Cum sa il readuc inapoi?
Pagina 1 din 4

Toate forumurile » Relatii » Despartiri » Cum sa il readuc inapoi? » Pagina 1 din 4

Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:
puf_70 Avatarul lui puf_70
Citeaza Raspunde

Postat de puf_70 pe 3 Martie 2011 la 19:54

Buna!
Care dintre voi aveti barbati Varsatori? Eu am, sau am avut o relatie cu un tip din aceasta zodie, Totul a fost frumos pana am aflat ca de fapt duce un fel de viata dubla, adica relatia cu mine era una publica, iar pe NV se intalnea si cu alte tipe. Din momentul in care am aflat, totul a inceput sa se prabuseasca. Incet incet, toata incredrea mea s-a dus naibii si fara sa imi dau seama, datorita acuzelor aduse de mine mai pe sleau mai pe fara sleau, ne-am racit si l-am facut sa se inchida in el, mai exact, nu am mai comunicat absolut deloc in ultimul timp. In final, si-a strans lucrurile pentru a treia oara si a plecat la maica-sa. Problema e ca dupa o relatie de 3 ani, in care am investit destul, imi vine foarte greu sa accept despartirea. Ma durea foarte mult ca statea tot timpul pe internet, pe diverse site-uri matrimoniale si nu numai, dar taceam si din cand in cand ii mai faceam cate un mic scandal. Stergea un cont si facea altul. Pana la urma, deci, s-a saturat de gelozia mea nejustificata si a hotarat sa ia el decizia despartirii. Nu eram casatoriti dar eram ca si... Cum as putea oare sa il readuc inapoi? Eu sunt in zodia Leu, el in Varsator. Eu am 40 de ani, el 35. Oare sa mai incerc sa il readuc in viata mea, cu toate ca el nu mai vrea sa ne impacam, sau sa accept ca a fost si s-a terminat? Imi vine foarte greu sa gandesc ca nu il voi mai vedea sau ca nu vom mai fi impreuna. Il iubesc!
myprecious Avatarul lui myprecious
Citeaza Raspunde

Postat de myprecious pe 3 Martie 2011 la 20:02

tanti..io in locu' lu mata....mi-as lua altul !!mai copt!!
da vad ca mata cam vrei sa suferi!!si tot il vrei inapoi!DE CEEEEEEEEEEEEE?????????????
luludaki Avatarul lui luludaki
Citeaza Raspunde

Postat de luludaki pe 3 Martie 2011 la 20:15

Poate nu aveti suficenta incredere in dumneavoastra si de aceea il doriti inapoi.Nu puneti asa proplema.E dureroasa o despartire,stiu.Ramai cu atatea amintiri si poate si regrete.Aveti nevoie de iubire si de liniste si cu acel individ nu vad cum ati fi avut.Va sfatuiesc sa va puneti pe dumneavostra pe primul plan pentru o perioada sa va puneti in valoare frumusetea,sa nu va neglijati.La un moment dat veti fi pregatita sa fiti cu cineva de valoare.
Daca ata se rupe si faci un nod se vede.La fel si intr-o relatie.Va urez succes.Nu va mai uitati inapoi!
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 3 Martie 2011 la 20:18

De la: puf_70, la data 2011-03-03 19:54:37Buna!
Care dintre voi aveti barbati Varsatori? Eu am, sau am avut o relatie cu un tip din aceasta zodie, Totul a fost frumos pana am aflat ca de fapt duce un fel de viata dubla, adica relatia cu mine era una publica, iar pe NV se intalnea si cu alte tipe. Din momentul in care am aflat, totul a inceput sa se prabuseasca. Incet incet, toata incredrea mea s-a dus naibii si fara sa imi dau seama, datorita acuzelor aduse de mine mai pe sleau mai pe fara sleau, ne-am racit si l-am facut sa se inchida in el, mai exact, nu am mai comunicat absolut deloc in ultimul timp. In final, si-a strans lucrurile pentru a treia oara si a plecat la maica-sa. Problema e ca dupa o relatie de 3 ani, in care am investit destul, imi vine foarte greu sa accept despartirea. Ma durea foarte mult ca statea tot timpul pe internet, pe diverse site-uri matrimoniale si nu numai, dar taceam si din cand in cand ii mai faceam cate un mic scandal. Stergea un cont si facea altul. Pana la urma, deci, s-a saturat de gelozia mea nejustificata si a hotarat sa ia el decizia despartirii. Nu eram casatoriti dar eram ca si... Cum as putea oare sa il readuc inapoi? Eu sunt in zodia Leu, el in Varsator. Eu am 40 de ani, el 35. Oare sa mai incerc sa il readuc in viata mea, cu toate ca el nu mai vrea sa ne impacam, sau sa accept ca a fost si s-a terminat? Imi vine foarte greu sa gandesc ca nu il voi mai vedea sau ca nu vom mai fi impreuna. Il iubesc!

