Amy whinehouse nu mai canta la bucuresti
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Muzica » AMY WHINEHOUSE nu mai canta la Bucuresti » Pagina 1 din 1

Letitia_Parvan Avatarul lui Letitia_Parvan
Citeaza Raspunde

Postat de Letitia_Parvan pe 22 Iunie 2011 la 12:44

Am fost atat de inspirata cand am decis sa nu ma grabesc sa-mi cumpar bilet la concertul Amy Whinehouse!

Cred ca am avut un soi de premonitie legata de acest lucru.
Banuiesc ca mai toti am vazut care a fost presatatia "vedetei" la Belgrad. Mi-a fost rusine de rusinea ei. Atat de penibil, atat de trist, atat de... TZEAPA!

Din pacate cei 20,000 de sarbi care si-au luat bilete la concert si-au luat tzeapa! Nici banii nu o sa mai vina inapoi si nici concertul nu l-au putut asculta.

Pentru cei care nu au vazut inca clipurile cu Amy Winehouse beata pe scena la Blegrad, dati un search pe Youtube: Amy Winehouse Belgrad si o sa intelegeti de ce mai bine stati acasa.

Oricum, una peste cealalta, managerul ei a decis sa anuleze turneul artistei, inclusiv ultimul concert care trebuia sa fie la Bucuresti. A fost o decizie fireasca, dar cam intarziata din punctul meu de vedere...

Asadar, Amy Winehouse concert ANULAT!
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Iunie 2011 la 16:54

De la: Letitia_Parvan, la data 2011-06-22 12:44:00Am fost atat de inspirata cand am decis sa nu ma grabesc sa-mi cumpar bilet la concertul Amy Whinehouse!

Cred ca am avut un soi de premonitie legata de acest lucru.
Banuiesc ca mai toti am vazut care a fost presatatia "vedetei" la Belgrad. Mi-a fost rusine de rusinea ei. Atat de penibil, atat de trist, atat de... TZEAPA!

Din pacate cei 20,000 de sarbi care si-au luat bilete la concert si-au luat tzeapa! Nici banii nu o sa mai vina inapoi si nici concertul nu l-au putut asculta.

Pentru cei care nu au vazut inca clipurile cu Amy Winehouse beata pe scena la Blegrad, dati un search pe Youtube: Amy Winehouse Belgrad si o sa intelegeti de ce mai bine stati acasa.

Oricum, una peste cealalta, managerul ei a decis sa anuleze turneul artistei, inclusiv ultimul concert care trebuia sa fie la Bucuresti. A fost o decizie fireasca, dar cam intarziata din punctul meu de vedere...

Asadar, Amy Winehouse concert ANULAT!

asa nelinistit eram ca va canta la buda_pesta incat n-aveam somn ca se apropie data concertului... iti foarte multumesc ca mi-ai redat linistea-n viata!
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iulie 2011 la 22:16

acum nu mai canta deloc

Intra in contul tau

Info
X
info