Sa eutanasiem cainii vagabonzi?
Pagina 1 din 5

Toate forumurile » Sport » Altele » Sa eutanasiem cainii vagabonzi? » Pagina 1 din 5

Pagini: 1 2 3 4 5 >>
Sari la pagina:
Cosmin_Cosmin Avatarul lui Cosmin_Cosmin
Citeaza Raspunde

Postat de Cosmin_Cosmin pe 4 Martie 2011 la 16:06

De cateva zile se tot dezbate legea pe care parlamentarul Marinescu a intentat-o spre aprobare.
Potrivit acesteia, consiliile locale vor avea mana libera sa eutanasieze cainii vagabonzi.
Nu inteleg de ce toate ONG-urile se revolta si vor protesteaze in fata Parlamentului, mai mult sa boicoteze produsele romanesti si mai mult sa blameze orice proiect al Elenei Udrea?

:)))))))))) Deci m-au facut sa rad...! Ce leagatura au una cu alta... De fiecare data cand apare o problema, fie ca are sau nu legatura ori este de vina Traian Basescu ori este de vina Elena Udrea . :)))))).

Revenind, nu pot sa spun ca sunt adeptul eutanasiei (in general), dar in acelasi timp atat Bucurestiul cat si toate celelalte orase din tara sufera foarte mult din cauza cainilor vagabonzi.
Eu locuiesc in Militari si pot sa va spun ca e absolut incredibil cand apar haite de 20, 30 de caini pe strada si se reped sa muste lumea.
Nu inteleg, daca exista o problema si exista o solutie pentru rezolvarea acesteia de ce nu se aplica (pentru ca altele au esuat : 1)castrarea - nu a dus decat la rezolvarea problemei pentru o perioada scurta de timp, deoarece nu au reusit si nu vor reusii vreodata sa castreze toti cainii din tara, ca acestia sa nu poata sa se mai inmulteasca,2) depozitarea cainilor in adaposturi : pai un caine ne costa aproape 15 lei /zi sa stea intr-un adapost. La aproximativ 50,000 de caini care umbla numai prin Bucuresti faceti si voi calculele sa vedeti la ce sume astronomice ajungeti. Cu banii astia mai bine se asfalteaza strazile sau se spala trotoarele cu detergent, 3) Adoptiile : pai sa vad si eu cand o sa adopte romanii toti cainii vagabonzi cand defapt tot romanii i-au aruncat in strada. Ca asa au ajuns sa fie vagabonzi.

Revenind de unde am plecat, nu mi se pare normal sa vocifereze in halul acesta. Daca ONG-urile sunt atat de binevoitoare ( si nu sunt defapt doar niste surse de venit pentru unii)atunci trebuiau sa se ingrijeasca ele de soarta cainilor. Pentru ca zi de zi acele animale mor de foame si de sete si unele sunt batute sau calcalte de masini si defapt daca ONG-urile iubesc animalele aici trebuiau sa se vada. Trebuiau in toti acesti ani sa colecteze cainii de pe strazi si sa-i hraneasca, sa le dea de baut, sa le ofere un stapan care sa-i iubeasca si sa-i ingrijeasca, nu sa se scoale o data la 1 an, atunci cand cineva incearca sa rezolve o problema reala si sa protesteze doar de amorul artei sau doar ca intre timp au mai accesat un fond de la UE pe aceasta tema si trebuie conform contractului sa aibe activitate.

Romania tara in care traim....
don_baxter Avatarul lui don_baxter
Citeaza Raspunde

Postat de don_baxter pe 5 Martie 2011 la 11:23

sa facem orice numai sa scapam de cainii astia vagabonzi...defapt sa faca.. numai ca dupa cum arunca ei in guvern legile de la unu la altu.. nu o sa se intample asta prea repede... oricum canii astia fara stapan se pot numi un pericol...am un vecin (copil) care ca tot copilu` dimineata pleaca la scoala... si in drum spre scoala a fost atacat de o haita de caini... mentionez ca, copilu este in clasa intai. acum baga saracul copil la injectii de numa.si pe cine sa traga acum parintii lui la raspundere?? si sperietura pe care a tras-o saracu pusti o sa-l afecteze pe viitor...
don_baxter Avatarul lui don_baxter
Citeaza Raspunde

