De ce sexul oral este un subiect tabu?
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » Sex » Confesiuni » De ce sexul Oral este un subiect Tabu? » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
Iulian_ionescu Avatarul lui Iulian_ionescu
Citeaza Raspunde

Postat de Iulian_ionescu pe 8 Iulie 2011 la 18:33

Probabil s-a mai discutat foarte mult pe acest subiect, recunosc, sunt destul de nou pe acest forum, dar vreau sa stiu si eu, pentru ca sunt convins ca exista foarte multe doamen /domnisoare pe aici, de ce 75% dintre femei considera sexul oral ca fiind ceva "scarbos", "grotesc", "animalic", "de nerealizat"?

Vreau sa aud si eu pareri sincere, fara glume proaste, pur si simplu sunt curios pentru ca m-am lovit de aceasta problema si trebuie sa recunosc ca nu am inteles...

nico_tnt Avatarul lui nico_tnt
Citeaza Raspunde

Postat de nico_tnt pe 9 Iulie 2011 la 07:44

De la: Iulian_ionescu, la data 2011-07-08 18:33:58Probabil s-a mai discutat foarte mult pe acest subiect, recunosc, sunt destul de nou pe acest forum, dar vreau sa stiu si eu, pentru ca sunt convins ca exista foarte multe doamen /domnisoare pe aici, de ce 75% dintre femei considera sexul oral ca fiind ceva "scarbos", "grotesc", "animalic", "de nerealizat"?

Vreau sa aud si eu pareri sincere, fara glume proaste, pur si simplu sunt curios pentru ca m-am lovit de aceasta problema si trebuie sa recunosc ca nu am inteles...

nu e un subiect tabu. am cativa po.po.nari aici, prin forum, care permanent imi fac sex oral si crede-ma ca nu-i obliga nimeni!!! asa ca traiasca sexul oral
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Iulie 2011 la 07:50

De la: nico_tnt, la data 2011-07-09 07:44:26

nu e un subiect tabu. am cativa po.po.nari aici, prin forum, care permanent imi fac sex oral si crede-ma ca nu-i obliga nimeni!!! asa ca traiasca sexul oral

asa e... traiasca sexul oral si anal, ca altfel tu nu ajungeai pe lume, se spune ca toate berzele au refuzat transportul tau si cumva trebuia sa ajungi si tu... saraca mama ta, nici nu vreau sa ma gandesc ce a fost la gura ei...
drusk Avatarul lui drusk
Citeaza Raspunde

Postat de drusk pe 9 Iulie 2011 la 08:28

De la: Iulian_ionescu, la data 2011-07-08 18:33:58Probabil s-a mai discutat foarte mult pe acest subiect, recunosc, sunt destul de nou pe acest forum, dar vreau sa stiu si eu, pentru ca sunt convins ca exista foarte multe doamen /domnisoare pe aici, de ce 75% dintre femei considera sexul oral ca fiind ceva "scarbos", "grotesc", "animalic", "de nerealizat"?

75% ????? Asta e doar o glumă proastă!
Există femei care fac și femei care nu recunosc...
Sexul oral devine subiect tabu într-o relație atunci când nici unul dintre ei nu e capabil să poarte o discuție.
Barbatii au nevoie de de o doamnă, de o curvă și de o gospodină; combinația asta oricât de mică ar fi ea e perfectă...
E frumos să visezi, dar oamenii încă nu ghicesc gândurile celorlalți, așa că înainte ca orice subiect să devină tabu trebuie dă existe COMUNICAREEE. Fără ea suntem în pom...
Așa că: bucurați-vă de dragoste!
white_flower Avatarul lui white_flower
Citeaza Raspunde

Postat de white_flower pe 9 Iulie 2011 la 09:09

Vad ca pana acum ti-au raspuns doar barbati (care nu cred ca si-au schimbat sexul, eventual l-au schimbat cu unul mai mare )
Sa-ti raspund eu ca femeie, sincer si fara misto: cand esti cu persoana care trebuie, nimic nu e scarbos sau grotesc.Pur si simplu n-ai dat tu de cine trebuie.Sorry, dar... mai cauta.
adi_cati_arhipov Avatarul lui adi_cati_arhipov
Citeaza Raspunde

Postat de adi_cati_arhipov pe 9 Iulie 2011 la 09:21

Nu cred ca este un subiect tabu. Dar chestia este ca nu poti sta la coltul strazii si sa spui ``sti vecina aseara i-am ssuflat in trompeta``etc... Cand este incredere si respect intr-un cuplu chestiile vin de la sine...este doar nevoie ca unul dintre parteneri sa aibe curaj sa inceapa. Cand iubesti nu sunt bariere. Iar daca nu ai curaj uneori te ajuta un pahar de vin.
simonacatan Avatarul lui simonacatan
Citeaza Raspunde

