Cum sa stresez vecinul de sus?
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » How to » cum sa stresez vecinul de sus? » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Martie 2011 la 21:45

am un vecin, needucat si fara cei 7 ani de acasa care sa muzica la maxim noaptea. cum as putea sa l stresez si eu? nu vreau sa implic politia ca i da amenda si apoi tot eu cu el pe cap raman
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Martie 2011 la 21:56

De la: diana27, la data 2011-03-31 21:45:29am un vecin, needucat si fara cei 7 ani de acasa care sa muzica la maxim noaptea. cum as putea sa l stresez si eu? nu vreau sa implic politia ca i da amenda si apoi tot eu cu el pe cap raman

II dai jos siguranta de la contorul de electrica cand nu e acasa..e undeva pe casa scarilor
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Martie 2011 la 22:10

e needucat
educa-l cu muzica buna. de preferat in acelasi timp cand ii suna si lui boxele ... eu am avut o problema asemanatoare anul trecut, dar am rezolvat-o temporar cu Trivium "Like light to the flies" pusa de nenumarate ori
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Martie 2011 la 23:04

De la: diana27, la data 2011-03-31 21:45:29am un vecin, needucat si fara cei 7 ani de acasa care sa muzica la maxim noaptea. cum as putea sa l stresez si eu? nu vreau sa implic politia ca i da amenda si apoi tot eu cu el pe cap raman

Eu am aceasi problema :) doar in cazul meu cica eu is ala needucatul :)

Treaba sta in felul urmator : chiar acum 3 zile am avut o alta cearta cu o vecina sa spun asa...ma trezesc la 11 deschid pc,muzica,etc...

Sunt foarte sincer si crede-ma de data asta muzica nu era data tare absolut deloc,dar care ii problema...s-a incalzit vremea si am deschis geamul la camera evident,si normal sa se auda mai tare din moment ce sta deasupra si dormitorul este acolo...

Mi-a venit la usa ca ea lucreaza de noapte,foarte foarte nervoasa...am inteles-o pe de-o parte,si am tacut,dar a facut greseala ca m-a jignit...

Am invitat-o frumos inauntru si i-am spus sa pofteasca in camera sa vada si ea cum se aude muzica...am apartament stil vagon,si crede-ma muzica nu se auzea nici pana la usa...i-am aratat si volumul si basul si tot...o amutit,o inceput sa se scuze,si bla bla-uri...

In scara este program de liniste evident,dupa ora 2 mi-am schimbat setarile si fain frumos,i-am dat niste dedicatii...si ca sa fiu tot eu ala bun,am tinut-o asa doar 10 min...ca dupa m-a sunat un amic de la 3 ca vrea sa invete :)

La tine treaba ii mai complicata insa,incearca sa vorbesti cu el in prima faza,daca ai vorbit si tot nu vrea sa inteleaga cheama politia si cu asta basta,nu ai de ales...eu macar ascult o muzica ziua,si atunci daca intrec masura mai mult de 30 minute nu merge ca nu mai pot sta nici eu in camera bft
yuppy016083 Avatarul lui yuppy016083
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy016083 pe 31 Martie 2011 la 23:19

De la: Goku, la data 2011-03-31 23:04:50

Eu am aceasi problema :) doar in cazul meu cica eu is ala needucatul :)

Treaba sta in felul urmator : chiar acum 3 zile am avut o alta cearta cu o vecina sa spun asa...ma trezesc la 11 deschid pc,muzica,etc...

Sunt foarte sincer si crede-ma de data asta muzica nu era data tare absolut deloc,dar care ii problema...s-a incalzit vremea si am deschis geamul la camera evident,si normal sa se auda mai tare din moment ce sta deasupra si dormitorul este acolo...

Mi-a venit la usa ca ea lucreaza de noapte,foarte foarte nervoasa...am inteles-o pe de-o parte,si am tacut,dar a facut greseala ca m-a jignit...

Am invitat-o frumos inauntru si i-am spus sa pofteasca in camera sa vada si ea cum se aude muzica...am apartament stil vagon,si crede-ma muzica nu se auzea nici pana la usa...i-am aratat si volumul si basul si tot...o amutit,o inceput sa se scuze,si bla bla-uri...

