Povestea mea...
Pagina 1 din 5

Toate forumurile » How to » povestea mea... » Pagina 1 din 5

Pagini: 1 2 3 4 5 >>
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Martie 2011 la 16:41

buna..in randurile urmatoare vreau sa va relatez povestea mea de viata..cea care m-a marcat extraodinar.in urma cu 1 an intamplarea a facut sa intalnesc un barbat atragator,misterios...care mi-a atras atentia dar atat datorita faptului ca am observat verigheta pe degetul sau.in zilele urmatoare am avut ocazia sa lucrez cu acesta m-a condus acasa,munceam in acelasi loc.. data fiind ora la care am terminat programul,si inainte sa cobor a incercat sa ma sarute.in momentul acela nu am stiut cum sa reactionez...am plecat spunandu-i la revedere...au urmat si alte zile ...si alte saptamani...a mai incercat sa ma abordeze si cum spueam si la inceput nu mi-a fost indiferent,insa sunt o persoana cu mare frica de dumnezeu..si am incercat pe cat posibil sa stau deoparte..pe zi ce trece sentimentele cresteau..credeam ca nu-si doreste decat acea prima seara si tocmai din acest motiv il refuzam...pana cand s-a intamplat..nu imi pare rau nici acum ca i-am cedat.vreau sa marturisesc ca a trecut 1 an si sentimentele sunt acelasi..ca la inceput.sunt foarte dezamagita de mine ...si nu pot accepta statul de amanta...dar in fond si la urma urmei asta sunt,oricat de aspra e realitatea.in fiecare seara ma rog la Dumnezeu sa imi lumineze calea..insa am continuat sa ne vedem,m-amindragostit de el...imi este atat de greu..nu ma mai recunosc ..sunt intr-o perioada cruciala in viata mea.am nevoie de un sfat..de o incurajare.
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 6 Martie 2011 la 16:47

De la: yuppy016331, la data 2011-03-06 16:41:22buna..in randurile urmatoare vreau sa va relatez povestea mea de viata..cea care m-a marcat extraodinar.in urma cu 1 an intamplarea a facut sa intalnesc un barbat atragator,misterios...care mi-a atras atentia dar atat datorita faptului ca am observat verigheta pe degetul sau.in zilele urmatoare am avut ocazia sa lucrez cu acesta m-a condus acasa,munceam in acelasi loc.. data fiind ora la care am terminat programul,si inainte sa cobor a incercat sa ma sarute.in momentul acela nu am stiut cum sa reactionez...am plecat spunandu-i la revedere...au urmat si alte zile ...si alte saptamani...a mai incercat sa ma abordeze si cum spueam si la inceput nu mi-a fost indiferent,insa sunt o persoana cu mare frica de dumnezeu..si am incercat pe cat posibil sa stau deoparte..pe zi ce trece sentimentele cresteau..credeam ca nu-si doreste decat acea prima seara si tocmai din acest motiv il refuzam...pana cand s-a intamplat..nu imi pare rau nici acum ca i-am cedat.vreau sa marturisesc ca a trecut 1 an si sentimentele sunt acelasi..ca la inceput.sunt foarte dezamagita de mine ...si nu pot accepta statul de amanta...dar in fond si la urma urmei asta sunt,oricat de aspra e realitatea.in fiecare seara ma rog la Dumnezeu sa imi lumineze calea..insa am continuat sa ne vedem,m-amindragostit de el...imi este atat de greu..nu ma mai recunosc ..sunt intr-o perioada cruciala in viata mea.am nevoie de un sfat..de o incurajare.

nasol, ce sa zic, dar ai scris mult si ai dat prea putin de inteles
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Martie 2011 la 16:52

ideea esentiala era ca m-am bagat in aceasta treaba daca ii pot spune asa si stiu ca nu are o finalizare,nu-mi doresc ca el sa divorteze am vb de la inceput despre acest lucru,exista si un copil la mijloc in familia lui si nu stiu cum sa zic insa ma simt vinovata.nu am nicio idee cum sa depasesc a trecut 1 an,,,sima aflu in acelasi punct..o iubire imposiblila
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 6 Martie 2011 la 16:55

