Shopping in lenjerie intima ?!!?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Diverse » Shopping in lenjerie intima ?!!? » Pagina 1 din 1

Iulian_ionescu Avatarul lui Iulian_ionescu
Citeaza Raspunde

Postat de Iulian_ionescu pe 3 Iunie 2011 la 18:00

Am vazut ca acum 2 zile s-a deschis un magazin prina Baneasa unde ca sa primesti doua produse gratis trebuia sa stai la coada dezbracat, doar in chiloti, sau in cazul fetelor doar in sutien.

Inteleg ca este o foarte buna metoda de promovare, dar cat de disperat esti sa stai in in chiloti pentru o pereche de pantaloni?

drusk Avatarul lui drusk
Citeaza Raspunde

Postat de drusk pe 4 Iunie 2011 la 09:41

Foarte stupid
poznasul Avatarul lui poznasul
Citeaza Raspunde

Postat de poznasul pe 4 Iunie 2011 la 10:00

Nu este potrivit termenul "disperat".Eu as spune ca e vorba de prostie, iar cei care au facut asta cu siguranta vor spune ca sunt dezinhibati. N'ar trebui sa ne mai mire nimic.
yuppiy_ta Avatarul lui yuppiy_ta
Citeaza Raspunde

Postat de yuppiy_ta pe 4 Iunie 2011 la 10:12

Stupid putzin spus...
ingerashcolorat Avatarul lui ingerashcolorat
Citeaza Raspunde

Postat de ingerashcolorat pe 4 Iunie 2011 la 10:26

De la: Iulian_ionescu, la data 2011-06-03 18:00:42Am vazut ca acum 2 zile s-a deschis un magazin prina Baneasa unde ca sa primesti doua produse gratis trebuia sa stai la coada dezbracat, doar in chiloti, sau in cazul fetelor doar in sutien.

Inteleg ca este o foarte buna metoda de promovare, dar cat de disperat esti sa stai in in chiloti pentru o pereche de pantaloni?

interesant. dar daca nu gasesc nimic pe placul meu..atunci ce fac?? merg cu coada intre picioare.
delia_anna Avatarul lui delia_anna
Citeaza Raspunde

Postat de delia_anna pe 4 Iunie 2011 la 11:11

si daca n-ai coada?
antonio200418 Avatarul lui antonio200418
Citeaza Raspunde

Postat de antonio200418 pe 4 Iunie 2011 la 11:49

pentru a parea mai interesant sau pt a fi in centrul atentiei nu este neaparat nevoie sa te dezbraci
adnas Avatarul lui adnas
Citeaza Raspunde

Postat de adnas pe 4 Iunie 2011 la 12:53

Da se pare ca sunt multi tineri care nu-si permit o pereche de blugi sau tricou de firma,si sa nu fim ingrati stim foarte bine cita importanta dau tinerii acestor lucruri.Te-ai intrebat vre-o data cum ti-ar fi ,sa fi imbracat cu blugii din EUROPA sa nu ai bani sa-ti inviti preietena la mall,la un film sau cafea ?Traim o perioada a non valorilor,nu conteaza ca ai in cap ,doar ce ai pe tine si in portofel,si cei mai trist e ca nu prea mai ai nici sperante si astea au fost indepartate.Si apoi ce e asa de exagerat,pe plaja sau la piscina stai tot asa si nu e nici-o problema,in EUROPA e un tip care face poze unor mase mari de oameni in pielea goala pe strada (sincer nu stiu ce promoveaza)dar o fac fara inhibiti,si eu am fost socata dar nu pot sa-i judec,pot doar sa-i evit si atit.
nonameman13 Avatarul lui nonameman13
Citeaza Raspunde

Postat de nonameman13 pe 4 Iunie 2011 la 13:41

Eu cred in egalitatea intre sexe... deci mai bine sa poarte doar sutien femeile si barbatii
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 4 Iunie 2011 la 14:06

De la: delia_anna, la data 2011-06-04 11:11:10si daca n-ai coada?

isi pune
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Iunie 2011 la 14:54

dar daca n-ai lenjerie sau boxeri pe tine ??
Cornelia_leia Avatarul lui Cornelia_leia
Citeaza Raspunde

Postat de Cornelia_leia pe 4 Iunie 2011 la 22:43

Imaginati-va ca ar fi mers din disperare si....pensionarii in chiloti ca sa capete haine....Nu stiu zau la ce s-a gandit (daca s-a gandit) initiatorul....
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Iunie 2011 la 22:47

si totusi, sunt atatia nebuni care fac asta... altfel n-ar fi magazinul plin
ingerashcolorat Avatarul lui ingerashcolorat
Citeaza Raspunde

Postat de ingerashcolorat pe 4 Iunie 2011 la 23:24

De la: rothmans, la data 2011-06-04 14:06:53
De la: delia_anna, la data 2011-06-04 11:11:10si daca n-ai coada?

isi pune

doar exista coada de la matura , nu?
Patrycia Avatarul lui Patrycia
Citeaza Raspunde

Postat de Patrycia pe 6 Iunie 2011 la 11:14

poate fi o gluma,oricum asta nu inseamna ca n-ai pantaloni si ar fi o gluma chiar draguta fata de altele,
lucishadow2000 Avatarul lui lucishadow2000
Citeaza Raspunde

Postat de lucishadow2000 pe 6 Iunie 2011 la 11:28

De la: Iulian_ionescu, la data 2011-06-03 18:00:42Am vazut ca acum 2 zile s-a deschis un magazin prina Baneasa unde ca sa primesti doua produse gratis trebuia sa stai la coada dezbracat, doar in chiloti, sau in cazul fetelor doar in sutien.

O idee aberanta intr-o tara aberanta nu ma surprinde prea mult. Cum magazinul a avut succes si promovare, probabil ca o sa mai apara si alte ideii de genul sa stai in curul gol la brutarie sau la dozatorul de lapte etc. Non valoare si disperarea sunt emblemele tarii cu care ne mindrim si cu care defilam.
O zi superba tuturor.
yuppiy_ta Avatarul lui yuppiy_ta
Citeaza Raspunde

Postat de yuppiy_ta pe 11 Iunie 2011 la 12:34

De la: lucishadow2000, la data 2011-06-06 11:28:07

O idee aberanta intr-o tara aberanta nu ma surprinde prea mult. Cum magazinul a avut succes si promovare, probabil ca o sa mai apara si alte ideii de genul sa stai in curul gol la brutarie sau la dozatorul de lapte etc. Non valoare si disperarea sunt emblemele tarii cu care ne mindrim si cu care defilam.
O zi superba tuturor.

cel mai bun raspuns dp acest topic!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info