De ce barbatii in varsta sunt vrajiti atat de usor de femei tinere?
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » Sex » Confesiuni » De ce barbatii in varsta sunt vrajiti atat de usor de femei tinere? » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
Letitia_Parvan Avatarul lui Letitia_Parvan
Citeaza Raspunde

Postat de Letitia_Parvan pe 18 August 2011 la 17:25

Am citit acest articol pe un site, nu dau numele ca nu e cazul... Dar am simtit nevoia sa-l impartasesc cu voi pentru ca tare as vrea sa discutam aceasta "problema".

Articolul intr-un fel m-am multumit cu explicatia, dar am nevoie in acelasi timp de discutia de pe forum, de parerea oamenilor, fie ca sunt sau nu implicati in acest subiect.

Asadar, De ce barbatii in varsta sunt vrajiti atat de usor de femei tinere?

Care este punctul vostru de vedere...
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 18 August 2011 la 17:30

De la: Letitia_Parvan, la data 2011-08-18 17:25:34Am citit acest articol pe un site, nu dau numele ca nu e cazul... Dar am simtit nevoia sa-l impartasesc cu voi pentru ca tare as vrea sa discutam aceasta "problema".

Articolul intr-un fel m-am multumit cu explicatia, dar am nevoie in acelasi timp de discutia de pe forum, de parerea oamenilor, fie ca sunt sau nu implicati in acest subiect.

sunt mai disponibile
romniku Avatarul lui romniku
Citeaza Raspunde

Postat de romniku pe 19 August 2011 la 07:40

Barbatii mai in varsta au bani .Fetele tinere sunt consumatoare,e nevoie si de asa ceva,si au nevoie de una de alta etc.De la unul tanar ce sa ia,praful dupa toba,ca in afara de .....si caciula nu au nimic.Pentru nevoi personale,sex,apeleaza la unul tanar iar pentru bani la unul mai in varsta ,care pica usor in plasa pentru ca e bagat in seama .
LupTzicnit Avatarul lui LupTzicnit
Citeaza Raspunde

Postat de LupTzicnit pe 19 August 2011 la 08:11

alt topic retard ... keep it up
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 August 2011 la 08:27

De la: LupTzicnit, la data 2011-08-19 08:11:18alt topic retard ... keep it up

Hei, lume noua!! pe unde umbli?
Eumi Avatarul lui Eumi
Citeaza Raspunde

Postat de Eumi pe 19 August 2011 la 09:07

Voi astia tineri, aveti multe calitati.Va lipseste insa ceva, ce nu puteti avea decat peste multa vreme, dupa ce viata, cu toate frumusetile (care or sa se rareasca progresiv)si mai ales mizeriile ei, o sa treaca si peste voi. Abia atunci, o sa intelegeti de ce va lasati atrasi de fetele mai tinere.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 August 2011 la 09:14

Barbatii in varsta stiu ca rezolva mai repede o tinerica decat o femeie adevarata. Deci cand cauta tinerele, deja sunt constienti ca mult nu mai tin.
Gogu02 Avatarul lui Gogu02
Citeaza Raspunde

Postat de Gogu02 pe 19 August 2011 la 10:06

De la: _Emm, la data 2011-08-19 09:14:03Barbatii in varsta stiu ca rezolva mai repede o tinerica decat o femeie adevarata. Deci cand cauta tinerele, deja sunt constienti ca mult nu mai tin.

Ai perfecta dreptate. La 60 de ani cand te duci la baie, daca nu te aseszi pe colac sigur nu nimeresti WC-ul si mai vrei sa fii campion la alte alea
Patrycia Avatarul lui Patrycia
Citeaza Raspunde

Postat de Patrycia pe 19 August 2011 la 10:13

De prosti !!!
oana1111 Avatarul lui oana1111
Citeaza Raspunde

Postat de oana1111 pe 19 August 2011 la 11:03

Pentru ca pot.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 August 2011 la 11:50

pt ca nu sunt ,,pretentiosi,,--acum culeg,nu mai aleg
lucishadow2000 Avatarul lui lucishadow2000
Citeaza Raspunde

Postat de lucishadow2000 pe 19 August 2011 la 11:52

De la: Letitia_Parvan, la data 2011-08-18 17:25:34Am citit acest articol pe un site, nu dau numele ca nu e cazul... Dar am simtit nevoia sa-l impartasesc cu voi pentru ca tare as vrea sa discutam aceasta "problema".

