Simt ca trebuie sa ma descarc...
Pagina 1 din 5

Toate forumurile » How to » Simt ca trebuie sa ma descarc... » Pagina 1 din 5

Pagini: 1 2 3 4 5 >>
Sari la pagina:
luludaki Avatarul lui luludaki
Citeaza Raspunde

Postat de luludaki pe 25 Februarie 2011 la 21:14

Am terminat facultatea in 2009 la Bucuresti,sectia Marketing la Spiru Haret la zi.De ce particulara?Pentru ca am facut baschet de performanta.Descoperisem marea dragoste in 2007 ,eram cu capul in nori si oarba.El a plecat in Creta sa munceasca in sezon si pentru ca il iubeam enorm am zis in felul urmator:"nu mai dau la master anul asta si dau la anul";eu vorbisem cu el ca in momentul in care ne intoarcem in tara vom sta in Bucuresti sa ne gasim de munca.An ajuns acolo,am muncit la un hotel foarte bun a fost bine.El si-a schimbat planurile si a zis ca ii e teama sa meraga in bucuresti si ca mai bine stam noi in orasul nostru.A reusit sa ma convinga sa mergem acasa.Cei drept mi-au prins bine banii facuti acolo in 3luni.I-am investit in mine(o problema de sanatate).Am stat la el acasa si am inceput sa observ multe lucruri.Cheltuia enorm pe tot felul de prostii si a inceput sa ma dezamageasca enorm,plus ca ne-am si batut de vreo 2 ori.Normal ca nici eu nu mi-am mai dat interesul in relatie sa fac ceva de genul sa am grija de el prea mult.Incepuse sa-mi zica chestii de genul "fac ce vreu eu,mereu am facut".Vroiam sa renunt la el,dar mi-am zis ca mai trebuie sa plec o data in Creta tot sezonul sa-mi adun pentru ceea ce vroiam sa-mi fac-masterul.Seful de restaurant l-a chemat pe el primul si urma sa plec si eu in 2 saptamani,dar datorita faptului ca s-au anulat multe rezervari in acea perioada ,mi-a zis sa astept ca o sa ma cheme.Ai mei ma bateau la cap si ma stresau zicandu-mi ca poate nu ma mai vor cei de acolo si au inceput cu tot felul de reprosuri de genul de ce nu te-ai angajat la kufland samd.Am plecat la Bucuresti pentru ca o prietena isi dadea demisia si ramaneam eu pe postul ei.Aceasta nu a mai plecat si eu a trebuit sa-mi caut de munca in Bucuresti.Neavand experienta,relatii mi-am gasit de munca la firme de 2 lei unde ba nu mi-am luat toti banii,ba s-a dat la mine seful.La un moment dat l-am sunat pe prietenul meu si i-am zis ca ne despartim.Am fost despartiti 2 luni,dar a insistat mult sa ne impacam.La sfarsitul lui iulie am avut sa-i zic asa o depresie.Aveam nevoie de un job si eram disperata.Am plecat in Creta unde m-am impacat cu el.A fost perfect o luna dupa care iar am inceput sa ne certam.La inceput m-am simtit ingrozitor de geloasa cand am aflat ca el fusese cu o tipa ce lucra la hotel.Am crezut ca-l iubesc si o sa fie bine.Nu a fost.Am venit in tara,la mine in oras si am inceput sa merg la o firma sa fac practica de contabilitate.Imi place.El statea mereu acasa cu p... in mana fara sa faca nimic.Asta ma scotea din minti.Am inceput sa nu mai am chef nici de sex.Faceam cred la saptamana.Ne-am despartit pe motiv ca nu mai are parte de sex.Eu imi doream asta.M-a deranjat enorm cand am aflat ca la 2 zile a plect in Varna la fata aceea de la hotel.Asta e.
Acum sunt acasa cu ai mei si mereu imi reproseaza multe.In primul rand ca nu am un loc de munca, nu am facut masteratul.Eu stiu ca pot,am ambitie,dar uneori mai cad dezamagita.Mi-am cautat de munca si nu am gasit.Acum daca pana in aprilie nu-mi gasesc plec iar si Dumnezeu sa ma aiba in paza.Vreau sa o sa ma apuc de masterat la Bucuresti.Ma simteam rau inainte sa va scriu astea pentru ca tocmai am avut o sedinta cu ai mei(asa ca la armata).Totusi mi-a scazut increderea in mine.Am facut multe greseli si vreau sa-mi schimb viata.
Citeaza Raspunde

