Mi`am inselat sotul.se alatura careva?(la confesiuni)
Pagina 1 din 5

Toate forumurile » Sex » Confesiuni » mi`am inselat sotul.se alatura careva?(la confesiuni) » Pagina 1 din 5

Pagini: 1 2 3 4 5 >>
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 August 2011 la 10:53

in sfarsit am facut`o sunt cu el de o gramada de timp si mi`am dat seama ca nu deja nu mai e iubire asta deja e plictiseala si atasare fara niciun fel de sentiment profund.am tot vorbit cu un tip pe internet de vreo 2 ani si.....m`am intalnit cu el pana la urma....mi`am dat seama intr`un final ca sotul meu chiar nu era ceea ce mi`am dorit....imi pare foarte rau ca am vrut sa fie singurul barbat din viata mea si ca abia acum m`am hotarat sa`l insel sa ma asigur ca nu el este alesul.....tipul m`a facut intr`devar sa ma simt asa cum mi`am dorit mereu.ce ziceti? maine facem 2 ani de casnicie ....suntem de vreo 8 impreuna nu avem copii...oare ar fi bine ssa divortez...de iubit nu`l mai iubesc si nu vreau sa regret mai tarziu...dar sunt totusi confuza :(
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 14 August 2011 la 10:57

De la: wrong, la data 2011-08-14 10:53:40in sfarsit am facut`o sunt cu el de o gramada de timp si mi`am dat seama ca nu deja nu mai e iubire asta deja e plictiseala si atasare fara niciun fel de sentiment profund.am tot vorbit cu un tip pe internet de vreo 2 ani si.....m`am intalnit cu el pana la urma....mi`am dat seama intr`un final ca sotul meu chiar nu era ceea ce mi`am dorit....imi pare foarte rau ca am vrut sa fie singurul barbat din viata mea si ca abia acum m`am hotarat sa`l insel sa ma asigur ca nu el este alesul.....tipul m`a facut intr`devar sa ma simt asa cum mi`am dorit mereu.ce ziceti? maine facem 2 ani de casnicie ....suntem de vreo 8 impreuna nu avem copii...oare ar fi bine ssa divortez...de iubit nu`l mai iubesc si nu vreau sa regret mai tarziu...dar sunt totusi confuza :(

felicitari...da, divorteaza, macar o sa fie fericit...sunt destui pe care sa ii nenorocesti
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 August 2011 la 11:29

De la: rothmans, la data 2011-08-14 10:57:32
De la: wrong, la data 2011-08-14 10:53:40in sfarsit am facut`o sunt cu el de o gramada de timp si mi`am dat seama ca nu deja nu mai e iubire asta deja e plictiseala si atasare fara niciun fel de sentiment profund.am tot vorbit cu un tip pe internet de vreo 2 ani si.....m`am intalnit cu el pana la urma....mi`am dat seama intr`un final ca sotul meu chiar nu era ceea ce mi`am dorit....imi pare foarte rau ca am vrut sa fie singurul barbat din viata mea si ca abia acum m`am hotarat sa`l insel sa ma asigur ca nu el este alesul.....tipul m`a facut intr`devar sa ma simt asa cum mi`am dorit mereu.ce ziceti? maine facem 2 ani de casnicie ....suntem de vreo 8 impreuna nu avem copii...oare ar fi bine ssa divortez...de iubit nu`l mai iubesc si nu vreau sa regret mai tarziu...dar sunt totusi confuza :(

felicitari...da, divorteaza, macar o sa fie fericit...sunt destui pe care sa ii nenorocesti
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 August 2011 la 07:33

asta e un topic deschis la oha de admini dar cred ca e in asentimentul multor femei care bantuie pe forumuri
yuppy014524 Avatarul lui yuppy014524
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy014524 pe 15 August 2011 la 07:34

logic
yuppy010478numauita Avatarul lui yuppy010478numauita
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy010478numauita pe 15 August 2011 la 07:34

daca nul mai iubesti ,divorteaza ,dar ai grija ca amantu sa te vrea
Gladiator Avatarul lui Gladiator
Citeaza Raspunde

