De ce sunt geloase femeile? eu unul numi dau seama
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » How to » de ce sunt geloase femeile? eu unul numi dau seama » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
yuppy015792 Avatarul lui yuppy015792
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy015792 pe 8 August 2011 la 08:50

poate gasiti voi explicatia
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 8 August 2011 la 11:41

De la: yuppy015792, la data 2011-08-08 08:50:22poate gasiti voi explicatia

mirror mirror on the........
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 August 2011 la 14:31

toata lumea este geloas/a la un moment dat nu doar femeile
Roach Avatarul lui Roach
Citeaza Raspunde

Postat de Roach pe 9 August 2011 la 07:30

"nuti" da seama, "nai" ce intelege.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 August 2011 la 07:34

De la: Roach, la data 2011-08-09 07:30:05"nuti" da seama, "nai" ce intelege.

Corect!
yuppy009317 Avatarul lui yuppy009317
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy009317 pe 9 August 2011 la 08:52

Buna ROACH !

Degeaba te straduiesti, cele 2 exemple nu-l pot ajuta.
Startul a fost slabut.
alexamdru Avatarul lui alexamdru
Citeaza Raspunde

Postat de alexamdru pe 9 August 2011 la 08:54

Tare asta numai ca eu cred ca nu si-a dat seama inca despre: 1. care e motivul pentru care sunt femeile geloase
2. care e motivul pentru care "numi" se scrie dezlegat.
valy_borcea Avatarul lui valy_borcea
Citeaza Raspunde

Postat de valy_borcea pe 9 August 2011 la 09:14

Eiiiii, uite d'aia,pentru ca "nusi" cunosc limba romana. Si mai spunem ca au fost profesorii foarte exigenti la BAC-ul de anul asta.La ce vad, rezultatele confirma pe deplin. Bravos natiune, progres stiintific in... gelozie. Ce viitor stralucit si de interes national!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 August 2011 la 09:30

De la: valy_borcea, la data 2011-08-09 09:14:09Eiiiii, uite d'aia,pentru ca "nusi" cunosc limba romana. Si mai spunem ca au fost profesorii foarte exigenti la BAC-ul de anul asta.La ce vad, rezultatele confirma pe deplin. Bravos natiune, progres stiintific in... gelozie. Ce viitor stralucit si de interes national!

Profesorii ar trebui sa fie exigenti, in primul rand, cu ei insisi, insa, in conditiile in care, la examenele de titularizare, acestia nu reusesc sa obtina nota minima titularizarii, ce pretentii putem emite sa existe interes pentru pregatirea elevilor? Nimic nu va merge bine, atata timp cat nu incepem schimbarea cu noi insine!

Natiunea? Care natiune? Cred ca la un sondaj asupra notiunii de natiune, procentul de raspunsuri corecte ar fi sub 50%!
adnas Avatarul lui adnas
Citeaza Raspunde

Postat de adnas pe 9 August 2011 la 10:13

Atita timp cit o femeie e geloasa pe tine sa fi fericit ,cu siguranta te iubeste,sau poate nu vrei asta dar te asigur eu ca nici indiferenta nu ti-ar prinde bine ,atunci ai intreba "de ce sunt femeile indiferente " voi facti sex uneori pentru palmares si distractie ,ele nu prea cu exceptia celor de pe centura. Apropo ai putea SA ACCEPTI SA FI INSELAT si sa nu-ti pese,sau partenera ta sa flirteze cu alt barbat in prezenta ta ? sau sa faca sex cu un altul doar pentru palmares ? In raport cu ce vei simtii vei gasi si raspunsul la penibila ta intrebare.
proex Avatarul lui proex
Citeaza Raspunde

Postat de proex pe 9 August 2011 la 12:00

uni mai fac si pe nebunii.....mie unu mi-e lene sa fac si teatru....la o adica ai chef de altcineva, fi macar cinstit si zi, sa caut si io altceva
pinkcrazy Avatarul lui pinkcrazy
Citeaza Raspunde