Postat de luludaki pe 25 Februarie 2011 la 21:21

Ma scuzati ca am scris atat de mult, dar am momente cand ma simt extrem de aiurea.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Februarie 2011 la 22:05

nu fi dezamgita...dupa orice poveste de genul asta un om cu tarie de caracter iese mai puternic,restul...deschide la protv,la 5 si ii vezi arunca-ti de pe poduri,de pe blocuri,cu furadanu in ei,cu streangul de gat!...ce ti s-a intamplat sa-ti fie o lectie,daca ai gresit vezi unde,sa nu mai repeti pe viitor aceeas gresala si tine cont...uita-te in jur,ca sunt multi care gresesc,invata si de la ei,nu-i nevoie treci si tu prin aceleas experiente ca sa inveti...lasa ca ne mai auzim,iti promit!
Citeaza Raspunde

Postat de luludaki pe 25 Februarie 2011 la 22:09

Mersi Ser.Ma simt mai puternica,dar mai rece.Uneori ma intreb daca nu cumva ai mei au dreptate sa raman la mine in oras.Ei spun ca am prea multe figuri,am nasul pe sus si din cauza asat sunt in situatia asta
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Februarie 2011 la 22:17

De la: luludaki, la data 2011-02-25 22:09:03 Mersi Ser.Ma simt mai puternica,dar mai rece.Uneori ma intreb daca nu cumva ai mei au dreptate sa raman la mine in oras.Ei spun ca am prea multe figuri,am nasul pe sus si din cauza asat sunt in situatia asta

foarte bine ca ai nasul pe sus,de ce au mai investit in tine sa fii proasta satului,sa zic asa...ar trebui sa fie mandri de tine,si sa te sprijine,neconditionat, ptr asta sunt parintii,nu sa te critice...orice sfat e binevenit din partea lor,bun sau rau,esti destul de matura sa faci diferenta intre ce e bine si ce nu,sa alegi ce ti se potriveste...continua sa crezi in tine,daca n-o faci tu nimeni n-o va face,in lume esti vazuta, asa cum te privesti tu,nu cum esti in realitate!
Citeaza Raspunde

Postat de luludaki pe 25 Februarie 2011 la 22:21

Si totusi am momente cand cad si singura ma ridic.Am atatea regrete,dar nu pot schimba trecutul, dar imi trebuie un job sa ma pot linisti.Am nevoie de ordine.
Citeaza Raspunde

Postat de luludaki pe 25 Februarie 2011 la 22:26

Astazi s-a intamplat sa dorm pana la 10.A fost o intamplare.Nu am fost la firma de contabilitate pentru ca e stricat pc-ul pe care lucrez si pentru ca nu am pus ceasul am dormit cam mult.E iarna,e frig si din greseala am stat mai mult.Am avut un scandal monstru din partea tatalui vitreg care e pensinar militar.ah...scandal toata ziua.
venus2509 Avatarul lui venus2509
Citeaza Raspunde

Postat de venus2509 pe 25 Februarie 2011 la 22:26

De la: ser, la data 2011-02-25 22:17:47
De la: luludaki, la data 2011-02-25 22:09:03 Mersi Ser.Ma simt mai puternica,dar mai rece.Uneori ma intreb daca nu cumva ai mei au dreptate sa raman la mine in oras.Ei spun ca am prea multe figuri,am nasul pe sus si din cauza asat sunt in situatia asta

foarte bine ca ai nasul pe sus,de ce au mai investit in tine sa fii proasta satului,sa zic asa...ar trebui sa fie mandri de tine,si sa te sprijine,neconditionat, ptr asta sunt parintii,nu sa te critice...orice sfat e binevenit din partea lor,bun sau rau,esti destul de matura sa faci diferenta intre ce e bine si ce nu,sa alegi ce ti se potriveste...continua sa crezi in tine,daca n-o faci tu nimeni n-o va face,in lume esti vazuta, asa cum te privesti tu,nu cum esti in realitate!