Postat de Gladiator pe 15 August 2011 la 08:05

Fetiță dragă! după ce faci sex cu mine am să-ți spun dacă se merită să te combini cu altcineva sau să rămâi pe loc. Locuiesc in New York. Vin acasă in vacanță în toamna asta, sunt din București. Tu de unde ești? Mai întâi facem virtual ca să văd de ce posibilități psihice dispui. Hai curaj! Alungă-ți monotonia închistarea și preconceperile. Intră în jocul realității. Am nevoie de o femeie cu inițiativă la pat, tocmai pentru a da sens vieții de cuplu. Înțelegi? curaj!
VIPCOSTY Avatarul lui VIPCOSTY
Citeaza Raspunde

Postat de VIPCOSTY pe 15 August 2011 la 08:18

Buna!
Te intreb,..l ai iubit pesotul tau la inceput? Banuiesc ca da. Te ai simtit bine cu el in pat..la inceput? Banuiesc ca da. toti ne plictisim in cele din urma,dar in loc sa cautam ceva nou in alta parte,..mai bn aduceti ceva nou in patul vostru! Aveti o casnicie..sfintita de Dumnezeu,si daca mai sunt sanse sa reinviati iubirea voastra..faceti o.Toate cuplurile trec prin asta...greutati financiare griji,certuri de la bani de la parinti etc. Dar prin asta se vede tarie unui cuplu,prin depasirea obstacolelor. Casnicia e o corabie si tu si sotul tau sunteti marinarii,de amandoi depinde sa nu esuati. La inceput o sa fie bn cu noul iubit,dar in cele din urma orice pantof se toceste,si gandeste te daca se merita ca fericirea ta sa fie platita cu nefericirea sotului tau. Aveti mii de amintiri frumoase,care te vor bantui cand vei fi cu celelalt.E usor sa ne indragostim e mai greu sa mentinem dragostea,si aici poate ai si tu o vina. Eu iti doresc succes,dar nu uita ca UCIDEREA IUBIRII E MARE PACAT!
mihai_nedelcu Avatarul lui mihai_nedelcu
Citeaza Raspunde

Postat de mihai_nedelcu pe 15 August 2011 la 08:20

daca nu il mai iubesti....nu prea mai are rost sa stai cu cineva pt care nu mai simti nimic...si mei e si rutina si plictiseala...si asta doar dupa doi ani?!si inteleg ca a fost primul si singurul barbat din viata ta sau nu am citit eu bine?...pai acum poti sa incepi sa experimentezi dupa 2 ani de plictiseala:))) ti-a luat cam mult:)))bafta in ceea ce iti propui s afaci in continuare:))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 August 2011 la 08:27

De la: mihai_nedelcu, la data 2011-08-15 08:20:14daca nu il mai iubesti....nu prea mai are rost sa stai cu cineva pt care nu mai simti nimic...si mei e si rutina si plictiseala...si asta doar dupa doi ani?!si inteleg ca a fost primul si singurul barbat din viata ta sau nu am citit eu bine?...pai acum poti sa incepi sa experimentezi dupa 2 ani de plictiseala:))) ti-a luat cam mult:)))bafta in ceea ce iti propui s afaci in continuare:))

8+2
Ani.

Adica nu, 8 de cand sunt impreuna, dintre care doi de cand sunt casatoriti. Astia doi ani in care s-a imbarligat cu forumistul...