In scara este program de liniste evident,dupa ora 2 mi-am schimbat setarile si fain frumos,i-am dat niste dedicatii...si ca sa fiu tot eu ala bun,am tinut-o asa doar 10 min...ca dupa m-a sunat un amic de la 3 ca vrea sa invete :)

La tine treaba ii mai complicata insa,incearca sa vorbesti cu el in prima faza,daca ai vorbit si tot nu vrea sa inteleaga cheama politia si cu asta basta,nu ai de ales...eu macar ascult o muzica ziua,si atunci daca intrec masura mai mult de 30 minute nu merge ca nu mai pot sta nici eu in camera bft

buna...dai clipul asta..si va fi k..
http://www.youtube.com/watch?v=LEJlyyyAlDE&feature=player_embedded
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Aprilie 2011 la 02:38

De la: yuppy016083, la data 2011-03-31 23:19:59
De la: Goku, la data 2011-03-31 23:04:50[quote

nuuuuuu,ca dupa ii place
GrigoreB Avatarul lui GrigoreB
Citeaza Raspunde

Postat de GrigoreB pe 2 Aprilie 2011 la 09:04

Esimplu, vrei liniste mutate la casa, daca nu ai bani de casa fati izolatie fonica..... simplu. Nu sunt fan muzica tare, dar oricum ma disperau vecinele care veneau..... A da si daca stai in chirie in apartament ? mutate.....
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 2 Aprilie 2011 la 09:24

De la: GrigoreB, la data 2011-04-02 09:04:28Esimplu, vrei liniste mutate la casa, daca nu ai bani de casa fati izolatie fonica..... simplu. Nu sunt fan muzica tare, dar oricum ma disperau vecinele care veneau..... A da si daca stai in chirie in apartament ? mutate.....

costacurta_796 Avatarul lui costacurta_796
Citeaza Raspunde

Postat de costacurta_796 pe 2 Aprilie 2011 la 09:40

e problema mare asta, asa are Mame un vecin eu am plecat de acolo demult, acum stau la casa (e cel mai bine) dar incearca sa il disperi cumva, nu stiu cum invita prietenii la tine atunci cand stii ca prostu se poate odihni, si dai cu muzica si cu zgomot pana turbeaza fraerul, eu am vrut sa-l omor cu bataia, dar au intervenit politia si ai mei, mai bn nu ma opreau.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Aprilie 2011 la 10:10

Noaptea? e rau... trebuie educat cu vorbe frumoase, explicit explicat, ce inseamna ora de liniste.Poate se inmoaie. Un vecin nu e bine sa-l faci dusman, mai bine determina-l sa se jeneze! dar daca e marlan, cheama politia...amenda este cam usturatoare pentr-u perturbarea linistii. Iar a treia varianta sa devii mai toleranta cu asa ceva ( nu ai incotro)
don_baxter Avatarul lui don_baxter
Citeaza Raspunde

Postat de don_baxter pe 2 Aprilie 2011 la 11:01

f simplu....seara cand el nu are muzica tare o dai tu... si intre timp vorbesti cu vecinii tai ca sa nu iti cheme tie politia pe cap.exact asa am patit eu.exact asa am facut. a venit la mine sa o dau mai incet ca nu poate dormi...am zis ok.apoy am dato iar.si inm final i-am zpus sa termine cu muzica noaptea.si s-a potolit baietu:)):))
KOstelth Avatarul lui KOstelth
Citeaza Raspunde

Postat de KOstelth pe 2 Aprilie 2011 la 11:03

sunt metode mai multe 1: foloseste batutul in teava si vei sensibiliza tot blocul 2:incearca sa vb cu cei mai in varsta -parintii ar cel mai indicat ,3:opreste-i curentul daca poti si te si pricepi 4:daca nimic nu merge apeleaza la politie -fara rusine sau teama -de mai multe ori ,dar cel mai indicat este o plangere scrisa -pt ca vor trebui sa rezolve 5: in cele din urma va trebui proces in care poti chema politia ce nu si-a facut datoria si pe cel ce te deranjaza - cu cerere de daune
cris4co Avatarul lui cris4co
Citeaza Raspunde

Postat de cris4co pe 2 Aprilie 2011 la 12:48

e simplu! Cauti la rubrica de matrimoniale o gagica care se deplaseaza si care sa anteleaga de la bun anceput ca trebuie SA TIPE!O inviti la tine cand vecinu e acasa cu TOT neamu lui.Si te pui pe treaba comform instructiunilor!
Citeaza Raspunde

Postat de cris4co pe 2 Aprilie 2011 la 12:52

daca esti fata ia-ti un baiat...
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 2 Aprilie 2011 la 12:57

De la: cris4co, la data 2011-04-02 12:52:36daca esti fata ia-ti un baiat...

daca esti gay tot asa
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Aprilie 2011 la 13:07

De la: rothmans, la data 2011-04-02 12:57:02

daca esti gay tot asa

pfff =)))
Citeaza Raspunde

Postat de cris4co pe 2 Aprilie 2011 la 15:37

De la: Goku, la data 2011-04-02 13:07:07
De la: rothmans, la data 2011-04-02 12:57:02

daca esti gay tot asa

pfff =)))

daca esti retard ia-ti concediu medical
LupTzicnit Avatarul lui LupTzicnit
Citeaza Raspunde

Postat de LupTzicnit pe 2 Aprilie 2011 la 22:58

Sunt disponibil pt a itzi rezolva problema :)) accept cash , card ,cecuri, bonuri de masa, cupoane valorice sau credit bancar.