Postat de don_baxter pe 5 Martie 2011 la 11:23

sa facem orice numai sa scapam de cainii astia vagabonzi...defapt sa faca.. numai ca dupa cum arunca ei in guvern legile de la unu la altu.. nu o sa se intample asta prea repede... oricum canii astia fara stapan se pot numi un pericol...am un vecin (copil) care ca tot copilu` dimineata pleaca la scoala... si in drum spre scoala a fost atacat de o haita de caini... mentionez ca, copilu este in clasa intai. acum baga saracul copil la injectii de numa.si pe cine sa traga acum parintii lui la raspundere?? si sperietura pe care a tras-o saracu pusti o sa-l afecteze pe viitor...
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 5 Martie 2011 la 11:57

De la: Cosmin_Cosmin, la data 2011-03-04 16:06:25De cateva zile se tot dezbate legea pe care parlamentarul Marinescu a intentat-o spre aprobare.
Potrivit acesteia, consiliile locale vor avea mana libera sa eutanasieze cainii vagabonzi.
Nu inteleg de ce toate ONG-urile se revolta si vor protesteaze in fata Parlamentului, mai mult sa boicoteze produsele romanesti si mai mult sa blameze orice proiect al Elenei Udrea?

:)))))))))) Deci m-au facut sa rad...! Ce leagatura au una cu alta... De fiecare data cand apare o problema, fie ca are sau nu legatura ori este de vina Traian Basescu ori este de vina Elena Udrea . :)))))).

Revenind, nu pot sa spun ca sunt adeptul eutanasiei (in general), dar in acelasi timp atat Bucurestiul cat si toate celelalte orase din tara sufera foarte mult din cauza cainilor vagabonzi.
Eu locuiesc in Militari si pot sa va spun ca e absolut incredibil cand apar haite de 20, 30 de caini pe strada si se reped sa muste lumea.
Nu inteleg, daca exista o problema si exista o solutie pentru rezolvarea acesteia de ce nu se aplica (pentru ca altele au esuat : 1)castrarea - nu a dus decat la rezolvarea problemei pentru o perioada scurta de timp, deoarece nu au reusit si nu vor reusii vreodata sa castreze toti cainii din tara, ca acestia sa nu poata sa se mai inmulteasca,2) depozitarea cainilor in adaposturi : pai un caine ne costa aproape 15 lei /zi sa stea intr-un adapost. La aproximativ 50,000 de caini care umbla numai prin Bucuresti faceti si voi calculele sa vedeti la ce sume astronomice ajungeti. Cu banii astia mai bine se asfalteaza strazile sau se spala trotoarele cu detergent, 3) Adoptiile : pai sa vad si eu cand o sa adopte romanii toti cainii vagabonzi cand defapt tot romanii i-au aruncat in strada. Ca asa au ajuns sa fie vagabonzi.

Revenind de unde am plecat, nu mi se pare normal sa vocifereze in halul acesta. Daca ONG-urile sunt atat de binevoitoare ( si nu sunt defapt doar niste surse de venit pentru unii)atunci trebuiau sa se ingrijeasca ele de soarta cainilor. Pentru ca zi de zi acele animale mor de foame si de sete si unele sunt batute sau calcalte de masini si defapt daca ONG-urile iubesc animalele aici trebuiau sa se vada. Trebuiau in toti acesti ani sa colecteze cainii de pe strazi si sa-i hraneasca, sa le dea de baut, sa le ofere un stapan care sa-i iubeasca si sa-i ingrijeasca, nu sa se scoale o data la 1 an, atunci cand cineva incearca sa rezolve o problema reala si sa protesteze doar de amorul artei sau doar ca intre timp au mai accesat un fond de la UE pe aceasta tema si trebuie conform contractului sa aibe activitate.