...deci casatoria-moartea pasiunii
neacsu_gti Avatarul lui neacsu_gti
Citeaza Raspunde

Postat de neacsu_gti pe 15 August 2011 la 08:36

Ce-ai vrea sa mai faci acum?
Frumos si normal era sa te desparti mai intai de el, daca nu-l mai iubeai. Dar ai preferat sa profiti de sot si de faptul ca ai unde sa stai si cine sa te sprijine la nevoie.
yuppy014897 Avatarul lui yuppy014897
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy014897 pe 15 August 2011 la 08:40

Decat sa-ti para rau mai tarziu mai bine divorteaza. Nu o sa mearga la infinit sa alergi dupa doi IEPURI.......
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 August 2011 la 08:42

De la: _Emm, la data 2011-08-15 08:27:32
De la: mihai_nedelcu, la data 2011-08-15 08:20:14daca nu il mai iubesti....nu prea mai are rost sa stai cu cineva pt care nu mai simti nimic...si mei e si rutina si plictiseala...si asta doar dupa doi ani?!si inteleg ca a fost primul si singurul barbat din viata ta sau nu am citit eu bine?...pai acum poti sa incepi sa experimentezi dupa 2 ani de plictiseala:))) ti-a luat cam mult:)))bafta in ceea ce iti propui s afaci in continuare:))

8+2
Ani.

Adica nu, 8 de cand sunt impreuna, dintre care doi de cand sunt casatoriti. Astia doi ani in care s-a imbarligat cu forumistul...

cum ai semnat la primarie ai semnat si sentitza de ucidere a iubirii
Finyas Avatarul lui Finyas
Citeaza Raspunde

Postat de Finyas pe 15 August 2011 la 08:50

.....bine raspuns Rothmans
FLOARE_DE_MARTIE Avatarul lui FLOARE_DE_MARTIE
Citeaza Raspunde

Postat de FLOARE_DE_MARTIE pe 15 August 2011 la 08:59

ok,....si dupa doi ani intervine rutina si plictiseala si la amant, ce face ?? o ia de la inceput, cu alt amant ??!!
mihaibujini Avatarul lui mihaibujini
Citeaza Raspunde

Postat de mihaibujini pe 15 August 2011 la 09:03

Cum se pare ca nu ai remuscari, spal-o, fa-o ca noua si da-o la cine vrei pentru ca se pare ca nu e a ta. Mai bine divorteaza pentru ca nu mai esti obligata sa minti. (tie ti-ar place?)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 August 2011 la 09:09

De la: mihaibujini, la data 2011-08-15 09:03:18Cum se pare ca nu ai remuscari, spal-o, fa-o ca noua si da-o la cine vrei pentru ca se pare ca nu e a ta. Mai bine divorteaza pentru ca nu mai esti obligata sa minti. (tie ti-ar place?)

..sa se spele? sau sa divorteze?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 August 2011 la 09:16

Sa taci din gura!!!!!!!!!!!!!!! si vorbesti doar cu tine !
roja Avatarul lui roja
Citeaza Raspunde

Postat de roja pe 15 August 2011 la 09:16

Nu conteaza 8 ani sau 8 zile daca nu va mai potriviti...
divorteaza, dar nu te marita cu celalalt mai experimenteaza...cel putin cu inca 7 persoane.
boris56 Avatarul lui boris56
Citeaza Raspunde

Postat de boris56 pe 15 August 2011 la 09:17

Draga mea, bine ai facut si o spun cu toata sinceritatea.. oare convietuirea doar de dragul unor conventii.. este o solutie pentru viata pe care o ai in fata? Nu in nici un caz... si eu am tecut prin asa ceva si acum nu regret absolut deloc.. am gasit femeia vietii mele , suntem de un an si este minunat, fi hotarat in cae ce iti doresti
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 August 2011 la 09:21

De la: roja, la data 2011-08-15 09:16:45Nu conteaza 8 ani sau 8 zile daca nu va mai potriviti...
divorteaza, dar nu te marita cu celalalt mai experimenteaza...cel putin cu inca 7 persoane.

