Poli sa-si ia adio de la liga i
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Sport » Altele » Poli sa-si ia adio de la liga I » Pagina 1 din 1

Iulian_ionescu Avatarul lui Iulian_ionescu
Citeaza Raspunde

Postat de Iulian_ionescu pe 1 Iulie 2011 la 11:32

Se pare ca adevarul este crud pentru echipa din Timisoara. cel mai probabil, echipa o sa joaca incepand cu anul viitor in liga 3.

Nu-mi pare rau pentru Marian Iancu, care a demonstrat (nu acum) ca este un om fara caratcer, care joaca pe foarte multe fronturi si care a avut impresia ca daca stie sa ameninte o sa aiba si rezultate.

In schimb imi pare rau pentru jucatorii care au muncit sa ajunga pe locul 2 in campionat, imi pare rau pentru ca ei sunt cei care merita toate felicitarile.

Imi pare rau pentru suporterii din Timisoara, care se bucurau cand mergeau la meciurile echipei favorite.

Intr-un final, Nasu' tot nas ramane, Mircea Sandu si Mitica au castigat si au tras un semnal tuturor indivizilor care au impresia ca pot sa faca ce vor ei.
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 2 Iulie 2011 la 10:11

De la: Iulian_ionescu, la data 2011-07-01 11:32:11Se pare ca adevarul este crud pentru echipa din Timisoara. cel mai probabil, echipa o sa joaca incepand cu anul viitor in liga 3.

Nu-mi pare rau pentru Marian Iancu, care a demonstrat (nu acum) ca este un om fara caratcer, care joaca pe foarte multe fronturi si care a avut impresia ca daca stie sa ameninte o sa aiba si rezultate.

In schimb imi pare rau pentru jucatorii care au muncit sa ajunga pe locul 2 in campionat, imi pare rau pentru ca ei sunt cei care merita toate felicitarile.

Imi pare rau pentru suporterii din Timisoara, care se bucurau cand mergeau la meciurile echipei favorite.

Intr-un final, Nasu' tot nas ramane, Mircea Sandu si Mitica au castigat si au tras un semnal tuturor indivizilor care au impresia ca pot sa faca ce vor ei.

sa speram ca se va gasi cineva care sa dea cu sandu si cu mitica de pamant
bog1973 Avatarul lui bog1973
Citeaza Raspunde

Postat de bog1973 pe 3 Iulie 2011 la 07:45

nu se stie sigur
bog1973 Avatarul lui bog1973
Citeaza Raspunde

Postat de bog1973 pe 3 Iulie 2011 la 07:48

Vreau sa zic , ca inca nu e luata o hotarire definitiva . Mai e si rasp. de la TAS . Stai sa se inceapa campionatul.

Intra in contul tau

Info
X
info