Recuperare taxa auto
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » Sport » Altele » Recuperare taxa auto » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
don_baxter Avatarul lui don_baxter
Citeaza Raspunde

Postat de don_baxter pe 24 Martie 2011 la 17:15

Am stat si m-am gandit dar nu prea am idei.As vrea sa imi recuperez daca se poate si eu taxa auto ce am platit-o. Faza e ca acum aproximativ 2 ani am inmatriculat-o.taxa a fost undeva la 500 de euro.Masina am vandut-o dar tot pe numele meu e.Deci sanse ma gandesc ca ar fi pentru ca nu am trecut masina pe numele noului proprietar. Ma poate ajuta si pe mine cineva...???
Citeaza Raspunde

Postat de don_baxter pe 24 Martie 2011 la 17:17

Ce am omis este ca nu mai am chitanta de plata a taxei...
catalin_liahu Avatarul lui catalin_liahu
Citeaza Raspunde

Postat de catalin_liahu pe 26 Martie 2011 la 08:51

Salutare,
Din cate stiu, din cate stim cu totii, taxa de inmatriculare este ilegala, un bir al statului nostru, o mica chichita de a scoate bani din ceva care merge....
Ai putea face demersul acesta insa iti lipseste un lucru esential, chitanta aia mica....
Toate bune
rcotizo Avatarul lui rcotizo
Citeaza Raspunde

Postat de rcotizo pe 26 Martie 2011 la 08:59

Oricum daca spui ca ai platit-o acum 2 ani acum nu prea mai sunt sanse. Contestatia trebuia facuta in primele 30 de zile de la achitarea taxei. Inainte mai mergea sa faci contestatie dupa o perioada mai mare dar acum nu cred. Oricum fara sa consulti un avocat nicio sansa!
spencerul Avatarul lui spencerul
Citeaza Raspunde

Postat de spencerul pe 26 Martie 2011 la 09:10

Recuperarea taxei auto se poate solicita in termen de 3 ani, asa ca ai fi in termen inca. O copie dupa chitanta(sau orice alt document depus) se poate solicita de la Serviciul de Inmatriculari (te-as sfatui sa soliciti o copie a intregului dosar depus atunci). Problema ar fi ca ai instrainat masina si nu stiu daca in acest caz mai ai vreo sansa de recuperare. Oricum merita incercat...
yuppy007898 Avatarul lui yuppy007898
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy007898 pe 26 Martie 2011 la 09:29

Poti solicita o dovada ca ai platit taxa auto de la ghiseul (bancii, institutiei)la care ai platit - daca iti amintesti.Bafta.
alexghenciu Avatarul lui alexghenciu
Citeaza Raspunde

Postat de alexghenciu pe 26 Martie 2011 la 09:34

In primul rand intereseaza-te care este practica in orasul tau (daca se castiga dosarele in instanta).Apoi mergi la inmatriculari auto si in baza unei cereri si a unei taxe ce se plateste la financiar iti elibereaza o copie de pe chitanta.Urmeaza procedura prealabila conform legii 554/2004 cu AFP prin care ceri sa iti restituie suma si dupa ce primesti raspunsul de la ei poti merge mai departe adica sa ii dai in judecata.Urmeaza doua faze a procesului si anume fondul cauzei si recursul.Sper ca aceste informatii sa fie de ajutor.
cskatona Avatarul lui cskatona
Citeaza Raspunde

Postat de cskatona pe 26 Martie 2011 la 09:43

Sal!Te duci la finante si ceri copie de pe chitanta,dupa care consulti un avocat.termenul este de trei ani,inca nu ai pierdut nimic.
Bobry Avatarul lui Bobry
Citeaza Raspunde

Postat de Bobry pe 26 Martie 2011 la 09:52

E platita dupa august 2008?ca dupa s-a transformat din taxa de inmatriculare in taxa de mediu...am platit in 2007 ..1700 euro sa inmatriculez o masina ...in 2008 mi-a returnat trezoreria pe baza dosarului facut 700 euro...in 2009 i-am dat in judecata si dupa un an am castigat si diferenta integrala...legile is facute cu fundu...deci mi-am inmatriculat masina gratis..acum e cam tarziu dar se poate ..un avocat iti poate spune exact.
Finantzul Avatarul lui Finantzul
Citeaza Raspunde

