dmn patron
susenatu Niku Jmekeru cer sami da-ti un loc de munk k nare fam ce manka. eu am decat 4 frati si doo suroriiii kare nu are loc de mnk k treii e copi si nu stie s-a scriie. eu am m-ai lukrat la comert k is bun de munca si iute de mana si pot sa fac ce vrea mushkiiiii taii dak ma platestii. cnd o sa i-au leafa aii la mn shpaga k u esti baieat de gashka si no sa fiie prbl. tias dao si akum da dak ma tragi in pept?
pot sa duc ku mashina marfa si ce trb m-ai aii matale s-au fam matale copiiiiiii la gradi s-au la scl k sunt shofer de shofer s-au badigard la sotia matale k am bata de beisbol sii iatagan ninja. dak ie nevoiie lucrez la constr la sapat la gradina s-au ams a ti repar tabla pe ksa caci k mn nu lucr nmn k io is din fam de spoitoriii. Deci vorbesc si treiii limbii straine de cnd am fost la mnk in italiia ku tarafu ciordilia la metrou ku mio fratelii da neo intors pe totziii fortzat k n-eo ciripit cnv. Acu ashtept s-ami daii un raspuns oke k de nu vine fratziiii mei si da foc la mertzan
. Gudbaii ciau s-a fiiiiiiii fericit si satz traiasca copiiiiiiiii man
.io Niku Jmekeru
data de aziiii

...auziiiiiiiiiiii??
Promotia zilei pe Kuponiada.ro