Vrea copil, dar este cu gandul la femei
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » How to » Vrea copil, dar este cu gandul la femei » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
yuanca Avatarul lui yuanca
Citeaza Raspunde

Postat de yuanca pe 1 Martie 2011 la 21:47

Toate bune si frumoase, chiar roz la inceput. De fapt, nici roz, rozaliu, iar daca stau bine si ma gandesc nici nu mai stiu cum era concret, dar... Dupa un timp, baiatul incepe sa isi doreasca un copil, in conditiile in care gandul ii zboara la femei, ma cauta foarte rar, nici nu ma suna, numai daca il pune altcineva sa o faca se intampla. Asta ma deranjeaza la el, nu ia initiavita, face totul teleghidat, nu are cunostinta de cauza. Nasol! Pleaca in vacante cu amicii, fac paranghelii cum spun ei, isi omoara timpul cu altceva, cu munca, cu hobby -urile lui. Acum ceva timp, imi spune ca vrea un copil, dar vin eu si intreb, cum dracu sa-i ofer un copil unui barbat care umbla dupa femei, care este dispus sa isi caute in continuu femei, femei? Cateodata pare un tip radical, care stie ce vrea, dar de multe ori realizez ca tot ce face este exact pe dos fata de ceea ce credeam. Este egoist, nu stie sa apreieze persoana de langa el. Totul ii revine lui, nu apreciaza momentele petrecute alaturi si pentru asta nu mai pot sa-i ofer tandrete, mangaiere sau orice altceva. Lucrul asta ma deprima si nu face altceva decat sa ma inlature. Procedez bine, nu?
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Martie 2011 la 21:52

asta-i parerea ta despre el...dar a lui despre tine?
Citeaza Raspunde

Postat de yuanca pe 1 Martie 2011 la 21:55

Sa stii ca mereu l-am intrebat, dar de fiecare data imi spune ca sunt ok in privinta lui. Doar ca nu reusesc sa pricep ce inseamna " ok -ul".
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Martie 2011 la 23:04

De la: yuanca, la data 2011-03-01 21:55:00Sa stii ca mereu l-am intrebat, dar de fiecare data imi spune ca sunt ok in privinta lui. Doar ca nu reusesc sa pricep ce inseamna " ok -ul".

esti ok....daca stii sa faci o mancare cat de cat,daca esti curatica,daca nu comentezi cand merge la o berica cu baietii,daca iti spun altii poezii de dragoste,dar te fwute doar el,daca pui botul la ce iti promite el,acum de exemplu,ca ai intrat aici si ceri o parere,te-ai razvratit si daca ai indrazni sa-i spui si lui ce crezi tu ...s-ar putea ca din dragoste sa-ti idoaie fatza,ptr ca nu poti renunta la un animal de povara,care mai are si picioarele deschise non stop ptr el...daca tu iti gasesti pe un altul acum...lui ii fuge pamantul de sub picioare,cam asta e sentimentul...si ti-l va spune si el,sunt convis,cu aceleasi cuvinte...incearca numai!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Martie 2011 la 11:14

poate ii place sa fie mai libertin ??? daca vrea un copil eu zic ca ar trebui sa vorbesti cu el mai serios...OK-ul ala nu ajunge...un copil are nevoie de 2 parinti,nu doar de mama,ci si de un tata responsabil...
Tigara_Electronica Avatarul lui Tigara_Electronica
Citeaza Raspunde

Postat de Tigara_Electronica pe 2 Martie 2011 la 16:10

Barbatul tot timpul va fi cu gandul la femei, asta daca nu se pocaieste si izoleaza .. e natura barbatului ..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Martie 2011 la 18:12

De la: Tigara_Electronica, la data 2011-03-02 16:10:16Barbatul tot timpul va fi cu gandul la femei, asta daca nu se pocaieste si izoleaza .. e natura barbatului ..

...ma mir ca nu ne sfatui s-o facem si p-asta,sa ramai tu singuru barbat!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Martie 2011 la 18:13

De la: Goku, la data 2011-03-02 11:14:17poate ii place sa fie mai libertin ??? daca vrea un copil eu zic ca ar trebui sa vorbesti cu el mai serios...OK-ul ala nu ajunge...un copil are nevoie de 2 parinti,nu doar de mama,ci si de un tata responsabil...

lasa gokule n-o mai plange...il cresti tu responsabil,ca sa nu-ti para rau mai tarziu!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Martie 2011 la 18:16

De la: yuanca, la data 2011-03-01 21:47:53Toate bune si frumoase, chiar roz la inceput.