1. castrarea nu are niciun rost daca e facuta doar la cainii comunitari, ar trebui castrati si cainii(catelele, in special) care au stapani i constienti.
2. daca ar fi niste buni gospodari ar putea sa iasa sub 10 lei, plus ca mai sunt si sponsori, doar ca aici sunt din nou afaceri. pe langa asta ar trebui observati cainii care au aptitudini de caine de companie sau de curte, iar cei inadaptabili, da, ar trebui eutanasiati, fiindca aia reprezinta adevaratul pericol, intervine spiritul de turma.
3. aici e cea mai mare problema. multi iau un catel mic fiindca e dragut si jucaus, dar dupa ce creste...mai ales datorita faptului ca nu ii da un minim de educatie se plictisesc usor si valea, nu il mai vrea.
in consecinta nu sunt impotriva eutanasierii, dar nici sa se faca in grup.
becrisss Avatarul lui becrisss
Citeaza Raspunde

Postat de becrisss pe 7 Martie 2011 la 08:10

Cine nu vrea sa ii termine sa iti tina la ei in casa.......
umblataprinlume Avatarul lui umblataprinlume
Citeaza Raspunde

Postat de umblataprinlume pe 7 Martie 2011 la 08:20

De ce sa ii eutanasiem?
Putem exploata aceast dar de la D-zeu ca pe o atractie turistica, deoarece nicaieri in lume nu mai exista asa ceva...
Hallo, madam Elena Udrea! Frunza brand de tara?
?
Rusine!
Nu ati descoperit inca adevaratele valori si curiozitati din Romania! Ar fi ele foarte multe, dar cainii comunitari sant cu adevarat ceva special, deoarece aceast fenomen este unic in lume! Nici macar cu jungla Africana nu se compara aceasta varietate de animale, unde numai intr-o singura haita gasesti zeci si zeci de specimene care mai de care diferite si colorate. E adevarat ca bietii turisti ar trebui sa poarte un echipament special ceva de aparare, dar ce conteaza? Traiasca Romania, traiasca tricolorul!

BERECI_ROBERT Avatarul lui BERECI_ROBERT
Citeaza Raspunde

Postat de BERECI_ROBERT pe 7 Martie 2011 la 08:24

atunci sa se intample la fel si cu copii si oamenii vagabonzi
POWERHORUS Avatarul lui POWERHORUS
Citeaza Raspunde

Postat de POWERHORUS pe 7 Martie 2011 la 08:44

Romanul tot timpul este Gica Contra... Am vazut cazuri reale cand desi blamau pe fata faptul ca primaria nu mai strange cainii de pe strazi, atunci cand veneau hingherii ii ascundeau... sau mai rau, goneau hingherii... Tot respectul pentru Brigite Bardot, dar cainii din Romania nu sunt caini frantuzesti (manierati si civilizati) ci sunt neaosi romanesti cu insticte de lupi atunci cand sunt in turma si flamanzi...
Eu sunt de acord cu eutanasierea iar cei care sunt contra nu au decat sa se plimbe putin printre blocuri, dupa orele 21.00 si cu siguranta au sa-si schimbe parerea...
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Martie 2011 la 09:10

Nu, categoric,nu!...Trebuie condmnati cei care de pui ii arunca in strada.
Trebuiesc sterilizati cei ce sunt, pe strazi si in cativa ani vor disparea natural. S_au investit multi bani in aceast program....unde sunt banii domnilor doctori vetrinari.?...

prroga Avatarul lui prroga
Citeaza Raspunde

Postat de prroga pe 7 Martie 2011 la 09:21

DA DA DA Sa inceapa odata ceva ca m-au disperat. NU mai pot sa dorm, NU mai pot sa ies din casa sa fac un jogging, NU mai pot sa merg cu bicicleta , mi-e frica sa nu-mi fie atacat copilul cand merge la scoala NU MAI POT!!!!!
Sa ma ierte Dumnezeu ca am ajuns sa-mi doresc moartea unor fiinte, dar NU EXISTA alta solutie!
napstar77 Avatarul lui napstar77
Citeaza Raspunde

Postat de napstar77 pe 7 Martie 2011 la 09:42

Vreau sa scap de caini si nu mai vreau sa investesc bani pentru treaba asta, scurt si fara dureri !

