Se pare ca 7 lei pe litru ne paste!
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Sport » Altele » Se pare ca 7 lei pe litru ne paste! » Pagina 1 din 1

Iulian_ionescu Avatarul lui Iulian_ionescu
Citeaza Raspunde

Postat de Iulian_ionescu pe 9 Martie 2011 la 11:17

Citesc si sunt absolut stupefiat... Benzina se apropie de pragul critic de 6 lei si se pare ca ceea ce a spus Patriciu la o emisiune de la radio chiar se va intampla : " Pana la sfarsitul anului benzina in Romania va ajunge la 7 lei / litru ".

Ma gandesc pana unde se va ajunge si daca nu cumva astea sunt pana la urma si jocuri de culise pentru a se pune presiune pe populatie si pentru a se revolta ca in Egipt.

E totusi o varianta....
stefanoiuflo_ph Avatarul lui stefanoiuflo_ph
Citeaza Raspunde

Postat de stefanoiuflo_ph pe 10 Martie 2011 la 07:18

vand biciclete mtb si citybike 18 21 viteze nu consuma benzina nu stai la semafor si daca se strica o iei in carca
popeskku0 Avatarul lui popeskku0
Citeaza Raspunde

Postat de popeskku0 pe 10 Martie 2011 la 07:46

Neata , nu trebuie sa fi stupefiat , se intampla ceea ce trebuie sa se intample , mai precis ce ne-am dorit deoarece sunt rezultatul voturilor noastre . Nimeni nu face nimic , nici noi , nici liderii de sindicat , nici opozitia , stam cu ochii la televizor , ne uitam la certurile dintre parlamentar , la zambetul lor in coltul gurii care parca ar spune : UITATIVA LA NOI CUM NE CERTAM PENTRU VOI DAR IN ACELASI TIMP NE URMARIM INTERESELE , ADICA SA AVEM CAT MAI MULT . Cum e posibil sa nu vedem cu padurile dispar si nu fara ajutorul politicului , cum e posibil sa vedem cum dispare siderurgia , adica noi care eram o putere nu mai suntem in stare de asa ceva , cum e posibil sa dispara agricultura , stiinta , invatamantul , si multe altele la care eram printre primii , cum e posibil sa avem , in conditiile in care valoarea traiului e foarte mica , cele mai scumpe autostrazi din lume , se sisezeaza cineva ? Doar cu ajutorul celor de la putere care nu se uita decat cum sa se imbogateasca mai repede deoarece nu stiu ce-i asteapta la urmatoarea votare si mai bine sa aiba conturile asigurate . Oare Basescu a uitat ca ne-a promis scaderea numarului de parlamentari care oricum dorm , stau pe net , vorbesc despre orice altceva decat despre grijile poporului si care stau in locatii deoasebite , cu preturi f.f.f. mari si mancare aproape moca cand ar putea sa inchirieze niste blocuri sa le utileze cu strictul necesar si astfel sa faca economii substantiale , si multe altele care ne sunt fluturate pe sub nas ca o informatie bizara dar care ascunde valori financiare foarte mari . Deci cu ceva vreme in urma se spunea despre cartofi ca or sa ajunga la un euro si incet incet , dupa cateva anunturi la televizor cetateanul infometat se obisnuieste cu ideea si accepta pretul . La fel s-a spus despre benzina , ca o sa ajunga 5 lei si atunci un grup de tineri a inceput sa fac agitatie , dar nici un cetatean mai de varsta a doua nu a participat , sa fi fost acei tineri din aripa tineret a PDL care sa faca un pic de ahitatie sa vada lumea ca cineva se agita contra acelui pret dar cetateanul s-a obisnuit dupa ce a fost intoxicat cu anuntul de 5 lei si a primit noul pret cu bratele deschise , acum s-a anuntat 6 lei si uite cum incet incet ajunge 6 lei , te mai miri ca o sa ajunga 7 lei fara sa se intample nimic ? Boculet a spus ca nu poate face nimic , dar din banii surplus de la pretul de productie al benzinei si motorinei , avem sosele foarte bune , nu mai zic de restul , rezultat din impozitul pe profit al producatoru-lui de combustibil care normal trrebuie sa se regaseasca undeva . SA TRAITI BINE !
filipsvaricek Avatarul lui filipsvaricek
Citeaza Raspunde

