08:11

eu sunt membru Lyoness cu card si daca nu lucrezi in retea cistigul este micut dar exista. daca lucrezi in retea se vede mai bine cistigul.
mariusk Avatarul lui mariusk
Citeaza Raspunde

Postat de mariusk pe 4 Martie 2011 la 10:49

Oameni buni,

ma intreb uneori de ce isi dau cu parerea oamenii despre un lucru care nu le este cunoscut?!?! Lyoness este cea mai mare comunitate internationala de cumparatori. Functioneaza foarte bine indiferent daca oameni ca alexamdru (nu mai stiu daca inginer sau caine) spun multe dar nimic in acelasi timp.

Aceasta afacere nu se poate deslusi pe Net. Sunt prezentari gratuite in peste 20 de orase din tara. Sunt 10 beneficii pe care Lyoness le ofera. Este pur si simplu genial sistemul. Si nu mai asemanati tot ce nu cunoasteti sau nu intelegeti cu sistemul piramidal. Sunt lucruri total diferite.

Sfatul meu este sa va informati oficial (www.lyoness.ro) de la cei care dezvolta aceasta afacere pentru ca ei stiu cum sta treaba.

Va doresc mult succes!

MK
cassandra26 Avatarul lui cassandra26
Citeaza Raspunde

Postat de cassandra26 pe 4 Martie 2011 la 14:53

am o parere buna,ptr ca eu nu sunt inginer,ci economist,si daca pot sa castig se cheama ca nu dau.Nu stiu din ce oras esti ,dar inscrie-te in retea si fa cumparaturi.vei afla mai multe de la ceilalti.succes!!
ntirlea Avatarul lui ntirlea
Citeaza Raspunde

Postat de ntirlea pe 5 Martie 2011 la 20:35

Am vazut ca Alexandru se pretinde inginer dar habar nu are cu ce se mananca Lyness.
Lyoness este o afacere de unde primesti la cumparaturile din diverse magazine, intre 2 si 10%. Pentru asta trebuie sa te inscrii, sa primesti un card pe care sa-l prezinti la casa unde platesti cumparaturile. Cand se aduna in contul tau 43 RON iti sunt transferati automat in contul tau pe care il ai la Banca Transilvania prin care lucreaza.
Afacerea e mai complexa pentru ca se pot castiga mai multi bani din comisioane si se poate face mai mult in aceasta afacere.
In marile orase din tara sunt saptamanal prezentari ale acestei afaceri. Daca va intereseaza va pot da mai multe amanunte pentru ca sunt beneficiar al acestei afaceri.
cashbackmagazine Avatarul lui cashbackmagazine
Citeaza Raspunde

Postat de cashbackmagazine pe 8 Martie 2011 la 17:40

Cine este din Brasov si doreste sa stie mai multe ii voi explica cu cea mai mare placere
billy Avatarul lui billy
Citeaza Raspunde

Postat de billy pe 9 Martie 2011 la 14:21

cel mai bine afli mergand la o prezentare. nu este sistem piramidal ,este sistem binar.daca muncesti in sistem ai satisfactii mari. lenesii si suspiciosii nu pot decat sa te dezinformeze si descurajeze. dar in lyoness cine munceste castiga cine nu....asta e.in general procentele sunt intre 1-3% dar sunt si de 9-11%. este un sistem exceptinal...se bazeaza in special pe fidelizare siformarea retelelor de consumatori. pentru mai multe detalii te pot ajuta pe cei din bucuresti.
marianrbk Avatarul lui marianrbk
Citeaza Raspunde

Postat de marianrbk pe 24 Martie 2011 la 11:42

Buna ziua. Pt persoanele interesate sa cunoasca si sa doreasca sa se implice in afacerea Lyoness, o afacere pt toti romanii, care sunt din Onesti, si de pe toata Valea Trotusului sa ma contacteze pt a obtine toate informatiile necesare. In curand vor fi Business Info neoficiale in Onesti, unde pot participa toti clientii Lyoness si persoane interesate. Doresc sa primesc, cu aceasta ocazie, feedback despre initiativa si p.d.v. al dvs. TRIMITETI MESAJ DIN PROFILUL MEU
vicu Avatarul lui vicu
Citeaza Raspunde

Postat de vicu pe 24 Martie 2011 la 14:51

Poti pune anuntul si pe Merit Angajat, poate gasesti si acolo persoane interesate. Bafta!
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 29 Iunie 2011 la 08:49

Buna! Am o parere foarte buna despre Lyoness

nici eu
yuppy019440 Avatarul lui yuppy019440
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy019440 pe 20 Martie 2012 la 11:43

Buna! Lyoness? Mega teapa!!!! Mi-am pierdut vreo 150 de E, dar cel mai rau imi pare de timpul pierdut. Da, faceti Lyoness: toti cei ce n-aveti ce face. Despre mine:m-am lecuit...aaa si mai cunosc niste persoane care asteapta si acum sa-si ridice niste bani...asteptare placuta!!!Asadar Lyoness:
yuppy019518 Avatarul lui yuppy019518
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy019518 pe 6 Aprilie 2012 la 10:57

Poti dezvolta te rog, macar sa stim de ce anume sa ne ferim...
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info