Hi people..sunt nou dar curios de rasp voastre..tema..prietena m-a inselat
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Sex » Confesiuni » hi people..sunt nou dar curios de rasp voastre..tema..prietena m-a inselat » Pagina 1 din 1

Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Iunie 2011 la 19:31

Acum o luna m.am intalnit cu un prieten caruia ii place foarte mult sa petreaca..clubing... am vb noi multe( verzi si uscate)despre trecut si prezent. la un moment dat a venit vb despre prietena mea care in momentul de fata este in cluj la facultate ...pe noi doi ne.au despartit 120 de km aproape un an...eu doar anul acesta termin liceul... m.am straduit timp de un an sa imi scot note mari la bac...asta pt a ajune la aceeasi faculta unde este ea... ce pot sa zic despre mine este ca nu prea m.am omorat cu invatatul pana acum...dar na, asta e o alta poveste... revenim la discutia cu un prieten d al meu...ma intreaba despre prietena mea cateva lucruri la care eu ii raspung cu cva d genu :" e fata buna" :))... la care el imi zice ca nu este asa, mai ales cand bea... m.am facut verde:|... l.am intrebat mai multe la care el mi.a zis ca nu vrea sa ne strice relatia, ca ne sta bine si tot asa...pana la urma mi.a zis... acum 4 luni prietena mea a fost iesita cu un nr restrans de prieteni...sa se distreze, eu fiind in bistrita. dupa ce am vb o vreme prin mesaje la telefon i.am zis ca ma pun la somn, asta fiind joi catre vineri ... dupa ce am terminat cursurile vineri am plecat la ea in cluj pe week end.., ajuns acolo ea era in apartament cu niste colege...una dintre ele dupa nici o jumatate d ora a dat duma ca " a devenit femeie" prietena mea... am intrebat.o la ce se refera colega ei la care ea mi.a rasp ca a baut mult...prea mult...asta a fost tot ce stiam.... la care prietenul meu mi.a zis ca a vazut.o p ea sarutandu.se cu un imbecil d coleg toata noaptea si ea ii facea opturi cand dansau...apoi i.a vazut ca pleaca impreuna..asta p la 6 DIMINEATA!!!... picioarele mele tremurau.,...dca o aveam in fata mea cred ca o distrugeam...in prima instanta nu am vrut sa ii zic...asta pt ca o iubesc...dupa 3 zile d chin( in aceste 3 zile mi.am bagat in cap o chestie: aceea sa trec peste, fara sa ii zic nimic)...nu am putut...nu am domit 3 zile si 3 nopti...a patra noapte s.a luat de mine...i.am zis noapte buna si mi,am vazut d ale mele...apoi m.am gandit la ea si la el..ca s,ar putea sa fie impreuna si am sunat.o la 4 dimineata... am luat.o cu frumosul si am intrebat.o dca are cva de imi zis...ea mi.a rasp cu nu...am mai intrebat.o d vreo 4 5 ori dca e sigura ...acela.si lucru... m.am infuriat si am izbucnit...ea in loc sa nu zica nimic a sarit in sus la care eu am ramas socat...adica ea care m.a inselat face si gura ... i.am zis ca il prind p ala si ii rup picioarele...ca din a lui 2 m il fac pititc...despre ea nu am pomenit nimic... la care dupa vreo 5 minute a izbucnit in plans...a facut si cateva crize...dar degeaba...nu am crezut.o instare de asa cva...m.am calmat la urma urmei ..ea zicandu.mi ca ii pare rau, ca nu a stiut ce a fost in capul ei..ca doar pe minema iubeste si ma asigura ca ei 2 doar s.au sarutat..atat, nimic mai mult...am trecut peste,,,deja s.au implinit 6 luni de la tota faza aceasta, dar cand imi aduc amite imi vine sa sparg sacul de box...pana la urma chiar cred ca ii rup capul la ala!!!... ce sa fac....oare asta e deznodamantul ? inca sunt cu ea, ii zic ca o iubesc dar ma doare in monentul acela...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Iunie 2011 la 19:44