Postat de filipsvaricek pe 10 Martie 2011 la 09:12

De la: stefanoiuflo_ph, la data 2011-03-10 07:18:41vand biciclete mtb si citybike 18 21 viteze nu consuma benzina nu stai la semafor si daca se strica o iei in carca

am 30 de angajati ... m poti alimenta cu 30 de monmntane, ? dar vreau sa ii diferentiez. asa ca diversifika si tu gama ...incearca sa ai pe stoc de la vekiul Pegas cu o viteza pana la 21 :P
eggo Avatarul lui eggo
Citeaza Raspunde

Postat de eggo pe 10 Martie 2011 la 09:48

poate fi foarte adevarat ceea ce zici u.......bravo!
lucishadow2000 Avatarul lui lucishadow2000
Citeaza Raspunde

Postat de lucishadow2000 pe 10 Martie 2011 la 09:56

De la: Iulian_ionescu, la data 2011-03-09 11:17:46Citesc si sunt absolut stupefiat... Benzina se apropie de pragul critic de 6 lei si se pare ca ceea ce a spus Patriciu la o emisiune de la radio chiar se va intampla : " Pana la sfarsitul anului benzina in Romania va ajunge la 7 lei / litru ".

Ma gandesc pana unde se va ajunge si daca nu cumva astea sunt pana la urma si jocuri de culise pentru a se pune presiune pe populatie si pentru a se revolta ca in Egipt.

E totusi o varianta....

In patria hotilor, intr-adevar sa circuli cu masina a devenit un lux.
Sunt penali timpitii cu motivatiile lor retarde (crize ale petrolului, e cel mai ieftin un litru de benzinamotorina din Europa etc.
Marele protest care se tot anunta cu nealimentarea masinilor la benzinarii nu a fost decit o furtuna intr-un pagar de apa, care nu i-a afectat pe mafiotii din lumea petrolului.
Nu putem face multe, si poporul romin e educat sa sufere, sa stringa din dinti inca de pe vremea dacilor cind ne calareau toti, deci este viata pura.
Mi-e sila sa traiesc zi de zi ca intr-un curs de supravietuire, si sa vad fete cu soricul gros zimbind cu candoare.
Nu cred in conspiratii, insa mi-e sila ca avem absolut nici un fel de putere de a schimba ceva, iar din 5 in 5 ani un chil de faina si un litru de ulei ne aleg conducatorii.
stefanoiuflo_ph Avatarul lui stefanoiuflo_ph
Citeaza Raspunde

Postat de stefanoiuflo_ph pe 10 Martie 2011 la 10:53

De la: filipsvaricek, la data 2011-03-10 09:12:54
De la: stefanoiuflo_ph, la data 2011-03-10 07:18:41vand biciclete mtb si citybike 18 21 viteze nu consuma benzina nu stai la semafor si daca se strica o iei in carca

am 30 de angajati ... m poti alimenta cu 30 de monmntane, ? dar vreau sa ii diferentiez. asa ca diversifika si tu gama ...incearca sa ai pe stoc de la vekiul Pegas cu o viteza pana la 21 :P

imi pare foarte rau dar eu nu fac discriminari fata de oameni ; dar m-am gandit pt ei la niste trotinete ca sa ajunga si ei mai tarziu la work
dani373 Avatarul lui dani373
Citeaza Raspunde

Postat de dani373 pe 10 Martie 2011 la 11:23

Mai tragic este ca , dupa spusele lui boc , va trebui sa respecte contractul pana in 2013.
Abia acum au realizat ce pierde Romania prin privatizarile fortate : unii cu profitul (eon , omw ...), iar noi cu munca.
mihai_construct Avatarul lui mihai_construct
Citeaza Raspunde