P.S. daca stii sa gatesti accept si o masa calda :)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Aprilie 2011 la 23:01

De la: LupTzicnit, la data 2011-04-02 22:58:47Sunt disponibil pt a itzi rezolva problema :)) accept cash , card ,cecuri, bonuri de masa, cupoane valorice sau credit bancar.

P.S. daca stii sa gatesti accept si o masa calda :)

pai spunei si cum man
lillil Avatarul lui lillil
Citeaza Raspunde

Postat de lillil pe 2 Aprilie 2011 la 23:40

fa-i cadou o pereche de casti !

Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 2 Aprilie 2011 la 23:46

De la: lillil, la data 2011-04-02 23:40:57fa-i cadou o pereche de casti !

cine? cui?
shaderaven Avatarul lui shaderaven
Citeaza Raspunde

Postat de shaderaven pe 2 Aprilie 2011 la 23:51

am avut si eu un vecin care avea studio de inregistrari intr-o camera. solutia aleasa de mine a fost un sistem 5.1 pus cu fata catre podea si dat la maxim chestii gen Sepultura, Cannibal Corpse, Dimmu Borgir... evident ca a venit la usa cu scandal ca el nu poate inregistra, evident ca i-am urat de sanatate lui si familiei lui... si a inceput competitia intre noi, care poate da muzica mai tare la ore mai perverse. nu s-a calmat nici cand i-am facut graffiti pe usa de la intrare sau cand i-am lipit-o cu prenadez, nici cand i-am infundat gaura cheii cu aschii. asa ca, urmand principiul "cel mai destept schimba tactica", am chemat politia. dupa 7 amenzi in 2 luni, s-a calmat, si nici in ziua de azi nu mai da muzica tare.
adnas Avatarul lui adnas
Citeaza Raspunde

Postat de adnas pe 3 Aprilie 2011 la 09:47

Si eu am patit-o cu vecina de sus ,imi scutura toata mizeria in balcon ,cind terminan de spalat geamurile ea scutura covoarele asa ca am decis matur balconul si gunoiul il pun pe tocul de la usa pe pres,iar cind ei faceau galagie noaptea cu muzica dimineata la prima ora cind ei erau obositi puneam eu muzica tare ,o baxa pusa sus pe dulap cu fata in sus,nu stiu ce ai mai putea inventa dar daca nu se opreste tare imi e ca va trebui sa apelezi si la politie,aaa mai poti bate in teava din camera unde dorm ei ,pina atunci BAFTA si calmante
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Aprilie 2011 la 17:17

bate ritmul in teava de la calorifer
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Aprilie 2011 la 17:21

De la: giuliano, la data 2011-04-03 17:17:32

nu cred ca merge :D la mine daca bate nu aud
nonameman13 Avatarul lui nonameman13
Citeaza Raspunde

Postat de nonameman13 pe 3 Aprilie 2011 la 17:58

o sa schimbe de la house la muzica romantica... tare ideea
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Aprilie 2011 la 18:07

De la: nonameman13, la data 2011-04-03 17:58:32

o sa schimbe de la house la muzica romantica... tare ideea

ii ca si cum ai apasa tasta ''B'' =))))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Aprilie 2011 la 18:21

Mai este o solutie dar iti trebuie un electrician ..ca daca o faci tu risti sa ramai creata pe vecie..Iei una bucata electrician il duci la contorul lui de pe hol sau sigiranta principala de pe apartament care tre sa fie undeva pe afara ..il pui sa-i bage o faza pe nul si garantat nici un aparat electric in priza la ora aia nu o sa-i mai functioneasca.. asta daca nu are diferential pe tabloul din casa..eu am reusit cu un bloc intreg de 10 etaje..ii drept accidental.si eram si asigurat..
Patrycia Avatarul lui Patrycia
Citeaza Raspunde

Postat de Patrycia pe 4 Aprilie 2011 la 10:31

pai muta-te la casa si atunci n-ai vecini sa te streseze !!!
yuppy016083 Avatarul lui yuppy016083
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy016083 pe 4 Aprilie 2011 la 10:40

De la: Goku, la data 2011-04-01 02:38:39
De la: yuppy016083, la data 2011-03-31 23:19:59
De la: Goku, la data 2011-03-31 23:04:50[quote

nuuuuuu,ca dupa ii place

asta sigur ii va displace
http://www.youtube.com/watch?v=HfffzRJ9nVs&feature=related
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info