De la: yuppy016331, la data 2011-03-06 16:52:57ideea esentiala era ca m-am bagat in aceasta treaba daca ii pot spune asa si stiu ca nu are o finalizare,nu-mi doresc ca el sa divorteze am vb de la inceput despre acest lucru,exista si un copil la mijloc in familia lui si nu stiu cum sa zic insa ma simt vinovata.nu am nicio idee cum sa depasesc a trecut 1 an,,,sima aflu in acelasi punct..o iubire imposiblila

deci astepti sa treaca timpul?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Martie 2011 la 16:57

nici eu nu mai stiu ce fac..ce vreau...nu stiu daca te-ai aflat vreodata in aceasta situatie..este cam greu de explicat!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Martie 2011 la 16:59

....si ce ti se pare imposibil,traieste partea frumoasa a lucrurilor,cand esti cu el,toata lumea e a ta,bucura-te cat mai mult de el...si asta e,mai departe toate se vor aseza,nu forta lucrurile intr-un sens sau altul...asa numai tu vei avea de pierdut!
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 6 Martie 2011 la 17:01

De la: yuppy016331, la data 2011-03-06 16:57:50nici eu nu mai stiu ce fac..ce vreau...nu stiu daca te-ai aflat vreodata in aceasta situatie..este cam greu de explicat!!

ideea e ca trebuie sa te hotarasti, astepti ca el sa se desparta de sotie, sau sa iti dea papucii?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Martie 2011 la 17:03

intervine simtul vinovatiei intr-un fel...fata de familia lui.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Martie 2011 la 17:04

De la: rothmans, la data 2011-03-06 17:01:42
De la: yuppy016331, la data 2011-03-06 16:57:50nici eu nu mai stiu ce fac..ce vreau...nu stiu daca te-ai aflat vreodata in aceasta situatie..este cam greu de explicat!!

ideea e ca trebuie sa te hotarasti, astepti ca el sa se desparta de sotie, sau sa iti dea papucii?

,,papucii,,nu o sa-i vada decat daca ii forteaza mana cu vreun copil...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Martie 2011 la 17:05

De la: yuppy016331, la data 2011-03-06 17:03:36intervine simtul vinovatiei intr-un fel...fata de familia lui.

...nu te priveste familia lui,tu iti traiesti viata ta,e alegerea lui ca isi imparte timpul su cu tine,de ce sa te simti vinovata fata de familia lui!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Martie 2011 la 17:06

nuu nu astept ca el sa se desparta sau asta cred...sa-mi dea papucii e prea mult spus ma gandeam chiar eu ca a trecut ceva timp si ca ar fi mai bine sa incheiem...si ma mai gandesc si in partea cealalta el nu ar cam avea nimic de pierdut este cu 20 de ani mai mare ca mn...eu imi irosesc tineretea tanjind nu stiu dupa ce...
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 6 Martie 2011 la 17:08

De la: yuppy016331, la data 2011-03-06 17:03:36intervine simtul vinovatiei intr-un fel...fata de familia lui.

dupa un an , plus ca sunt sigur ca la asta te gandesti doar in momentele in care nu esti cu el
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Martie 2011 la 17:09

ma gandeam ca si eu daca as fi in situatia asta de sotie inselata nu m-as fi simtit tocami ok...ea nu are nici cea mai mica banuiala dar totusi sti ce greu este sa te multumesti doar cu cateva minute ...doar de un sarut..eu nu il sun..doar el pe mine..trebuie sa aiba grija sa stearga apelurile...nu m-as fi vazut niciodata in stitautia asta...si ba mai mult cel mai rau este ca trebuie sa tin totul in mn nu am cui sa ii destainui toate acestea....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Martie 2011 la 17:10

...din povestea ta reiese ca esti tanara,trebuie sa intelgi ca in ce te-ai bagat tu...este doar inceputul si cum inceputul e mai greu,ai sa vezi ca pe parcurs o sa-ti vina mai natural sa joci barbati pe degete...acum e dragoste,cu timpul iti vei intra in ritm si nu va mai fi asta povestea care te-a marcat...mereu te va marca ultima poveste traita...asa este in viata!
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 6 Martie 2011 la 17:12

