Am spus "te iubesc" si mi-a raspuns "imi esti foarte draga"
Pagina 1 din 4

Toate forumurile » Relatii » Altele » am spus "te iubesc" si mi-a raspuns "imi esti foarte draga" » Pagina 1 din 4

Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:
raluk Avatarul lui raluk
Citeaza Raspunde

Postat de raluk pe 30 Iunie 2011 la 08:50

ce fac acum?
m-am gandit sa pun aceasta intrebare catre voi, barbatii de pe acest forum, sa-mi spuneti ce credeti voi...
dupa 8 luni de relatie, relatie frumoasa, cu bune si rele (mai mult bune)am spus te iubesc...am vazut un film, m-a emotionat...inima imi batea f f tare, si am spus ce am simtit...m-a strans in brate si dupa cateva secunde bune, poate minute 2-3 a spus "imi esti foarte draga"...
este un tip bun, sufletist, dar caruia nu-i place sa arate ca tine la cineva, nu-i place sa i se spuna ce sa faca si nu-i place sa dea raportul,,,
asta sa fie motivul pentru care nu a raspuns la fel? sau poate nu simte? inca?
ce sa fac in continuare?...astept sa spuna el ceva cand va simti, daca va simti; sau as putea sa mai spun eu cand simt?
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 30 Iunie 2011 la 08:55

De la: raluk, la data 2011-06-30 08:50:51ce fac acum?
m-am gandit sa pun aceasta intrebare catre voi, barbatii de pe acest forum, sa-mi spuneti ce credeti voi...
dupa 8 luni de relatie, relatie frumoasa, cu bune si rele (mai mult bune)am spus te iubesc...am vazut un film, m-a emotionat...inima imi batea f f tare, si am spus ce am simtit...m-a strans in brate si dupa cateva secunde bune, poate minute 2-3 a spus "imi esti foarte draga"...
este un tip bun, sufletist, dar caruia nu-i place sa arate ca tine la cineva, nu-i place sa i se spuna ce sa faca si nu-i place sa dea raportul,,,
ce sa fac in continuare?...astept sa spuna el ceva cand va simti, daca va simti; sau as putea sa mai spun eu cand simt?

dupa 8 luni cred ca ai putea sa il intrebi ce simte cu adevarat pentru tine, daca tu nu reusesti sa iti dai seama
Corrrnell Avatarul lui Corrrnell
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 30 Iunie 2011 la 09:10

mi se pare teatru de 2 bani "imi esti foarte draga"

o fi virgin si prea multe filme i-au stricat bila
raluk Avatarul lui raluk
Citeaza Raspunde

Postat de raluk pe 30 Iunie 2011 la 12:48

si o sa-mi spuna "imi esti f draga" :))
raluk Avatarul lui raluk
Citeaza Raspunde

Postat de raluk pe 30 Iunie 2011 la 12:51

De la: Corrrnell, la data 2011-06-30 09:10:12

mi se pare teatru de 2 bani "imi esti foarte draga"

o fi virgin si prea multe filme i-au stricat bila

eu asteptam niste raspunsuri serioase, care sa ma ajute sa merg mai departe in aceasta relatie, pentru ca nu vreau sa-l pierd si pentru ca imi esti f draga nu mi se pare atat de rau...
poate nu poate sa spuna sau ...?
in fine, mai astept raspunsuri
asimov Avatarul lui asimov
Citeaza Raspunde

Postat de asimov pe 30 Iunie 2011 la 14:02

E foarte greu sa simti acelasi lucru si in acelasi timp cu cineva, chiar daca sunteti impreuna. Iar barbatilor nu le prea place sa spuna "Te iubesc". Poate doar atunci cand simt asta cu adevarat. Femeilor le place sa auda, barbatilor le place sa simta. Asta e, suntem diferiti.
Si mai ales ca el este asa cum spui tu. Cred ca poti sa-ti dai seama daca simte ca te iubeste si sa te multumesti cu asta pentru moment. Va veni si clipa in care ti-o va spune, atunci cand o simte.
Nu cred ca e bine sa-l fortezi sa faca ceva, impotriva vointei sale, pentru ca nu vei imbunatati lucrurile, ba din contra.
Imi vine in minte si un titlu de carte "Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus". Poate te va lamuri mai mult decat niste sfaturi pe forum.
Si te poti uita si la asta: http://www.youtube.com/watch?v=6jAP0dZ36IM
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Iunie 2011 la 14:40

Daca relatie dintre voi merge bine,ai putea la fel de bine sa-l intrebi :) sa comunicati,incearca sa-i explici ca nu-i ceri explicatii daca nu-i place sau se simte ''tras la raspundere''

