Nunta lui borcea intre kitch si bun gust?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Sport » Altele » Nunta Lui Borcea intre Kitch si bun gust? » Pagina 1 din 1

MrsButterfly Avatarul lui MrsButterfly
Citeaza Raspunde

Postat de MrsButterfly pe 29 August 2011 la 17:46

Am ras cu lacrimi aseara cand am urmarit emisiunea lui Mircea Badea.
Sunt uimita pentru modul in care Antena 3 a abordat acest "eveniment" monden.

Aseara Badea si-a batut jos atat de Becali cat si de Borcea si a explicat, argumentat, ca de kitchos este tot momentul si cat de prost gust este "nunta anului" asa cum a fost denuimita...

Trebuie sa recunosc, nu sunt o admiratoare a lui Mircea Badea, dar aseara a vorbit exact cum as fi vorbit eu despre aceste nonvalori!

Nu stiu cati fani ai lui Becali si ai lui Borcea sunt pe aici, dar sa fim seriosi se vede de la o posta cat de penibil, kitchos si libidinos a fost tot acest eveniment monden.

Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 August 2011 la 17:57

De la: MrsButterfly, la data 2011-08-29 17:46:59Am ras cu lacrimi aseara cand am urmarit emisiunea lui Mircea Badea.

Aseara Badea si-a batut jos atat de Becali cat si de Borcea si a explicat, argumentat, ca de kitchos este tot momentul si cat de prost gust este "nunta anului" asa cum a fost denuimita...

Trebuie sa recunosc, nu sunt o admiratoare a lui Mircea Badea, dar aseara a vorbit exact cum as fi vorbit eu despre aceste nonvalori!

Nu stiu cati fani ai lui Becali si ai lui Borcea sunt pe aici, dar sa fim seriosi se vede de la o posta cat de penibil, kitchos si libidinos a fost tot acest eveniment monden.

eu am scapat emisiunea de aseara dar imi place mircea badea si bineanteles ca aseara cand dadeau in direct nunta penibila zbieram cat putea sa vina un norvegian cu mitraliera sa rezolve paduchii si plosnitele!
romniku Avatarul lui romniku
Citeaza Raspunde

Postat de romniku pe 30 August 2011 la 07:55

E cea mai tampita nunta pe care am vazut-o.Si la tigani e mai frumos.Daca si Cioaba a comentat despre aceasta nunta!!??!!.Nu stiu ce a vrut sa demonstreze Borcea,un amarat de comerciant de butelii care a ajuns mare,o sa vada DNA-ul de unde are atatia bani,masini,tinute,menu-uri,body guarzi etc.Si sa mai gasit si analfabetul ala de Becali sa se dea mare si sa faca fite.Nuroc cu Vadim ca era si acum in puscarie,nu parlamentarul lu peste .Toate televiziunile comentau evenimentul anului,evenimentul lui peste afumat.De ce nu a aratat la TV cum se simt copii lui Borcea?Neamurile miresei au venit cu rata iar el se lafaia in masini de lux.Cred ca tv-urile distrag opinia publica de la lucruri serioase din Romania cu astfel de evenimente.A fost o nunta de rahat,kitch mai mare ca asta nu am vazut.Rusine.Sa vedem daca DNA-ul se autosesiseaza sa-l intrebe de unde are bani?
reality65 Avatarul lui reality65
Citeaza Raspunde

Postat de reality65 pe 30 August 2011 la 08:43

Of, of...ce rautaciosi sunteti...lasati mai oamenii sa se simta bine.Ati vazut ce fericita era miresica - "printesica" in balcon...!! (De toata jena...)
costy_2005 Avatarul lui costy_2005
Citeaza Raspunde

Postat de costy_2005 pe 30 August 2011 la 15:02

BUNA ZIUA!
AM INTELES CA A FOST NUNTA ANULUI??!!DAR CINE ESTE BORCEA SI MIREASA LUI??? EU NICI NU STIU CINE E ASTA BORCEA DE TOT SE VORBESTE!!!???
TV-urile NU MAI AU CE DA IN AFARA DE BALACAREALA ASTA?? AVEM PROBLEME MAI MARI IAR TV-urile SE BAT SA NE DEA RAHATURILE ASTEA!! DE VINA SANT ACESTE POSTURI TV!!! SI CHIAR,!! CINE E BORCEA?????!!!
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 30 August 2011 la 15:48