l-ai pierdut
myprecious Avatarul lui myprecious
Citeaza Raspunde

Postat de myprecious pe 3 Martie 2011 la 20:23

ce a pierdut,tati?????????????????ceva ce oricum nu era al ei??????????bine ca aici seman cu cana-ceasca-urzica-gonflabila!
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Martie 2011 la 20:36

@puf_70...stai linistita,aduna-te...si cand te simti pregatita,mergi la el si discuta pe ,,sleau,,...e un tip ok daca mai merge si la altele,bine ca nu ramane acolo si se intaoarce tot la tine...daca el nu mergea la altele,nu avea experienta necesara sa te iubeasca,nici tu nu l-ai fi iubit,tine minte...tu iubesti la el suma experientelor acumulate de-a lungul vietii sale,nu l-ai luat de virgin,sa-l cresti...tu, in loc sa te bucuri, ca dupa ce experimenteaza si alte doamne, mai are si ptr tine energie,tu ce faci,ii cauti nod in papura,degeaba,are el destule noduri in ,,papura,,altfel nu era asa solicitat ori solicitant... crede-l pe cuvant.Consider ca la patruzeci de ani ai tai,ar trebui sa fii mandra ca un tanar a ales sa-si petreaca viata alaturi de tine si facand asta din dragoste,la experienta ta de viata nu ma asteptam sa arunci cu pietre in el ca mai are si alte orizonturi,faptul ca intervenit separarea,este putin probabil ca in cazul unei reuniri sa mearga,si aici ma gandesc la cafeaua reancalzita,nu mai are acelasi gust...cum spuneam,putin probabil sa fie totul ca inainte,insista sa-l ai,dar nu te umili...daca mergi la el, nu-ti fa texte in minte,vei uita tot cand il vezi...cel mai bine iti vin cuvintele, cand il ai in fatza!...este doar o parere,ia-o ca atare!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Martie 2011 la 10:32

De la: rothmans, la data 2011-03-03 20:18:16

l-ai pierdut

sunt sigur ca ea nu si-a dat seama...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Martie 2011 la 10:38

Urat...dar eu chiar nu inteleg persoanele ca dvs :) adica va inseala pe fata,va dati seama si cu toate astea incercati s-al aduceti inapoi ?? WTF... va lasati calcata in picioare de un distrus ?? oare asta meritati ?? sunteti femeie in toata firea...puneti piciorul in prag si vedeti-va de viata dvs...meritati ceva mai bun nu aveti pic de mandrie daca nu faceti ceva in privinta lui...
Citeaza Raspunde

Postat de puf_70 pe 4 Martie 2011 la 11:03

Nu inteleg ce mai cauta pe site-urile astea de matrimoniale. Flirta mereu cu mai multe femei. Ii stiam parola si ii citeam mesajele respective. Am suferit f mult si totusi am mers asa in continuare...
Pana... nici el nu mai suportat reprosurile mele si...
Cred intr-adevar ca nu m-a meritat niciodata. Iar dragostea lui exagerata pentru mama lui, la varsta de 35 de ani, mi se pare putin cam prea mult...
Mai ales ca ea nu locuieste in acelasi oras cu mine. Poate e mai bine sa las lucrurile asa si sa caut un om care sa isi doreasca cu adevarat o familie, pentru ca eu asta imi doresc.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Martie 2011 la 11:20

De la: puf_70, la data 2011-03-04 11:03:09Nu inteleg ce mai cauta pe site-urile astea de matrimoniale. Flirta mereu cu mai multe femei. Ii stiam parola si ii citeam mesajele respective. Am suferit f mult si totusi am mers asa in continuare...
Pana... nici el nu mai suportat reprosurile mele si...
Cred intr-adevar ca nu m-a meritat niciodata. Iar dragostea lui exagerata pentru mama lui, la varsta de 35 de ani, mi se pare putin cam prea mult...
Mai ales ca ea nu locuieste in acelasi oras cu mine. Poate e mai bine sa las lucrurile asa si sa caut un om care sa isi doreasca cu adevarat o familie, pentru ca eu asta imi doresc.

exact asta trebuie sa faci :) gandeste-te si la tine,si la fericirea ta

La inceput va fi putin mai greu,dar daca va doriti cu adevarat sa incepeti o viata noua,veti vedea ca veti trece mai usor peste,si nu veti regreta...