Iar daca nu a spus ''te iubesc'' nu inseamna ca nu tine la tine,si nici ca ar trebuii s-ati faci griji :) dar la fel de bine poti vorbii cu el,sa fie sincer cu tine,si s-ati spuna daca exista o mica sansa s-ati faci griji,in privinta relatiei voastre :) iar daca spune nu,lasa timpul sa decida,si orice ai face sa nu-i reprosezi niciodata ca el nu iti spune ceea ce ai vrea tu sa auzi acum :) va venii si vremea aia
raluk Avatarul lui raluk
Citeaza Raspunde

Postat de raluk pe 30 Iunie 2011 la 15:02

Asimov, multumesc pentru raspunsul tau! nu vreau sa-l fortez...pentru ca din felul in care m-a strans in brate mi-am dat seama ca tine la mine, poate nu suficient cat sa spuna asta, sau cu o oaresce teama sa spuna....insa, cum are grija de mine sa mananc, cum imi aduce flori, cum...nu-i sunt indiferenta asta e clar....vroiam mai mult sa stiu ce sa fac mai departe: astept sa spuna el ceva, sau pot sa spun eu din nou ce simt, cand simt chiar daca nu va veni nici un raspund de la el nici a doua oara..
raluk Avatarul lui raluk
Citeaza Raspunde

Postat de raluk pe 30 Iunie 2011 la 15:15

Goku...multumesc...daca il intreb cunosc raspunsul " imi esti f draga si nu vreau sa te pierd" ...
voi lasa timpul sa decida
asimov Avatarul lui asimov
Citeaza Raspunde

Postat de asimov pe 30 Iunie 2011 la 15:17

De la: raluk, la data 2011-06-30 15:02:43Asimov, multumesc pentru raspunsul tau! nu vreau sa-l fortez...pentru ca din felul in care m-a strans in brate mi-am dat seama ca tine la mine, poate nu suficient cat sa spuna asta, sau cu o oaresce teama sa spuna....insa, cum are grija de mine sa mananc, cum imi aduce flori, cum...nu-i sunt indiferenta asta e clar....vroiam mai mult sa stiu ce sa fac mai departe: astept sa spuna el ceva, sau pot sa spun eu din nou ce simt, cand simt chiar daca nu va veni nici un raspund de la el nici a doua oara..

Eu m-am obisnuit de ceva timp sa spun ce cred si ce simt si sa nu astept ceva similar din partea cealalta. Si mi-e mai bine, chiar daca lucrul asta poate fi considerat un semn de slabiciune.
Barbatii se deschid mai greu, pentru ca nu vor sa para sensibili. Si chiar daca nu vor sa para asa, cine le urmareste actiunile isi dau seama cum sunt in interior. Cum ai spus si tu, ai observat ce face pt tine si cum o face. Mie mi se pare ca te iubeste, din ce spui.
Si cel mai important lucru este sa fii TU, naturala. Atunci cand vrei sa pari altfel decat esti, nu te tine mult si revii, mai devreme sau mai tarziu, la cine esti tu de fapt. Iar el te-a cunoscut altfel, asa cum vroiai tu sa pari si de persoana aia s-a atasat. Si de aici si gandul "hmm, s-a schimbat, nu mai e cine stiam eu ca e", cu toate consecintele.
Si atunci cand esti TU, naturala si omul te place asa, sansele sunt mult mai mari ca relatia sa reziste. Daca nu te place asa, mai bine, inseamna ca el nu e pentru tine.
raluk Avatarul lui raluk
Citeaza Raspunde

Postat de raluk pe 30 Iunie 2011 la 15:36

Asimov, m-a cunoscut asa cum sunt...cel mult, in timp am aflat mai multe unul despre altul si i-am spus ori de cate ori facea ceva ce nu imi placea si invers...si poate l-am deranjat de vreo 2 ori cand i-am spus nu-mi convine x lucru, dar am ajuns la un numitor comun...pana acum!
inainte de a iesi, am vorbit ceva vreme pe mail, conversatii lungiiiii placute, si chiar mi-a spus ca s-a indragostit de povestile din mailuiri si ca daca nu il stimulam undeva acolo sus nu eram aici acum...
2006scj Avatarul lui 2006scj
Citeaza Raspunde

Postat de 2006scj pe 30 Iunie 2011 la 20:59

http://www.youtube.com/watch?v=J0BkdKGPTxw
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Iunie 2011 la 21:07