Si impreuna cu legea asta poate mai gasim una care interzice latratul cainilor din vecini ! Eu am un caine labrador de 3 ani, e castrat si nu latra ca dementul de fiecare data cand trece o masina. Cand totusi simte si el nevoia si il apuca in toiul noptii, am o cutie cu margele pe care o scutur, iar sunetul acela il sperie si ii trece cheful de schelalait. Daca nu-i dresati de mici devin niste bestii, aceeasi idee se aplica si in cazul oamenilor.
durdak Avatarul lui durdak
Citeaza Raspunde

Postat de durdak pe 7 Martie 2011 la 09:55

De la: Cosmin_Cosmin, la data 2011-03-04 16:06:25De cateva zile se tot dezbate legea pe care parlamentarul Marinescu a intentat-o spre aprobare.

durdak Avatarul lui durdak
Citeaza Raspunde

Postat de durdak pe 7 Martie 2011 la 10:00

imi cer scuze ca ai sa pierzi timpul degeaba de ficare data cand vei scrie, de ce? ,cum am pierdut si eu acum scriid aceste cuvinte care nu insemna nimic ,ceva inseamna cand iubesti animalele!!!!!!,care te conduc,asta e, am spus-o!
dogred Avatarul lui dogred
Citeaza Raspunde

Postat de dogred pe 7 Martie 2011 la 10:34

Si daca ii castreaza nu mai musca? Nu mai ataca in haita ?
Total gresit.Iar in privinta adoptiei.... sa fim seriosi. Nu au fost in stare 20 de ani sa conceapa o lege pertinenta cu o procedura simplificata pentru adoptia copiilor. Copii care cred eu sunt mult mai importanti decat "amaratii" de caini vagabonzi. Copii care sunt in numar destul de mare si pentru care procedura de adoptie dureaza 2 - 3 ani. Chiar propun un sondaj. Cate persoane doresc cu adevarat sa adopte un copil si cate persoane doresc sa adopte un caine ? Culmea ironiei (a se citi prostiei) este ca un caine il poti adopta muuult mai rapid. Dar cati dintre cei care o fac il si pastreaza ??
Si asta tot din cauza unei legisltii foarte "bine pusa la punct". Este adevarat ca si eutanasierea presupune anumite cheltuieli dar sunt mult mai mici decat cheltuielile pentru pastrarea in adaposturi a cainilor. A intrebat-o cineva pe B B ce prevede legislatia din franta in aceasta privinta ? Acolo este simplu ,daca in 2 saptamani de la sosirea in adapost nu il adopta nimeni domnul caine este...EUTANASIAT!!
stavy1sayme Avatarul lui stavy1sayme
Citeaza Raspunde

Postat de stavy1sayme pe 7 Martie 2011 la 10:43

Ce bine imi pica subiectul asta :D...stati linistiti...or sa dispara mare parte din cainii vagabonzi din capitala...chiar in acest moment sunt in constructie mai multe adaposturi pentru acest caini...numai firma la care lucrez eu are de executat ~20000 de custi. Am mai facut inca alte ~5000 la alte adaposturi. incet, incet, cainii vor disparea. De ce abia acum se gandesc sa faca aceste adaposturi? Asta era intrebarea corecta zic eu.
Patrycia Avatarul lui Patrycia
Citeaza Raspunde

Postat de Patrycia pe 7 Martie 2011 la 11:06

Trebuie sterilizati, nu eutanasiati decat cei bolnavi !
ejobsss Avatarul lui ejobsss
Citeaza Raspunde

Postat de ejobsss pe 7 Martie 2011 la 11:36

Gandeste-te un pic cum ar fi sa fii tu in strada, in situatia in care sunt cainii si sa astepti un colt de paine, in schimb sa primesti foame in timp ce se discuta cinic despre tine: "il omoram sau nu?"

ONG-urile protesteaza deoarece aceasta problema se putea rezolva demult cu legi (altele decat introducerea eutanasierii) si bani.

