Sunt lesbiana si sunt nefericita
Pagina 1 din 4

Toate forumurile » Sex » Altele » Sunt lesbiana si sunt nefericita » Pagina 1 din 4

Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:
Iulian_ionescu Avatarul lui Iulian_ionescu
Citeaza Raspunde

Postat de Iulian_ionescu pe 19 Iulie 2011 la 00:01

Relaxati-va, eu personal nu sunt pentru ca nu am cum. In primul rand sunt barbat, dar citeam aceasta confesiune si nu m-am putut abtine sa nu o impart cu toata lumea.

Afirmatia: sunt lesbiana si sunt nefericita a aparut pe un site de femei, unde o tipa de 26 de ani se vaita ca nu poate sa iubeasca barbati si ca si-a dat seama de acest lucru atunci cand a sarutat pentru prima data un barbat.

Nu inteleg, de ceenefericita domnisoara, macar acum stie ce isi doreste, nu?
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Iulie 2011 la 01:06

Era neprihanita tipa sau nu?? e un factor foarte important de luat in calcul pentru ca poate influenta aerodinamica obiectelor aerospatiale lansate la Baykonur
poznasul Avatarul lui poznasul
Citeaza Raspunde

Postat de poznasul pe 19 Iulie 2011 la 07:18

stie k nu ii plac barbatii, stie ca e lesbiana...da' de ce nefericita?
nu stie ce vrea, nu are noroc la femei sau e nefericita ca nu poate iubi un barbat?
romniku Avatarul lui romniku
Citeaza Raspunde

Postat de romniku pe 19 Iulie 2011 la 07:30

Mare grija ai tu ca asta e nefericita!Nu a gasit unul sa o faca bine ,sa vezi ce fericita e pe urma.
Este un proverb,Cainele moare de batran si prostul de grija altuia.Cred ca se potriveste aici foarte bine.Las-o ca -si revine ea cand o da de unul sa o sature.
clarachirita Avatarul lui clarachirita
Citeaza Raspunde

Postat de clarachirita pe 19 Iulie 2011 la 08:31

Dragostea e frumoasa,dar finalul ei intr-o relatie e la fel de dureroasa .Indiferent daca este intre persoane de acelasi sex sau barbat si femeie.
http://www.yuppy.ro/comunitate/forum/post_reply/11756.html#
adnas Avatarul lui adnas
Citeaza Raspunde

Postat de adnas pe 19 Iulie 2011 la 08:54

Eu nu cred ca femeile se nasc cu inclinatie spre alte femei ,mai de graba a avut mai multe dezamagiri in urma unor relatii nepotrivite,superficiale cu tipi care si-au dorit doar sex si care au parasit-o,atunci a fugit la o prietena care a ascultat-o ,a fost alaturi de deznadejdea ei si i-a acordat mai multa atentie,de aici numai un pas spre o impresie gresita si ajung sa se consoleze una pe cealalta.Cred ca apoi intervine obisnuinta a doua natura si uite cum au ajuns sa creada si ele.Nu cred ca te poti simti implinita alaturi de o femeie si in pat,cum nici pe baietii cu aceleasi inclinatii nu-i inteleg desi acolo ar fi ceva explicatii in cazul misoginilor,si a stingaciilor si frustrarilor lor.Pacat pentru ea dar cu siguranta are nevoie de ajutor cit despre nefericire o gasesti la tot pasul ,nu e pacat sa-ti ravasesti toata viata pentru asta ,de ce sa nu o luam de la capat,viata e o lupta nu o renuntare.
yuppy016338 Avatarul lui yuppy016338
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy016338 pe 19 Iulie 2011 la 09:55

De la: Iulian_ionescu, la data 2011-07-19 00:01:10Relaxati-va, eu personal nu sunt pentru ca nu am cum. In primul rand sunt barbat, dar citeam aceasta confesiune si nu m-am putut abtine sa nu o impart cu toata lumea.