De la: raluk, la data 2011-06-30 08:50:51...am vazut un film, m-a emotionat...inima imi batea f f tare, si am spus ce am simtit...m-a strans in brate si dupa cateva secunde bune, poate minute 2-3 a spus "imi esti foarte draga"...

si ce ai fi vrut sa faca daca pe tine te-a emotionat in primul rand filmul,scenariul, distributia , interpretarea i_etc.. nu el

nonameman13 Avatarul lui nonameman13
Citeaza Raspunde

Postat de nonameman13 pe 30 Iunie 2011 la 21:11

All you need is love... raluk

Fara suparare, dar ar fi trebuit sa-i dai o palma sa-i intorci capul la faza aia. Parca e scoasa din filmele proaste: Te iubesc... si eu, Te iubesc... tipul o saruta si nu zice nimic, te iubesc... imi esti foarte draga.

Daca nu cumva e vreun natarau ar fi trebuit sa-si fi dat seama ce simte pt tine... ca sa nu zic sa se fi asteptat la un asemenea moment si sa-si fi pregatit un raspuns.
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 30 Iunie 2011 la 22:20

De la: nonameman13, la data 2011-06-30 21:11:10All you need is love... raluk

Fara suparare, dar ar fi trebuit sa-i dai o palma sa-i intorci capul la faza aia. Parca e scoasa din filmele proaste: Te iubesc... si eu, Te iubesc... tipul o saruta si nu zice nimic, te iubesc... imi esti foarte draga.

Daca nu cumva e vreun natarau ar fi trebuit sa-si fi dat seama ce simte pt tine... ca sa nu zic sa se fi asteptat la un asemenea moment si sa-si fi pregatit un raspuns.

offff, raule
Piti_ Avatarul lui Piti_
Citeaza Raspunde

Postat de Piti_ pe 30 Iunie 2011 la 23:29

daca vrei sa faci un barbat sa fie indragostit de tine sau sa fie extrem de atasat cea mai simpla varianta e sa devii problema lui. sa-i dai o utilitate in actiunile si dilemele tale, de la schimbat un bec la deschide-mi poarta.

nu te astepta la declaratii de amour si poezii eterne. dupa cum descrii relatia pare destul de serioasa si baiatul pare implicat in ea. daca un baiat petrece mai mult de 6-8 luni cu cineva nu prea se mai dezlipeste decat daca este dezlipit.

si pana la urma ce atata lugu lugu atat timp cat tu ai sentimentele tale si sunt implinite... sau poate nu sunt, si nu esti sigura pe tine
raluk Avatarul lui raluk
Citeaza Raspunde

Postat de raluk pe 1 Iulie 2011 la 08:24

Piti...da, uneori ma simt nesigura pe mine, datorita experientelor prin care am trecut de-a lungul anilor, nu datorita faptului ca nu simt ca ii pasa; deci, oarecum ai dreptate...
totusi, asta nu inseamna ca nu mai pot iubi, sau ca trebuie sa aud zilnic "te iubesc" ca sa am siguranta...
probabil ma asteptam la mai mult si asta e:(
cris4co Avatarul lui cris4co
Citeaza Raspunde

Postat de cris4co pe 1 Iulie 2011 la 10:12

depinde de varsta lui si a cata prietena esti tu in viata lui...daca a avut mai multe prietene si cu nici una nu a ramas nu prea are sperante nici de la tine!Daca relatiile lui anterioare nu s-au destramat din vina lui...tu esti doar o noua relatie!Tu esti cea care va trebuii sa lupti ca sa-l pastrezi...pentru ca MERITA!Daca intre voi este o diferenta mare de varsta,daca esti tu o mare materialista...iar nu vei primii dragoste adevarata!Smecheria asta de pe capu fetelor nu este apreciata cu adevarat de baieti! Tot asa cum nici smecheria de pe capu baietilor nu ar trebuii apreciata cu adevarat de fete! Tot seriozitatea,sinceritatea,bunatatea...calitatile descrise de Biblie...intemeiaza casnicii fericite! Si eu nu sunt un credincios...sunt un veteran de razboi!Necasatorit la 31 de ani...bogat dar fara harfe! Si totusi fericit.
raluk Avatarul lui raluk
Citeaza Raspunde

Postat de raluk pe 1 Iulie 2011 la 10:45

De la: cris4co, la data 2011-07-01 10:12:26depinde de varsta lui si a cata prietena esti tu in viata lui...daca a avut mai multe prietene si cu nici una nu a ramas nu prea are sperante nici de la tine!Daca relatiile lui anterioare nu s-au destramat din vina lui...tu esti doar o noua relatie!Tu esti cea care va trebuii sa lupti ca sa-l pastrezi...pentru ca MERITA!Daca intre voi este o diferenta mare de varsta,daca esti tu o mare materialista...iar nu vei primii dragoste adevarata!Smecheria asta de pe capu fetelor nu este apreciata cu adevarat de baieti! Tot asa cum nici smecheria de pe capu baietilor nu ar trebuii apreciata cu adevarat de fete! Tot seriozitatea,sinceritatea,bunatatea...calitatile descrise de Biblie...intemeiaza casnicii fericite! Si eu nu sunt un credincios...sunt un veteran de razboi!Necasatorit la 31 de ani...bogat dar fara harfe! Si totusi fericit.