De la: yuppy016331, la data 2011-03-06 17:09:58ma gandeam ca si eu daca as fi in situatia asta de sotie inselata nu m-as fi simtit tocami ok...ea nu are nici cea mai mica banuiala dar totusi sti ce greu este sa te multumesti doar cu cateva minute ...doar de un sarut..eu nu il sun..doar el pe mine..trebuie sa aiba grija sa stearga apelurile...nu m-as fi vazut niciodata in stitautia asta...si ba mai mult cel mai rau este ca trebuie sa tin totul in mn nu am cui sa ii destainui toate acestea....

chiar asa sigura esti ca nu stie, sau ca nu o sa afle?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Martie 2011 la 17:17

nu am de unde sa stiu ca va afla sau nu...insa u imi doresc acest lucru eu ii cunosc familia...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Martie 2011 la 17:19

asa este sunt tanara..iar fiecare varsta cu problemele ei cum s-ar zice..dar iti dai seama ca pentru mine este ceva la care ma gandescmereu...simt o piatra apasata pe inima..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Martie 2011 la 17:20

De la: yuppy016331, la data 2011-03-06 17:17:27nu am de unde sa stiu ca va afla sau nu...insa u imi doresc acest lucru eu ii cunosc familia...

ai grija,te joci cu focul,daca te miroase consoarta...ti-ai dat foc la valiza...va trebui sa te muti in alta localitate
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Martie 2011 la 17:24

ma bazez pe el...dar totul se poate risipi intr-o clipa..ai drepatate.ce consideri u ca as putea face?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Martie 2011 la 17:36

ai putea sa-ti traiesti viata si sa cauti un barbat care sa corespunda standardelor tale pana in momentul asta,vei gasi cu siguranta o duzina de barbati ptr ca tu nu ai standarde foarte ridicate in materie...sunt convins ca roiesc multi barbati in jurul tau...dar tu nu-l vezi decat pe EL si asa ratezi cateva exemplare care te-ar putea urca inca o treapta...iti recomand sa citesti statusul care il am la profil...,,fa-ti prieteni cand nu ai nevoie,,...asta incerc sa-ti spun,mai devreme sau mai tarziu vei avea nevoie...
theman Avatarul lui theman
Citeaza Raspunde

Postat de theman pe 8 Martie 2011 la 07:43

Te iubeste...te respecta..bucurate si fi ti fericiti...app..iubirea adevarata nu poate fii decat de la D zeu..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Martie 2011 la 08:07

De la: ser, la data 2011-03-06 17:10:50...din povestea ta reiese ca esti tanara,trebuie sa intelgi ca in ce te-ai bagat tu...este doar inceputul si cum inceputul e mai greu,ai sa vezi ca pe parcurs o sa-ti vina mai natural sa joci barbati pe degete...acum e dragoste,cu timpul iti vei intra in ritm si nu va mai fi asta povestea care te-a marcat...mereu te va marca ultima poveste traita...asa este in viata!

...si asta daca nu o face deja...
m82a1 Avatarul lui m82a1
Citeaza Raspunde

Postat de m82a1 pe 8 Martie 2011 la 08:19

din pacate lucrurile frumoase sunt facute pentru a fi impartite cu altii,ia in calcul si aceasta axioma, cineva de aici are dreptate, poate iti faci prea multe probleme, poate ar trebui sa lasi viata sa decida in locul tau... cert este ca trebuie sa te bucuri de fiecare clipa de iubire chiar si furata, chiar si interzisa, chiar si imposibila cum spui tu.Iubirea adevarata indiferent din ce parte vine este cel mai de pret dar de la Dumnezeu. si la urma urmei cine se crede perfect sa arunce primul cu piatra... Sunt sigur ca acesata poveste se va termina la un moment dat, sunt sigur ca n-o vei uita poate niciodata asa cum sant sigur ca va urma alta poate la fel de frumoasa... amintirile care raman in urma insa dau farmecul si parfumul vietii.curaj!Si La multi ani de 8 Martie!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Martie 2011 la 08:32