Postat de mihai_construct pe 10 Martie 2011 la 11:52

Din pacate, asistam la o explozie, NEJUSTIFICATA...a preturilor la combustibili in Romania. Eu sunt in Franta la studii si pretul benzinei aici e de 6.88lei/litru, DAR salariile sunt de la 1100€ in sus...numai de vreo 8-10 ori mai mari ca in Romania. Bine ca suntem aliniati cu toate...preturile, taxele, impozitele...birurile cu alte cuvinte, dar perspectivele unei vieti mai bune LIPSESC cu desavarsire. Da SA TRAITI multi si BINE cred ca asa ne ura porcu de Basescu si cu a lui gasca de incompetenti acum 7-8 ani de zile..pacat de tara frumoasa si bogata pe care o avem si pe care reprezentatii nostrii o seaca si o aduc la sapa de lemn, aparent INVOLUNTAR...Sa ne ajute Dumnezeu sa trecem peste cele ce ne asteapta si sa speram ca preturile vor si SCADEA(ca s-a mai intamplat) nu trebuie sa tot urce. Mihai25Cluj
danut111 Avatarul lui danut111
Citeaza Raspunde

Postat de danut111 pe 10 Martie 2011 la 12:38

sa dea dumnezeu si maica domnului sa se faca benzina 100 euro/mililitru...!!!mai lasati fratiolr petrolul la locul lui...ce plm o sa facem cand se termina?????sa ma c.c pe toti consumatorii de benzina si motorina!mergeti cu transportul in public si cu vehicule cu tractiune animala...100euro/mililitru....hai doamne!
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 10 Martie 2011 la 13:03

De la: mihai_construct, la data 2011-03-10 11:52:36Din pacate, asistam la o explozie, NEJUSTIFICATA...a preturilor la combustibili in Romania. Eu sunt in Franta la studii si pretul benzinei aici e de 6.88lei/litru, DAR salariile sunt de la 1100€ in sus...numai de vreo 8-10 ori mai mari ca in Romania. Bine ca suntem aliniati cu toate...preturile, taxele, impozitele...birurile cu alte cuvinte, dar perspectivele unei vieti mai bune LIPSESC cu desavarsire. Da SA TRAITI multi si BINE cred ca asa ne ura porcu de Basescu si cu a lui gasca de incompetenti acum 7-8 ani de zile..pacat de tara frumoasa si bogata pe care o avem si pe care reprezentatii nostrii o seaca si o aduc la sapa de lemn, aparent INVOLUNTAR...Sa ne ajute Dumnezeu sa trecem peste cele ce ne asteapta si sa speram ca preturile vor si SCADEA(ca s-a mai intamplat) nu trebuie sa tot urce. Mihai25Cluj

6,88 lei in franta? ce tare e leul
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Martie 2011 la 14:03

De la: danut111, la data 2011-03-10 12:38:12
sa ma c.c pe toti consumatorii de benzina si motorina!mergeti cu transportul in public si cu vehicule cu tractiune animala ...100euro/mililitru ...hai doamne!

tractiune animala ia cumpara-ti tu o martoaga si dupa vino aici sa ne povestesti cat de bine calatoresti. eventual un jurnal de bord ceva ... :))

pana una alta Gpl e o solutie pt criza

tl_89_vio Avatarul lui tl_89_vio
Citeaza Raspunde

Postat de tl_89_vio pe 10 Martie 2011 la 16:22

cand nu ai treaba cu benzina si motorina zici k sa mergem cu transportul in comun si cu animale..ne intoarcem in epoca de piatra?.. dar cand te ocupi de transporturi sau agricultura ce faci ? un tractor consuma la un ha de pamanat 100 l motorina cu toate lucrarile necesare.. un tir consuma in jur de 30-40 l la 100 de km, mers intins..inafara localitatii.
taurus69 Avatarul lui taurus69
Citeaza Raspunde

Postat de taurus69 pe 10 Martie 2011 la 18:09

Suntem un ca struti nu o sa facem nimic fara sa fim impinsi de la spate.Ne-o meritam!Noi i-am votat.Am avut incredere ca se va face ceva in Romania......Averi pentru ei,sa facut.Si saracirea strutilor.
Marutz Avatarul lui Marutz
Citeaza Raspunde

Postat de Marutz pe 10 Martie 2011 la 22:14

De la: Iulian_ionescu, la data 2011-03-09 11:17:46Citesc si sunt absolut stupefiat... Benzina se apropie de pragul critic de 6 lei si se pare ca ceea ce a spus Patriciu la o emisiune de la radio chiar se va intampla : " Pana la sfarsitul anului benzina in Romania va ajunge la 7 lei / litru ".

