Ne pleaca medici din tara !!!
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » Diverse » Ne pleaca medici din tara !!! » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
Danadam Avatarul lui Danadam
Citeaza Raspunde

Postat de Danadam pe 30 Mai 2011 la 12:45

S-ar parea ca si uni dintre medici aplica vorbele tatarului presedinte, "daca nu va place in Romania plecati' (sau cam asa ceva). Nu uitati ca afara ne pleaca cei buni, tineri, care promit ptr viitor, ptr educarea si pregatirea carora, STATUL ROMAN A INVESTIT SI ACUM II PIERDE, in folosul altora. Vedeti ce act caritabil face Romania. Problema este urmatoarea; Daca ne pleaca din fiecare generatie cei mai buni, inclusiv olimpici, tara nu va avea niciodata oameni capabili sa lucreze in cercetare, dezvoltare sau chiar in institutiile statului. Sigur ca cineva ar putea spune ca se poate si fara ei, asa este, exemplul ministrului de interne care si-a luat bacalaureatul pe la 26 de ani, sau cam asa ceva ....
Pacat, o tara cu un asa potential uman, resurse ale solului si subsolului suficiente, sa ajunga ca o prostituata pe care n-o mai vrea nimeni nici degeaba ....

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/212898/Peste-o-mie-de-medici-au-plecat-din-Romania-in-primele-patru-luni-ale-a nului-2011.html
bogdandoru Avatarul lui bogdandoru
Citeaza Raspunde

Postat de bogdandoru pe 31 Mai 2011 la 08:10

ei asta era,pleaca incompetentii astia care in afara de spagi nu stiu nik.lasa sa ii mai nenoroceasca si pe aia cu greselile medicale. daca pleca un LEON DANAILA....mai spuneam dar incompetentii astia care intra cu 5 la medicina si termina taras.... sa plece .cu acelasi fund aceleasi oua fac oriunde.
gdutescu Avatarul lui gdutescu
Citeaza Raspunde

Postat de gdutescu pe 31 Mai 2011 la 08:16

Da!dar Ramania o are pe EBAAAAAAA.......!!!!!!!!!!
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Mai 2011 la 08:25

Cand imi cautam de lucru, am regretat enorm ca nu sunt medic...erau anunturi foarte multe si foarte atractive la ,,locuri de munca in strainatate", pentru medici. Multe, in multe tari atractive, cu mult mai multi bani decat aici...si mult mai putin pretentioase decat un job la Metro, de exemplu. Contra oferta Romaniei nu stiu care este.
horea_doc Avatarul lui horea_doc
Citeaza Raspunde

Postat de horea_doc pe 31 Mai 2011 la 09:35

Adevarul e ca plecarea medicilor din tara e o realitate si ca ne vom trzi dar va fi prea tarziu.
adnas Avatarul lui adnas
Citeaza Raspunde

Postat de adnas pe 31 Mai 2011 la 10:15

Eu nu i-as judeca pe cei care pleaca ,pentru-ca pina la urma nu traiesti de doua ori si daca ai facut ceva cu viata ta ,ai invatat sti ce vrei si pretentiile sunt pe masura,nu cred ca poti sa ramai in ideea ca vei schimba ceva ,atita timp cit sunt multi care i-au votat si care au o viata ieftina ,de doi mici si o galeata si care nu se vor schimba niciodata.Ce guvernanti avem ? agramatii care si-au trimis si odraslele in functii grase si care nu au decit un tel ,sa fure cit mai mult.Eu am o virsta si cu siguranta ma voi izbi de lipsa medicilor cit de curind ,dar nu de mine imi pasa eu mi-am trait din plin viata si mi-am oferit mai multe excursii in Europa cei drept prin ONT pe liste colective si cu ghid ,dar am umblat mult,acum nu putem face decit un singur lucru,sa incercam sa nu avem "succesuri"sa putem naviga pe "goagal"si sa luptam pentru cele necesare zilei de maine .Cam putin NU ? O data cu virsta vine si resemnare dar daca voi cei care nu suportati ce se intimpla ati face ceva ,orice poate am veni si noi cei care oricum nu mai avem ce pierde .Ai mai uitat un lucru s-a distrus si invatamantul,pentru-ca prosti sunt mult mai usor de manipulat "prosti ,prosti dar multi " si uite asa ne indreptam spre epoca basescu.Regret ca nu pot relua viata de la o alta virsta ca sa plec si eu si pot oferi alor mei mai mult,i-am educat in niste valori care acum sunt pe cale de disparitie si nu mai sunt considerate virtuti.
gyzzard Avatarul lui gyzzard
Citeaza Raspunde