De la: yuppy016331, la data 2011-03-06 16:41:22buna..in randurile urmatoare vreau sa va relatez povestea mea de viata..cea care m-a marcat extraodinar.in urma cu 1 an intamplarea a facut sa intalnesc un barbat atragator,misterios...care mi-a atras atentia dar atat datorita faptului ca am observat verigheta pe degetul sau.in zilele urmatoare am avut ocazia sa lucrez cu acesta m-a condus acasa,munceam in acelasi loc.. data fiind ora la care am terminat programul,si inainte sa cobor a incercat sa ma sarute.in momentul acela nu am stiut cum sa reactionez...am plecat spunandu-i la revedere...au urmat si alte zile ...si alte saptamani...a mai incercat sa ma abordeze si cum spueam si la inceput nu mi-a fost indiferent,insa sunt o persoana cu mare frica de dumnezeu..si am incercat pe cat posibil sa stau deoparte..pe zi ce trece sentimentele cresteau..credeam ca nu-si doreste decat acea prima seara si tocmai din acest motiv il refuzam...pana cand s-a intamplat..nu imi pare rau nici acum ca i-am cedat.vreau sa marturisesc ca a trecut 1 an si sentimentele sunt acelasi..ca la inceput.sunt foarte dezamagita de mine ...si nu pot accepta statul de amanta...dar in fond si la urma urmei asta sunt,oricat de aspra e realitatea.in fiecare seara ma rog la Dumnezeu sa imi lumineze calea..insa am continuat sa ne vedem,m-amindragostit de el...imi este atat de greu..nu ma mai recunosc ..sunt intr-o perioada cruciala in viata mea.am nevoie de un sfat..de o incurajare.

draga mea, insist sa mi raspunzi la urmataorea intrebare: de ce te multumesti cu osul cand poti avea tot ciolanul?
yuppykw Avatarul lui yuppykw
Citeaza Raspunde

Postat de yuppykw pe 8 Martie 2011 la 08:38

Nu sunt in masura sa dau sfaturi nimanui.
Atat iti pot sugera.....pune-te pe tine insuti in locul sotiei acelui barbat si imagineaza-ti ce ai simti in cazul in care ai afla ca barbatul pe care i-l iubesti,barbatul cu care te-ai casatorit si cu care (poate)ai facut copii.....te inseala cu o alta ....indiferent de motivele motivele care au dus la asa ceva......??/???
Ca partere personala (imi pare rau dar asta gandesc) cred ca esti genul de persoana CU CRUCEA-N SAN SI CU DRACUL IN SPATE.
ANALIZEAZA ACEASTA PROBLEMA DETASANDU-TE DE DRAGOSTEA PENTRU ACEST BARBAT SI INCEARCA SA IEI DECIZIA CORECTA MORAL SI SPIRITUAL DACA PRETINZI CA SPIRITUALUL REPREZINTA CEVA PENTRU TINE.
SUCCES.
MARCKUS Avatarul lui MARCKUS
Citeaza Raspunde

Postat de MARCKUS pe 8 Martie 2011 la 09:01

De la: m82a1, la data 2011-03-08 08:19:21din pacate lucrurile frumoase sunt facute pentru a fi impartite cu altii,ia in calcul si aceasta axioma, cineva de aici are dreptate, poate iti faci prea multe probleme, poate ar trebui sa lasi viata sa decida in locul tau... cert este ca trebuie sa te bucuri de fiecare clipa de iubire chiar si furata, chiar si interzisa, chiar si imposibila cum spui tu.Iubirea adevarata indiferent din ce parte vine este cel mai de pret dar de la Dumnezeu. si la urma urmei cine se crede perfect sa arunce primul cu piatra... Sunt sigur ca acesata poveste se va termina la un moment dat, sunt sigur ca n-o vei uita poate niciodata asa cum sant sigur ca va urma alta poate la fel de frumoasa... amintirile care raman in urma insa dau farmecul si parfumul vietii.curaj!Si La multi ani de 8 Martie!
Mai nea "m82AH1N1" daca mama ta vine la tine si iti spune ca eu sunt al 2-lea tata al tau cum te-ai simti? fictiv vorbind.Nu am nimic cu tine dar mai analizeaza situatia
mihaidansv Avatarul lui mihaidansv
Citeaza Raspunde