E totusi o varianta....

Eu ma intreb oare kt mai rezista poporul asta fara sa faca nimic? sa ieshim in plm in strada, sa facem ce au facut in egypt shi ce se face in libya.....o tzara de kkt
lucishadow2000 Avatarul lui lucishadow2000
Citeaza Raspunde

Postat de lucishadow2000 pe 11 Martie 2011 la 12:22

De la: danut111, la data 2011-03-10 12:38:12sa dea dumnezeu si maica domnului sa se faca benzina 100 euro/mililitru...!!!mai lasati fratiolr petrolul la locul lui...ce plm o sa facem cand se termina?????sa ma c.c pe toti consumatorii de benzina si motorina!mergeti cu transportul in public si cu vehicule cu tractiune animala...100euro/mililitru....hai doamne!

Gradina Domnului e infinita si mai ales in Romania.
Cumpara-ti fiule o caruta daca tot esti din Bucuresti, scrie un jurnal de bord cum a sugerat cineva si fi fericit.
Grabes-te insa prin progarmul rabla poti cumpara o superba caruta cu 2 cai putere. Consumul e bun 10 kg fin10 km plus la superoferta parfum Cristian Balegarus.
Deci ai grija de tine si fi fericit.
BLA_JENY Avatarul lui BLA_JENY
Citeaza Raspunde

Postat de BLA_JENY pe 11 Martie 2011 la 14:14

De la: taurus69, la data 2011-03-10 18:09:08Suntem un ca struti nu o sa facem nimic fara sa fim impinsi de la spate.Ne-o meritam!Noi i-am votat.Am avut incredere ca se va face ceva in Romania......Averi pentru ei,sa facut.Si saracirea strutilor.

Mai trebuia sa spui si ce culori iti plac, filme, masini... ca despre partea sexuala...ne-ai dat toaaate amanuntele

taurus69 Avatarul lui taurus69
Citeaza Raspunde

Postat de taurus69 pe 11 Martie 2011 la 23:09

Esti cumva parlamentar?Numai aceia schimba cursul discutiei si se gandesc la sex
gezaiuby Avatarul lui gezaiuby
Citeaza Raspunde

Postat de gezaiuby pe 13 Martie 2011 la 15:14

haideti repede ca se scumpeste tot faceti bani pe net . pentru cine intereseaza oferta : www.prelaunchmalaysia.com/gezaiuby
gezaiuby Avatarul lui gezaiuby
Citeaza Raspunde

Postat de gezaiuby pe 13 Martie 2011 la 15:19

daca te crezi destept transportul in public pe ce se bazeaza? tot la benzina si motorina vei ajunge oricum ai vrea sa te scoti . daca tu nu ai masina aia nu inseamna ca nici altcineva nu are . stai in casa . de la benzina se scumpeste tot . materia prima la fabrici cu ce se aduce ? painea cu ce se transporta ? esti inchuiat rau fratioare . daca va fi 100 mililitrul nu o sa iti permiti nici macar sa iti dai foc .
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Martie 2011 la 15:33

nu o sa iti permiti nici macar sa iti dai foc .

nu sunt de acord cu tine...daca esti suficient de hotarat,poti sa te pishi pe el si ii dai foc...si asta fara gram de benzina
Citeaza Raspunde

Postat de danut111 pe 13 Martie 2011 la 23:49

De la: lucishadow2000, la data 2011-03-11 12:22:41
De la: danut111, la data 2011-03-10 12:38:12sa dea dumnezeu si maica domnului sa se faca benzina 100 euro/mililitru...!!!mai lasati fratiolr petrolul la locul lui...ce plm o sa facem cand se termina?????sa ma c.c pe toti consumatorii de benzina si motorina!mergeti cu transportul in public si cu vehicule cu tractiune animala...100euro/mililitru....hai doamne!