pai daca sunt chiar roz...ce te mai vaiti...i-ai omului un bidon de bere la 2juma si asteapta-l acasa...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Martie 2011 la 19:51

De la: ser, la data 2011-03-02 18:13:32
De la: Goku, la data 2011-03-02 11:14:17poate ii place sa fie mai libertin ??? daca vrea un copil eu zic ca ar trebui sa vorbesti cu el mai serios...OK-ul ala nu ajunge...un copil are nevoie de 2 parinti,nu doar de mama,ci si de un tata responsabil...

lasa gokule n-o mai plange...il cresti tu responsabil,ca sa nu-ti para rau mai tarziu!

cu al meu asa voi face :d

dar tu ?? :)))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Martie 2011 la 23:18

De la: Goku, la data 2011-03-02 19:51:42
De la: ser, la data 2011-03-02 18:13:32

cu al meu asa voi face :d

dar tu ?? :)))

nici eu nu il cresc!
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 3 Martie 2011 la 08:04

De la: yuanca, la data 2011-03-01 21:47:53Toate bune si frumoase, chiar roz la inceput. De fapt, nici roz, rozaliu, iar daca stau bine si ma gandesc nici nu mai stiu cum era concret, dar... Dupa un timp, baiatul incepe sa isi doreasca un copil, in conditiile in care gandul ii zboara la femei, ma cauta foarte rar, nici nu ma suna, numai daca il pune altcineva sa o faca se intampla. Asta ma deranjeaza la el, nu ia initiavita, face totul teleghidat, nu are cunostinta de cauza. Nasol! Pleaca in vacante cu amicii, fac paranghelii cum spun ei, isi omoara timpul cu altceva, cu munca, cu hobby -urile lui. Acum ceva timp, imi spune ca vrea un copil, dar vin eu si intreb, cum dracu sa-i ofer un copil unui barbat care umbla dupa femei, care este dispus sa isi caute in continuu femei, femei? Cateodata pare un tip radical, care stie ce vrea, dar de multe ori realizez ca tot ce face este exact pe dos fata de ceea ce credeam. Este egoist, nu stie sa apreieze persoana de langa el. Totul ii revine lui, nu apreciaza momentele petrecute alaturi si pentru asta nu mai pot sa-i ofer tandrete, mangaiere sau orice altceva. Lucrul asta ma deprima si nu face altceva decat sa ma inlature. Procedez bine, nu?

din cate intelegg a fost defapt un roz pal , gandeste-te mai bine inainte de a face acel pas, nu de alta, dar mi se pare ca amandoi sunteti cam aerieni
yuppykw Avatarul lui yuppykw
Citeaza Raspunde

Postat de yuppykw pe 3 Martie 2011 la 08:08

Ca o gluma.....cred ca nu a reusit sa faca un copil cu celelalte femei si acum incearca si cu tine.......
Cert este ca nu aveti nimic in comun......poate doar ceva interese:financiare ,carnale,sau ceva de genul.....nu-i asa???
Oricum ar fi ....nu este de ajuns pentru a lua decizia de a face un copil impreuna......nu este o joaca,,de-a incerca si asta''....nu???
Mai gandeste-te si nu lua aceasta decizie decat daca esti ferm convinsa de sentimentele amandurora.
Mult noroc in dragoste si mai multa seriozitate in tratarea a astfel de decizii majore ...cred eu.
Citeaza Raspunde

Postat de yuanca pe 3 Martie 2011 la 08:37

Eeee, pai nici nu ma gandesc sa-i fac copil, chiar nu-mi sta gandul la asa ceva. Consider ca a avea un copil reprezinta o responsabilitate mare si, plus de asta, un copil este conceput din dragoste, sentiment de care ma indoiesc in ceea ce-l priveste. Il voi mai lasa un pic sa vad spre ce canale se orienteaza, daca ramane tot cu capul in nori si nu devine responsabil fata de ceea ce imi cere, cu siguranta relatia nu o sa mai existe...
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 3 Martie 2011 la 08:40

De la: yuanca, la data 2011-03-03 08:37:54Eeee, pai nici nu ma gandesc sa-i fac copil, chiar nu-mi sta gandul la asa ceva. Consider ca a avea un copil reprezinta o responsabilitate mare si, plus de asta, un copil este conceput din dragoste, sentiment de care ma indoiesc in ceea ce-l priveste. Il voi mai lasa un pic sa vad spre ce canale se orienteaza, daca ramane tot cu capul in nori si nu devine responsabil fata de ceea ce imi cere, cu siguranta relatia nu o sa mai existe...

