Problema platii rovignetei
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » How to » problema platii rovignetei » Pagina 1 din 1

nicolaetrandafir Avatarul lui nicolaetrandafir
Citeaza Raspunde

Postat de nicolaetrandafir pe 24 Iulie 2011 la 11:43

cum poti scapa de amenda in cazul in care ai uitat sa platesti rovigneeta?
dragos_m_olteanu Avatarul lui dragos_m_olteanu
Citeaza Raspunde

Postat de dragos_m_olteanu pe 25 Iulie 2011 la 08:23

Nu scapi. Platesti!
gabicond Avatarul lui gabicond
Citeaza Raspunde

Postat de gabicond pe 25 Iulie 2011 la 08:24

Roach Avatarul lui Roach
Citeaza Raspunde

Postat de Roach pe 25 Iulie 2011 la 09:12

roman autentic cum pot pacali sistemul ?! bravooo ma! . inteleg ca drumurile sunt cum sunt si ca te-ai incapatanat sa platesti rovigneta, acum incapataneaza-te si plateste amenda. de fisc si moarte nu scapi, mai nou nici de statul roman si autoritatile lui.
CapoDiBarba Avatarul lui CapoDiBarba
Citeaza Raspunde

Postat de CapoDiBarba pe 25 Iulie 2011 la 09:12

Singurul mod in care poti scapa e sa ii dai in judecata.
te poti reprezenta si singur dar sansele de a castiga scad.
adnas Avatarul lui adnas
Citeaza Raspunde

Postat de adnas pe 25 Iulie 2011 la 12:54

I cazul in care te-a prins ,nasol nu prea mai ai ce face ,poate ceva negocieri cu cel ce te-a prins desi .........nu prea cred ca poti face ceva.Offfffffff dar pentru o saptamana e doar 13lei si cinci zeci bani,cum poti sa risti pentru o suma asa mica.
brubaker Avatarul lui brubaker
Citeaza Raspunde

Postat de brubaker pe 25 Iulie 2011 la 13:44

In primul rand aceasta rovigneta este ILEGALA!!!!! niciunde in Europa nu se platesc taxe pe drumurile nationale doar pe autostrazi sau pe cateva sosele cu regim special. dar pardooon, am uitat ca romania nu e in Europa.
imi aduc aminte la introducerea acestei taxe cand a venit un imbecil de politician la tv si a zis ca peste tot se plateste aceasta taxa. O MARE MINCIUNA!!! cei care ati umblat prin alte tari puteti confirma asta.
la noi nu e solidaritate, ar trebui blocate toate soselele pana renunta la aceasta taxa care de fapt intra in buzunarele teroristilor de politicieni.
nicu_marinel Avatarul lui nicu_marinel
Citeaza Raspunde

Postat de nicu_marinel pe 25 Iulie 2011 la 14:13

nu te supara frate daca nu cunosti nu mai da cu parerea. se plateste la vecinii nocstri unguri,la sloveni,in celela lte unde nu se plateste taxa de drum se plateste austrada care este destul de scumpa un euro zece km cam asta este media dupa calculele mele.
aalexandruu Avatarul lui aalexandruu
Citeaza Raspunde

Postat de aalexandruu pe 25 Iulie 2011 la 14:33

La sloveni si la unguri se plateste tot ca la noi , dar calculati cati kilometri de autostrada au ei ...
KNIGHT_31 Avatarul lui KNIGHT_31
Citeaza Raspunde

Postat de KNIGHT_31 pe 25 Iulie 2011 la 15:16

De la: nicu_marinel, la data 2011-07-25 14:13:38nu te supara frate daca nu cunosti nu mai da cu parerea. se plateste la vecinii nocstri unguri,la sloveni,in celela lte unde nu se plateste taxa de drum se plateste austrada care este destul de scumpa un euro zece km cam asta este media dupa calculele mele.

LA AUSTRIECI TE COSTA 7 EURO SA TRAVERSEZI TOATA TARA PE AUTOSTRADA, IN ALTE TARI PLATESTI DOAR UNDE E TOLL (BARIERE PE AUTOSTRADA), IN NICI O TARA NU PLATESTI PT DRUMURILE NATIONALE. LA NOI E O TAXA IMPUSA ILEGAL
SAND_GEORGE Avatarul lui SAND_GEORGE
Citeaza Raspunde

Postat de SAND_GEORGE pe 25 Iulie 2011 la 15:42

din punct de vedere electronic iti pui 2 randuri a cate 15 led-uri IR(infra rosu pe limbajul tau), le legii in serie adaugi o rezistenta echivalenta 12V si vezi cati amperi da bateria de la masina .. si gata pe camera lor apare un dreptunghi alb:D

done tested :D

sau mai bine platesti rovinieta ca e mai rapid si mai confortabil ca oricum nu ai ce face :D legi noi reguli noi samd .....
catatm Avatarul lui catatm
Citeaza Raspunde