Postat de gyzzard pe 31 Mai 2011 la 10:17

De la: bogdandoru, la data 2011-05-31 08:10:11ei asta era,pleaca incompetentii astia care in afara de spagi nu stiu nik.lasa sa ii mai nenoroceasca si pe aia cu greselile medicale. daca pleca un LEON DANAILA....mai spuneam dar incompetentii astia care intra cu 5 la medicina si termina taras.... sa plece .cu acelasi fund aceleasi oua fac oriunde.

Cei care pleaca sunt medicii sub 40 de ani (majoritatea sunt sub 30). Adica exact medicii aia care iau cea mai putina spaga. Normal ca nu o sa plece profesorii universitari si sefii de clinica care primesc salarii super ok, si contributii informale pe masura.
Pleaca rezidentii, absolventii proaspeti de facultate (se preconizeaza ca anul asta pleaca 90% din absolventii de medicina) ca astia sunt obligati sa traiasca cu 800 ron pe luna in conditiile in care revistele internationale costa 50-400 euro pe an, orice carte de calitate costa minim 300-400ron. Cine ramane in tara o sa ajunga prost pregatit indiferent cat de bun era la inceput.
Apropo, iti recomand sa vezi ce se cere la admitere la medicina. Se cere chimie, biologie si fizica, chestii care nu au legatura cu medicina clinica. Asa ca e cam greu sa legi capacitatea unui doctor de nota lui de la admitere in facultate.

Umba o vorba: "cine pleaca din romania e inteligent, cine ramane e patriot".
Kuro22 Avatarul lui Kuro22
Citeaza Raspunde

Postat de Kuro22 pe 31 Mai 2011 la 10:42

Trsit, dar adevarat... Si eu , de exemplu, locuiesc de cativa ani infranta, am terminat universitatea sorbona si lucrez intr-o banca de investitii...

insa imi iubesc foarte mult tara, romania. dar nu imi ofera aproape nimic, si stim toti, ca dragostea nu ne apara nici de vant, ploaie sau frig, si nici nu tine de foame..

Cred ca aceeasi situatie este si cu medicii romani, pe care, de altfel, ii intalnesc aici..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Mai 2011 la 13:20

Toti nepriceputii vin si scriu aici,in special despre medici. Daca nu aveti in casa vreun asemenea caz, hai sa va lamuresc eu. La medicina se intra mult mai usor decat in trecut, dar asta nu inseamna ca nu este o facultate grea. Pe parcurs se pierd cam 25% din admisi. Este adevarat ca mai sunt si slabuti, si pilosi, dar jumatate sunt buni la invatatura. Occidentul nu ii primeste pe cei slabi. O bursa Erasmus se acorda numai peste 9.00, iar locurile sunt limitate. Dosarul conteaza doar pentru primele 6 luni cand te angajeaza strainul pe durata determinata, timp in care te vr verifica si vor vedea ce-ti poate capul...daca meriti ramai, daca nu te trimit inapoi in tara. Deci, domnilor care vorbiti a proasta, habar nu aveti ce presupune un loc de munca intr-un spital din Occident. Tot respectul meu pentru cei care reusesc sa practice medicina intr-un stat european civilizat. Un rezident in Romania castiga in primul an 800 lei. Si va face rezidentiatul pana la 9 ani, in functie de specialitate. Va fi om la 34-35 ani cand termina, cu un salariu de mizerie. Sa fim seriosi, cine da spaga la rezidenti ? Ii injurati pe forumuri dar daca te loveste tramvaiul azi nu mai stii cum sa le pupi mana la spital...Rusine, voua, care vorbiti prostii.
marianmartiniuc Avatarul lui marianmartiniuc
Citeaza Raspunde

