Nutritie inteligenta
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Frumusete » Saloane si produse » NUTRITIE INTELIGENTA » Pagina 1 din 1

cenusareasa Avatarul lui cenusareasa
Citeaza Raspunde

Postat de cenusareasa pe 29 Aprilie 2011 la 12:12

Viata moderna, lipsa de timp, lipsa de miscare, accesul la volum mare de hrana, si cu gusturi variate pe placul tuturor, dar saraca in nutrienti a dus la schimbarea chimismului organismului , iar pretul sant numeroasele boli metabolice,cu titlu de boli cronice, cu care convetuim, mai mult sau mai putin inpacati, cu buzunarul plin de pastile.
Un diagnostic o pastila sau mai multe, a caror efecte secundare cumulate aduc alte diagnostice si alte pastile, si dac cumva ne facem bine de o boala dam in alta.
De exemplu, daca suferi de reumatism iei antiinflamatorii, acestea ataca mucoasa gastrica si poti face gastrita sau ulcer, deasemeni cresc tensiunea la persoane care au deja variatii de tensiune, pot afecta ficatul luate pe termen lung, deci ne vom trata si de o gastrita cu tampoane gastrice , vom lua si medicamente de tensiune, si niste protectoare hepatice, daca am avut norocul sa fim informati la timp atat de efectele, adverse cat si de posibilitati de contracarare.
Daca luom ranitidina ca si tampon gastric, aceasta poate duce sau agrava ( ca dealtfel si antiinflamatorul) afectiuni renale.
Asa numitul reumatism poate apare fie datorita unor infectii articulare, sau la persoane obeze datorita greutatii, dar in general toate aceste boli cronice se datoresc unor carente alimentare.
Comform ultimilor studii calitatea hranei noastre scade pe zi ce trece, avem tot mai putini nutrienti in acelasi volum de mancare.
Numim nutrienti, elementele care ne hranesc noua organismul la nivel de celule si tesuturi, nu asa cum o percepem noi la nivel de stomac sau gust in gura.
Gustul e dat de lipide si carbohidrati simpli, care sant si greu perisabili, aspectul e dat de coloranti ( E-uri )
Deci nutrientii sant minerale: calciu, magneziu, phosphor, potasiu; vitamine: A, B complex, C. D , E..;proteine vegetale usor digerabile, proteine animale cu lanturi lungi in catene si greu digerabile, lipide, foarte sanatosi fiind acizii grasi omega 3 si omega6, care se gasesc in pestele oceanic, carbohidrati simpli cum sant si zaharurile.
Zilnic noi incercam sa ne mentinem echilibrul alimentar avand de ales prin tot ce ni se ofera pe piata, intre surplus de lipide , carbohidrati simpli si zaharuri si mare deficit de vitamine, minerale si proteina usor digerabila din plante.
O solutie e consumul suplimentar de vitamine daca se poate din surse vegetale nu sintetice, daca nu tot e mai bine decat nimic.
Consumul axat pe proteina, din plante ca soia, mazarea, fasolea, bogate in proteina, in stare uscata 20% proteina ( 10% proteina in stare verde), dar si din carnea degresata ( 20% proteina).
Consum de peste oceanic, ptr acizii grasi esentiali omega3 si omega 6, care impiedica depunerile de colesterol pe artere si vene, prevenind infarctul miocardic ,cerebral.
Consumul de fructe si legume de diferite culori, fiecare culoare reprezinta un nutrient.
Rezulta ca e greu de procurat toate acestea constant , iar atunci a aparut si solutia…mancarea superconcentrata , nutrientii, distribuita de diferitele firme pe piata.
Eu sant medic veterinar si stiu ca mancarea superconcentrata a dus la prelungirea vietii animalelor de companie, de ce la oameni e asa de greu de inteles si aplicat ???

Citeaza Raspunde

Postat de cenusareasa pe 29 Aprilie 2011 la 12:29

DOVEZI:
http://www.boli-medicina.com/vitamine-minerale/Dozele-zilnice-de-referinta-rdi---Necesarul-minim-in-nutritie-BM-COM.php

http://www.rainmakerteam.co/video/Foodmatters_ro/foodmatters_ro.html
Citeaza Raspunde

Postat de cenusareasa pe 29 Aprilie 2011 la 12:32

SOLUTII:
http://image.herbalifemail.com/lib/fef517737c670c/m/2/Wellness_courier_newsletter.pdf