Postat de pinkcrazy pe 9 August 2011 la 14:28

eu sunt geloasa.....bineinteles ca gelozia apare in momentul in care iubesti persoana de langa tine....si nu e valabil numai pentru femei......doar ca barbatii dau mai multe motive femeii sa fie geloase...cand ,le curg balele uitandu-se dupa cate una pe strada,si singura lor scuza este......sunt barbat... ..femeile sunt mai sensibile....intelege-ti asta
lucishadow2000 Avatarul lui lucishadow2000
Citeaza Raspunde

Postat de lucishadow2000 pe 9 August 2011 la 14:56

De la: adnas, la data 2011-08-09 10:13:50Atita timp cit o femeie e geloasa pe tine sa fi fericit ,cu siguranta te iubeste,sau poate nu vrei asta dar te asigur eu ca nici indiferenta nu ti-ar prinde bine ,atunci ai intreba "de ce sunt femeile indiferente " voi facti sex uneori pentru palmares si distractie ,ele nu prea cu exceptia celor de pe centura. Apropo ai putea SA ACCEPTI SA FI INSELAT si sa nu-ti pese,sau partenera ta sa flirteze cu alt barbat in prezenta ta ? sau sa faca sex cu un altul doar pentru palmares ? In raport cu ce vei simtii vei gasi si raspunsul la penibila ta intrebare.

Noi, barbatii care e porci evident ca facem sex numai pentru palmares (eu imi notez intr-un carnetel pe care sa-l las mostenire) si evident pentru distractie.
Problema este ca acei barbati care fac sex din motivele enumerate de tine intilnesc femei care fac sex exact din aceleasi motive, si nu sunt de pe nici o centura.
Asa ca hai sa nu mai pozam in victime ca ambele sexe sunt capabile si de gelozie, si de sex pentru palmares si distractie.
Numai fericire si sex.
haineken Avatarul lui haineken
Citeaza Raspunde

Postat de haineken pe 9 August 2011 la 18:32

De la: pinkcrazy, la data 2011-08-09 14:28:51eu sunt geloasa.....bineinteles ca gelozia apare in momentul in care iubesti persoana de langa tine....si nu e valabil numai pentru femei......doar ca barbatii dau mai multe motive femeii sa fie geloase...cand ,le curg balele uitandu-se dupa cate una pe strada,si singura lor scuza este......sunt barbat... ..femeile sunt mai sensibile....intelege-ti asta

acum normal ca ne uitam pe strada dupa voi, pt ca asta cereti, asa va imbracati!!! si hai sa fim seriosi, ca doar si voi va uitati! si privitul nu costa bani ...
un pic de gelozie nu strica dar sa nu treaca de limita bunului simt!
haineken Avatarul lui haineken
Citeaza Raspunde

Postat de haineken pe 9 August 2011 la 18:35

De la: lucishadow2000, la data 2011-08-09 14:56:33
De la: adnas, la data 2011-08-09 10:13:50Atita timp cit o femeie e geloasa pe tine sa fi fericit ,cu siguranta te iubeste,sau poate nu vrei asta dar te asigur eu ca nici indiferenta nu ti-ar prinde bine ,atunci ai intreba "de ce sunt femeile indiferente " voi facti sex uneori pentru palmares si distractie ,ele nu prea cu exceptia celor de pe centura. Apropo ai putea SA ACCEPTI SA FI INSELAT si sa nu-ti pese,sau partenera ta sa flirteze cu alt barbat in prezenta ta ? sau sa faca sex cu un altul doar pentru palmares ? In raport cu ce vei simtii vei gasi si raspunsul la penibila ta intrebare.

Noi, barbatii care e porci evident ca facem sex numai pentru palmares (eu imi notez intr-un carnetel pe care sa-l las mostenire) si evident pentru distractie.
Problema este ca acei barbati care fac sex din motivele enumerate de tine intilnesc femei care fac sex exact din aceleasi motive, si nu sunt de pe nici o centura.
Asa ca hai sa nu mai pozam in victime ca ambele sexe sunt capabile si de gelozie, si de sex pentru palmares si distractie.
Numai fericire si sex.

da asa e ,doar ca in ultima vreme sentimentele vin repede si se termina de 3ori mai repede
azzumi Avatarul lui azzumi
Citeaza Raspunde