Postat de marianmartiniuc pe 31 Mai 2011 la 13:46

De la: bogdandoru, la data 2011-05-31 08:10:11ei asta era,pleaca incompetentii astia care in afara de spagi nu stiu nik.lasa sa ii mai nenoroceasca si pe aia cu greselile medicale. daca pleca un LEON DANAILA....mai spuneam dar incompetentii astia care intra cu 5 la medicina si termina taras.... sa plece .cu acelasi fund aceleasi oua fac oriunde.

Esti idiot bai nene...habar nu ai ce spui.
Nikita Avatarul lui Nikita
Citeaza Raspunde

Postat de Nikita pe 31 Mai 2011 la 13:49

De la: camelia_tm10, la data 2011-05-31 13:20:54Toti nepriceputii vin si scriu aici,in special despre medici. Daca nu aveti in casa vreun asemenea caz, hai sa va lamuresc eu.

Deci, domnilor care vorbiti a proasta, habar nu aveti ce presupune un loc de munca intr-un spital din Occident.

Ii injurati pe forumuri dar daca te loveste tramvaiul azi nu mai stii cum sa le pupi mana la spital...Rusine, voua, care vorbiti prostii.

Ca "un nepriceput" ce sunt (desi nu sunt domn), imi permit sa imi dau si eu cu parerea, nu neaparat despre medici, ci doar despre situatia in sine!

1. Medicii si ceea ce ar trebui sa reprezinte ei...Situatia s-a schimbat din rau in mai rau, iar asta din vina, in proportie de peste 90%, guvernarilor dezastruoase din anii '90-2011. Toti cei care s-au perindat la conducerea tarii au incercat sa schimbe ceva, cautand, din pacate, sa isi umpla, intr-un fel sau altul, propriile buzunare, si netinand cont sub nicio forma de nevoile reale ale natiunii si ale omului, in general. In acest fel s-a ajuns la ceea ce azi as putea numi, fara teama de a gresi, "crima cu premeditare", pentru ca altfel nu pot cataloga desfiintarea spitalelor si, evident, a posturilor de medici si tot ce implica functionarea unor asemenea unitati. In atare conditii si tinand cont si de salariile de mizerie care se acorda in sistemul sanitar, este normal ca acele cadre medicale care fac fata pretentiilor din occident sa caute un loc de munca in care ei, ca profesionisti si ca oameni, sunt respectati si retribuiti pe masura.

2. Din tot ceea ce s-a postat, un singur mesaj este "critic" la adresa celor care pleaca in strainatate, in rest nu am observat sa ii injure cineva pe forum!

3. Cred ca initiatorul topicului a vrut o discutie de principiu vis-a-vis de situatia in sine, deplangand o tara cu resurse umane care nu sunt utilizate in folosul propriei natiuni.
lucishadow2000 Avatarul lui lucishadow2000
Citeaza Raspunde

Postat de lucishadow2000 pe 31 Mai 2011 la 14:00

De la: Danadam, la data 2011-05-30 12:45:40S-ar parea ca si uni dintre medici aplica vorbele tatarului presedinte, "daca nu va place in Romania plecati' (sau cam asa ceva). Nu uitati ca afara ne pleaca cei buni, tineri, care promit ptr viitor, ptr educarea si pregatirea carora, SI ACUM II PIERDE, in folosul altora. Vedeti ce act caritabil face Romania. Problema este urmatoarea; Daca ne pleaca din fiecare generatie cei mai buni, inclusiv olimpici, tara nu va avea niciodata oameni capabili sa lucreze in cercetare, dezvoltare sau chiar in institutiile statului. Sigur ca cineva ar putea spune ca se poate si fara ei, asa este, exemplul ministrului de interne care si-a luat bacalaureatul pe la 26 de ani, sau cam asa ceva ....
Pacat, o tara cu un asa potential uman, resurse ale solului si subsolului suficiente, sa ajunga ca o prostituata pe care n-o mai vrea nimeni nici degeaba ....