Dragoste cu forta nu se poate...ati tinut destul in dvs...

Succes
Citeaza Raspunde

Postat de puf_70 pe 4 Martie 2011 la 18:02

Stiu, teoretic stiu, aveti perfecta dreptate. Insa de felul meu sunt o persoana loiala, fidela si atunci cand ma indragostesc, o fac cu simt de raspundere. Sau, ca sa fiu sincera, cred ca nu suport singuratatea. Eu am un baiat de 18 ani, doar pe el il am. No parents, no brothers or sisters. Si cred ca de aceea imi e atat de greu. In familia lui am vrut poate sa regasesc familia pierduta, care pentru mine a reprezentat enorm de mult. De fapt sunt constienta ca nu prea ne potriveam; nu era nici pe departe tipul care am crezut ca e, dupa descrierea facuta de el la inceputul relatiei noastre. El, altfel, este un foarte bun prieten, un excelent FIU, dar un sot nu chiar atat de bun. Are si calitati, foarte multe, dar are si defecte care ... Eu de fapt cred ca am nevoie de sustinere din partea voastra ca sa pot trece peste moment. Si va multumesc din suflet ca mi-o acordati.
luludaki Avatarul lui luludaki
Citeaza Raspunde

Postat de luludaki pe 4 Martie 2011 la 18:09

Va trece.Va doresc mult succes.Astept sa ne spuneti pe viitor ca sunteti foarte bine.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Martie 2011 la 07:53

de ce crezi ca e relevanta zodia in care e omul??
Citeaza Raspunde

Postat de puf_70 pe 5 Martie 2011 la 08:53

Pentru ca am citit foarte multe despre aceasta zodie, asta bineinteles dupa ce deja ma indragostisem lulea de el. Si incet incet am descoperit ca este foarte aproape de adevar ceea ce scriein articolele astea despre zodii. Eu sunt in zodia Leu si, la fel, in ceea ce citesc despre aceasta zodie, imi dau seama ca foarte multe ma caracterizeaza. Si nu vorbesc numai de mine si de el. Eu nu dadeam si nu dau o foarte mare importanta acestor lucruri, dar vad ca se potrivesc destul de bine cu persoanele in cauza. Bineinteles ca intr-o relatie nu conteaza zodia, cu toate ca fiecare are caracterul poate si in functie de aceasta. Conteaza si cei 7 ani de acasa, conteaza si parintii pe care-i ai, conteaza si ceea ce vrei tu de la viata.
cassandra26 Avatarul lui cassandra26
Citeaza Raspunde

Postat de cassandra26 pe 5 Martie 2011 la 08:55

Draga mea,lasa-l sa se duca.Supa reincalzita nu e buna.Te-ai umili prea mult si nu stii daca merita.Eu am fost casatorita,aveam un copil si era disperat sa fie iubit si de altele.M-am prefacut ca nu vad ,apoi,cand lucrurile erau evidente i-am zis de la obraz.S-a dus,dar m-a ars cumplit ,ptr ca eu am dat tot si el a dat mai putin.Nu si-a cerut niciodata scuze,dar ma asigura ca respectiva nu merita si ca defapt el la mine tine.Cand ma uit in urma,sunt uimita de cata rezistenta si incapatanare am dat dovada.Am vrut sa-l tin langa mine cu orice chip.Nu am reusit decat sa ma amarasc si mai tare.
Cunosc mai multi varsatori,si pot sa-ti spun ca nu se ataseaza,chiar daca iubesc.
Dar pana la urma ,tu esti cea care decizi!
adnas Avatarul lui adnas
Citeaza Raspunde