Postat de Finantzul pe 26 Martie 2011 la 09:52

Sigur !
Avem experienta cu recuperarea a cel putin 700 de asemenea taxe.
Scrie un mesaj la mail. finantzteam@yahoo.com

O zi faina !
k_robert84 Avatarul lui k_robert84
Citeaza Raspunde

Postat de k_robert84 pe 26 Martie 2011 la 10:36

eu acum am castigat taxa dar din cate am inteles de la avocat nu mai primeste dosare pt k ar fi intrat o lege noua.dar tot procesul procesul dureaza cam un an daca nu si mai bine
Onisor77 Avatarul lui Onisor77
Citeaza Raspunde

Postat de Onisor77 pe 26 Martie 2011 la 10:56

De la: don_baxter, la data 2011-03-24 17:17:10Ce am omis este ca nu mai am chitanta de plata a taxei...
Iti dau un id de mess si ai sa vb cu mine onlyonisor
Citeaza Raspunde

Postat de don_baxter pe 26 Martie 2011 la 13:05

sal.. taxa am platit-o in aprilie 2009..
simonika82 Avatarul lui simonika82
Citeaza Raspunde

Postat de simonika82 pe 26 Martie 2011 la 18:11

se poate recupera taxa auto...la oradea este un avocat care se ocupa...i-am dat un dosar cu diferite acte pe care mi le-a cerut...iar acum astept sa primesc un raspuns, cica vreo 3-4 luni :)
anazus Avatarul lui anazus
Citeaza Raspunde

Postat de anazus pe 26 Martie 2011 la 18:40

as vrea sa stiu daca este vreun avocat prin iasi care se ocupa cu recuperari taxe auto
dynu48 Avatarul lui dynu48
Citeaza Raspunde

Postat de dynu48 pe 26 Martie 2011 la 19:31

POTI OBTINE O COPIE DUPA CHITANTA ORI PRINTR-O CERERE DEPUSA LA POLITIE SAU LAFEL PRINTR-O CERERE DE LA FINANTE
RanDan Avatarul lui RanDan
Citeaza Raspunde

Postat de RanDan pe 26 Martie 2011 la 22:51

Poti sa uiti de recuperarea taxei. Termenul de contestatie a Deciziei este de 30 de zile, este aproape imposibil sa treci de acest punct. Un alt aspect, mult mai important, este ca nu a mai castigat nimeni in ultimele 4-5 luni. Folclorul spune ca este o "dispozitie" nescrisa pe circuit intern sa nu se mai dea castig de cauza in aceste cazuri. Daca totusi insisti iti urez bafta. Ai grija ca ar fi bine sa-ti iei un avocat, altfel nu te vad bine.
RanDan Avatarul lui RanDan
Citeaza Raspunde

Postat de RanDan pe 26 Martie 2011 la 23:01

.
jean52 Avatarul lui jean52
Citeaza Raspunde

Postat de jean52 pe 27 Martie 2011 la 09:25

Sunteti de-o nesimtire crasa cu reclamele astea bagate cu forta pe gat !!!!!
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Martie 2011 la 09:47

De la: jean52, la data 2011-03-27 09:25:12Sunteti de-o nesimtire crasa cu reclamele astea bagate cu forta pe gat !!!!!

de acord!
vonmariomc Avatarul lui vonmariomc
Citeaza Raspunde

Postat de vonmariomc pe 27 Martie 2011 la 12:57

Eu am de recuperat 1100 euro. Am platit-o in 2007, masina e pe numele meu, si avocatul mi-a spus ca se poate recupera in maxim 5 ani(se prescrie)-inca sunt in proces cu statul. Taxa nu se poate recupera daca masina nu mai e inmatriculata pe numele tau. Taxele de judecata nu se recupera cu statul ori se recupera mai greu.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Martie 2011 la 12:59