Postat de mihaidansv pe 8 Martie 2011 la 09:04

Daca ai sti ca intr-o viata iti este dat sa intalnesti o fiinta deosebita doar pt putin timp.. ce ai face? Cu siguranta ai incerca din rasputeri ca acel timp petrecut impreuna sa fie de calitate. ;)

Deci traieste frumos, fara griji si fara remuscari, ceea ce a aparut in viata ta acum. Nu-ti dori mai mult... bucura-te. La un moment dat se va termina... :)

In momentul in care vei fi pregatita sa-ti intemeiezi o familie va aparea si barbatul potrivit pentru asta.

:)
darkNESS Avatarul lui darkNESS
Citeaza Raspunde

Postat de darkNESS pe 8 Martie 2011 la 09:38

De la: yuppykw, la data 2011-03-08 08:38:49Nu sunt in masura sa dau sfaturi nimanui.
Atat iti pot sugera.....pune-te pe tine insuti in locul sotiei acelui barbat si imagineaza-ti ce ai simti in cazul in care ai afla ca barbatul pe care i-l iubesti,barbatul cu care te-ai casatorit si cu care (poate)ai facut copii.....te inseala cu o alta ....indiferent de motivele motivele care au dus la asa ceva......??/???
Ca partere personala (imi pare rau dar asta gandesc) cred ca esti genul de persoana CU CRUCEA-N SAN SI CU DRACUL IN SPATE.
ANALIZEAZA ACEASTA PROBLEMA DETASANDU-TE DE DRAGOSTEA PENTRU ACEST BARBAT SI INCEARCA SA IEI DECIZIA CORECTA MORAL SI SPIRITUAL DACA PRETINZI CA SPIRITUALUL REPREZINTA CEVA PENTRU TINE.
SUCCES.

Bravo, eu sunt de acord cu ce ai scris, acelasi lucru i l-as fi scris si eu. Cand o fi in postura de sotie si mama, sa spuna daca i-ar conveni si daca i-ar placea sa afle ca sotul ei e "indragostit" si ca are o relatie "in paralel" cu alta!
amdar Avatarul lui amdar
Citeaza Raspunde

Postat de amdar pe 8 Martie 2011 la 10:12

Te-ai gandit vreo clipa cum este să fii în pielea soției lui? Nu cred...pentru că altfel nu ai fi început această poveste.Știu că nu poți să îți întemeiezi fericirea, pe nefericirea alteia.Te iert, doar pentru că eu nu mi-am permis rolul tău niciodata.Eu nu am timp.Eu sunt soție.Am pierdut o sarcina din cauza unei femei ca tine.Dar te iert...și mă rog pentru tine.Undeva, acolo în Univers, există o lege a conpensației.Știi și tu că nu ești pe deplin fericită.Nu ți-a promis nimic el...variază doar meniul de acasă.Sunt convinsă că ai sentimente calde și adevărate, dar nu poți măcar o clipă să ai stimă și considerație măcar pentru tine , daca nu pentru acea femeie care e privată de ceea ce e al ei? Iubește-te mai mult pe tine...dă-ți mai mult respect, dacă omul acesta nu ți-l dă.
yuppy011531 Avatarul lui yuppy011531
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy011531 pe 8 Martie 2011 la 10:38

draga mea ,faptul ca ai cedat e clar ca te-a prins pe fondul unei vulnerabilitati si nu te judeca prea tare dar pentru el ,ori a plecat de acasa din cauza unor lipsuri create de ambi parteneri sau e un cuceritor de genul palmaresului ,asa ca fi atenta maine poti fi tu cea inselata.Si apoi gindeste-te bine ce-ti doresti de la viata.Cred ca iti doresti sa poti merge pa strada de mina cu el fara sa te feresti,sa fi tu fara retineri ,si apoi cum apari in ochii celorlalti,si cum iti va fi cind el te va parasi,nu am dreptul sa-ti dau sfaturi dar parerea mea e sa mergi mai departe pina nu e prea tirziu si vei suferi .Bafta si fie ca decizia pe care o vei lua sa fie cea buna .
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info