De la: costy_2005, la data 2011-08-30 15:02:47BUNA ZIUA!
AM INTELES CA A FOST NUNTA ANULUI??!!DAR CINE ESTE BORCEA SI MIREASA LUI??? EU NICI NU STIU CINE E ASTA BORCEA DE TOT SE VORBESTE!!!???
TV-urile NU MAI AU CE DA IN AFARA DE BALACAREALA ASTA?? AVEM PROBLEME MAI MARI IAR TV-urile SE BAT SA NE DEA RAHATURILE ASTEA!! DE VINA SANT ACESTE POSTURI TV!!! SI CHIAR,!! CINE E BORCEA?????!!!

si de ce strigi la noi?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 August 2011 la 15:53

De la: MrsButterfly, la data 2011-08-29 17:46:59Am ras cu lacrimi aseara cand am urmarit emisiunea lui Mircea Badea.

sa fie sanatosi, ce treaba avem noi cu ei?
marian_pirvan Avatarul lui marian_pirvan
Citeaza Raspunde

Postat de marian_pirvan pe 30 August 2011 la 20:50

Din moment ce pierdeti vremea cu aceasta discutie inseamna ca e cineva acest Borcea , si undeva in subconstient va intereseaza si va macina acest subiect.Asa e firea romanului: sta pe marginea santului si discuta ce-a mai facut x si y...In fine , fiecare cu fetish-urile lui.
marian_pirvan Avatarul lui marian_pirvan
Citeaza Raspunde

Postat de marian_pirvan pe 30 August 2011 la 20:50

Din moment ce pierdeti vremea cu aceasta discutie inseamna ca e cineva acest Borcea , si undeva in subconstient va intereseaza si va macina acest subiect.Asa e firea romanului: sta pe marginea santului si discuta ce-a mai facut x si y...In fine , fiecare cu fetish-urile lui.
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 30 August 2011 la 22:09

De la: marian_pirvan, la data 2011-08-30 20:50:26Din moment ce pierdeti vremea cu aceasta discutie inseamna ca e cineva acest Borcea , si undeva in subconstient va intereseaza si va macina acest subiect.Asa e firea romanului: sta pe marginea santului si discuta ce-a mai facut x si y...In fine , fiecare cu fetish-urile lui.

ba..tu esti borcea!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 August 2011 la 22:14

De la: rothmans, la data 2011-08-30 22:09:10
De la: marian_pirvan, la data 2011-08-30 20:50:26Din moment ce pierdeti vremea cu aceasta discutie inseamna ca e cineva acest Borcea , si undeva in subconstient va intereseaza si va macina acest subiect.Asa e firea romanului: sta pe marginea santului si discuta ce-a mai facut x si y...In fine , fiecare cu fetish-urile lui.

ba..tu esti borcea!

Bratzul???
reality65 Avatarul lui reality65
Citeaza Raspunde

Postat de reality65 pe 30 August 2011 la 23:16

Toata lumea, nu conteaza profesia, religia, nivelul de cultura (sau incultura), nivelul social, dar absolut toata lumea, barfeste.Noi de ce n-am avea voie? Bineinteles ca in timp ce cainii latra, caravana trece...
Danadam Avatarul lui Danadam
Citeaza Raspunde

Postat de Danadam pe 31 August 2011 la 01:09

Nu ai observat, mireasa era tare vesela si fredona" si-a deschis badea-l meu punga". Sfirsitul o sa fie unul al Columbenilor, Tariceanu si alti mondeni de genul asta. Cit priveste restul, proverbul ca "haina face pe om nu mai e adevarat", acum doar il decoreaza, asa, ceva ca un pom de craciun, impodobit frumos, dar tot ... lemn e si se mai si usuca. Oricum, e tare tipa si el o zdreanta, vorba lui Becali daca ea a reusit sa-l rupa de linga copii lui si el sa mearga.....
betty0806 Avatarul lui betty0806
Citeaza Raspunde

Postat de betty0806 pe 31 August 2011 la 09:17

Covor roșu, pân’ la Dumnezeu

de Lelia MUNTEANU Postat la: 29.08.2011 13:04 Ultima actualizare: 29.08.2011 15:51
Săracii ăștia ne sfidează cu bogăția lor! Le-a dat credite cu buletinu și ce credeți că și-au cumpărat? Integrala Bee (vorba lu Gigi) Beethoven? Aiurea. Frigidere și plasme. În frigider nu mai ai la ce să te uiți, așa că se uită la plasmă. Ce văd amărăștenii cu fițe pe plasmă? Nunți și arestări. Distracție la maxim!
Ieri a fost nunta lui Borcea Mondialu. De vis. Cum să nu mă uit? Dacă-i intrebi pe ăia culți în cap, zici că numa io m-am uitat - prietenii mei intelectualii serbau ziua lui Goethe. (Apropo, de unde a mai apărut și ăsta, că nu se citește cum se scrie? Ce-a făcut la viața lui, a investit la Dinamo?). Daca însă te uiți pe ratinguri - n-au avut televiziunile de știri așa o audiență de când a băgat Moni divorț.

