Bac 2011 = 100.000 ciuruiti
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Diverse » Bac 2011 = 100.000 ciuruiti » Pagina 1 din 1

nonameman13 Avatarul lui nonameman13
Citeaza Raspunde

Postat de nonameman13 pe 6 Iulie 2011 la 13:56

Basescu in 2009 ii marturisea lui Gabriel Liiceanu: "Eu am vrut sa spun: scoala scoate tampiti. Si, in ultima clipa, am zis sa nu spun aceasta vorba. Este o prostie ce voiam sa spun. Desi ea pe fond era corecta“.

In ce masura are Basescu dreptate? Devenim o natie de prosti sau este vorba de altceva?

miss_darine Avatarul lui miss_darine
Citeaza Raspunde

Postat de miss_darine pe 6 Iulie 2011 la 14:00

eu i-as "ejacula" pe toti...primul ar fi nea iliescu, dupa care ar urma firesc, nea basescu
daphne1772 Avatarul lui daphne1772
Citeaza Raspunde

Postat de daphne1772 pe 6 Iulie 2011 la 14:02

De la: nonameman13, la data 2011-07-06 13:56:06Basescu in 2009 ii marturisea lui Gabriel Liiceanu: "Eu am vrut sa spun: scoala scoate tampiti. Si, in ultima clipa, am zis sa nu spun aceasta vorba. Este o prostie ce voiam sa spun. Desi ea pe fond era corecta“.

In ce masura are Basescu dreptate? Devenim o natie de prosti sau este vorba de altceva?

Io zic ca devenim o lume intreaga... de prosti

La noi macar sunt perle la bac, dar il luam

Insa sunt tari unde se triseaza la bac ca sa ajunga sa il ia;) ...si 78%
Citeaza Raspunde

Postat de daphne1772 pe 6 Iulie 2011 la 14:03

De la: miss_darine, la data 2011-07-06 14:00:54eu i-as "ejacula" pe toti...primul ar fi nea iliescu, dupa care ar urma firesc, nea basescu

Il cerem imprumut pe Szarko? Francezii poate se leapada de el
antonio200418 Avatarul lui antonio200418
Citeaza Raspunde

Postat de antonio200418 pe 10 Iulie 2011 la 10:46

in ziua de azi nu mai poti sa arati ca esti destept pt ca nu ai loc de cei care se cred destepti
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 10 Iulie 2011 la 10:52

De la: antonio200418, la data 2011-07-10 10:46:55in ziua de azi nu mai poti sa arati ca esti destept pt ca nu ai loc de cei care se cred destepti

mda, ai dreptate
Lihor Avatarul lui Lihor
Citeaza Raspunde

Postat de Lihor pe 14 Iulie 2011 la 11:30

Orizont Broker Asigurari ARAD recruteaza :

Consultanti Asigurari

Descrierea postului:

-Prospecteaza piata in vederea identificarii potentialilor clienti ;
-Prezinta avantajele produselor companiei si ale companiilor colaboratoare ;
-Ofera consultanta de specialitate si incheie contracte de asigurari ;
-Gestioneaza propriul portofoliu de clienti cu sprijinul activ al coordonatorului.

Cerinte:

-Studii medii/superioare;
-Constituie avantaj experienta in asigurari;
-Foarte bune abilitati de comunicare ;
-Dinamic .

Oferta (bonusuri, beneficii):

-comisioane foarte avantajoase;
-training;
-posibilitatea dezvoltarii unei cariere intr-o companie nationala;
nonameman13 Avatarul lui nonameman13
Citeaza Raspunde

Postat de nonameman13 pe 17 Iulie 2011 la 00:48

De la: rothmans, la data 2011-07-10 10:52:13
De la: antonio200418, la data 2011-07-10 10:46:55in ziua de azi nu mai poti sa arati ca esti destept pt ca nu ai loc de cei care se cred destepti

mda, ai dreptate

Pune accent pe "... se cred destepti"
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Iulie 2011 la 00:57

