Ce sa fac?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Sex » Altele » ce sa fac? » Pagina 1 din 1

yuppy018142 Avatarul lui yuppy018142
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy018142 pe 30 August 2011 la 13:56

ce sa fac?iubesc un baieat,am esit doar 2 ori ku el...care e problema?de atunci na mai esit ku mine doar prieteni suntem,vreau sal intorc...ce sa fac ajutatima va rog!
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 August 2011 la 14:02

De la: yuppy018142, la data 2011-08-30 13:56:59ce sa fac?iubesc un baieat,am esit doar 2 ori ku el...care e problema?de atunci na mai esit ku mine doar prieteni suntem,vreau sal intorc...ce sa fac ajutatima va rog!

Prima mea intrebare este daca ai mai mult de 16 anisori :) ????

Vrei sa spui ca il iubesti dupa ce ai iesit cu el doar de 2 ori ?? hmm... gandeste-te bine... nu cred ca ii iubire,ci doar atractie...

La ce anume vrei sa-l intorci ?? ai incercat sa vorbesti cu el ?? cheama-l la un suc,o plimbare,ce-i asa de greu ??
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 August 2011 la 14:57

De la: yuppy018142, la data 2011-08-30 13:56:59ce sa fac?iubesc un baieat,am esit doar 2 ori ku el...care e problema?de atunci na mai esit ku mine doar prieteni suntem,vreau sal intorc...ce sa fac ajutatima va rog!

sa inveti limba romana mai intai scris si vorbit... mai mult ca sigur ca vorbesti la fel cum scrii.

curaj...altii o invata in primele clase de gimnaziu
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 August 2011 la 15:08

Pai ca sa-l intorci trebuie sa folosesti ritualul matragunei ..adicalea te duci noaptea singura in padure inainte sa cante cocosul cauti matraguna da vezi sa nu uiti sa iei cu tine manualul de limba romana si dictionarul explicativ roman-mesengerita .Ajungi acolo cauti matraguna dar atentie pe intuneric cu ochii legati cu o funie din ratan infasurata dupa gatul tau iar celalalt capat il legi de un bolovan..pentru ca matraguna doamna buna are puteri magice sa nu poata sa te fure..Dupa ce ai cules planta ,iei manualul de limba romana si incepi sa-l citesti din scoarta in scoarta ,de preferabil ar fi sa incepi cu capitolul bastonase si sa treci la "ana are pere" "mata are mere" si continui pana ajungi la ultimul capitol cu Tatulici si Esca si influentele lor in mediul klingonian.Dupa ce ai facut toate astea cu matraguna in mana pravalesti bolovanul de care iti era legat capatul funiei de gatul tau si astepti pana bolovanul in miscarea lui in jos pe deal o sa te traga dupa el spre iubitul tau.Este de preferat bolovanul sa-l arunci de pe un versant de munte cu iesire la un lac ca sa te poata trage bolovanul mai usor spre iubitul tau.Dupa ce ai infaptuit toate astea si nu ai ajuns la iubitul tau te rog sa suni la numarul de urgente linia verde 0-800-yuppy-love acolo ai sa primesti consiliere gratuita 24 din 24 cu privire la problemele tale din dragoste.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 August 2011 la 20:49

topicul e la hau hau.... ca sa-l pun eu pe "rusinica"... dar ma ambitionez si nici deal nul pun....uiteasa, ka nu vreau !!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 August 2011 la 21:01

Nigma, dar ea vrea sa-l intoarca, n-ai inteles... ? Ce sa caute ea in rapa, sau in abisul vesnic, cand el e bine merci in pat....(banuiesc, cu alta).
As propune mai bine, sa intre la el in camera, si sa-l intoarca pe burta(in caz ca sta pe spate) si invers... Poate ii face un bine omului, se mai dezmorteste si el, eventual il pudreaza cu talc, il toaleteaza... Asta poate s-o faca si cu gura inchisa, si fara cratime
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 August 2011 la 21:03

De la: carla11, la data 2011-08-31 21:01:46Nigma, dar ea vrea sa-l intoarca, n-ai inteles... ? Ce sa caute ea in rapa, sau in abisul vesnic, cand el e bine merci in pat....(banuiesc, cu alta).
As propune mai bine, sa intre la el in camera, si sa-l intoarca pe burta(in caz ca sta pe spate) si invers... Poate ii face un bine omului, se mai dezmorteste si el, eventual il pudreaza cu talc, il toaleteaza... Asta poate s-o faca si cu gura inchisa, si fara cratime

Apoi ase is intructiunile de folosire la cultu matragunei pe valea somesului...nu poti incalca anumite cutume
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 August 2011 la 21:25

De la: Nigma, la data 2011-08-31 21:03:24
De la: carla11, la data 2011-08-31 21:01:46Nigma, dar ea vrea sa-l intoarca, n-ai inteles... ? Ce sa caute ea in rapa, sau in abisul vesnic, cand el e bine merci in pat....(banuiesc, cu alta).

Apoi ase is intructiunile de folosire la cultu matragunei pe valea somesului...nu poti incalca anumite cutume

ahaaaaaaaa..... matraguna te intoarce...cu roatele in sus, mai ales in cadere libera
SER_ Avatarul lui SER_
Citeaza Raspunde

Postat de SER_ pe 31 August 2011 la 21:59

...gata, am zis!
SER_ Avatarul lui SER_
Citeaza Raspunde

Postat de SER_ pe 31 August 2011 la 22:01

De la: Goku, la data 2011-08-30 14:02:12

Prima mea intrebare este daca ai mai mult de 16 anisori :) ????

Vrei sa spui ca il iubesti dupa ce ai iesit cu el doar de 2 ori ?? hmm... gandeste-te bine... nu cred ca ii iubire,ci doar atractie...

La ce anume vrei sa-l intorci ?? ai incercat sa vorbesti cu el ?? cheama-l la un suc,o plimbare,ce-i asa de greu ??

...sau formeaza 112!
Roach Avatarul lui Roach
Citeaza Raspunde

Postat de Roach pe 1 Septembrie 2011 la 17:55

au
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 1 Septembrie 2011 la 18:34

daca vrei o melodie la percutie de la prima intalnire cauta-ma
a, sa nu uit, suna-ma sa-ti dau numarul de telefon
aly_a Avatarul lui aly_a
Citeaza Raspunde

Postat de aly_a pe 2 Septembrie 2011 la 11:56

De la: rothmans, la data 2011-09-01 18:34:16

daca vrei o melodie la percutie de la prima intalnire cauta-ma
a, sa nu uit, suna-ma sa-ti dau numarul de telefon

te-a sunat?
aly_a Avatarul lui aly_a
Citeaza Raspunde

Postat de aly_a pe 2 Septembrie 2011 la 12:02

De la: Rubi, la data 2011-08-31 14:57:07

sa inveti limba romana mai intai scris si vorbit... mai mult ca sigur ca vorbesti la fel cum scrii.

curaj...altii o invata in primele clase de gimnaziu

dar kum ministrul invatamantului a retras o mare parte din fondurile alokate acestui "departament"..... in cel mai skurt timp vom ajunge cu totii sa "skim" si sa vb la fel k ea. shkoala e grea, invatzatul e pt proshti iar fetelor nu le mai ramanea dekt sa iubeaska un "baieat" probabil la fel de "beat" k si ea... (sper ca am scris destul de corect gramatical incat sa ma inteleaga , asa, "pe limba ei").
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info