Postat de azzumi pe 9 August 2011 la 20:35

buna asta cu vine si se termina. eu sunt geloasa..si e naspa ca uneori ma aprind fara ca relatia sa fi evoluat mult..pur si simplu nu suport ca ce este "al meu" sa fie impartit cu alcineva.dar probabil am sa invat sa nu mai ma aprind asa pt cine stie ce pulica franarul (scuze!!) care nu stie ce vrea.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 August 2011 la 21:52

numi dau cu parerea, pentru ca numi cunosc cauzele, si numi dau seama daca sunt geloase doar femeile. Oricum, numi spune ca ca nu stii, ca numi vine sa cred.
Padre_Titi Avatarul lui Padre_Titi
Citeaza Raspunde

Postat de Padre_Titi pe 9 August 2011 la 22:22

Ai perfecta dreptate!!! Chiar si noi barbatii suntem gelosi uneori!! Asa ca si femeile la randul lor cand iubesc pe cineva devin geloase (mai mult sau mai putin)!!!!
Padre_Titi Avatarul lui Padre_Titi
Citeaza Raspunde

Postat de Padre_Titi pe 9 August 2011 la 22:24

Cine nu iubeste nu este gelos! Si cine nu e gelos nu iubeste!!!!!!
pushtiu75 Avatarul lui pushtiu75
Citeaza Raspunde

Postat de pushtiu75 pe 9 August 2011 la 22:58

Ce pretindem noi ca gandim simt femeile fara sa clipeasca (si cu ochii inchisi).
Gelozia e acel ceva care iti semnaleaza ca o iei razna pentru EA.
Cu putin efort este usor de inteles ca fiecare din sexe filtreaza problema cu ce are - ele cu inima,noi cu ce ramane..
P.S. numi spuneti ca nu stiati
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 9 August 2011 la 23:00

De la: pushtiu75, la data 2011-08-09 22:58:49Ce pretindem noi ca gandim simt femeile fara sa clipeasca (si cu ochii inchisi).
Cu putin efort este usor de inteles ca fiecare din sexe filtreaza problema cu ce are - ele cu inima,noi cu ce ramane..

nu-ti spun
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 August 2011 la 23:11

De la: rothmans, la data 2011-08-09 23:00:49
De la: pushtiu75, la data 2011-08-09 22:58:49Ce pretindem noi ca gandim simt femeile fara sa clipeasca (si cu ochii inchisi).

nu-ti spun

nu-i spune lasa-l in suspand
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 August 2011 la 23:12

De la: Nigma, la data 2011-08-09 23:11:09

nu-ti spun

Dragilor, invatati, va rog, "noua" gramatica: se spune "nuti spun"..."nui spune", etc!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 August 2011 la 23:21

De la: daria_ta, la data 2011-08-09 23:12:56

nu-ti spun

Dragilor, invatati, va rog, "noua" gramatica: se spune "nuti spun"..."nui spune", etc!

Nuti.... Nuti.... nu.ti s-a sculat???
pushtiu75 Avatarul lui pushtiu75
Citeaza Raspunde

Postat de pushtiu75 pe 9 August 2011 la 23:35

Daria de la Craiova invat si eu de la cei mai buni - vezi carla11 etc
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 9 August 2011 la 23:42

nu-ti spun

asa si ramane
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 August 2011 la 23:45

De la: carla11, la data 2011-08-09 23:21:49

Mie?!
lore_ar Avatarul lui lore_ar
Citeaza Raspunde

Postat de lore_ar pe 9 August 2011 la 23:47

nu a functionat cratima :))

si referitor la subiect ..... Gelozia este pur și simplu teama că nu ai valoare.
cred ca intrebarea corecta era: - de ce sunt oamenii gelosi.....nu doar femeile! :)
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 9 August 2011 la 23:48

De la: carla11, la data 2011-08-09 23:21:49
De la: daria_ta, la data 2011-08-09 23:12:56

nu-ti spun

mimi...mimi si mi sau nu
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 August 2011 la 23:48

De la: pushtiu75, la data 2011-08-09 23:35:26Daria de la Craiova invat si eu de la cei mai buni - vezi carla11 etc

Asta se poate "interpreta" in doua feluri:
1) Daria, de la Craiova invat si eu de la cei mai buni - vezi Carla11 (desi e din Iasi)!
2) Daria de la Craiova (adica eu), invat si eu...etc!

Si invata, de la Carla ai ce!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info