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/212898/Peste-o-mie-de-medici-au-plecat-din-Romania-in-primele-patru-luni-ale-a nului-2011.html

Un singur lucru nu inteleg "STATUL ROMAN A INVESTIT"? Cind cum si de ce? Stai linistit ca acelasi stat care a investit ii va mulge daca vor ramine in tara si ii va marginaliza lasind locurile si asa putine spagarilor incompetenti. Si acum ma uit la ai mei doi medici aproape de pensionare si vad ca nu au realizat chiar asa de multe dupa o viata lucrata. Hm, ce ciudat, parca cunost zeci de medici in aceeasi situatie, Vai si sa vezi statul care a investit in ei ce pensie le va da.
Imi vine sa vars si trebuie sa ies.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Mai 2011 la 14:15

De la: camelia_tm10, la data 2011-05-31 13:20:54Toti nepriceputii vin si scriu aici,in special despre medici. Daca nu aveti in casa vreun asemenea caz, hai sa va lamuresc eu....
La medicina se intra mult mai usor decat in trecut, dar asta nu inseamna ca nu este o facultate grea. Pe parcurs se pierd cam 25% din admisi. Este adevarat ca mai sunt si slabuti, si pilosi, dar jumatate sunt buni la invatatura.
O bursa Erasmus se acorda numai peste 9.00, iar locurile sunt limitate....
Un rezident in Romania castiga in primul an 800 lei. Sa fim seriosi, cine da spaga la rezidenti ? Ii injurati pe forumuri dar daca te loveste tramvaiul azi nu mai stii cum sa le pupi mana la spital..

"se intra mult mai usor decat in trecut" -> foarte corect. asta se intampla pentru ca universitatile umf din tara si-au suplimentat locurile cu taxa peste masura. nu mai intereseaza pe nimeni calitatea invatamantului, ci doar cantitatea. cat mai multi platitori studenti -> salarii mai mari pt cadrele didactice
"pe parcurs se pierd 25% din admisi" -> se pierd mai putini deoarece sistemul a devenit mult mai flexibil, studentii sunt "recuperati" , facultatile "tin"de ei => nu termina decat cine e total pe langa sau cine s-a scarbit si renunta.
"jumatate sunt buni..." -> din Bucuresti, Cluj eventual. In rest jumatate sunt f buni la manuirea handsfree'ului & altor metode de trisat , inclusiv cumpararea examenelor. Caz concret, in timisoara (si nu numai) se cunoaste de inainte care e pretul fiecarui prof.dr . Trist!

bursa Erasmus -> nu reprezinta miza cea mare, majoritatea o iau ca o experienta si se intorc dupa 6 luni. in cazurile cele mai stupide sunt pusi sa dea unele diferente in tara pt ca romanii nu le recunosc in totalitate examenele de acolo sau programa analitica nu coincide

Singurul lucru important e rezidentiatul dupa primii 6 ani. Si aici tentatia e mare. Stai si inveti ca boul pentru examenul din Romania, prinzi o specializare si traiesti din 800 ron sau alegi varianta plecatului. Concret: in Germania esti primit doar cu un dosar & cateva testari de limba si medicina generala. Dupa ce s-au lamurit nemtii iti ofera o specializare, o poti accepta sau refuza. O amica , absolventa cluj 2010, a primi medicina interna si ia 2700 euro in mana
Citeaza Raspunde

Postat de Nikita pe 31 Mai 2011 la 14:29

De la: lucishadow2000, la data 2011-05-31 14:00:47

Un singur lucru nu inteleg "STATUL ROMAN A INVESTIT"? Cind cum si de ce? Stai linistit ca acelasi stat care a investit ii va mulge daca vor ramine in tara si ii va marginaliza lasind locurile si asa putine spagarilor incompetenti. Si acum ma uit la ai mei doi medici aproape de pensionare si vad ca nu au realizat chiar asa de multe dupa o viata lucrata. Hm, ce ciudat, parca cunost zeci de medici in aceeasi situatie, Vai si sa vezi statul care a investit in ei ce pensie le va da.