ONG-urile nu dau legi si nici nu li se aloca bani pentru rezolvarea problemei. GUVERNUL dispune de aceste mijloace de rezolvare a problemei. ONG-urile au venit cu solutii, Guvernul nu, pentru ca nu e interesat decat de mentinerea acestei situatii pt ca e productiva afacerea. Banii sunt furati, cainii arsi de vii sau supusi altor chinuri ingrozitoare.

Impotrivva acestui fenomen protesteaza ONG-urile si toti oamenii constienti.

Nu este greu de inteles, daca vrei.
ioanvirgilsavu Avatarul lui ioanvirgilsavu
Citeaza Raspunde

Postat de ioanvirgilsavu pe 7 Martie 2011 la 11:39

robert tu nu vezi diferenta intre om si animal?sau chiar crezi ca tu esti maimuta? e trist si cand omori vaca sa mananci,e trist si cand omori oameni in razboi..dar trebuie sa iei decizii in viata nu sa zici ca si una si doua tot aia e !! mai maturizeaza te !! si criminalii sant executati !! daca un caine care omoara un om si are stapan trebui stapinul sa fie judecat ca un criminal,vrei tu sa raspunzi pentru zecile de mii de copii muscati de caini? pai chiar ar fi demn sa ceri sa intri in puscarie daca cu adevarat esti responsabil,daca doar vrei sa vorbesti sa nu taci e altceva
GrigoreB Avatarul lui GrigoreB
Citeaza Raspunde

Postat de GrigoreB pe 7 Martie 2011 la 12:01

Eu sunt de parerea ca toti cainii vagabonzi ar trebui eutanasiati.
Toti cainii care au stapan sa aiba un cip, un numar de ordine, in cazul in care acel caine va fi gasit pe strada sa fie amendati stapanii pentru ca l-au lasat in strada.
Si pisicile de pe strazi sunt o problema. Stateam la un bloc unde erau 12-15 pisici, noroc ca a venit ceva organizatie de protectie si le-a luat aproape pe toate, dar au trecut 2 ani si acum sunt iarasi vreo 10.
Cei care protejeaza animalele sa le ia si sa le tina in casa.
Daca e sa protejam animalele haideti sa nu mai omoram sobolanii si soarecii.

Citeaza Raspunde

Postat de ejobsss pe 7 Martie 2011 la 12:08

De la: prroga, la data 2011-03-07 09:21:03 DA DA DA Sa inceapa odata ceva ca m-au disperat. NU mai pot sa dorm, NU mai pot sa ies din casa sa fac un jogging, NU mai pot sa merg cu bicicleta , mi-e frica sa nu-mi fie atacat copilul cand merge la scoala NU MAI POT!!!!!
Sa ma ierte Dumnezeu ca am ajuns sa-mi doresc moartea unor fiinte, dar NU EXISTA alta solutie!

Nici asta nu este solutie. Cum sa fie asta o solutie cand numarul lor dupa 3 ani este la fel de mare? Chiar vedeti in asta o solutie? La 3 ani sa mai omoram cateva zeci de mii de suflete?!!!

Solutia etse stoparea fenomenului in sine, aceea e solutie in adevaratul sens al cuvantului.

Daca ar exista un control asupra felului in care au fost folositi banii alocati pentru eutanasieri, sterilizari, as spune ca pestele nu se impute de la cap, cumva coruptia ar fi doar la nivel de primarii. Insa, nu exista acest control, intradevar sunt veterinari care se imbogatesc folosind contra cost, pentru animale cu stapan, ceea ce primesc de la stat sa foloseasca gratuit pentru cainii strazii.
Si nu ii controleaza nimeni!!! Deci, pestele se impute de la cap.

Iar acei caini nevinovati devin agresivi in strada, comportamentul iresponsabil al omului este "vinovatul" in acesta problema, asa ca nu va mai aruncati asa de usor la OMORAT, ca si "SOLUTIE".