Postat de adnas pe 5 Martie 2011 la 09:00

Draga mea nu stiu daca eu detin raspunsul corect dar pot sa-mi dau cu parerea.Relatia voastra probabil a fost pentru el doar o atractie sexuala care s-a epuizat,si cam asta isi dorea ,acum poate cauta noutati ,iar daca sentimentele lui fata de tine nu sunt reale ci doar de aparenta,sau poate nici el nu stie ce vrea dar cert e un lucru,mergi mai departe ,meriti mai mult ,viata nu s-a oprit aici si poate sa apara in viata ta o relatie care sa te faca sa virbrezi din nou si de data asta cu adevarat.Totul e sa nu te grabesti,invata sa te respecti mai mult ,sa te iubesti si sa fi mai pretentioasa nu sa faci compromisuri,mergi mai departe va iesi soarele si pe strada ta.Cind o sfoara se rupe si îi faci un nod la prima presiune nodul cedeaza,e cirpeala arunca sfoara si iati alta,stiu e greu dar nu imposibil,mergi mai departe si bafta multa.
efect Avatarul lui efect
Citeaza Raspunde

Postat de efect pe 5 Martie 2011 la 09:05

Buna!
Incearca sa pui in balanta dar..Fii foarte foarte sincera cu tine!!!Avantaje si dezavantaje!!!!
Propunei o intalnire in care sa discutati clar care sunt asteptarile voastre unul de la celalalt!
Tu esti cea care ar trebuii sa-l cunosti deja destul de bine pt asta!
Discutand deschis daca este sincer ar trebuii sa aibe curajul sa-ti spuna ceea ce nu gaseste la tine!!ceea ce il determina sa caute in alta parte!!!de aici pleaca totul!!! Succes!!!

monaco Avatarul lui monaco
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 5 Martie 2011 la 09:47

Nu cumva erai o ALTA "mamica"...,PUF?!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Martie 2011 la 09:47

@puf_70...ce ma mir, este ca o femeie ca tine,care a trecut prin viata,nu este in stare sa puna mana pe unu ca el si daca totusi pune, sa nu stie sa si-l patsreze,tu ar trebui sa-l modelezi dupa...chipul si asemanarea ta,ca sa folosesc cuvinte mai pompoase,nu invers,dar se pare ca orgoliul tau nemasurat...l-a impins pe om...,,la mama,,
Corrrnell Avatarul lui Corrrnell
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 5 Martie 2011 la 10:09

De la: ser, la data 2011-03-03 20:36:45@puf_70...stai linistita,aduna-te...si cand te simti pregatita,mergi la el si discuta pe ,,sleau,,...e un tip ok daca mai merge si la altele,bine ca nu ramane acolo si se intaoarce tot la tine...daca el nu mergea la altele,nu avea experienta necesara sa te iubeasca,nici tu nu l-ai fi iubit,tine minte...tu iubesti la el suma experientelor acumulate de-a lungul vietii sale,nu l-ai luat de virgin,sa-l cresti...tu, in loc sa te bucuri, ca dupa ce experimenteaza si alte doamne, mai are si ptr tine energie,tu ce faci,ii cauti nod in papura,degeaba,are el destule noduri in ,,papura,,altfel nu era asa solicitat ori solicitant... crede-l pe cuvant.Consider ca la patruzeci de ani ai tai,ar trebui sa fii mandra ca un tanar a ales sa-si petreaca viata alaturi de tine si facand asta din dragoste,la experienta ta de viata nu ma asteptam sa arunci cu pietre in el ca mai are si alte orizonturi,faptul ca intervenit separarea,este putin probabil ca in cazul unei reuniri sa mearga,si aici ma gandesc la cafeaua reancalzita,nu mai are acelasi gust...cum spuneam,putin probabil sa fie totul ca inainte,insista sa-l ai,dar nu te umili...daca mergi la el, nu-ti fa texte in minte,vei uita tot cand il vezi...cel mai bine iti vin cuvintele, cand il ai in fatza!...este doar o parere,ia-o ca atare!

cel mai fain banc pe ziua de azi pana acum
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Martie 2011 la 10:14

