Samantha nu mai apare in "sex and the city 3
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Filme » Samantha nu mai apare in "Sex and the City 3 » Pagina 1 din 1

luana_pavel Avatarul lui luana_pavel
Citeaza Raspunde

Postat de luana_pavel pe 16 Iunie 2011 la 14:34

:(( Am citit acum despre faptul ca Samantha nu o sa mai apara in noul Sex & the city (3).

Se pare ca nu i se mai pare o provocare rolul si pe deasupra nu prea ii convin banii pe care ii primeste.

Daca e adevarat, Sex & the City o sa fie cam banal... daca nu a devenit cumva . Ultima serie m-a cam plictisit !
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 Iunie 2011 la 08:20

De la: luana_pavel, la data 2011-06-16 14:34:18:(( Am citit acum despre faptul ca Samantha nu o sa mai apara in noul Sex & the city (3).

Se pare ca nu i se mai pare o provocare rolul si pe deasupra nu prea ii convin banii pe care ii primeste.

Daca e adevarat, Sex & the City o sa fie cam banal... daca nu a devenit cumva . Ultima serie m-a cam plictisit !

eu am auzit ca apare matha... abia astept, simt ca va fi palpitant!
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Iunie 2011 la 20:08

De la: ser, la data 2011-06-18 08:20:36
De la: luana_pavel, la data 2011-06-16 14:34:18:(( Am citit acum despre faptul ca Samantha nu o sa mai apara in noul Sex & the city (3).

eu am auzit ca apare matha... abia astept, simt ca va fi palpitant!

=)))))))))))))

Intra in contul tau

Info
X
info