Afirmatia: sunt lesbiana si sunt nefericita a aparut pe un site de femei, unde o tipa de 26 de ani se vaita ca nu poate sa iubeasca barbati si ca si-a dat seama de acest lucru atunci cand a sarutat pentru prima data un barbat.

mare gradina lui Dumnezeu. Dupa ce ca sunt mai multe ....o fac intre ele, rusinicaaaaa!!!
ghita1964 Avatarul lui ghita1964
Citeaza Raspunde

Postat de ghita1964 pe 19 Iulie 2011 la 10:12

Nu dai si linkul?
Roach Avatarul lui Roach
Citeaza Raspunde

Postat de Roach pe 19 Iulie 2011 la 10:56

nasol, se alege praful de lumea asta. oamenii nici nu mai stiu ce e bine si ce e rau, si cum sa faca diferenta. cat despre mucoasa, cred ca e una din persoanele care incearca sa fie in centrul atentiei pe forumuri cu "titluri" imbecile si fara rost, cum de altfel sunt astfel de oameni si aici.

sunt barbati/femei care se nasc atrasi/e de persoane de acelasi gen. e demonstrat. aici e cu totul altceva, e un soi de mutatie genetica.
printulwilly Avatarul lui printulwilly
Citeaza Raspunde

Postat de printulwilly pe 19 Iulie 2011 la 11:28

aici sunt total deacord cu romniku.....asta e ca o trecut probabil printr-o experienta cu unu care nu stia sa isi faca datoria ...dar o sa isi afle nasu.....
aly_a Avatarul lui aly_a
Citeaza Raspunde

Postat de aly_a pe 19 Iulie 2011 la 11:44

inseamna ca tipa nu era pe form-ul care trebuia.. n-a cautat suficient
ovidiuar3 Avatarul lui ovidiuar3
Citeaza Raspunde

Postat de ovidiuar3 pe 19 Iulie 2011 la 12:34

Pt Roak:nu e mutatie genetica decat in mintea ta, este au demonstrat cei competenti in materie o problema de pshologie pune mana si cieste-l pe Karl Gustav Jung :
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Iulie 2011 la 13:45

De la: yuppy016338, la data 2011-07-19 09:55:19
De la: Iulian_ionescu, la data 2011-07-19 00:01:10Relaxati-va, eu personal nu sunt pentru ca nu am cum. In primul rand sunt barbat, dar citeam aceasta confesiune si nu m-am putut abtine sa nu o impart cu toata lumea.

mare gradina lui Dumnezeu. Dupa ce ca sunt mai multe ....o fac intre ele, rusinicaaaaa!!!

tocmai de aia
daphne1772 Avatarul lui daphne1772
Citeaza Raspunde

Postat de daphne1772 pe 19 Iulie 2011 la 14:17

De la: Roach, la data 2011-07-19 10:56:53 nasol, se alege praful de lumea asta. oamenii nici nu mai stiu ce e bine si ce e rau, si cum sa faca diferenta. cat despre mucoasa, cred ca e una din persoanele care incearca sa fie in centrul atentiei pe forumuri cu "titluri" imbecile si fara rost, cum de altfel sunt astfel de oameni si aici.

sunt barbati/femei care se nasc atrasi/e de persoane de acelasi gen. e demonstrat. aici e cu totul altceva, e un soi de mutatie genetica.

Intervin unele modificari la nivel de hipotalamus, cu care asa se nasc, pesoanele in cauza. Este la fel ca si cu dreptacii si stangacii, tot inversiuni la tartacutza.
Citeaza Raspunde

Postat de daphne1772 pe 19 Iulie 2011 la 14:22

De la: giuliano, la data 2011-07-19 13:45:44
De la: yuppy016338, la data 2011-07-19 09:55:19

tocmai de aia

Dilema mea este: daca e asa cum zice biblia, pe care eu nu am avut rabdarea sa o citesc toata... daca e asa, adam si eva avura doi feciori, abel si cain....si mai departe de unde au aparut oamenii? Oare , in urma efectuarii arborelui genealogic, toti sa fim frati?