De la: Corrrnell, la data 2011-03-05 10:09:26
De la: ser, la data 2011-03-03 20:36:45@puf_70...stai linistita,aduna-te...si cand te simti pregatita,mergi la el si discuta pe ,,sleau,,...e un tip ok daca mai merge si la altele,bine ca nu ramane acolo si se intaoarce tot la tine...daca el nu mergea la altele,nu avea experienta necesara sa te iubeasca,nici tu nu l-ai fi iubit,tine minte...tu iubesti la el suma experientelor acumulate de-a lungul vietii sale,nu l-ai luat de virgin,sa-l cresti...tu, in loc sa te bucuri, ca dupa ce experimenteaza si alte doamne, mai are si ptr tine energie,tu ce faci,ii cauti nod in papura,degeaba,are el destule noduri in ,,papura,,altfel nu era asa solicitat ori solicitant... crede-l pe cuvant.Consider ca la patruzeci de ani ai tai,ar trebui sa fii mandra ca un tanar a ales sa-si petreaca viata alaturi de tine si facand asta din dragoste,la experienta ta de viata nu ma asteptam sa arunci cu pietre in el ca mai are si alte orizonturi,faptul ca intervenit separarea,este putin probabil ca in cazul unei reuniri sa mearga,si aici ma gandesc la cafeaua reancalzita,nu mai are acelasi gust...cum spuneam,putin probabil sa fie totul ca inainte,insista sa-l ai,dar nu te umili...daca mergi la el, nu-ti fa texte in minte,vei uita tot cand il vezi...cel mai bine iti vin cuvintele, cand il ai in fatza!...este doar o parere,ia-o ca atare!

cel mai fain banc pe ziua de azi pana acum

gresit!...pe ultimile trei zile!
Roach Avatarul lui Roach
Citeaza Raspunde

Postat de Roach pe 5 Martie 2011 la 10:39

"grave probleme au oamenii in ziua de azi"(sarcasm) . teoretic si practic viata ta s-a cam scurs la 40 de ani, si in general odata cu inaintarea in varsta femeile pierd din sarm, uneori se alica si in cazul barbatilor, dar foarte rar. dar la 40 de ani sa nu sti incotro sa apuci e cam greu. adica "iubirea nu are varsta" (pffff drace ca am spus-o, nu imi vne a crede), dar te asteptai sa reziste relatia cu un "pusti", or fi doar 5 ani diferenta intre voi, dar el cauta mai tinere ca el sau de varsta asemanatoare, nu isi cauta alta mama, evident a aoarut si despartirea voastra. nu stiu de ce am impresia dar daca ai ajuns la 40 de ani si inca nu ai o familie (poate nu te grabesti), ai stat cu haiducul asta 3 ani, nu ma intereseaza ce ai facut inainte, dar crede-ma toate astea denota 1 lucru: nici tu nu ai fost cheie de biserica, sfanta de pus la icoana si multe altele. Sa stii ca un om dacaisi doreste ceva cu adevarat, face. in cazul tau, familie. desi sunt ca pesimist si nu iti pot incredinta cele mai bune idei sau pareri. mult noroc.
PARANOIA Avatarul lui PARANOIA
Citeaza Raspunde

Postat de PARANOIA pe 5 Martie 2011 la 10:43

Eu sunt Varsator. Odata ce am ales sa plecam e mai bine sa ne lasi sa plecam. Probabil l-ai sufocat sa zic asa, daca-i ofereai mai multa liberate si ii dadeai de gandit ca tu nu-i "aparti" intr-un fel...se schimbau lucrurile.

Singurul "Test" pe care il poti face e sa-l ignori total si daca el se intoarce, atunci mai exista o sansa insa cum am spus trebuie sa schimbi si tu ceva anume.

O zi buna!
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 5 Martie 2011 la 10:46

De la: puf_70, la data 2011-03-05 08:53:36Pentru ca am citit foarte multe despre aceasta zodie, asta bineinteles dupa ce deja ma indragostisem lulea de el. Si incet incet am descoperit ca este foarte aproape de adevar ceea ce scriein articolele astea despre zodii. Eu sunt in zodia Leu si, la fel, in ceea ce citesc despre aceasta zodie, imi dau seama ca foarte multe ma caracterizeaza. Si nu vorbesc numai de mine si de el. Eu nu dadeam si nu dau o foarte mare importanta acestor lucruri, dar vad ca se potrivesc destul de bine cu persoanele in cauza. Bineinteles ca intr-o relatie nu conteaza zodia, cu toate ca fiecare are caracterul poate si in functie de aceasta. Conteaza si cei 7 ani de acasa, conteaza si parintii pe care-i ai, conteaza si ceea ce vrei tu de la viata.