Asa cum cerneala penetreaza aceasta creta asa si barbatii in virsta sunt atrasi de frumusetile tinere.Normal, ca babalic fiind atragi atentia imediat daca umblii cu o tinerica pasarica. Trebuie doar sa te tina tabletele albastre si portofelul.
Simbioza este simpla, barbatii in virsta vor o "gaurica" tinara, o viata mai dinamica, ele vor bani si "experienta de viata". Ce ma uimeste pe mine este ca aceste infometate creaturi tinere nu le e jena sa umble cu barbati care le pot fi cel putin bunici.
Si ultimul argument , barbatii in virsta pot fi fermecatori atunci cind isi cauta paharul in care si-au pus proteza.
O zi spledida tinereasca.
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 19 August 2011 la 12:35

De la: Patrycia, la data 2011-08-19 10:13:16De prosti !!!

oare?
Roach Avatarul lui Roach
Citeaza Raspunde

Postat de Roach pe 19 August 2011 la 12:37

de ce?
mirabela8787_1 Avatarul lui mirabela8787_1
Citeaza Raspunde

Postat de mirabela8787_1 pe 19 August 2011 la 12:47

Va invitam sa vizitati Vintage Shop- un magazin cu haine de firma la cele mai mici preturi. Ca sa va convingeti, intrati pe urmatorul link http://e-vintage-shop.blogspot.com/
simplicity Avatarul lui simplicity
Citeaza Raspunde

Postat de simplicity pe 19 August 2011 la 14:15

Ne place sau nu, natura umana pur si simplu nu e politically correct.

Barbatii prefera femeile tinere in parte pentru ca tind sa fie mai sanatoase, pentru ca transmit energie si pofta de viata. Dar si pentru ca multora le place rolul de tatic protector, pentru ca vor sa isi confirme potenta sexuala, sa-si demonstreze in fata unei femei superioritatea (pozitie sociala, bani etc) si pentru ca vor sa faca parada in fata altor barbati cu "prada" lor tanara si frumoasa.

Pare-se ca toate astea nu se intampla datorita faimoasei crize a varstei mijlocii. Ci are de-a face nevasta, cu menopauza... Nu e dreptate pe lume!

Si ca sa fie si mai rau, cercetatorii de la Max Planck Institute (muuult mai de incredere decat cei britanici) sustin ca barbatii care se casatoresc cu femei mult mai tinere decat ei traiesc mai mult. Ceea ce nu se aplica si la femei, la ele scade media de viata si daca sunt mult mai tineri si daca sunt mult mai batrani...

Adio "Cougar Town"...
Tales Avatarul lui Tales
Citeaza Raspunde

Postat de Tales pe 19 August 2011 la 17:47

Printre picaturi , adika urmarind cele scrise de interlocutori, se pot da raspunsuri...citeam romanul "Vestibul" a lui Al.Ivasiuc, akolo, un sotz, profesor universitar, isi inseala sotia cu o femeie mult mai tanara , de altfel inteligenta ,cred ca ii era studenta....si se vorbea de "vara indiana"a barbatului...se pare ca fiecare barbat o are...criza de maturitata, ca sa nu spun de batranete....atunci barbatul doreste sa se simta tanar si se ataseaza de tinerete, cautand relatia cu o femeie tanara...sigur , uneori barbatii se trezesc la realitate si revin , alteori se lasa amagiti de tinerete si devin ridicoli...in vremurile noastre a devenit o moda sa vedem cupluri cu decalaje de varsta catastrofale...la ambele sexe....deceptiile, ulterior, sunt pe masura...ma amuza interpretarile...fiecare are un sens , depinde din ce unghi este privita problema...adevarul crud este ca femeile mature raman fara parteneri, cele tinere au langa ele barbati care , cu usurinte le-ar putea fi tati sau bunici...iar barbatii tineri chiar nu prea mai au solutii....imi citez un prieten, casatorit cu o femeie foarte tanara :"am facut un lucru impotriva naturi"...regreta, sincer, dar akum mai este si un copil la mijloc...deh...
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 19 August 2011 la 19:06