De la: jean52, la data 2011-03-27 09:25:12Sunteti de-o nesimtire crasa cu reclamele astea bagate cu forta pe gat !!!!!

dar de ce esti asa nervoasa ?? incearca sa ne si spui ce te deranjeaza,sau cine :)
mountainbikefreak_99 Avatarul lui mountainbikefreak_99
Citeaza Raspunde

Postat de mountainbikefreak_99 pe 27 Martie 2011 la 13:47

Eu mi-am inmatriculat masina anul trecut in mai si am platit 1400 euro. Mai pot da in judecata statul dupa aproape un an? Cu avocat?
adu_mecool Avatarul lui adu_mecool
Citeaza Raspunde

Postat de adu_mecool pe 27 Martie 2011 la 15:12

De la: mountainbikefreak_99, la data 2011-03-27 13:47:22Eu mi-am inmatriculat masina anul trecut in mai si am platit 1400 euro. Mai pot da in judecata statul dupa aproape un an? Cu avocat?

este posibil sa poti vb cu un avocat. Pt cei ce vor sa aduca masina si sa nu plateasaca taxa pregatiti-va un avocat bun pt ca puteti sa inmatriculati masina fara sa platiti nimic
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Martie 2011 la 15:52

De la: don_baxter, la data 2011-03-24 17:15:44Am stat si m-am gandit dar nu prea am idei.As vrea sa imi recuperez daca se poate si eu taxa auto ce am platit-o. Faza e ca acum aproximativ 2 ani am inmatriculat-o.taxa a fost undeva la 500 de euro.Masina am vandut-o dar tot pe numele meu e.Deci sanse ma gandesc ca ar fi pentru ca nu am trecut masina pe numele noului proprietar. Ma poate ajuta si pe mine cineva...???

ia ti un avocat si iti rezolva problema in max 3 luni
enghin_36508 Avatarul lui enghin_36508
Citeaza Raspunde

Postat de enghin_36508 pe 27 Martie 2011 la 16:18

Salut ,

Am observat parerea fiecaruia din dvs.
Eu sunt avocat si una din specializari este CONTENCIOSUL ADMINISTRATIV.

Pana la acest moment de judecata din zecile de taxe recuperate niciuna nu a fost pierduta.

Indiferent cum a fost platita si in ce an iti pot recupera taxa.

Astept un mail privat la : enghin_36508@yahoo.com

si iti spun tot ce trebuie facut .

Cu stima,

Av OSMAN ENGHIN
ADRIANCORNEL Avatarul lui ADRIANCORNEL
Citeaza Raspunde

Postat de ADRIANCORNEL pe 28 Martie 2011 la 10:33

De la: simonika82, la data 2011-03-26 18:11:06se poate recupera taxa auto...la oradea este un avocat care se ocupa...i-am dat un dosar cu diferite acte pe care mi le-a cerut...iar acum astept sa primesc un raspuns, cica vreo 3-4 luni :)

si eu sunt din oradea, poti sa imi zici cum il cheama pe avocat ,ca ma gandesc sa imi iau si eu banii inapoi de la astia, dau o bere :)
k_robert84 Avatarul lui k_robert84
Citeaza Raspunde

Postat de k_robert84 pe 28 Martie 2011 la 11:28

nu conteaza la cine e masina trebe sa faci dovada k tu ai inmatriculat-o
Citeaza Raspunde

Postat de don_baxter pe 30 Martie 2011 la 12:55

lucaci_daniel1962@yahoo.com pe cine vrea sa-si recupereze taxa auto. multumesc tuturor pentru ajutor
yuppy011223 Avatarul lui yuppy011223
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy011223 pe 5 Aprilie 2011 la 08:15

salutare tuturor sunt din TURNU MAGURELE pe aici nu se poarta recuperare taxa auto ,am inmatriculat in decembrie un BMW si vreau sa recuperez taxa auto am toate actele aici avocati sunt plutasi ,as putea da statul in judecata la cluj undeva ,in alta locatie am inteles ca acolo se poate ma poateajuta cineva vu un sfat ?
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info