Si pentru cel care a initiat acest subiect: informeaza-te si vei vedea ca d-na Udrea are mare legatura cu acest subiect. Altfel rad cei informati de tine...totusi sper sa nu fie multi care rad pe un subiect atat de trist si grav in acelasi timp.
bio2002 Avatarul lui bio2002
Citeaza Raspunde

Postat de bio2002 pe 7 Martie 2011 la 12:33

eu propun sa le extragem dintii! Asa n-o sa mai poata sa muste! Le facem si o fistula gastrica, cum a facut Pavlov, astfel incat mancarea de-o consuma azi, o consuma si maine, si poimaine ...si in fiecare zi, tot asa!!!..deci: nu ne mai costa niciun ban! Si sterilizati si cu dintii scosi si fara activitate digestiva.....o sa mai aiba putine "orificii" de care sa ne temem noi, OAMENII!!
yuppy009808 Avatarul lui yuppy009808
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy009808 pe 7 Martie 2011 la 12:38

eu iubesc cainii fie chiar si comunitari,sau mai ales comunitari! au nevoie si ei de putina dragoste si cum nu costa nimic hai sa le dam putina!
un mare NU pt eutanasiere!
DUMNEZEU ne'a dat viata si tot EL trebuie sa ne'o ia.
nu e vina cainilor k sunt asa de multi. e vina oamenilor..
cunosc cazuri de "domni" care iau cate o catelusa comunitara si o duc acasa la catelul d.lui sa se imperecheze. dupa.. catelusa ajunge in strada si acolo face puii. deasemeni,toti cateii fatai in curile unor oameni ajung in strada...
deci,inmultire necontrolata! aici ar trebiu,zic eu,sa se analizeze atentia ...
pt cei ce sunt adeptii eutanasierii cainilor, ii rog sa ii priveasca in ochi cateva secunde si apoi sa decida.
..si apropo de femeia muscata[omorata] de caini.. ce cauta ea pe o proprietate pazita de caini?! imi pare rau de ce i s'a intamplat dar a cam gresit intrand acolo..
in rest, sa auzim numai de bine si latraturi cat mai putine1!
yuppy009808 Avatarul lui yuppy009808
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy009808 pe 7 Martie 2011 la 12:42

esti prea sadica! nu cred k esti tu OM!
cu solutia propusa de tine ar fi bine sa incepem cu mama ta sau copii tai!
nu ai niciun DUMNEZEU!
romeo61 Avatarul lui romeo61
Citeaza Raspunde

Postat de romeo61 pe 7 Martie 2011 la 12:47

Nu ar fi mai bine sa-l eutanasiem pe parlamentarul Marinescu,tara ar fi mai castigata!
romeo61 Avatarul lui romeo61
Citeaza Raspunde

Postat de romeo61 pe 7 Martie 2011 la 12:49

Tu te consideri OM,?
bimbyy Avatarul lui bimbyy
Citeaza Raspunde

Postat de bimbyy pe 7 Martie 2011 la 13:07

Am citit cate ceva din ceea ce s-a spus in legatura cu acest subiect. De 20 de ani se discuta pe marginea acestuia. De tot atatia se toaca bani, si bani buni, legat de asta.Bani pentru adaposturi, pentru hrana, pentru ingrijitori. Sunt multi oameni care nu mananca de atatia bani pe zi, sunt destule spitale care au alocat poate un sfert pentru un pacient, cu ingaduinta zic jumatate.DAR PE NOI NE FREACA GRIJA CAINILOR VAGABONZI. Ca de, si ei sunt fiinte, dar si soarecii si sobolanii sunt fiinte, si gandacii la fel, chiar si puricii, paduchii, capusele pe care le strivim fara mila sunt si ele fiinte. Oare nu se intelege odata ca exista o singura varianta, si numai una : eutanasiera TOTALA ! Ce o tot sucim si o tot invartim, tot discutam, ascultam parerile unora si altora care nu au altceva ce sa faca. M-am saturat de actiunile din "gura" ale unor asociatii de protectia animalelor, care pot face un lucru clar si la obiect : sa construiasca , PE BANII LOR adaposturi, unde sa ingijeasca cati caini vor, sa-i hraneasca, sa-i sterilizeze, vaccineze,etc, dar tot asa, PE BANII LOR, nu pe ai mei.Stiu ca o sa fiu injurat pentru ceea ce am scris, dar asta si vreau, poate le sta in gat!
PS : de cand ma stiu am avut caine si pisica in curte, deci nu pot fi banuit ca nu iubesc animalele !
Citeaza Raspunde