Postat de simonacatan pe 9 Iulie 2011 la 09:31

Hm :) Poate nu este ceea ce te asteptai sa auzi , insa sunt si barbati care nu accepta lucrul acesta intr-un cuplu , considerand ei ca este un gest grotesc , animalic si rusinos sa accepte ca femeia ce ii alapteaza copii dimineata sa i-o suga seara :)
Depinde cred de mentalitatile fiecarei persoane , de perceptiile asupra vietii si de multe altele , indiferent ca vorbim de femei sau barbati. :)
drusk Avatarul lui drusk
Citeaza Raspunde

Postat de drusk pe 9 Iulie 2011 la 10:06

De la: simonacatan, la data 2011-07-09 09:31:51Hm :) Poate nu este ceea ce te asteptai sa auzi , insa sunt si barbati care nu accepta lucrul acesta intr-un cuplu , considerand ei ca este un gest grotesc , animalic si rusinos sa accepte ca femeia ce ii alapteaza copii dimineata sa i-o suga seara :)
Depinde cred de mentalitatile fiecarei persoane , de perceptiile asupra vietii si de multe altele , indiferent ca vorbim de femei sau barbati. :)

Daaaaa...dar gura e mai murdata ca p..., vorbind din pct de vdr al bacteriilor... daaah....
Macar atata lucru sa stie, dar n-ai cu cine ....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Iulie 2011 la 10:43

Da, mie imi pare o chestie aiurea, scarboasa si facuta din plictiseala care numai unor persoane le aduce asa zisa ,,placere"
O teorie este ca, bolile sexuale au aparut tocmai din celelalte moduri de sex care nu sunt firesti si naturale... dar pana la urma fiecare persoana este raspunzatoare de viata ei si face ce vrea, eu nu rezonez absolut deloc cu acest, sa ii spunem ,,obicei"

Mai spune caineva ca, gura e mai murdara decat organele sexuale ?!? Este cum nu se poate mai falsa aceasta afirmatie.

Gura are intredevar o flora bacteriana dar este limitata numai la anumite bacterii din saliva care au o functie in digestie. Bacteriile din orificiul bucal sunt controlate de sistemul imunitar (aici nu includem cariile )

Pe organele genitale apar coloni de diferite tipuri de bacterii externe unde sistemul imunitar nu le poate controla si se dezvolta in voie, de aceea o igiena riguroasa este necesara. Adesea in zonele organelor genitale apar infectii cu ciuperci, virusuri, bacterii periculoare. Mirosurile sunt cauzate de coloniile de bacterii care se hranesc cu substante si celule.

Gata, v-am scris un mic eseu :)))
Citeaza Raspunde

Postat de white_flower pe 9 Iulie 2011 la 10:43

De la: simonacatan, la data 2011-07-09 09:31:51Hm :) Poate nu este ceea ce te asteptai sa auzi , insa sunt si barbati care nu accepta lucrul acesta intr-un cuplu , considerand ei ca este un gest grotesc , animalic si rusinos sa accepte ca femeia ce ii alapteaza copii dimineata sa i-o suga seara :)

Imi aduc aminte de o faza tare dintr-un film, cand psihologul il intreaba pe un mafiot italian de ce are amanta, ca doar n-are probleme in casnicie.La care mafiotul se uita la el siderat si zice: "cum sa faca sotia ce-mi face amanta? Cu gura aia imi pupa copiii!"
Dar astia erau oameni care rezolvau tot cu ciomagul, nu oameni civilizati si educati, de la care ai oarece asteptari.
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 9 Iulie 2011 la 11:06

si o mare prostie
Citeaza Raspunde

Postat de white_flower pe 9 Iulie 2011 la 11:11

De la: rothmans, la data 2011-07-09 11:06:34Gata, v-am scris un mic eseu :)))

si o mare prostie

nici c-ar fi putut-o spune cineva mai bine
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 9 Iulie 2011 la 11:13

De la: white_flower, la data 2011-07-09 11:11:22
De la: rothmans, la data 2011-07-09 11:06:34Gata, v-am scris un mic eseu :)))

si o mare prostie

nici c-ar fi putut-o spune cineva mai bine

merci
reluhutu Avatarul lui reluhutu
Citeaza Raspunde

Postat de reluhutu pe 9 Iulie 2011 la 11:14

E subiect tabu pentru incuiati.Cand ai o relatie frumoasa de iubire si incredere,orice e binevenit...condimenteaza chiar viata sexuala.....bine de tot.Asa ca daca o faceti cu cine trebuie,sexul oral de ambele parti e m.i.n.u.n.a.t.Totul vine de la sine.....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Iulie 2011 la 11:27