De la: Tales, la data 2011-08-19 17:47:13Printre picaturi , adika urmarind cele scrise de interlocutori, se pot da raspunsuri...citeam romanul "Vestibul" a lui Al.Ivasiuc, akolo, un sotz, profesor universitar, isi inseala sotia cu o femeie mult mai tanara , de altfel inteligenta ,cred ca ii era studenta....si se vorbea de "vara indiana"a barbatului...se pare ca fiecare barbat o are...criza de maturitata, ca sa nu spun de batranete....atunci barbatul doreste sa se simta tanar si se ataseaza de tinerete, cautand relatia cu o femeie tanara...sigur , uneori barbatii se trezesc la realitate si revin , alteori se lasa amagiti de tinerete si devin ridicoli...in vremurile noastre a devenit o moda sa vedem cupluri cu decalaje de varsta catastrofale...la ambele sexe....deceptiile, ulterior, sunt pe masura...ma amuza interpretarile...fiecare are un sens , depinde din ce unghi este privita problema...adevarul crud este ca femeile mature raman fara parteneri, cele tinere au langa ele barbati care , cu usurinte le-ar putea fi tati sau bunici...iar barbatii tineri chiar nu prea mai au solutii....imi citez un prieten, casatorit cu o femeie foarte tanara :"am facut un lucru impotriva naturi"...regreta, sincer, dar akum mai este si un copil la mijloc...deh...

si de ce regreta ma rog?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 August 2011 la 22:21

De la: rothmans, la data 2011-08-19 19:06:18
De la: Tales, la data 2011-08-19 17:47:13Printre picaturi , adika urmarind cele scrise de interlocutori, se pot da raspunsuri...citeam romanul "Vestibul" a lui Al.Ivasiuc, akolo, un sotz, profesor universitar, isi inseala sotia cu o femeie mult mai tanara , de altfel inteligenta ,cred ca ii era studenta....si se vorbea de "vara indiana"a barbatului...se pare ca fiecare barbat o are...criza de maturitata, ca sa nu spun de batranete....atunci barbatul doreste sa se simta tanar si se ataseaza de tinerete, cautand relatia cu o femeie tanara...sigur , uneori barbatii se trezesc la realitate si revin , alteori se lasa amagiti de tinerete si devin ridicoli...in vremurile noastre a devenit o moda sa vedem cupluri cu decalaje de varsta catastrofale...la ambele sexe....deceptiile, ulterior, sunt pe masura...ma amuza interpretarile...fiecare are un sens , depinde din ce unghi este privita problema...adevarul crud este ca femeile mature raman fara parteneri, cele tinere au langa ele barbati care , cu usurinte le-ar putea fi tati sau bunici...iar barbatii tineri chiar nu prea mai au solutii....imi citez un prieten, casatorit cu o femeie foarte tanara :"am facut un lucru impotriva naturi"...regreta, sincer, dar akum mai este si un copil la mijloc...deh...

si de ce regreta ma rog?

...ca nu s-a nascut mai tarziu!
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 19 August 2011 la 22:29

De la: ser, la data 2011-08-19 22:21:40
De la: rothmans, la data 2011-08-19 19:06:18

si de ce regreta ma rog?