Consultanta wellness gratuita, invitatie de participare gratuita la clubul clientilor chiar daca nu consumati Herbalife, determinare indice masa corporala, deteminare % grasime interna corporala, determinarea necesarului de proteina zilnic, a necesarului de kalorii ptr. mentinere, sau slabire.
Hebalife este de 30 de ani pe piata, companie prezenta in 74 de tari, detine singurul laborator de nutritie celulara si moleculara din lume, si are in bordul medical laureat de premul nobel ptr. descoperirea rolului oxidului nitric ptr. activitatea inimii (Dr. LOUIS IGNARRO),deasemeni pe Dr. DAVID HBBER, PREZENT LA EMISIUNILE DE NUTRITIE DE PE TV.DISCOVERY, Dr.LUIGI GRATTON, NUTRITIONISTUL LUI DAVID BEKEM SI ALTOR VEDETE HOLLYWOODIENE,…s.m.d.p.)
Sponsorizeaza cele mai tari echipe de fotbal din lume, ai caror jucatori consuma Herbalife; ex: lionel Messi; ex. echipe: VALENCIA ,BARCELONA, GALAXY.
HERBALIFE OFERA URMATOARELE SOLUTII:
-MIC DEJUN SANATOS
-CONTROLUL GREUTATII (INGRASARE, SLABIRE,MENTINERE, REMODELARE CORPORALA,FARA CELULITA !!!)
-NUTRITIE EXTERNA PRIN GAMA NOURIFUSION
-POSIBILITATEA OBTINERII UNOR VENITURI SUPLIMENTARE, SAU SUCCESUL SI INDEPENDENTA FINANCIARA IN FUNCTIE DE SCOPUL FIECARUIA SI DE TIMPUL ALOCAT

Individual_blue Avatarul lui Individual_blue
Citeaza Raspunde

Postat de Individual_blue pe 2 Mai 2011 la 13:14

Pfff... ai deschis un topic ca sa iti faci clienti sau sa-ti maresti lantul de vanzatori? Cu greselile de scriere cum ramane? (se scrie "sunt" nu "sant" si altele...)
marian1203 Avatarul lui marian1203
Citeaza Raspunde

Postat de marian1203 pe 2 Mai 2011 la 21:21

prima parte chiar a fost interesanta ... cu vitamine cu nu stiu ce ... placut chiar m-au facut sa ma gandesc la ce mananc... dar nu ai stiut cand sa te opresti daca lasai lumea sa raspunda inainte sa revii cu noile posturi legate de herbalife poate chiar prindeai pe cineva asa .....
Citeaza Raspunde

Postat de cenusareasa pe 3 Mai 2011 la 03:57

Multmesc pentru sfaturi !
E ok, totul e bun, fiecare trebuie sa spuna ce stie, ce crede, ce i se pare !
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Mai 2011 la 05:20

Cred ca nu e om pe planeta asta, sa nu fi auzit cel putin o data de Herbalife. Da.. stim. Stim ca e chiar bun si ok si sanatos, dar costa. Si costa al dracului de scump.
Bafta!
Citeaza Raspunde

Postat de cenusareasa pe 9 Mai 2011 la 11:55

De la: thesunsetter, la data 2011-05-08 05:20:58 Cred ca nu e om pe planeta asta, sa nu fi auzit cel putin o data de Herbalife. Da.. stim. Stim ca e chiar bun si ok si sanatos, dar costa. Si costa al dracului de scump.
Bafta!
[/quote

Multumesc !
Scump?
Ok, nu e pentru toti, ci doar pentru cei pregatiti, care vor sa faca o schimbare in viata lor !
30% din rezultate depind de client, 30% de consultant, si restul o rezova produsele care regleaza tulburarile metabolice instalate in timp.
Unii au doar 700 de lei salariul si consuma doar formula 1 inlocuitor de masa, care contine substante nutritive pe care le gasesti in 2,5 kg mancare, pe portie iar la 132 de lei sant 44 de portii deci nici mancarea nu poate fi atat de ieftina (slabesc 1-2 Kg pe luna ).
Apoi trebuie sa accepte sa faca schimbari in stilul de viata, usor nu brusc ca santem oameni, cu ajutorul clubului clientilor ca sprijin si grup de suport, ca ne-ntoarcem intre ceilalti oameni si ne luam din nou dupa ei.

Ce schimbari ?
Pai sa nu se mai opreasca in marketuri la salamuri keizere, cascavaluri ci la carne degresata, peste oceanic,legume, fructe,apa plata, lapte si branza degresata.
E deploranta ignoranta oamenilor patrati ce continua sa curga cu sacosele pline de astfel de produse pe usile marketurilor, si se plang de boli cronice, artroze, diabet, infarcte cerebrale , micardice, colesterolemii.
Ei nu au vazut niciodata un om gras scanat cu rezonanta magnetica , acolo se ved valurile de grasime, ce zac pe organe, fecale prinse in grasimea de pe intestine, inima invelita in grasime, etc.
Dar vin la cabinet sau farmacie veterinara si iau pentru catel, Hepatic, Intestinal, Diabetic..etc., de la Royal Canin, sau Hills , dar nu fac niciodata analogie, cu faptul ca animalele lor isi prelungesc viata cu 2-5-7 ani cu astfel de diete.
Ele nu ajung in Supermarketuri !
Corrrnell Avatarul lui Corrrnell
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 9 Mai 2011 la 12:12

De la: Individual_blue, la data 2011-05-02 13:14:49Pfff... ai deschis un topic ca sa iti faci clienti sau sa-ti maresti lantul de vanzatori? Cu greselile de scriere cum ramane? (se scrie "sunt" nu "sant" si altele...)