Cu privire la cei ce se cred si cei ce sunt..este o vorba nu-i prost cel ce papa 7 paini e prost cel ce le da..
irrumatio30 Avatarul lui irrumatio30
Citeaza Raspunde

Postat de irrumatio30 pe 21 Decembrie 2011 la 08:58

Sistemul de invatamantr are cateva serioase lacune:

1. Profesori nemotivati si fara autoritate in sala de clasa. Aici as avea de comentat, putin. Prin faptul ca profesorii nu sunt motivati spun ca ei, sunt slabi platiti, si nu au nci o motivare sa vina sa predea. Dar daca, ar face o motivare anauala, sa primeasca profesorii, dupa procentul de promovbilitate la bac al elevilor, care au dat din materia lui, pe an sa vezice i-ar motiva sa predea cum trebuie, pentru ca si-ar da tot interesul ca elevul sa prinda ceva din materie.

Iar la capitolul autoritate stim cu totii ca profesorii nu le pot face absolut nimic elevilor aroganti, le rand in nas profesorilor, uneori ii bruscheaza sau ii bat. Cum isi permite un mucos sa se ia de un profesor? Eu unul i-as tine pe astia aroganti in 2 si 3, mereu.

Plus ca, faptul ca au picat atatia la Bac poate fi considerat un fel de vendetta a profesorilor. Tu Guvern, mi-ai taiat 25% din salar, eu iti tai o generatie de studenti, ca fara bac, nu poti sa dai la Facultate. Iar prostia cu admitere la facultate fara bac mi se pare cea mai mare prostie. Atunci, ce rol mai are bac-ul? Elimina-l din programa, din start.

2. Elevii din zilele noastre, indisciplinati, aroganti. Din teribilism, marea amjoritate a tinerilor se cred buricul pamantului, crezand ca ei sunt cei tari, cei mai destepti. Multi nu stiu sa scrie corect romanaeste, si scot niste perle de te doare capul si burta o luna intreaga. Daca copii ar fi atenti la ore, ei ar prinde materia de 5-6. Daca ar mai si invata acasa ar lua 7-8.
Bac-ul de acum e frectie cu apa de ploiae fata de cel din 2000, cand aveai 6 probe in 2 saptamani.

3. Prea mare accent se da Bac-ului, in dorinta elevului de ajunge student la facultate. In cazul in care faci bac-ul 90% din dosar, iti dai seama ca multi vor o nota cat mai mare, vor incerca sa fure, sa copieze si sa fraudeze. Ia fa tu Bac-ul 10% din nota de admitere la facultate, si vezi cine mai e interesat sa-l fure. Plus de asta, pentru crearea unei adevarate elite, introdu examen de admitere la facultate, obligatoriu. Acolo, se poate tria graul de neghina, cei valorosi, care merita sa faca facultate, si cei care trebuie sa aiba si alte meserii. Acum nu pot avea toti facultate.

4. Schimbarea programei si metodologiei de Bac, prea des. Saracul elev e ametit de viteza cu care se schimba totul. Nu apuca sa invete 3 lectii, ca afla mai incolo ca acele 3 lectii nu-i mai trebuie, iar peste 3 luni, iar ii trebuie. Stabileasca-se clar, programa la inceput de an, si gata. Iar manualele alternative sunt cea mai mare porcarie. Mai bine ai un manual unic, bun, decat 7 si proate. Si acestea conduc la confuzionarea elevului.
Citeaza Raspunde

Postat de daphne1772 pe 21 Decembrie 2011 la 10:56

A propos: noi in cat timp dadeam teza la romana? Daca bine imi amintesc erau 2 ore alocate oricarei teze, mate, romana, fizica, chimie, bio, limbi straine samd. No, sa te mai mire ca azi copilul iti vine acasa cu nesatisfacator la teza de la romana, cand profesorul ii da 8 subiecte pt a trata un text in 60 minute...
Doar un exemplu
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info