...ca nu s-a nascut mai tarziu!

poate data viitoare
java_u Avatarul lui java_u
Citeaza Raspunde

Postat de java_u pe 20 August 2011 la 15:36

Banii - sunt intradevar o atractie, dar ce spune-ti de fetele care dupa ce au avut si bani si ....tanara se casatoresc cu unul fara bani si mai in varsta cu 9-10 ani care epateaza prin cunostinte si experienta de viata?
Pot sa va spun ca exista si asa ceva, in proportie mai mica sau mai mare, dar sunt relatii care pot tine mai apoi o viata, si asta pentru ca intradevar, barbatul se maturizeaza mai tarziu dar bine si devine o atractie, nu numai pentru cele de aceeasi varsta cat si pentru cele mai tinere. Ei bine, intre o "masina veche si care da rateuri" si "una noua nouta, bine reglata", el va prefera pe cea noua nouta, cu toate consecintele(divort, etc.)
LupTzicnit Avatarul lui LupTzicnit
Citeaza Raspunde

Postat de LupTzicnit pe 24 August 2011 la 10:41

De la: _Emm, la data 2011-08-19 08:27:22
De la: LupTzicnit, la data 2011-08-19 08:11:18alt topic retard ... keep it up

Hei, lume noua!! pe unde umbli?

Pe unde apuc
dorelul Avatarul lui dorelul
Citeaza Raspunde

Postat de dorelul pe 24 August 2011 la 13:50

Raspunsul unor oameni invarsta [50-70 ]la aceasta intrebare:
Am ajuns la varsta maturitati depline ,cand stiu ce vreau ,pott ce vreau si stiu sa obtin ce vreau.
Si cam toti vor SEX,nu conteaza de ce sex sunt ,barbati ,femei [si femeile poftesc la tineret]..aproape toti vor acelasi lucru sex.
Cei mai multi insa nu recunosc.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 August 2011 la 13:57

De la: dorelul, la data 2011-08-24 13:50:01Raspunsul unor oameni invarsta [50-70 ]la aceasta intrebare:
Am ajuns la varsta maturitati depline ,cand stiu ce vreau ,pott ce vreau si stiu sa obtin ce vreau.
Si cam toti vor SEX,nu conteaza de ce sex sunt ,barbati ,femei [si femeile poftesc la tineret]..aproape toti vor acelasi lucru sex.

si eu cand o-i avea 70 de ani imi voi dori un sex nou
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 24 August 2011 la 17:23

De la: dorelul, la data 2011-08-24 13:50:01Raspunsul unor oameni invarsta [50-70 ]la aceasta intrebare:

tu esti la fel de prost, dupa cum pari
yuppy004988 Avatarul lui yuppy004988
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy004988 pe 26 August 2011 la 09:38

sunt foarte multe motive pt a vraji barbatii dar primordial sunt vrajiti cei realiza-ti financiar
lucishadow2000 Avatarul lui lucishadow2000
Citeaza Raspunde

Postat de lucishadow2000 pe 26 August 2011 la 13:40

...adevarul crud este ca femeile mature raman fara parteneri, cele tinere au langa ele barbati care , cu usurinte le-ar putea fi tati sau bunici...iar barbatii tineri chiar nu prea mai au solutii...decit sa apuce batrinetea si sa stringa bani pe cind or sa aiba fete tinere.
terente23 Avatarul lui terente23
Citeaza Raspunde

Postat de terente23 pe 26 August 2011 la 18:34

no serios vorbesti?si atunci de ce multe femei "adevarate" cum spui u cauta barbati tineri(sau baieti),ca sunt greu de satisfacut?
terente23 Avatarul lui terente23
Citeaza Raspunde

Postat de terente23 pe 26 August 2011 la 18:37

De la: _Emm, la data 2011-08-19 09:14:03Barbatii in varsta stiu ca rezolva mai repede o tinerica decat o femeie adevarata. Deci cand cauta tinerele, deja sunt constienti ca mult nu mai tin.

no serios vorbesti?si atunci de ce multe femei "adevarate" cum spui u cauta barbati tineri(sau baieti),ca sunt greu de satisfacut?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 August 2011 la 18:47

Da-mi definitia "tinericii" si definitia "femeie adevarata" nu de alta da simt o usoara urma de frustrare..App tu in care categorie intri?
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info