De la: yuppy017272, la data 2011-06-30 19:31:54Acum o luna m.am intalnit cu un prieten caruia ii place foarte mult sa petreaca..clubing... am vb noi multe( verzi si uscate)despre trecut si prezent. la un moment dat a venit vb despre prietena mea care in momentul de fata este in cluj la facultate ...pe noi doi ne.au despartit 120 de km aproape un an...eu doar anul acesta termin liceul... m.am straduit timp de un an sa imi scot note mari la bac...asta pt a ajune la aceeasi faculta unde este ea... ce pot sa zic despre mine este ca nu prea m.am omorat cu invatatul pana acum...dar na, asta e o alta poveste... revenim la discutia cu un prieten d al meu...ma intreaba despre prietena mea cateva lucruri la care eu ii raspung cu cva d genu :" e fata buna" :))... la care el imi zice ca nu este asa, mai ales cand bea... m.am facut verde:|... l.am intrebat mai multe la care el mi.a zis ca nu vrea sa ne strice relatia, ca ne sta bine si tot asa...pana la urma mi.a zis... acum 4 luni prietena mea a fost iesita cu un nr restrans de prieteni...sa se distreze, eu fiind in bistrita. dupa ce am vb o vreme prin mesaje la telefon i.am zis ca ma pun la somn, asta fiind joi catre vineri ... dupa ce am terminat cursurile vineri am plecat la ea in cluj pe week end.., ajuns acolo ea era in apartament cu niste colege...una dintre ele dupa nici o jumatate d ora a dat duma ca " a devenit femeie" prietena mea... am intrebat.o la ce se refera colega ei la care ea mi.a rasp ca a baut mult...prea mult...asta a fost tot ce stiam.... la care prietenul meu mi.a zis ca a vazut.o p ea sarutandu.se cu un imbecil d coleg toata noaptea si ea ii facea opturi cand dansau...apoi i.a vazut ca pleaca impreuna..asta p la 6 DIMINEATA!!!... picioarele mele tremurau.,...dca o aveam in fata mea cred ca o distrugeam...in prima instanta nu am vrut sa ii zic...asta pt ca o iubesc...dupa 3 zile d chin( in aceste 3 zile mi.am bagat in cap o chestie: aceea sa trec peste, fara sa ii zic nimic)...nu am putut...nu am domit 3 zile si 3 nopti...a patra noapte s.a luat de mine...i.am zis noapte buna si mi,am vazut d ale mele...apoi m.am gandit la ea si la el..ca s,ar putea sa fie impreuna si am sunat.o la 4 dimineata... am luat.o cu frumosul si am intrebat.o dca are cva de imi zis...ea mi.a rasp cu nu...am mai intrebat.o d vreo 4 5 ori dca e sigura ...acela.si lucru... m.am infuriat si am izbucnit...ea in loc sa nu zica nimic a sarit in sus la care eu am ramas socat...adica ea care m.a inselat face si gura ... i.am zis ca il prind p ala si ii rup picioarele...ca din a lui 2 m il fac pititc...despre ea nu am pomenit nimic... la care dupa vreo 5 minute a izbucnit in plans...a facut si cateva crize...dar degeaba...nu am crezut.o instare de asa cva...m.am calmat la urma urmei ..ea zicandu.mi ca ii pare rau, ca nu a stiut ce a fost in capul ei..ca doar pe minema iubeste si ma asigura ca ei 2 doar s.au sarutat..atat, nimic mai mult...am trecut peste,,,deja s.au implinit 6 luni de la tota faza aceasta, dar cand imi aduc amite imi vine sa sparg sacul de box...pana la urma chiar cred ca ii rup capul la ala!!!... ce sa fac....oare asta e deznodamantul ? inca sunt cu ea, ii zic ca o iubesc dar ma doare in monentul acela...

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Iunie 2011 la 19:55

Care e intrebarea pana la urma?? ca nu am inteles nimic in afara ca tipa face opturi cu un individ de 2 metri si ca tu masculul feroce spargi sacu de box...
Povestea faina telenovela clasica nimic nou sub soare parca ma asteptam la ceva gen romanul"Ion" adus in zilele noastre..
Cred ca morala e nu lasati sticlele de alcool pe mana kinderilor??
Piti_ Avatarul lui Piti_
Citeaza Raspunde

Postat de Piti_ pe 30 Iunie 2011 la 20:01

nu e responsabil individul respectiv pentru escapada consoartei

sacul de box e o solutie buna atat timp cat nu sunt oameni folositi drept.
faraonul_geo Avatarul lui faraonul_geo
Citeaza Raspunde

Postat de faraonul_geo pe 23 August 2011 la 11:53

o singura data ai aflat tu dar de restu nu ai cum s sti. si poate ca cu tipul care ti-a spus ai si ciocnit un pahar de bere , dar el a fost in club si stie totul cu lux de amanunt poate.

Daca te-a inselat odata de unde sti ca nu te inseala si a 2-a oara sau a n-a oara.
doom06 Avatarul lui doom06
Citeaza Raspunde

Postat de doom06 pe 28 Februarie 2012 la 07:49

uita de ea si cauta pe cineva care sa te merite...daca a facut asta o data fi sigur ca va recidiva...singura persoana vinovata este prietena ta, tipu nu are nici o vina, e posibil nici sa nu stie de existenta ta
esti pustan, nu iti rata viata alaturi de cienva ca ea.. e destul peste in ocean si sigur o sa-l gasesti pe cel potrivit
yuppy017097 Avatarul lui yuppy017097
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy017097 pe 1 Aprilie 2012 la 14:38

Nu vreau sa fiu nesimtit cu tine, dar ce vina are acel baiat?

Atat timp cat prietena ta a acceptat ea este de vina. Sparge-i capul, ce rezolvi? Sa petreci vreo 10-20 de ani de parnaie? Eu, zic sa-ti vezi de adolescenta, nici 20 de ani nu ai si deja visezi basme alaturi de prietena ta.
Lumea-i cruda, rea si nu mai stiu ce inseamna cuvantul "sentiment", in special femeile, dar si barbatii.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info