Da, statul roman chiar a investit, si aici ma refer la cel dinainte de '89!
Spui ca parintii tai sunt medici amandoi, si ca nu au realizat "chiar asa de multe dupa o viata lucrata"...acum depinde si ce si cat crezi tu ca ar fi trebuit sa realizeze, pentru ca notiunea de "mult" difera de la individ la individ!

In ceea ce priveste pensia pe care o vor lua parintii tai...revenim la ceea ce am spus mai sus...traim in Romania, si asta spune totul!
Citeaza Raspunde

Postat de Nikita pe 31 Mai 2011 la 15:14

De la: camelia_tm10, la data 2011-05-31 14:53:11

Referitor la investitia pe care a facut-o statul roman, am retineri. Tara a investit in fiecare capsunar sau necapsunar plecat peste hotare. Fiecare a benficiat de "ajutorul" statului in functie de neoronii personali. Eu cand vorbesc despre doctori nu mai refer la ratati, ci la DOCTORI, ca sa fie clar. Adica cei care-si merita numele. Iar daca unul dintre acestia ar fi stat la "ajutorul" statului, ar fi fost o mediocritate. Nu statul a fost acela care a investit in cultura lor medicala...asta s-a facut cu investitii personale, atat in cursuri, enciclopedii, cat si meditatii.

Camelia...nu ai fost atenta: am spus (si eu) clar ca ma refer la statul dinainte de 1989. In afara de asta, constat o anumita inversunare in atitudinea ta, iar asta tine, cred, de o nemultumire personala.

In ceea ce priveste investitiile personale, in fiecare copil care s-a vrut a fi un "varf" s-au facut investitii de acest gen, pentru ca interesul este, de ce sa nu recunoastem, in primul rand personal! Chiar si in strainatate trebuie sa muncesti, uneori, pentru a te intretine in facultate, si sunt tineri care fac sacrificii in acest sens, pentru ca ei au un scop bine definit si sunt educati in acest sens.

Facand o deviere de la subiect, investitiile facute in capsunari au avut un scop binevenit, in sensul ca au oferit celor care nu aveau alte posibilitati de subzistenta o sansa! Cu ce sacrificii pentru familiile respective si cu ce consecinte pe termen lung...asta este, deja, alta poveste!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Mai 2011 la 15:56

citez : " Eu cand vorbesc despre doctori nu mai refer la ratati, ci la DOCTORI, ca sa fie clar. Adica cei care-si merita numele. Iar daca unul dintre acestia ar fi stat la "ajutorul" statului, ar fi fost o mediocritate. Nu statul a fost acela care a investit in cultura lormedicala..asta s-a facut cu investitii personale, atat in cursuri, enciclopedii, cat si meditatii "

Mai, eu am intalnit vreo doi medici respectabili care acum au vreo 40 ani si au provenit din familii modeste. Ce au realizat a fost datorita sinapselor personale , dar si cu ajutor din partea statului .Culmea . Regula se aplica evident promotiilor ante decembriste sau imediat dupa '90.
Situatia actuala este cum spui tu. Si toata lumea o cunoaste.