Ok... nici nu ma asteptam ca toti sa inteleaga ca am scris eu acolo. Vouat tot vi se pare o prostie cand nu intelegeti :)
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 9 Iulie 2011 la 11:39

De la: adythekiller, la data 2011-07-09 11:27:00Ok... nici nu ma asteptam ca toti sa inteleaga ca am scris eu acolo. Vouat tot vi se pare o prostie cand nu intelegeti :)

nu, ideea ca mai des iti folosesti gura decat scula, deci e mai greu sa scapi de "vizitatori"
MIG29L Avatarul lui MIG29L
Citeaza Raspunde

Postat de MIG29L pe 9 Iulie 2011 la 11:47

well ... in relatia mea sincer a fost un subiect tabuu in primele 2 luni .... apoi deodata s-a intamplat ... oare de ce ? eu aveam chef de ceva si ea era pe stop ..... incercati asta baieti si fete :P. Relatia dureaza de acum vreo 4 ani si apoi ... trebuie sa recunosc ca am discutat despre subiect doar in faza incipienta... (eu eram mic si prost si nu vroiam, credeam ca e o oarecare injosire pentru ea). De 4 ani incoace toate vin de la sine, atat pentru mine cat si pentru ea ...
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 9 Iulie 2011 la 11:56

(eu eram mic si prost

intre timp ai mai crescut?
simplicity Avatarul lui simplicity
Citeaza Raspunde

Postat de simplicity pe 9 Iulie 2011 la 12:06

Despre sex, indiferent cum o fi el, se vorbeste ori prea putin ori prea mult. Asa ca ori a fost prea putina informatie si a devenit ceva rusinos, ori prea multa si s-a devalorizat.

Sexul e inainte de toate ceva de facut si de vorbit in intimitate, sigur, dupa o serioasa documentare. :))

Adythekiller, eu inteleg. Esti fioros si ai 21 de ani. Pt tine miscarea de du-te vino este curata si fascinanta. Si tu esti altfel...

As putea sa fac misto un pic de tine... dar nu, pentru ca o sa te loveasca si pe tine "revolutia sexuala", asa cum loveste pe cam toata lumea. Iar cand se va intampla (sper cat mai devreme) te va cam umfla rasul app de vremurile astea cand crezi ca ai licence to kill.
adi_cati_arhipov Avatarul lui adi_cati_arhipov
Citeaza Raspunde

Postat de adi_cati_arhipov pe 9 Iulie 2011 la 12:26

E ok sa aveti pareri diferite. Si e ok sa faceti cum doriti si ce doriti atata timp cat amandoi sunteti de acord si ma repet exista iubire si respect. Nu asi putea face anumite chestii cu un alt barbat dar sotul meu este al meu. Cand ai satisfactii din toate punctele de vedere nu te mai intereseaza sa zbori din floare in floare.
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 9 Iulie 2011 la 12:30

De la: adi_cati_arhipov, la data 2011-07-09 12:26:30E ok sa aveti pareri diferite. Si e ok sa faceti cum doriti si ce doriti atata timp cat amandoi sunteti de acord si ma repet exista iubire si respect. Nu asi putea face anumite chestii cu un alt barbat dar sotul meu este al meu. Cand ai satisfactii din toate punctele de vedere nu te mai intereseaza sa zbori din floare in floare.

atunci de ce ti-ai pus aripi?
Roach Avatarul lui Roach
Citeaza Raspunde

Postat de Roach pe 9 Iulie 2011 la 12:32

cretinii spun lucruri trasnite
yuppy014715 Avatarul lui yuppy014715
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy014715 pe 9 Iulie 2011 la 12:42

sexiul oral aduce diversitate intr-un cuplu.. multe persoane o fac, multe nu recunosc iar multe ar vrea sa faca dar isi inhiba dorintele din cauza educatiei care ne-a facut pe mult mai incuiati. asta poate pt ca timp de atatea deceniiam trait sub comunism si nu prea era posibil sa vb despre asa ceva, si faptul ca suntem popor majoritar ortodox ne face sa fim mai conservatori. nu e nimic "scarbos, grotesc" pt ca lucrurile vin de la sine, mai ales cand iubesti pe cineva,doresti sa-i explorezi fiecare particica a corpului
ionut_iordache82 Avatarul lui ionut_iordache82
Citeaza Raspunde