Daca eu as fi o mare materialista, iar tu spui ca esti bogat, as incerca sa te cuceresc! hi hi
Intre noi este 1 anisor diferenta (este mai mare ca mine cu 1 an), si amandoi ne apropiem, pe rand,de varsta ta.(anul acesta facem 28 si respectiv 29 de ani)
Este normal sa fi avut pana acum mai multe prietene, si eu am avut mai multi prieteni; si nu a ramas cu nici una poate pentru ca ceva s-a rupt la un moment dat si niciunul nu a facut compromisul care trebuia...e o fire libera si nu ii place sa dea raportul, si cum noua femeilor ne place sa controlam totul, probabil din acest motiv nu a ramas cu nici una; relatiile anterioare ale oricarui om cred eu se destrama din vina amandorura - deci cred ca si el a fost de vina in destramarea fostelor relatii.
oana1111 Avatarul lui oana1111
Citeaza Raspunde

Postat de oana1111 pe 1 Iulie 2011 la 11:31

Salut, o sa iti raspund din perspectiva unei fete ce a zis 'Tin la tine foarte mult' cand el a zis 'Te iubesc'. Asta pt ca el nu a stiut sa ma faca sa ma indragostesc de el. A pierdut desi avea toate sansele la inceput.

Dragoste cu sila nu se poate si daca te apuci sa despici firul in patru mai rau il stresezi si indepartezi. O sa stea sa se intrebe "Dar eu de ce nu m-am indragostit? Ce e in neregula cu ea?" Si cum nu suntem nici unii perfecti, daca cauta sigur gaseste chestii in neregula de care se poate agata doar sa dovedeasca ca nu e vina lui. Si nu vrei asta...
Lasa omul in pace; cand o sa simta ca te iubeste o sa iti zica. Daca te-ai indragostit real (si nu il iubesti ca pe varu) inseamna ca nu prea ai vrea sa te desparti de el. Pai atunci lucreaza cu cap daca vrei sa auzi de la el de dragoste.

Se stie ca dragostea este o iluzie creata de creierul nostru, prin eliberare de hormoni si nu numai. Scopul l-ai ghicit: perpetuarea speciei. De exemplu conteaza mirosul natural al pielii partenerului, care iti spune in subconstient ca la un viitor bebe are ce aduce genetic in plus fata de tine. Asta e un bun motiv pt care oamenii nu prea se indragostesc de fratii lor. Aici nu prea ai cum sa intervii si sansele sunt ca daca tu il gasesti atragator pe intuneric si el sa te gaseasca la fel.

Asta e doar un exemplu dar daca chiar te intereseaza tipul pentru 'forever and ever' citeste mai in amanunt pe net. Cel mai bun articol pe care l-am gasit eu a fost cautand "The science of love".
De asemenea cauta "Five ways to make anyone fall in love with you". Sper ca stii engleza.

O singura observatie: nu te juca cu el daca nu esti 110% sigura ca pe el il vrei si ca aveti sanse sa va intelegeti pe termen lung. Dragostea e un joc periculos si merge in ambele sensuri (goes both ways).

P.S. Imi pare rau sa iti sparg iluzia despre dragoste, dar e doar in capul tau. Profita :)

La multa oxitocina.
oana1111 Avatarul lui oana1111
Citeaza Raspunde

Postat de oana1111 pe 1 Iulie 2011 la 11:36

Eu sunt indragostita lulea. Si el la fel. Nu ne-am vazut vreo doua saptamani de chin si incepusem sa ma simt iar normal, sa ma gandesc clar la slujba, sa ies iar cu fetele, sa ma uit dupa frumuseii din club, etc.
Ei dupa ce l-am revazut, iar nu am simtit nimic. A fost indeajuns sa ii miros iar pielea, sa se uite in ochii mei indelungat si sa ma tina in brate ca sa o iau iar razna. Ooooof creierul asta ce minunat e cateodata...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Iulie 2011 la 12:12

Oana,
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Iulie 2011 la 14:56

De la: oana1111, la data 2011-07-01 11:31:37
................

