Am fost cu ea un an de zile in care nu ne-am certat deloc, totul a fost frumos, acu 2 luni ne-am despartit din vina mea,ea fiind o fire foarte copilaroasa si se supara cam din orice,si am incercat sa iau masuri care din pacate acum le regret enorm,masuri constand in a nu vorbi si a nu-i raspunde la mesaje timp de 3 zile,am vrut doar sa ii arat ca comportamentul eu este unul care duce la despartire,din clipa in care ne-am auzit din nou la telefon ea mi-a spus ca nu mai are incredere in mine si nu am vorbit deloc timp de o luna,dupa o luna am incercat sa o caut si sa fiu foarte insistent la impacarea noastra,ea numai ca mi-a refuzat categoric acest lucru dar a refuzat sa ne mai si vedem,dupa o perioada de lungi incercari de impacare am reusit sa ma vad cu ea si sa discutam,iar ea mi-a spus ca nu mai simte nimic pentru mine si ca tot ce am facut a fost sa agravez situatia prin comportamentul meu obsesiv de a ma impaca cu ea,stiu ca am fost sufocant si nu am luat ce-a mai reusita decizie,dar tot ce am vrut a fost sa ma impac cu ea,i-am oferit flori saptamanal,am avut tot felul de idei trasnite de a o surprinde(am trimis pana si flori prin curier rapid,sau cadouri simbolice impreuna cu un buchet de trandafiri in fata usii),dar din pacate imi spune acelasi raspuns,"NU MAI VREAU",va rog ajutati-ma cu un sfat si doresc sfaturi serioase ce-i care vor sa o ia in gluma ii sfatuiesc sa fie de gasca si sa ma ajute si ei.numai bine:) si astept raspunsurile voastre:)

)...ba eu stii ce cred...trandafirii astia nu mai sunt ca si cei de altadata