Cică a fost kitschălău' dreacu. Păi, băi, prețioaselor ridicole (mă refer la televiziunile de știri) - viața înșile e kitsch. Că au băgat prea mult bănet în paranghelie - un million. În ce să-i bage? În Educație? În Sănătate? In Mediu? Face omu cu banii ce vrea papionu lui. Kitsch au fost emisiunile. Adică îi dai pe ăia care "și-au unit destinele" (asta mi-a plăcut), toată ziua, din toate pozițiile, chiar și din elicopter, da' aduci în platou trupa ta de triști ca să ne spună că nu e bine ce vedem, că s-au răsturnat valorile, că nu-i frumos să ne uităm, că ce gusturi nașpa avem, că ne-am pierdut uzufructul culturii… Ba mai apare și psihologu de serviciu ca să-mi povestască (pardon) că nu se cuvenea să serbeze cu atâta fast opt ani de când își înșeală nevasta, că au ramas trei copilași pe drumuri. Mă lași? Care-i problema? O dată vede nașu Rollsu finii… Ai bani pă tine, iti pui covor rosu pan'la Dumnezeu!
M-am uitat și la OTV - televiziune sobră. Dădea un parastas. (L-au taiat cu toporu în Buftea clanul Gagaia, pe un băiat nevinovat, Dumnezeu să-l odihneasca). Era lume multă și aici, veniseră și niște lăutari pe care-i arvunise mortu că, dacă n-avea ghinion, ar fi avut tăiere de moț la copil. Au cântat de durere, de adio, au cântat și ce i-a plăcut la răposatu să asculte cât era în viață. Repetoriu de repertoriu! La evergreenul "Ce curvă periculoasă/ Mi-a făcut inima arsă/ Ea poartă haină de blană/ Iar io port haină penală", plângeau vecinii ca niște copii. Am lăcrimat și io la refren: "Nu-i da, Doamne, vorbitor".
Că ce-i viața asta? Un vorbitor. Credeți că aia de-au venit la nuntă la Borcea sunt mai fericiți? Am numarat invițatii și mi-au iesit 'j de ani de întristare - pă mandat, cu drept de recurs, cu suspendare…

pinkcrazy Avatarul lui pinkcrazy
Citeaza Raspunde

Postat de pinkcrazy pe 6 Septembrie 2011 la 09:21

De la: rothmans, la data 2011-08-30 22:09:10

ba..tu esti borcea!
..............................tare asta
yuppy013903__ion Avatarul lui yuppy013903__ion
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013903__ion pe 6 Septembrie 2011 la 18:47

sa-i fu.......t mireasa cea mai frumoasa din lume care i-a reparat phizda inainte de a se marita trbuia segmentata inaintea caatoriei fiind foarte uzata la turci si italieni halal phhhhisza harcea parcea a la borcea
yuppy013903__ion Avatarul lui yuppy013903__ion
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013903__ion pe 6 Septembrie 2011 la 18:50

cine-i Borhcea? e din Ferentari ptr .cei ce stiu fotbhal .cei ce nu tiu fotbhal e chelea phuli...
antonio200418 Avatarul lui antonio200418
Citeaza Raspunde

Postat de antonio200418 pe 24 Septembrie 2011 la 23:12

DA cine ii borcea asta si ce este atit de interesant ca sa insurat si ca a costat nu stiu cit nunta lui ma doare in spatele garii de el si de nunta lui. Televiziunilecare au aratat mascarada aia cit au cistigat? Sint valori si oameni de valoare care ar trebui sa fie vazuti nu porcari din alea cum ar fi nunta lui borcea da chiar cine este el.....
jipamihail1969 Avatarul lui jipamihail1969
Citeaza Raspunde

Postat de jipamihail1969 pe 1 Noiembrie 2011 la 13:31

Va rog din suflet ajutati-ma.am nevoie de un fotoliu rulant .pentru asta am nevoie de 5000 euro.daca vreti sa ma ajutati. cont ROO5RZB0000060011095357!!!!!!!!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info