Postat de catatm pe 26 Iulie 2011 la 07:54

de aia suntem unde suntem,pentru ca suntem genul de popor,,lasa ma ca e bine si asa''
n_icus Avatarul lui n_icus
Citeaza Raspunde

Postat de n_icus pe 26 Iulie 2011 la 09:29

VORBIM DISCUTII ! Platesti pe an ca e mai ieftin si gata.Noi n-am reusit sa blocam o benzinarie si vorbim de rovineta Altceva mai interesant !
SAND_GEORGE Avatarul lui SAND_GEORGE
Citeaza Raspunde

Postat de SAND_GEORGE pe 26 Iulie 2011 la 18:03

mai interesant pai o discutie despre viitor si tehnologie :D
pupypuy Avatarul lui pupypuy
Citeaza Raspunde

Postat de pupypuy pe 28 Iulie 2011 la 02:03

Se plateste peste tot, in Ungaria este vigneta, in Austria este ticket,de exemplu in Italia se plateste anual o anumita suma drept taxa de drum ( bollo ), iar daca nu o platesti si esti verificat risti sa iti fie sechestrat autoturismul pana vei plati, iar pe autostrazi se plateste la iesirea de pe autostrada si se plateste in functie pe portiunea de autostrada parcursa.... In Romania nu stiu cat e de legala, dar nu spune ca in alte tari nu se plateste, ca statul scoate banii si din piatra mai bn zis gropi:))) deci...plateste amenda, ca unde-i lege nu-i tocmeala !!!
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Iulie 2011 la 06:31

De la: nicolaetrandafir, la data 2011-07-24 11:43:33cum poti scapa de amenda in cazul in care ai uitat sa platesti rovigneeta?

eu trebuia sa platesc sau sa dau in judecata pe unu pentru ca la doi ani de la vanzarea masinii mi-a venit amenda pentru rovinieta .ala a mers cu masina in continuare si probabil n-a inscris-o pe numele lui
GYGYCL Avatarul lui GYGYCL
Citeaza Raspunde

Postat de GYGYCL pe 28 Iulie 2011 la 22:39

De la: nicolaetrandafir, la data 2011-07-24 11:43:33cum poti scapa de amenda in cazul in care ai uitat sa platesti rovigneeta?

Sunt situatii:
1) daca ai fost oprit si ai semnat PV nu prea mai poti face nimic ( sau ai primit de amenda de la politie)
2) daca ai primit PV de la drumri si poduri stai calm.

Eu in NOIEMBRIE am circulat fara rovigneta ( am fost ferm convims este valabila pana in decembrie rovigneta ce o aveam ) si acum 3-4 saptamani am gasit un PV de la drumuri si poduri in care am fost instinntat ca in data/ora /locul, auto cu nr..... a circulat fara rovigneta.Acum urmeaza partea romantica

Cei de la drumuri si poduri in urma ' CONSULTARII TAROTULUI, GLOBULUI DE CRISTAL SAU ZATULUI DIN CAFEA, au decis sa platesc urmatoarele:
250ron amenda pt lipsa rovinetei,
echivaletul a X eur reprezentand rovigneta pt un an.
Am discutat cu un "cetatean" care se pricepe care ma linistit zicandumi urmatoarele" DOAR AUTORTATILE ABILITATE POT EMITE PV", deci le dau banii a doua zi dupa "pastele cailor".
Danadam Avatarul lui Danadam
Citeaza Raspunde

Postat de Danadam pe 31 Iulie 2011 la 15:46

De la: brubaker, la data 2011-07-25 13:44:36In primul rand aceasta rovigneta este ILEGALA!!!!! niciunde in Europa nu se platesc taxe pe drumurile nationale doar pe autostrazi sau pe cateva sosele cu regim special. dar pardooon, am uitat ca romania nu e in Europa.
imi aduc aminte la introducerea acestei taxe cand a venit un imbecil de politician la tv si a zis ca peste tot se plateste aceasta taxa. O MARE MINCIUNA!!! cei care ati umblat prin alte tari puteti confirma asta.
la noi nu e solidaritate, ar trebui blocate toate soselele pana renunta la aceasta taxa care de fapt intra in buzunarele teroristilor de politicieni.

Ai dreptate, daca te misti pe jos prin Europa si nu numai, nu trebuie sa platesti rovineta si nici taxa de autostrada. Sint tari care au inclusa taxa de drumuri direct in impozit, in Romania impozitul pe masina ... e asa cum e, vezi ce impozite sint la masini prin Europa.
andu_marx Avatarul lui andu_marx
Citeaza Raspunde

Postat de andu_marx pe 8 August 2011 la 17:57

Ma intreb cum de noi avem rovigneta asta de platit si avem strazile pe care le avem si in afara nu se plateste si chiar stiu ca am mers pe ele strazile in proportie de 85 % sunt un vis , cel putin pt noi !
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info