Prin urmare cine isi alege astazi Umf ca facultate si vrea sa profeseze in Romania trebuie sa fie realist din start. Adica, e bine sa isi puna intrebarea inainte de admitere : " Are mama, tata, catelul, purcelul si cine o mai fi.. suficient de mult monetar incat sa pompeze cu succes in mine pana trec de 30 ani si ajung sa castig singur suficient de mult, ori ba?" If not -> alta meserie ...sau ma pregatesc din start sa decolez spre vest..
vladu Avatarul lui vladu
Citeaza Raspunde

Postat de vladu pe 31 Mai 2011 la 17:25

nu e nici o problema puisor noi vom pleca si vor ramane doar cei cu cinci si mamaica ta sau tu sau sora ta veti merge la un vraci sa va trateze cu coada de sobolan ochi de balaur si alte minuni din astea, daca un doctor e prost nu inseamna ca toti sunt asa
Citeaza Raspunde

Postat de Danadam pe 31 Mai 2011 la 18:24

De la: Danadam, la data 2011-05-30 12:45:40S-ar parea ca si uni dintre medici aplica vorbele tatarului presedinte, "daca nu va place in Romania plecati' (sau cam asa ceva). Nu uitati ca afara ne pleaca cei buni, tineri, care promit ptr viitor, ptr educarea si pregatirea carora, SI ACUM II PIERDE, in folosul altora. Vedeti ce act caritabil face Romania. Problema este urmatoarea; Daca ne pleaca din fiecare generatie cei mai buni, inclusiv olimpici, tara nu va avea niciodata oameni capabili sa lucreze in cercetare, dezvoltare sau chiar in institutiile statului. Sigur ca cineva ar putea spune ca se poate si fara ei, asa este, exemplul ministrului de interne care si-a luat bacalaureatul pe la 26 de ani, sau cam asa ceva ....

Gindeste-te pentru inceput la primele 12 clase si apoi daca a facut medicina la o facultate de stat mai adauga. Daca imi aduc bine aminte cind a inceput plecarea evreilor din Romania, Ceausescu a pretins bani cheltuiti de statul roman raportat la studiile care le are. Suma era de aprox 60.000 USD ptr studi superioare .... Deci atunci cind mergi pe strada si iti cade tencuiala in cap, sa iti aduci aminte ca nu mai sint oameni care sa-ti spuna ce reteta sa folosesti. Sa sti ca se aduna destul de mult, gindeste-te ca investesti intr-o livada de meri, pe cele frumoase ti le fura paznici iar pe celelalte de abia le vinzi la pret de nimic.
Citeaza Raspunde

Postat de Danadam pe 31 Mai 2011 la 18:28

De la: Danadam, la data 2011-05-31 18:24:19

Gindeste-te pentru inceput la primele 12 clase si apoi daca a facut medicina la o facultate de stat mai adauga. Daca imi aduc bine aminte cind a inceput plecarea evreilor din Romania, Ceausescu a pretins bani cheltuiti de statul roman raportat la studiile care le are. Suma era de aprox 60.000 USD ptr studi superioare .... Deci atunci cind mergi pe strada si iti cade tencuiala in cap, sa iti aduci aminte ca nu mai sint oameni care sa-ti spuna ce reteta sa folosesti. Sa sti ca se aduna destul de mult, gindeste-te ca investesti intr-o livada de meri, pe cele frumoase ti le fura paznici iar pe celelalte de abia le vinzi la pret de nimic.

Nu te mai plinge, gindeste-te ce ar trebui facut ca valorile sa ramina in tara si sa fie apreciate. Ceea ce spui despre parinti tai si alti medici e adevarat, dar macar tu, care esti tinar si ai vazut ce se intimpla ai plecat din tara in cautarea unui trai mai bun sau astepti mintuitorul ???!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Mai 2011 la 18:41

De la: Danadam, la data 2011-05-30 12:45:40S-ar parea ca si uni dintre medici aplica vorbele tatarului presedinte, "daca nu va place in Romania plecati' (sau cam asa ceva). Nu uitati ca afara ne pleaca cei buni, tineri, care promit ptr viitor, ptr educarea si pregatirea carora, STATUL ROMAN A INVESTIT SI ACUM II PIERDE, in folosul altora. Vedeti ce act caritabil face Romania. Problema este urmatoarea; Daca ne pleaca din fiecare generatie cei mai buni, inclusiv olimpici, tara nu va avea niciodata oameni capabili sa lucreze in cercetare, dezvoltare sau chiar in institutiile statului. Sigur ca cineva ar putea spune ca se poate si fara ei, asa este, exemplul ministrului de interne care si-a luat bacalaureatul pe la 26 de ani, sau cam asa ceva ....