Cumpara-ti fiule o caruta daca tot esti din Bucuresti, scrie un jurnal de bord cum a sugerat cineva si fi fericit.
Grabes-te insa prin progarmul rabla poti cumpara o superba caruta cu 2 cai putere. Consumul e bun 10 kg fin10 km plus la superoferta parfum Cristian Balegarus.

frate,lucrez intr-un restaurant...shorley...in fiecare zi...se arunca la groapa de gunoi 100 kile de sticla...hartie...si alte cele...sa ma c.a co.ie...nu ma mai intereseaza de nimic...reciclare nu....benzina o consuma toti jegosii care ies ei la plimbare cu masina care comsuma si 15-20%...ce inseamna asta bai nene?nimeni nu face nimic...ce plm tre sa fac sa se inteleaga?sa ii scriu patronului pe o foaie....sa ii fac scheme???sa ii explic mura in gura ca daca ar recicla ar avea profit dublu???pfff....mi-e scarba de omenire....mi-e scarba de ce a ajuns omul sa faca...lenea fratioare,asta e...lenea si faptul ca....hai sa o lasam pe maine....maine pe poimaine...plm...deci...hai inapoi la epoca de piatra....hai cu 100000 de euro litrul de orice fel de combustibil...si lu ala care zice ca nici foc nu am cum sa imi mai dau...coitzeeee....vezi ca am 30 de cutite in casa
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 13 Martie 2011 la 23:56

De la: danut111, la data 2011-03-13 23:49:16

frate,lucrez intr-un restaurant...shorley...in fiecare zi...se arunca la groapa de gunoi 100 kile de sticla...hartie...si alte cele...sa ma c.a co.ie...nu ma mai intereseaza de nimic...reciclare nu....benzina o consuma toti jegosii care ies ei la plimbare cu masina care comsuma si 15-20%...ce inseamna asta bai nene?nimeni nu face nimic...ce plm tre sa fac sa se inteleaga?sa ii scriu patronului pe o foaie....sa ii fac scheme???sa ii explic mura in gura ca daca ar recicla ar avea profit dublu???pfff....mi-e scarba de omenire....mi-e scarba de ce a ajuns omul sa faca...lenea fratioare,asta e...lenea si faptul ca....hai sa o lasam pe maine....maine pe poimaine...plm...deci...hai inapoi la epoca de piatra....hai cu 100000 de euro litrul de orice fel de combustibil...si lu ala care zice ca nici foc nu am cum sa imi mai dau...coitzeeee....vezi ca am 30 de cutite in casa

te faci fachir?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Martie 2011 la 01:51

daca tot nu poti face nimic cu patronu...macar schmba dracu corniza aia cu perdea cu tot...e jalnic cum arata si ce flacau esti tu...parca esti un little gaylord fucker...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Martie 2011 la 01:58

De la: taurus69, la data 2011-03-11 23:09:33Esti cumva parlamentar?Numai aceia schimba cursul discutiei si se gandesc la sex

ia uite frate...altu cu corniza-n cap,ba da a tunat si a adunat pe topicu asta numai zoro de-stia cu perdele-n cap...baaaaa unde dracu stati,in mehicousiti...sunteti fani lu zoro aveti termen pana maine ...si tu si alalalt,danut111 sa va schimba-ti draperiile...fuckeri-lor!
Citeaza Raspunde

Postat de danut111 pe 14 Martie 2011 la 10:26

De la: ser, la data 2011-03-14 01:51:19

daca tot nu poti face nimic cu patronu...macar schmba dracu corniza aia cu perdea cu tot...e jalnic cum arata si ce flacau esti tu...parca esti un little gaylord fucker...

bai ser,din tot ce am scris eu acolo...doar atat poti sa comentezi???ca am eu o perdea naspa?vedeti oameni buni?asta e omu...suntem niste terminati care nu facem altceva decat sa ne luam intre noi...e vb de reciclare si altele,ser e suparat ca nu am o poza ok...da de ce plm nu faci ceva ma sa rezolvi problema

Citeaza Raspunde

Postat de danut111 pe 14 Martie 2011 la 10:28

p.s.:ser,fa un bine si nu mai da nici un comment pe pagina asta....cauta si tu un topic cu POZE FARA PERDELE...FUKIN IDIOT!
Citeaza Raspunde

Postat de danut111 pe 14 Martie 2011 la 10:30

si fii atent...uite ce fac eu ptr tine...un tpoic special ptr ser!!!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info