multi se concep si din gresala, cat despre canale...o sa fie cele de sport
yuppy011536 Avatarul lui yuppy011536
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy011536 pe 3 Martie 2011 la 08:43

DACA VREI SA CUMPERI MERE DIN PIATA SAU ALTE FRUCTE, ALEGI CE ESTE MAI BUN SAU LE CUMPERI LA INTAMPLARE, CHIAR ALTERATE? BANUIESC CA NU CUMPERI CE NU-TI PLACE, DESI CHIAR DACA LE CUMPERI DIN GRESALA ALTERATE (NU AI OBSERVAT), ACASA LE ARUNC8I LA COUL DE GUNOI SI AI SCAPAT. DAR, DACA "CUMPERI" UN BARBAT ALTERAT LA CAP( DIN GRSALA) CARE NU GANDESTE LOGIC, SI ARE UN COMPORTAMENT NESERIOS,NU ESTE ARUNCAT LA "COS", IMEIDIAT, VEI AVEA PROBLEME TOATA VIATA. TE AUTO PEDEPSTI CU BUNA STIINAT. ASA CA FUGI DE EL CAT MAI REPEDE,TARA ESTE PLINA DE BAIETI SERIOSI. INCEARCA SA TRAGI IN VIATA LOZUL CEL BUN NU CEL CU PROBLEME!ASCULIATI INTUITIA, FA CEEA CE SIMTI CA TREBUIE SA FACI, NU TOLERA PROSTIA, CA TE OMOARA, IAR EL NICI NU VA REGRETA.
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 3 Martie 2011 la 08:54

De la: yuppy011536, la data 2011-03-03 08:43:52DACA VREI SA CUMPERI MERE DIN PIATA SAU ALTE FRUCTE, ALEGI CE ESTE MAI BUN SAU LE CUMPERI LA INTAMPLARE, CHIAR ALTERATE? BANUIESC CA NU CUMPERI CE NU-TI PLACE, DESI CHIAR DACA LE CUMPERI DIN GRESALA ALTERATE (NU AI OBSERVAT), ACASA LE ARUNC8I LA COUL DE GUNOI SI AI SCAPAT. DAR, DACA "CUMPERI" UN BARBAT ALTERAT LA CAP( DIN GRSALA) CARE NU GANDESTE LOGIC, SI ARE UN COMPORTAMENT NESERIOS,NU ESTE ARUNCAT LA "COS", IMEIDIAT, VEI AVEA PROBLEME TOATA VIATA. TE AUTO PEDEPSTI CU BUNA STIINAT. ASA CA FUGI DE EL CAT MAI REPEDE,TARA ESTE PLINA DE BAIETI SERIOSI. INCEARCA SA TRAGI IN VIATA LOZUL CEL BUN NU CEL CU PROBLEME!ASCULIATI INTUITIA, FA CEEA CE SIMTI CA TREBUIE SA FACI, NU TOLERA PROSTIA, CA TE OMOARA, IAR EL NICI NU VA REGRETA.

buna comparatie, cu diferenta ca fructele se mai culeg si de pe ram nu numai de pe taraba
wshu_mc Avatarul lui wshu_mc
Citeaza Raspunde

Postat de wshu_mc pe 3 Martie 2011 la 09:23

priveste partea buna a lucrurilor...nu alearga dupa barbati
nu_comentez Avatarul lui nu_comentez
Citeaza Raspunde

Postat de nu_comentez pe 3 Martie 2011 la 10:02

De la: ser, la data 2011-03-01 23:04:11
De la: yuanca, la data 2011-03-01 21:55:00Sa stii ca mereu l-am intrebat, dar de fiecare data imi spune ca sunt ok in privinta lui. Doar ca nu reusesc sa pricep ce inseamna " ok -ul".

esti ok....daca stii sa faci o mancare cat de cat,daca esti curatica,daca nu comentezi cand merge la o berica cu baietii,daca iti spun altii poezii de dragoste,dar te fwute doar el,daca pui botul la ce iti promite el,acum de exemplu,ca ai intrat aici si ceri o parere,te-ai razvratit si daca ai indrazni sa-i spui si lui ce crezi tu ...s-ar putea ca din dragoste sa-ti idoaie fatza,ptr ca nu poti renunta la un animal de povara,care mai are si picioarele deschise non stop ptr el...daca tu iti gasesti pe un altul acum...lui ii fuge pamantul de sub picioare,cam asta e sentimentul...si ti-l va spune si el,sunt convis,cu aceleasi cuvinte...incearca numai!
ser frate esti nebun dar nebun in sensul bun al cuvantului
monaco Avatarul lui monaco
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 3 Martie 2011 la 11:33

SER ..ai multa experienta..; cunosti...
Ai zis-o...