Postat de ejobsss pe 7 Martie 2011 la 13:08

De la: bio2002, la data 2011-03-07 12:33:09eu propun sa le extragem dintii! Asa n-o sa mai poata sa muste! Le facem si o fistula gastrica, cum a facut Pavlov, astfel incat mancarea de-o consuma azi, o consuma si maine, si poimaine ...si in fiecare zi, tot asa!!!..deci: nu ne mai costa niciun ban! Si sterilizati si cu dintii scosi si fara activitate digestiva.....o sa mai aiba putine "orificii" de care sa ne temem noi, OAMENII!!

Frica ce te incearca este frica de ce creeaza propria ta minte bolnava, nu exista nimic real de natura sa te sperie atat! Cainii de pe strada nu au nici o legatura cu monstrii din capul tau! Exprima-te pe alt forum, la tema cu "monstrii" sau la tema "pericol public in libertate". La a doua tema nu trebuie decat sa faci prezenta.
dodut2006 Avatarul lui dodut2006
Citeaza Raspunde

Postat de dodut2006 pe 7 Martie 2011 la 13:09

Salut ,
... personal nu am nimic importiva ciinilor ... chiar ii iubesc ( am si eu 3 la tara ,la parinti , dar as vrea eu sa cred ca au toate conditiile , decente , cuvenite unui animal ) ... dar de ce sa-i eutanasiem .... cind putem sa-i vindem ... asiaticii abia asteapta ...
As dori sa vad si eutanasierea ciinilor vagabonzi , dar tare mi-e teama ca asta se va face doar pe hirtie .... TIPIC ROMANESC ... RESTUL ...FARA CUVINTE ....
napstar77 Avatarul lui napstar77
Citeaza Raspunde

Postat de napstar77 pe 7 Martie 2011 la 13:27

De la: bimbyy, la data 2011-03-07 13:07:24Am citit cate ceva din ceea ce s-a spus in legatura cu acest subiect. De 20 de ani se discuta pe marginea acestuia. De tot atatia se toaca bani, si bani buni, legat de asta.Bani pentru adaposturi, pentru hrana, pentru ingrijitori. Sunt multi oameni care nu mananca de atatia bani pe zi, sunt destule spitale care au alocat poate un sfert pentru un pacient, cu ingaduinta zic jumatate.DAR PE NOI NE FREACA GRIJA CAINILOR VAGABONZI. Ca de, si ei sunt fiinte, dar si soarecii si sobolanii sunt fiinte, si gandacii la fel, chiar si puricii, paduchii, capusele pe care le strivim fara mila sunt si ele fiinte. Oare nu se intelege odata ca exista o singura varianta, si numai una : eutanasiera TOTALA ! Ce o tot sucim si o tot invartim, tot discutam, ascultam parerile unora si altora care nu au altceva ce sa faca. M-am saturat de actiunile din "gura" ale unor asociatii de protectia animalelor, care pot face un lucru clar si la obiect : sa construiasca , PE BANII LOR adaposturi, unde sa ingijeasca cati caini vor, sa-i hraneasca, sa-i sterilizeze, vaccineze,etc, dar tot asa, PE BANII LOR, nu pe ai mei.Stiu ca o sa fiu injurat pentru ceea ce am scris, dar asta si vreau, poate le sta in gat!
PS : de cand ma stiu am avut caine si pisica in curte, deci nu pot fi banuit ca nu iubesc animalele !

ai spus tot ce aveam pe suflet
bio2002 Avatarul lui bio2002
Citeaza Raspunde

Postat de bio2002 pe 7 Martie 2011 la 13:27

hmmm... dar de monstrii din capul tau...ce zici?!?!?!

Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info