Citeaza Raspunde

Postat de luludaki pe 25 Februarie 2011 la 22:39

Nu vreau sa par o victima
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Februarie 2011 la 22:40

De la: luludaki, la data 2011-02-25 22:39:06 Nu vreau sa par o victima

este treaba fiecaruia sa te privesca cum ii place... ...eu vreau goala!
Citeaza Raspunde

Postat de luludaki pe 25 Februarie 2011 la 22:41

De la: ser, la data 2011-02-25 22:40:56

E frig
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Februarie 2011 la 23:21

De la: luludaki, la data 2011-02-25 22:41:40
De la: ser, la data 2011-02-25 22:40:56

E frig

e frig ...ne ardem!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Februarie 2011 la 00:51

De la: ser, la data 2011-02-25 23:21:48
De la: luludaki, la data 2011-02-25 22:41:40[quote

e frig ...ne ardem!

Romanticule... :))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Februarie 2011 la 01:05

De la: Goku, la data 2011-02-26 00:51:25
De la: ser, la data 2011-02-25 23:21:48
De la: luludaki, la data 2011-02-25 22:41:40[quote

e frig ...ne ardem!

Romanticule... :))

hai nu sta cu limba-n gura,adu lumanarile alea odata,sa fiu romantic,pana la capat!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Februarie 2011 la 01:57

Floricica, fata...capul sus bre. Ai facut si tu ceva turism sexual...care-i baiul? Pune mana pe carte, fa maxterul ca mamifere e destule fata. Mi-a placut faza cu "fac ce vreau...", si eu sunt la fel "fac ce vreau dar numai cand vrea fimea...", ce rost are sa ma mai contrez cu ea cand au am ultimul cuvant: "Da mamica, ai dreptate".

Nu stiu ce varsta ai si nici nu ma intereseaza dar vreau sa-ti spun ca sunt experiente in viata pe care nu le doresti si totusi ai parte de ele. Nu e vorba de "management prost in relatie" ci e doar factorul uman de vina.
Ce nu pot eu sa inteleg la voi femeile: " De ce purtati pantofi care va bat sau va strang cand sunt atatea magazine cu pantofi de dama?"
Citeaza Raspunde

Postat de luludaki pe 26 Februarie 2011 la 09:28

De la: io___vasili, la data 2011-02-26 01:57:03Floricica, fata...capul sus bre. Ai facut si tu ceva turism sexual...care-i baiul? Pune mana pe carte, fa maxterul ca mamifere e destule fata. Mi-a placut faza cu "fac ce vreau...", si eu sunt la fel "fac ce vreau dar numai cand vrea fimea...", ce rost are sa ma mai contrez cu ea cand au am ultimul cuvant: "Da mamica, ai dreptate".

Nu stiu ce varsta ai si nici nu ma intereseaza dar vreau sa-ti spun ca sunt experiente in viata pe care nu le doresti si totusi ai parte de ele. Nu e vorba de "management prost in relatie" ci e doar factorul uman de vina.
Ce nu pot eu sa inteleg la voi femeile: " De ce purtati pantofi care va bat sau va strang cand sunt atatea magazine cu pantofi de dama?"

De ce?Pantru ca m-am simtit prost fata de el.M-a ajutat sa ajung in Creta intr-un moment foarte prost din viata.A avut grija de mine,mi-a gasit acolo de munca,dar treptat am inceput iar sa ma indepartez.Trebuie sa recunosc acum ca m-am impacat cu el pentru ca aveam nevoie de el,desi inainte sa plec din tara simteam ca imi doresc sa-l accept asa cum e.L-am incurcat si pe el.M-am simtit vinovata,apoi am incercat sa-l fac sa zica el stop.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Februarie 2011 la 13:21

De la: ser, la data 2011-02-26 01:05:51
De la: Goku, la data 2011-02-26 00:51:25[quote name='ser'

hai nu sta cu limba-n gura,adu lumanarile alea odata,sa fiu romantic,pana la capat!