Roach Avatarul lui Roach
Citeaza Raspunde

Postat de Roach pe 15 August 2011 la 09:25

endless roads........
adnas Avatarul lui adnas
Citeaza Raspunde

Postat de adnas pe 15 August 2011 la 09:29

Draga mea daca nu mai e nici-o tresarire,nici-o emotie nimic intre voi si crezi ca nu se mai poate face nimic ,poti avea o discutie cinstita cu el ,sai spui si sa luati o hotarire in sensul asta ,pentru-ca nici-o singuratate in doi nu e in regula.Va despartiti pentru-ca nu mai e nimic intre voi ,iar in nou ta relatie nu te arunca cu capul inainte,nu sti daca nu a fost doar o atractie sexuala si atit,nu te hazarda,mergi mai departe daca te simti bine dar cu capul sus ,nu pe ascuns si timpul va lamuri lucrurile,dar sincer vorbind eu nu cred intr-o relatie pe internet,pentru-ca sunt convinsa ca fiecare are ceva de ascuns si o data cu aflarea adevarului sa fie doar un balon de sapun.Fa ce simti ,pina la urma e viata ta cu tot cu greselile ei.
Nu-mi dati sfaturi,stiu sa gresesc si singur KANT
Asa ca fa ce simti tu ca vrei sa faci ,multa bafta !
cne-r2 Avatarul lui cne-r2
Citeaza Raspunde

Postat de cne-r2 pe 15 August 2011 la 09:42

daca ai facut-o o data o s-o faci de "n " ori in viitor , iti spun din experienta !
cne-r2 Avatarul lui cne-r2
Citeaza Raspunde

Postat de cne-r2 pe 15 August 2011 la 09:43

vezi anterior !
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 August 2011 la 09:54

De la: _Emm, la data 2011-08-15 08:27:32

nu si daca stai in camere diferite, vorbesti cu nevasta pe net si-i faci curte, ii mai dai cate-o intalnire, o mai faci virtual... iar real, doar legata la ochi, sa nu se prinda ca esti sotul
yuppy_dnm Avatarul lui yuppy_dnm
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy_dnm pe 15 August 2011 la 10:38

De la: VIPCOSTY, la data 2011-08-15 08:18:59Buna!
Te intreb,..l ai iubit pesotul tau la inceput? Banuiesc ca da. Te ai simtit bine cu el in pat..la inceput? Banuiesc ca da. toti ne plictisim in cele din urma,dar in loc sa cautam ceva nou in alta parte,..mai bn aduceti ceva nou in patul vostru! Aveti o casnicie..sfintita de Dumnezeu,si daca mai sunt sanse sa reinviati iubirea voastra..faceti o.Toate cuplurile trec prin asta...greutati financiare griji,certuri de la bani de la parinti etc. Dar prin asta se vede tarie unui cuplu,prin depasirea obstacolelor. Casnicia e o corabie si tu si sotul tau sunteti marinarii,de amandoi depinde sa nu esuati. La inceput o sa fie bn cu noul iubit,dar in cele din urma orice pantof se toceste,si gandeste te daca se merita ca fericirea ta sa fie platita cu nefericirea sotului tau. Aveti mii de amintiri frumoase,care te vor bantui cand vei fi cu celelalt.E usor sa ne indragostim e mai greu sa mentinem dragostea,si aici poate ai si tu o vina. Eu iti doresc succes,dar nu uita ca UCIDEREA IUBIRII E MARE PACAT!
yuppy_dnm Avatarul lui yuppy_dnm
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy_dnm pe 15 August 2011 la 10:42

De la: yuppy_dnm, la data 2011-08-15 10:38:03
De la: VIPCOSTY, la data 2011-08-15 08:18:59Buna!

blueperspective Avatarul lui blueperspective
Citeaza Raspunde

Postat de blueperspective pe 15 August 2011 la 10:51

De la: pickard, la data 2011-08-15 07:33:02
asta e un topic deschis la oha de admini dar cred ca e in asentimentul multor femei care bantuie pe forumuri

Clar... si nu e singurul. Din pacate Yuppy a devenit o comunitate banala... :|
yuppy007759 Avatarul lui yuppy007759
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy007759 pe 15 August 2011 la 10:54

daca era topicul deschis de un barbat... barbatii il intelegeau perfect.. wow 8 ani de stat impreuna. prima femeie din viata ta?? normal frate sa incerci si altceva. dar, in cazul de fata, fiind o femeie..ne luam la intrecere care arunca primul cu gunoi. ma intreb oare, sotul ei, a fost fidel in anii astia?? ma indoiesc teribil!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info