La multa oxitocina.

Esti mortala Oano ! Asta-i cu atasamentul ,dar io zic ca lor le lipseste mai multa dopamina si altele..

Oricum : la multa oxitocina pentru ea si la o tona de vasopresina pentru el :))

cris4co Avatarul lui cris4co
Citeaza Raspunde

Postat de cris4co pe 1 Iulie 2011 la 16:59

raluka daca vei gresii vreodata fata de el vei spune la fel de usor...IARTA-MA? Ce raspuns crezi ca vei primii atunci din partea lui?Crezi ca o sa raspunda la fel...i-mi esti draga? Daca da...asteapta la infinit sa te alinte si cand o va face...VEI SIMTII ceva Special!
Citeaza Raspunde

Postat de nonameman13 pe 1 Iulie 2011 la 19:29

De la: rothmans, la data 2011-06-30 22:20:10
De la: nonameman13, la data 2011-06-30 21:11:10All you need is love... raluk

offff, raule

Mi s-a intamplat si mie faza asta... eu nu i-am dat o palma deci da sunt rau
Citeaza Raspunde

Postat de nonameman13 pe 1 Iulie 2011 la 19:32

"este un tip bun, sufletist, dar caruia nu-i place sa arate ca tine la cineva, nu-i place sa i se spuna ce sa faca si nu-i place sa dea raportul,,,"

Aici e cheia situatiei...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Iulie 2011 la 19:37

De la: Oksana_, la data 2011-07-01 14:56:42

Esti mortala Oano ! Asta-i cu atasamentul ,dar io zic ca lor le lipseste mai multa dopamina si altele..

Oricum : la multa oxitocina pentru ea si la o tona de vasopresina pentru el :))

Iooiii ce-ipoti dorii la bietu baiet..
white_flower Avatarul lui white_flower
Citeaza Raspunde

Postat de white_flower pe 1 Iulie 2011 la 20:54

Nu cred ca e important dupa cat timp iti spune "te iubesc".
Mie mi-a zis dupa un an, si-a facut si nitel curaj cu amicul Bachus (n-a fost manga, doar putin ametit si cu limba mai sloboda).Mie deja imi cam picase fata, pt ca de la fostii mei auzisem asta in medie dupa 3 luni si el... nimic.Dar stiam ca n-o mai spusese niciodata si am avut rabdare sa o spuna cand simte el, nu sa se simta obligat sa imi raspunda la declaratia mea.
I was his first, so Iwas gentle
white_flower Avatarul lui white_flower
Citeaza Raspunde

Postat de white_flower pe 1 Iulie 2011 la 21:04

Legat de ce zici tu, ca el e o fire mai independenta si nu-i place sa dea raportul, eu sunt la fel si cateodata am impresia ca daca il alint prea mult, o sa si-o ia in cap.Asa ca ii fac declaratii cand doarme M-a mai prins el, da' i-am zis ca precis dormeam si nu stiam ce zic...
Parerea mea e sa ai rabdare.Lucrurile de calitate se fac mai incet, dar dureaza mai mult decat cele obisnuite.Nu cred ca te-ar incalzi sa-ti faca o droaie de declaratii dupa o luna si apoi sa te lase cu ochii-n soare.Daca il lasi sa-ti spuna "te iubesc"cand simte el, fara sa-l presezi, sunt convinsa ca o sa ai o surpriza frumoasa
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Iulie 2011 la 21:40

De la: white_flower, la data 2011-07-01 21:04:00Legat de ce zici tu, ca el e o fire mai independenta si nu-i place sa dea raportul, eu sunt la fel si cateodata am impresia ca daca il alint prea mult, o sa si-o ia in cap.Asa ca ii fac declaratii cand doarme M-a mai prins el, da' i-am zis ca precis dormeam si nu stiam ce zic...
Parerea mea e sa ai rabdare.Lucrurile de calitate se fac mai incet, dar dureaza mai mult decat cele obisnuite.Nu cred ca te-ar incalzi sa-ti faca o droaie de declaratii dupa o luna si apoi sa te lase cu ochii-n soare.Daca il lasi sa-ti spuna "te iubesc"cand simte el, fara sa-l presezi, sunt convinsa ca o sa ai o surpriza frumoasa

asa este, are dreptate, vei avea o surpriza placuta, nu te lasa cu ochii-n soare dupa o luna, ci dupa ce-ti tranteste un copil!
...asa ca ai rabdare!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info