Ma infunda rasul si la alta : poporul roman a luat nastere din decebal si traian

Incercam sa fac o gluma, nush de mi-o iesit
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Iulie 2011 la 15:32

De la: ovidiuar3, la data 2011-07-19 12:34:59Pt Roak:nu e mutatie genetica decat in mintea ta, este au demonstrat cei competenti in materie o problema de pshologie pune mana si cieste-l pe Karl Gustav Jung :

Amu lasa si tu ca Freud si Jung is de citit cand ai 16-20 de ani nu amu la batranete ..
In alta ordine de idei lesbiene si homosexuali au existat de cand lumea asta a luat fiinta,nu e un curent social,nu e vreo miscare new age aparuta acum in ultimul secol...Singura diferenta in ziua de azi este ca lumea are libertatea sa-si exprime liber orientarea sexuala.
E o mare diferenta intre a fi lesbiana sau a crede ca esti asta se aplica si in cazul homosexualilor..Fatuca mica si sexoasa din povestea sumara si irelevanta pentru a identifica adevarata problema sau cauza a nefericiri ei,numai spune ca e lesibiana sau crede nici ea nu cred ca stie pe unde sta.Nu spune ca si-a tras-o nici cu 7 milioane de barbati care toti au dezamagit-o nici cum ca o femeie o face sa se simta in al 7 lea cer din punct de vedere sufleteste.Aici nu reusesc eu sa cuplez de ce toata lumea cand apare o lesbiana sau un homosexual priveste lucrurile din punctu de vedere al sexului???Ca daca bine imi aduc io aminte in viata asta conteaza mai mult confortul psihic al omului,nu daca si-o trage cu un barbat sau o femeie...homosexualitatea nu se reduce numai la sex femeie cu femeie ,barbat cu barbat ci si la convietuire ,liniste sufleteasca bucurii si alti factori ...
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 19 Iulie 2011 la 15:34

Relaxati-va, eu personal nu sunt pentru ca nu am cum

esti lesbian?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Iulie 2011 la 15:45

De la: daphne1772, la data 2011-07-19 14:17:52

Intervin unele modificari la nivel de hipotalamus, cu care asa se nasc, pesoanele in cauza. Este la fel ca si cu dreptacii si stangacii, tot inversiuni la tartacutza.

Nu stiu despre ce mutatii genetice apara la populatia gay sa zic asa pentru ca sincer nu vad ce are genetica cu creieru si cu psihicu omului..asta ma refer la oameni din punct de vedere perfect normali nu la aberatii si deviatii pe linie de ADN si ARN..
Sincer nu stiu daca cineva a comparat ADN-ul unei persoane hetero su ADN-ul unei persoane gay fiindca in afara de trasaturile care diferentiaza individu de alt individ nu vad ce altceva ar fi diferit .Cat despre mutatii genetice nu cred ca mai exista pe pamantu asta o creatura care sa nu posede o gena care in timp a suferit o mutatie fiindca aici intra factorii de mediu,de hrana de tot felul de minuni si cum noua societate se bazeaza foarte mult pe produsi de sinteza ,o gramada de radiatii si alte porcarii.Deci dupa parerea mea varianta cum ca "gay" au niste mutatii genetice pica ...nu vad logica.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Iulie 2011 la 15:50

De la: daphne1772, la data 2011-07-19 14:22:34

Dilema mea este: daca e asa cum zice biblia, pe care eu nu am avut rabdarea sa o citesc toata... daca e asa, adam si eva avura doi feciori, abel si cain....si mai departe de unde au aparut oamenii?

Ca sa vezi incet unde apar problemele logice in campania de marketing din biblie..Logic daca o iei au fost doi ficiori aia cu cine au procreat decat cu singura femeie disponibila pe piata "Eva" deci pana la urma dupa geneza omenirea cam provine dintr-un incest..

Dupa genetica primii oameni au aparut undeva in inima Africii si incet au emigrat spre golful Piersic spre zona Mesopotamiei si de acolo iara in cateva mii de ani au luat-o pe jos spre Europa...incetut..si au mai si evoluat..pictat niste pesteri,vanat niste mamuti minuni din astea..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Iulie 2011 la 16:12

De la: daphne1772, la data 2011-07-19 14:17:52

@daphne_miguel poti argumenta ce ai spus ?
ca mie imi suna a aberatie ,dar fiecare cu sursele lui de informatie pana la urma
Roach Avatarul lui Roach
Citeaza Raspunde