Vrei si niste benzina ??
Citeaza Raspunde

Postat de luludaki pe 26 Februarie 2011 la 13:24

Sa-mi dai foc?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Februarie 2011 la 13:27

De la: luludaki, la data 2011-02-26 13:24:54 Sa-mi dai foc?

eu ?? tie nu.... :))) Ser mi-a zis ca vrea el placerea asta...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Februarie 2011 la 13:42

De la: Goku, la data 2011-02-26 13:27:13

da ma...vreau sa o leg de un pom cu catuse si benzina imi trebuie sa dau foc la pom,dupa care sa ne ardem... brrrr...ce cosmar mai am si eu...nu stiu de unde mi-a venit!!!
Citeaza Raspunde

Postat de luludaki pe 26 Februarie 2011 la 14:20

De la: ser, la data 2011-02-26 13:42:15

da ma...vreau sa o leg de un pom cu catuse si benzina imi trebuie sa dau foc la pom,dupa care sa ne ardem... brrrr...ce cosmar mai am si eu...nu stiu de unde mi-a venit!!!

Perversule!Numai la asta iti sta mintea.Si daca nu vreau?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Februarie 2011 la 14:23

De la: luludaki, la data 2011-02-26 14:20:11
De la: ser, la data 2011-02-26 13:42:15

Perversule!Numai la asta iti sta mintea.Si daca nu vreau?

stii ce a zis motanul,pisicii cand s-au intalnit pe gard,nu?
-vrrrrrrrrei,nu vrrrrrrrrrrrrei,eu tot ti-o varrrrrrrrrr....
Citeaza Raspunde

Postat de luludaki pe 26 Februarie 2011 la 14:25

Si daca am si eu armele mele?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Februarie 2011 la 14:27

De la: luludaki, la data 2011-02-26 14:25:33 Si daca am si eu armele mele?

pa daca nu le folosesti,ce crezi, ca ma impresionezi cu arsenalul tau?! te daram de pe gard si tot ies ceva scantei!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Februarie 2011 la 14:47

De la: ser, la data 2011-02-26 14:27:58
De la: luludaki, la data 2011-02-26 14:25:33 Si daca am si eu armele mele?

pa daca nu le folosesti,ce crezi, ca ma impresionezi cu arsenalul tau?! te daram de pe gard si tot ies ceva scantei!

deci tot varrrrr =)))))))))
Citeaza Raspunde

Postat de luludaki pe 26 Februarie 2011 la 14:49

Nu!Pun cainii pe voi!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Februarie 2011 la 15:29

De la: luludaki, la data 2011-02-26 14:49:34 Nu!Pun cainii pe voi!

nici o sansa =)))
Citeaza Raspunde

Postat de luludaki pe 26 Februarie 2011 la 15:31

De la: Goku, la data 2011-02-26 15:29:36

nici o sansa =)))

Hm...imi aduc aminte de pisica mea.Cand era mica a fost violata de motani si a facut pe ea de frica.Mi-a venit murata.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Februarie 2011 la 15:42

De la: luludaki, la data 2011-02-26 15:31:45

nici o sansa =)))

Hm...imi aduc aminte de pisica mea.Cand era mica a fost violata de motani si a facut pe ea de frica.Mi-a venit murata.

vrajala... =))))))))))))))))) cica mi-a fost violata... de unde stii ?? a venit plangand ?? :)))

Nu ii mai usor sa spunem lucrurilor pe nume ?? a facut-o cu toti motanii din zona si cu asta basta :)))
Citeaza Raspunde

Postat de luludaki pe 26 Februarie 2011 la 15:50

De la: Goku, la data 2011-02-26 15:42:43
De la: luludaki, la data 2011-02-26 15:31:45

nici o sansa =)))

vrajala... =))))))))))))))))) cica mi-a fost violata... de unde stii ?? a venit plangand ?? :)))

Nu ii mai usor sa spunem lucrurilor pe nume ?? a facut-o cu toti motanii din zona si cu asta basta :)))

Era puiut.Au abuzat motanii de ea.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info