Draga mea..spui cam prea cu tarie ca NICI nu te gandesti la copil, DAR de fapt te macina, dupa cum vad...

Ai viziuni, dorinte cam paralele cu partenerul tau de...distractii
Tu vezi copil, relatie , familie, ..
El vede bairame, meciuri si..merjjje si-un plod (ca face asta figuri de-o vreme... ?!)
Cred ca esti un pic confuza si nu stii ce hotarare sa iei: sa faci bebe sau sa nu faci bebe... ? Asta e ?
oana1111 Avatarul lui oana1111
Citeaza Raspunde

Postat de oana1111 pe 3 Martie 2011 la 11:35

Pai nu stiu de ce mai intrebi, ca vad ca stii raspunsul. De fapt ai deschis subiectul doar ca sa-ti spui oful.

Lasa ca pentru barbati e usor sa faca copii; dau de doua ori din fund si gata.
Ia sa vedem:
- te-a luat de nevasta? NU
- are cu ce sa il intretina? Probabil ca NU
- are ce educatie sa ii dea? NO comment.
- parintii lui pot sa va ajute cu ceva in viata? La cum si-au educat poama de fiu au... iar no comment.

Asa vreau si eu vreo 10, sa mi-i faca si sa ii creasca alte fraiere iar eu doar sa ii vad cand am chef sa ma joc cu ei. Iar cand se vor face mari sa aiba grija de mine si sa fiu mandra ca am lasat copii pe pamantul asta. Ce bine ar fi, nu???
Lary_Lary Avatarul lui Lary_Lary
Citeaza Raspunde

Postat de Lary_Lary pe 3 Martie 2011 la 11:40

Ma mir,ca nu gandesti si tu cum gandesc altele

Merg pe miza, ca, daca fac un copil
il va linisti(pe respectivu)si il va lega de ea toata viata..
Exact cum ai spus si tu,
un copil inseamna o responsabilitate mare
asa ca ai grija ce vei face.

poseidon777 Avatarul lui poseidon777
Citeaza Raspunde

Postat de poseidon777 pe 3 Martie 2011 la 22:45

De la: yuanca, la data 2011-03-01 21:47:53Toate bune si frumoase, chiar roz la inceput. De fapt, nici roz, rozaliu, iar daca stau bine si ma gandesc nici nu mai stiu cum era concret, dar... Dupa un timp, baiatul incepe sa isi doreasca un copil, in conditiile in care gandul ii zboara la femei, ma cauta foarte rar, nici nu ma suna, numai daca il pune altcineva sa o faca se intampla. Asta ma deranjeaza la el, nu ia initiavita, face totul teleghidat, nu are cunostinta de cauza. Nasol! Pleaca in vacante cu amicii, fac paranghelii cum spun ei, isi omoara timpul cu altceva, cu munca, cu hobby -urile lui. Acum ceva timp, imi spune ca vrea un copil, dar vin eu si intreb, cum dracu sa-i ofer un copil unui barbat care umbla dupa femei, care este dispus sa isi caute in continuu femei, femei? Cateodata pare un tip radical, care stie ce vrea, dar de multe ori realizez ca tot ce face este exact pe dos fata de ceea ce credeam. Este egoist, nu stie sa apreieze persoana de langa el. Totul ii revine lui, nu apreciaza momentele petrecute alaturi si pentru asta nu mai pot sa-i ofer tandrete, mangaiere sau orice altceva. Lucrul asta ma deprima si nu face altceva decat sa ma inlature. Procedez bine, nu?
Citeaza Raspunde

Postat de poseidon777 pe 3 Martie 2011 la 22:54

Nu da crezare...la ce spune...e o situatie tipica

Au practicat-o si unii amici de-ai mei inainte de despartire,dreptate dau fostelor sotii...

Baietii vor o fraiera crescatoare de copii,adica o dreapta si o stanga... o fata de casa si o fata de fittness care sta.. si face si le drege...

FUGI DE LANGA EL LE CUNOSC CERCUL!!!NU TE IUBESTE DE NICIO O CULOARE!sa folosesc jargonul lor smechresc
VA VETI BATE JOC DE VIATA!!!BAIETII ACESTIA SCHIMBA FATA SI FATA tooatata viataa!!
Amicul fetelor ranite,D.D.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Martie 2011 la 23:03

De la: poseidon777, la data 2011-03-03 22:54:36Nu da crezare...la ce spune...e o situatie tipica

Au practicat-o si unii amici de-ai mei inainte de despartire,dreptate dau fostelor sotii...