pleaca si asistentele cine ma mai trateaza pe mine?!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Mai 2011 la 18:43

De la: Kuro22, la data 2011-05-31 10:42:23Trsit, dar adevarat... Si eu , de exemplu, locuiesc de cativa ani infranta, am terminat universitatea sorbona si lucrez intr-o banca de investitii...

insa imi iubesc foarte mult tara, romania. dar nu imi ofera aproape nimic, si stim toti, ca dragostea nu ne apara nici de vant, ploaie sau frig, si nici nu tine de foame..

Cred ca aceeasi situatie este si cu medicii romani, pe care, de altfel, ii intalnesc aici..

din cauza ca la conducere sunt niste maidanezi ca basescu si boc
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Mai 2011 la 18:56

De la: gdutescu, la data 2011-05-31 08:16:40Da!dar Ramania o are pe EBAAAAAAA.......!!!!!!!!!!

daaa! inga, inga iar oameni cu ani de scoala si cu inteligenta sclipitoare stau cu ochii pe mail sa vada cand le vine decizia sa plece in alta tara
o sa-mi faca analizele eba cu tacsu
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Mai 2011 la 20:32

De la: Danadam, la data 2011-05-30 12:45:40S-ar parea ca si uni dintre medici aplica vorbele tatarului presedinte, "daca nu va place in Romania plecati' (sau cam asa ceva). Nu uitati ca afara ne pleaca cei buni, tineri, care promit ptr viitor, ptr educarea si pregatirea carora, STATUL ROMAN A INVESTIT SI ACUM II PIERDE, in folosul altora. Vedeti ce act caritabil face Romania. Problema este urmatoarea; Daca ne pleaca din fiecare generatie cei mai buni, inclusiv olimpici, tara nu va avea niciodata oameni capabili sa lucreze in cercetare, dezvoltare sau chiar in institutiile statului. Sigur ca cineva ar putea spune ca se poate si fara ei, asa este, exemplul ministrului de interne care si-a luat bacalaureatul pe la 26 de ani, sau cam asa ceva ....

pe de alta parte as fi plecat si eu dar ce sa fac eu ca agricultor in strainatate? singurul motiv pentru care ma gandesc sa plec si chiar sa muncesc ca sclav in vreo tara occidentala ar fi tot unul medical
acum n-am nimic si imi prmit sa stau aici dar odata cu varsta vin si problemele si eu unu nu mai am incredere in medicii de aici cred ca au ramas numai incompetentii si batranii pensionari
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Mai 2011 la 20:51

De la: pickard, la data 2011-05-31 20:32:13
...acum n-am nimic si imi prmit sa stau aici dar odata cu varsta vin si problemele si eu unu nu mai am incredere in medicii de aici cred ca au ramas numai incompetentii si batranii pensionari

Nici chiar. Important e sa nu-ti alegi medicii dupa ureche , ci dupa recomandari. Sa te informezi putin inainte sa ajungi in cabinetul unuia si uneori doua pareri specializate ajuta. Iti zic din experienta personala.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Mai 2011 la 21:50