pe viitor sa ai tot timpul la tine o varianta dema a zodiacului, in caz ca intalnesti pe cineva sa poti analiza compatibilitatea glumeam, chiar crezi ca o relatie depinde de zodia celor doi? eu nu cred, ba chiar stiu si cazuri de cupluri care nu sunt''compatibile" si sunt impreuna de zeci de ani, asa ca daca iti place, va intelegeti, arunca dracu chiar si varianta demo, dar nu te aprinde prea repede, nu de alta dar sa nu iti para din nou rau mai tarziu. bafta
niccandea Avatarul lui niccandea
Citeaza Raspunde

Postat de niccandea pe 5 Martie 2011 la 10:49

De ce sa-l aduci inapoi ? Sa suferi iar ? Crezi ca se mai face bine? NICIODATA ! Acesta e stilul lui . .
wshu_mc Avatarul lui wshu_mc
Citeaza Raspunde

Postat de wshu_mc pe 5 Martie 2011 la 11:28

Nu crede ca este vorba de caracteristicile zodiei aici...trebuie sa intelegi ca in momentul in care barbatul nu mai gaseste "cele necesare" acasa...merge si le cauta in alta parte...asa cum au mai spus si alti utilizatori ai acestui forum...incearcati sa aveti o discutie in care sa vorbiti deschis si calm...sa va expuneti toate nemultumirile si rezolvarile din punctul vostru de vedere.Ca fapt ivers,si eu sunt varsator,si eu am inselat,insa nu datorita zodiei,ci datorita "lipsurilor" din relatia respectiva
BlackSoul Avatarul lui BlackSoul
Citeaza Raspunde

Postat de BlackSoul pe 5 Martie 2011 la 11:46

draga mea...nu merita,crede-ma.sotul meu e sagetator...si pe tot parcursul casniciei,a tot cautat ceva...nu stiu ce.m-am facut ca nu vad...ca nu stiu.pana am rabufnit.si-a luat bagajelul si a plecat,lasandu-ma cu doi copii.dar asa cum a mai zis cineva,nu se mai face bine.asa le place saptamana si cucerirea.nu merita efortul crede-ma.lasa-l sa se duca sa faca ce ii place.nu crezi ca te-a umilit suficient?nu-ti pierde si ultima farama de demnitate.noi am ramas prieteni,iesim la film,iesim in club...dar crede-ma ca nu as mai incerca sa-l intorc din drum.nici macar pentru copii.meriti mult mai mult.iar daca nu te respecti tu...nu o va face nimeni,cu atat mai mult un barbat ca el...
BlackSoul Avatarul lui BlackSoul
Citeaza Raspunde

Postat de BlackSoul pe 5 Martie 2011 la 11:53

De la: wshu_mc, la data 2011-03-05 11:28:36Nu crede ca este vorba de caracteristicile zodiei aici...trebuie sa intelegi ca in momentul in care barbatul nu mai gaseste "cele necesare" acasa...merge si le cauta in alta parte...asa cum au mai spus si alti utilizatori ai acestui forum...incearcati sa aveti o discutie in care sa vorbiti deschis si calm...sa va expuneti toate nemultumirile si rezolvarile din punctul vostru de vedere.Ca fapt ivers,si eu sunt varsator,si eu am inselat,insa nu datorita zodiei,ci datorita "lipsurilor" din relatia respectiva

crede-ma ca in unele cazuri,nu este vb ca nu gaseste ceva anume acasa...crede-ma.mie la un moment dat mi s-a dat urmatoarea explicatie..."si soarecele mai schimba gaura" pur si simplu asa sunt unii ïrecuperabili" nu ca nu li se ofera...mai stiu eu ce...
yuppy013505 Avatarul lui yuppy013505
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013505 pe 5 Martie 2011 la 12:38

BUNA ! ROTHMANS ! SUNT MARY. M-AM INTORS IERI DIMINEATA DIN SPANIA, CE MAI FACI, AM INTRAT PE ARTICOL , SI AM CITIT , MI-AM AMINTIT DE TINE ., PARCA TI-AM SIMTIT LIPSA :) ;*
monaco Avatarul lui monaco
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 5 Martie 2011 la 13:55

Domnu doftoooorr Ce n'auzii ????
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info