Baietii vor o fraiera crescatoare de copii,adica o dreapta si o stanga... o fata de casa si o fata de fittness care sta.. si face si le drege...

FUGI DE LANGA EL LE CUNOSC CERCUL!!!NU TE IUBESTE DE NICIO O CULOARE!sa folosesc jargonul lor smechresc
VA VETI BATE JOC DE VIATA!!!BAIETII ACESTIA SCHIMBA FATA SI FATA tooatata viataa!!
Amicul fetelor ranite,D.D.

bine decabalus per scorilo!
Citeaza Raspunde

Postat de poseidon777 pe 3 Martie 2011 la 23:04

Ai foarte mare grija...

Baiatul acesta este de genul``Cheia buna intra in orice broasca``

Te rog personal,crede in realitate...

Schimbareea de fete e ffff la moda astazi.Nu te lasa pacalita...influentata...nu cauta stereotipiii...fi tu insuti...

Cum mai pui asa intrebare?!fetelor... im sorry.
Citeaza Raspunde

Postat de poseidon777 pe 3 Martie 2011 la 23:10

FETELOR...la chestia de dupa aceeea...stiti la ce ma refer

Caderea Mastii....cand e tarziu...nu va mai vaitati,plangeti,sinucideti,etcccc...

nu deschideti ochiii?!vreti sa aveti praf?!in ochi?!

Sa auzim numai de bine!
bermi Avatarul lui bermi
Citeaza Raspunde

Postat de bermi pe 4 Martie 2011 la 09:34

doamne iarta ma dar la ce vrei sa ii stea gandul?eu cred ca tu nu stii ce vrei nu el!!pt un barbat femeia e centrul universului lui!!merge la lucru vrea sa faca bani pt ce?ca sa aibe femei!isi cumpara masina cu gandul la .....femei!!cam tot ce ii da motivatie unui barbat e femeia!!!aaa ca vrea sa faca un copil cu tine asta e alta parte!tu vrei sa faci copil cu el??ce ai vazut deosebit lșa el ce te atrage??poti sa cauti tu un barbat si sa nu ceri totul de la el!sa il lasi sa respire!!am spus sa respire nu sa isi faca de cap!!eu cred ca daca tu ai stii cu adevarat ce iti doresti nu ai mai avea nici o problema sa mergi mai departe!!!tu vrei sa intri in creierul lui esti curioasa sa stii tot dar nu o sa afli niciodata!pur si simplu cauta ce iti doresti cu adevarat si vei gasi sunt convins!
tequila Avatarul lui tequila
Citeaza Raspunde

Postat de tequila pe 4 Martie 2011 la 10:00

asa e zii sa se maturizeze ca un copii nu e o jucarie
marrychary Avatarul lui marrychary
Citeaza Raspunde

Postat de marrychary pe 4 Martie 2011 la 13:10

pentru un moment am crezut ca vb despre aceeasi persoana (adica de prietenul meu ) ...
din punctul meu de vedere si asta vizavi de prietenul meu care tot asa se comporta, eu zic ca e genul de persoana care a avut o copilarie, adolescenta linistita , fara prea mari probleme,alintata, rasfatata, astfel de persoana in general VREA, dar prea stie ce. La fel tind sa cred ca persoanele care se comporta astfel , au anumite frustrari, si isi doresc sa isi traiasca viata la maxim cu toate ca se implica in relatii. Din pacate nu cunosc sensul cuvantului "a respecta", si de asta gresesc in relatii.
Eu prietenului meu i-am spus de cateva ori, ca daca simte nevoia sa isi traiasca viata sa incerce, sa experimenteze etc, e liber sa o faca , dara fara a fi cu mine in relatie , sau cu altcineva , el tot sustinea ca pe mine ma iubeste cu mine vrea sa fie bla bla bla, dar cu toate astea tot ca un copil se comporta, si din pacate cu orgoliul ranit si dezamagita i-am explicat ca eu asa nu pot , si ii urez succes in viata...la urma urmei am ajuns la o varsta la care chiar nu mai am rabdare sa "cresc" si sa invat copii despre relatii, ce implica relatiile etc ... sa-si traiasca viata pana ajunge la saturatie, si dupa asta sa se gandeasca la casatorie si copil...( bine nu mi-a reusit, pentru ca tunci cand am avut discutia cu el eram hotarata sa pun punct , dar el vrea sa continuam.... iar acum suntem in tratative...)

Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info