Corect, sunt inversunata pentru ca ma aflu in aceasta situatie. Nu sunt de acord ca Timisoara nu scoate medici buni. Cum isi poate permite cineva sa-i jigneasca pe cei care studiaza cu adevarat si fac medicina din pasiune? Cine le da lor dreptul sa judece la gramada ? Pe ce se bazeaza cand fac afirmatii atat de grave ? Reprezentantii cui sunt? Incepand cu primul betiv al tarii isi dau toti cu parerea despre medici. Daca stiti ca sunt profesori care au cod de bare pe spinare, atunci stiti ca sunt si asistenti (e) care sunt numai fite, numai pile, care nu vin la cursuri sau care nici macar nu catadicesc sa explice. Daca faci medicina din pasiune trebuie sa suplinesti aceste lipsuri, sa bati la usi inchise, sa te zbati si sa te documentezi. Iata de ce spun ca statul isi cam invarte coada. Si sunt destui studenti buni care invata dupa cursuri si enciclopedii englezesti, pentru ca cele autohtone sunt depasite. Cine vrea sa faca performanta nu se bazeaza pe ceea ce face la curs. In rest, tot binele cu voi...nu mai am ce sa spun. Este trist ca numai medicilor li se reproseaza ca pleaca, amintindu-li-se cat de mult s-a investit in ei. Ceilalti pot sa plece cu milioanele, nu conteaza. Yeah...
Citeaza Raspunde

Postat de Nikita pe 31 Mai 2011 la 22:02

De la: camelia_tm10, la data 2011-05-31 21:50:28Corect, sunt inversunata pentru ca ma aflu in aceasta situatie. Nu sunt de acord ca Timisoara nu scoate medici buni. Cum isi poate permite cineva sa-i jigneasca pe cei care studiaza cu adevarat si fac medicina din pasiune? Cine le da lor dreptul sa judece la gramada ? Pe ce se bazeaza cand fac afirmatii atat de grave ? Reprezentantii cui sunt? Incepand cu primul betiv al tarii isi dau toti cu parerea despre medici. Daca stiti ca sunt profesori care au cod de bare pe spinare, atunci stiti ca sunt si asistenti (e) care sunt numai fite, numai pile, care nu vin la cursuri sau care nici macar nu catadicesc sa explice. Daca faci medicina din pasiune trebuie sa suplinesti aceste lipsuri, sa bati la usi inchise, sa te zbati si sa te documentezi. Iata de ce spun ca statul isi cam invarte coada. Si sunt destui studenti buni care invata dupa cursuri si enciclopedii englezesti, pentru ca cele autohtone sunt depasite. Cine vrea sa faca performanta nu se bazeaza pe ceea ce face la curs. In rest, tot binele cu voi...nu mai am ce sa spun. Este trist ca numai medicilor li se reproseaza ca pleaca, amintindu-li-se cat de mult s-a investit in ei. Ceilalti pot sa plece cu milioanele, nu conteaza. Yeah...

Aici iti dau dreptate in totalitate!
horsetraining Avatarul lui horsetraining
Citeaza Raspunde

Postat de horsetraining pe 31 Mai 2011 la 22:44

Oare de ce nu vad medicii alternativa privata? Daca socotesti cat dai la privat si cum esti tratat in comparatie cu spagile date la medicii de la stat si conditiile din spitale , vei alege cu siguranta un spital privat. Nimic nu se face fara bani si la mila statului. Toti vor sa traiasca bine ( vorba lu'tovarasu' presedinte), indiferent ca sunt medici sau pacienti. Daca mergeti in spitale private , veti vedea ca nu duc lipsa de pacienti , desi aparent sunt mai scumpe. Oare de ce?
Si pentru a umple spitalele noi contribuim din plin cu viata moderna pe care o avem.
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 31 Mai 2011 la 23:03

De la: Kuro22, la data 2011-05-31 10:42:23Trsit, dar adevarat... Si eu , de exemplu, locuiesc de cativa ani infranta, am terminat universitatea sorbona si lucrez intr-o banca de investitii...

hai sa fim seriosi, sorbona era terminata cu mult timp inainte
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 31 Mai 2011 la 23:08

mai bine roaga-i pe cei doi sa te consulte
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 31 Mai 2011 la 23:19

nu e nici o problema puisor noi vom pleca si vor ramane doar cei cu cinci si mamaica ta sau tu sau sora ta veti merge la un vraci sa va trateze cu coada de sobolan ochi de balaur si alte minuni din astea, daca un doctor e prost nu inseamna ca toti sunt asa

mda, sigur o sa devii o vedeta printre brancardierii marilor spitale din occident
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info