Postat de ionut_iordache82 pe 9 Iulie 2011 la 12:59

toata lumea intelege...eshti un complexat sexual, caruia i-ar placea sa o faca cu orice gaura de pe strada mai putin cu nevasta-sa, un complexat care viseaza la orgii sexuale dar f... o p.... o data la doua luni...acum eu am scris un mic eseu...shi un adevar
ionut_iordache82 Avatarul lui ionut_iordache82
Citeaza Raspunde

Postat de ionut_iordache82 pe 9 Iulie 2011 la 13:01

toata lumea intelege...eshti un complexat sexual, caruia i-ar placea sa o faca cu orice gaura de pe strada mai putin cu nevasta-sa, un complexat care viseaza la orgii sexuale dar f... o p.... o data la doua luni...acum eu am scris un mic eseu...shi un adevar
yuppy000293 Avatarul lui yuppy000293
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy000293 pe 9 Iulie 2011 la 13:18

Astfel de deprinderi cred ca tin de ceva animalic,sau chiar mai mult,au aparut odata cu implementarea noilor reguli democratice de dupa 89,nu este caracteristic poporului nostru, sau nu sa stiut,este nevoia de a se descarca sexual sau mental a unor dezaxati care din punct de vedere fizic,sexual,social, nu fac cinste societatii.Personal condamn cu toata fiinta mea orce maifestari care au ca tema promovarea acestor deprinderi.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Iulie 2011 la 13:26

De la: yuppy000293, la data 2011-07-09 13:18:27Astfel de deprinderi cred ca tin de ceva animalic,sau chiar mai mult,au aparut odata cu implementarea noilor reguli democratice de dupa 89,nu este caracteristic poporului nostru, sau nu sa stiut,este nevoia de a se descarca sexual sau mental a unor dezaxati care din punct de vedere fizic,sexual,social, nu fac cinste societatii.Personal condamn cu toata fiinta mea orce maifestari care au ca tema promovarea acestor deprinderi.

Te rog sa argumentezi cum faci tu cinste societatii din punct de vedere fizic si sexual ca tare mi-s curios..
asimov Avatarul lui asimov
Citeaza Raspunde

Postat de asimov pe 9 Iulie 2011 la 14:14

De la: yuppy000293, la data 2011-07-09 13:18:27Astfel de deprinderi cred ca tin de ceva animalic,sau chiar mai mult,au aparut odata cu implementarea noilor reguli democratice de dupa 89,nu este caracteristic poporului nostru, sau nu sa stiut,este nevoia de a se descarca sexual sau mental a unor dezaxati care din punct de vedere fizic,sexual,social, nu fac cinste societatii.Personal condamn cu toata fiinta mea orce maifestari care au ca tema promovarea acestor deprinderi.

Daaa, ce dobitoci democratii astia. Si ce bine ca n-au dat lege. Ca romanii nu aveau asemenea caracteristici ca descarcarea sexuala sau mentala. Toate prostiile le-am primit de la dezaxatii aia capitalisti.
Si daca nu esti de acord cu sexul oral, incearca sexul antioral. Sa demonstrezi tuturor ca esti anti. Sau contra, cum vrei tu.
drusk Avatarul lui drusk
Citeaza Raspunde

Postat de drusk pe 9 Iulie 2011 la 14:23

De la: adythekiller, la data 2011-07-09 10:43:25Da, mie imi pare o chestie aiurea, scarboasa si facuta din plictiseala care numai unor persoane le aduce asa zisa ,,placere"
O teorie este ca, bolile sexuale au aparut tocmai din celelalte moduri de sex care nu sunt firesti si naturale... dar pana la urma fiecare persoana este raspunzatoare de viata ei si face ce vrea, eu nu rezonez absolut deloc cu acest, sa ii spunem ,,obicei"

Mai spune caineva ca, gura e mai murdara decat organele sexuale ?!? Este cum nu se poate mai falsa aceasta afirmatie.

Gura are intredevar o flora bacteriana dar este limitata numai la anumite bacterii din saliva care au o functie in digestie. Bacteriile din orificiul bucal sunt controlate de sistemul imunitar (aici nu includem cariile )

Pe organele genitale apar coloni de diferite tipuri de bacterii externe unde sistemul imunitar nu le poate controla si se dezvolta in voie, de aceea o igiena riguroasa este necesara. Adesea in zonele organelor genitale apar infectii cu ciuperci, virusuri, bacterii periculoare. Mirosurile sunt cauzate de coloniile de bacterii care se hranesc cu substante si celule.

Praf ``eseu``
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 9 Iulie 2011 la 14:26

De la: Nigma, la data 2011-07-09 13:26:27

Te rog sa argumentezi cum faci tu cinste societatii din punct de vedere fizic si sexual ca tare mi-s curios..

nu mai poate, a trecut ora mesei si i-au legat iar manecile la spate
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info