Postat de Roach pe 19 Iulie 2011 la 16:16

citisem pe undeva ca e vorba cica de dispunerea ultimilor cromozomi, si cica sunt unii barbati care ii au dispusi exact ca la femei, de aceia simt atractie pt barbati. nu mai stiu sigur poate ca nu ma exprim corect, dar asa stiu ca vazusem. iar tu mai cititorule care esti un berbec, nu te luam de oameni pe care nu-i cunosti, oa-te de ma-ta ca te-a facut un prost de taica-tu si nu te lua de mine de vreme ce, de cate ori am fost la aia care o saruti tu acum, i-am dat ... si i-am platit. vezi-ti de mucii tai si gata. se baga el scarba.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Iulie 2011 la 16:24

De la: Roach, la data 2011-07-19 16:16:17citisem pe undeva ca e vorba cica de dispunerea ultimilor cromozomi, si cica sunt unii barbati care ii au dispusi exact ca la femei, de aceia simt atractie pt barbati

din cate stiu XX sau XY determina aparitia carcterelor
sexuale primare ori secundare atat la F cat si la M . si nu are nici o legatura cu homosexualitatea si hipotalamusul ...dar sunt curioasa ce ne raspunde @daphne1772
ciornei_luiza22_1 Avatarul lui ciornei_luiza22_1
Citeaza Raspunde

Postat de ciornei_luiza22_1 pe 19 Iulie 2011 la 16:27

eu cred ca e dusa cu capul. Sau iubita ei o insela-o. E ceva din cap.
Citeaza Raspunde

Postat de daphne1772 pe 19 Iulie 2011 la 16:31

Pe noi sa ne-o invatat la botanica....hipotalamusul este glanda raspunzatoare de sexualitate, facand legatura intre sistemul nervos si cel endocrin,printr-o stransa legatura cu glanda hipofiza. Apoi de apar dereglari la nivel de secretie a vreunui hormon ,nu musai ereditar, ca poate din pachetul genetic mai pierdem la nastere;),atunci poate sa se explice si sexualitatea ''eronata'' cum ar numi-o unii
Citeaza Raspunde

Postat de daphne1772 pe 19 Iulie 2011 la 16:34

By the way.... Stiati ca barbatii decid daca e fata sau baiat fatul?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Iulie 2011 la 16:35

De la: Nigma, la data 2011-07-19 15:45:40
.. pentru ca sincer nu vad ce are genetica cu creieru si cu psihicu omului..asta ma refer la oameni din punct de vedere perfect normali...

defineste normal
eu asa.. zic ca e o legatura , dar nu ca preferinte sexuale
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Iulie 2011 la 16:36

De la: Oksana_, la data 2011-07-19 16:24:57

din cate stiu XX sau XY determina aparitia carcterelor
sexuale primare ori secundare atat la F cat si la M . si nu are nici o legatura cu homosexualitatea si hipotalamusul ...dar sunt curioasa ce ne raspunde @daphne1772

Din cate imi aduc eu aminte la hermafroditi apare o dereglare cu cromozomii vietii XX SI XY ...da no facusi scoala amu un secol si mai uit si io..

Treaba cu hipotalamusu si io ma intreb ce viata mea de dereglare poate avea sa te faca sa ai orientarea sexuala ca pana la urma functiile lui nu prea au nika cu orientarea sexuala ..gonadotropina si mai era inca un hormon de la glanda petuiara imi aduc aminte ca asta ar cam regla nivelul emotiilor si al activitatii sexuale...
Citeaza Raspunde

Postat de daphne1772 pe 19 Iulie 2011 la 16:37

Asa, iar cromozomii sunt raspunzatori de multe , printre care pana si de culoarea ochilor;)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Iulie 2011 la 16:39

De la: daphne1772, la data 2011-07-19 16:34:54By the way.... Stiati ca barbatii decid daca e fata sau baiat fatul?

Acuma in ce sens decid sa nu-mi spui ca prin pozitii sau prin aciditatea spermei ca mo sinucid singur...eventual la nivel genetic da cum se apuca cromozomii intre ei altfel nu stiu cum ar putea..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Iulie 2011 la 16:40

De la: daphne1772, la data 2011-07-19 16:37:07Asa, iar cromozomii sunt raspunzatori de multe , printre care pana si de culoarea ochilor;)

Deci de ce vorbim noi aci tine de chestii fizice ,materiale intr-un spatiu X corpul uman ,orientarea sexuala e o chestie psihica ..orientarea sexuala nu mi-o da cromozomu Y care mi-o dat scula ci creierasu la nivel de psihic..
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info