pe vremuri asa se scria,"sant", crezi ca pe noi la 80 de ani ne vor mai interesa modificarile astea, nu, sanatatea va fi pe primul loc
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Mai 2011 la 17:49

De la: cenusareasa, la data 2011-05-09 11:55:16
De la: thesunsetter, la data 2011-05-08 05:20:58 Cred ca nu e om pe planeta asta, sa nu fi auzit cel putin o data de Herbalife. Da.. stim. Stim ca e chiar bun si ok si sanatos, dar costa. Si costa al dracului de scump.
Bafta!
[/quote

Multumesc !
Scump?
Ok, nu e pentru toti, ci doar pentru cei pregatiti, care vor sa faca o schimbare in viata lor !
30% din rezultate depind de client, 30% de consultant, si restul o rezova produsele care regleaza tulburarile metabolice instalate in timp.
Unii au doar 700 de lei salariul si consuma doar formula 1 inlocuitor de masa, care contine substante nutritive pe care le gasesti in 2,5 kg mancare, pe portie iar la 132 de lei sant 44 de portii deci nici mancarea nu poate fi atat de ieftina (slabesc 1-2 Kg pe luna ).
Apoi trebuie sa accepte sa faca schimbari in stilul de viata, usor nu brusc ca santem oameni, cu ajutorul clubului clientilor ca sprijin si grup de suport, ca ne-ntoarcem intre ceilalti oameni si ne luam din nou dupa ei.

Ce schimbari ?
Pai sa nu se mai opreasca in marketuri la salamuri keizere, cascavaluri ci la carne degresata, peste oceanic,legume, fructe,apa plata, lapte si branza degresata.
E deploranta ignoranta oamenilor patrati ce continua sa curga cu sacosele pline de astfel de produse pe usile marketurilor, si se plang de boli cronice, artroze, diabet, infarcte cerebrale , micardice, colesterolemii.
Ei nu au vazut niciodata un om gras scanat cu rezonanta magnetica , acolo se ved valurile de grasime, ce zac pe organe, fecale prinse in grasimea de pe intestine, inima invelita in grasime, etc.
Dar vin la cabinet sau farmacie veterinara si iau pentru catel, Hepatic, Intestinal, Diabetic..etc., de la Royal Canin, sau Hills , dar nu fac niciodata analogie, cu faptul ca animalele lor isi prelungesc viata cu 2-5-7 ani cu astfel de diete.
Ele nu ajung in Supermarketuri !

Iti multumim si noi pt argumente!
...Desi unele sunt cam..cam.
Stii? Traim intr-un sistem monetar bazat pe profit..asa spunea un nene "dastept". . Un sistem in care totul se vinde. Toate iti fac cu ochiul. Suntem sclavii societatii. Suntem la serviciu mai avem 2 ore de munca si fara sa simtim am consumat deja o gramada de gaze;pt ca apa trece prin teava din casa noastra am cheltuit deja-chiar daca nu am fost acasa; pt faptul ca avem un tv si 3 becuri deja am adaugat ceva lei la abonamentul lui Enel..chiar daca nu am fost acasa.
Si stii? La sfarsitul zilei...cand nu mai poti de foame..daca 1 Kg de cartofi costa 3 lei si inseamna 4 cartofi din care nu te saturi..te duci repede la mezeluri si iti iei de 3 lei 300 gr din noul parizer mixt la 10.90 lei, o paine si ai terminat povestea.
Asta avem cu asta defilam!
Nu mai e mult pana cand intram in criza alimentara, daca nu am intrat deja..
Asa ca lasa omul sa manance daca ignoranta i se ofera.. si daca astea ii sunt limitele si daca dintro astfel de societate face parte.
Totusi cum spuneam...scump.
660.00 ron salariu=22.00 ron/zi pt mancare..si nu prea stiu eu matematica, dar nu gasesc banii de utilitati, de haine, de una alta...
Asa ca raman la ideea ca e prea scump. Herbalife e un lux pt romani.

Individual_blue Avatarul lui Individual_blue
Citeaza Raspunde

Postat de Individual_blue pe 12 Mai 2011 la 13:50

De la: Corrrnell, la data 2011-05-09 12:12:22
De la: Individual_blue, la data 2011-05-02 13:14:49Pfff... ai deschis un topic ca sa iti faci clienti sau sa-ti maresti lantul de vanzatori? Cu greselile de scriere cum ramane? (se scrie "sunt" nu "sant" si altele...)

pe vremuri asa se scria,"sant", crezi ca pe noi la 80 de ani ne vor mai interesa modificarile astea, nu, sanatatea va fi pe primul loc

Pe vremuri se scria "sīnt" cu ī din i in interiorul cuvintelor
Corrrnell Avatarul lui Corrrnell
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 12 Mai 2011 la 14:18

De la: Individual_blue, la data 2011-05-12 13:50:58
De la: Corrrnell, la data 2011-05-09 12:12:22

Pe vremuri se scria "sīnt" cu ī din i in interiorul cuvintelor

asa e, asa e, eu cand am scirs m-a interesat doar pronuntia de atunci, respectand regulile de scriere de acum am glumit, normal, la anii mei e mai greu

Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info