Recuperare taxa auto
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Sport » Altele » recuperare taxa auto » Pagina 1 din 1

blondy_oana Avatarul lui blondy_oana
Citeaza Raspunde

Postat de blondy_oana pe 2 Septembrie 2011 la 16:08

BUNA ZIUA ,AM PLĂTIT TAXA AUTO 5.300 RON AS VREA SA ȘTIU CUM ESTE MAI BINE ? SA DAU ÎN JUDECATA STATUL PENTRU AMI RECUPERA BANI SAU SA RIDIC PE CEI 30% DIN SUMA CARE O OFERĂ STATUL ACUM CU NOUA LEGE?
CapoDiBarba Avatarul lui CapoDiBarba
Citeaza Raspunde

Postat de CapoDiBarba pe 3 Septembrie 2011 la 08:47

consulta un avocat si vezi care sunt sansele reale de castig si pe urma iei o decizie
Virgilius68 Avatarul lui Virgilius68
Citeaza Raspunde

Postat de Virgilius68 pe 3 Septembrie 2011 la 09:07

NU STIU CUM SE RECUPEREAZA TAXA AUTO DAR STIU CA ESTE ILEGALA CA MULTE ALTE TAXE IN ACEASTA TARA GUVERNATA DE NISTE OAMENI CARE NU VOR SA FACA DECIT PENTRU EI SA LE MEARGA BINE.AS DORI SA NI SE OFERE CEVA SI APOI SA SE CEARA IN SCHIMB TAXA.AS VREA SA SE PLANTEZE POMI IN PADURI SI SA SE CURETE POMI SI PE STRAZILE MICI NU NUMAI PE MARILE BULEVARDE .AS VREA SA II VAD PE CEI CARE AU TAIAT ATITEA PADURII LA INCHISOARE NU SA PLATESC O TAXA DE PRIMA INMATRICULARE DOAR CA SA CUMPAR MASINA PE CARE AM VISATO DIN ROMANIA .AR FI PUTUT CA ACEASTA TAXA SA FIE APLICATA SAMSARILOR DE MASINI NU MIE SIMPLU CETATEAN CARE IMI DORESC O MASINA LA 10 ANI.PENTRU SAMSARI TREBUIA FACUTA TAXA CA SA PLATEASCA IN ACEST FEL IMPOZIT PE VENIT NU SA FACA AFACERI ILICITE.DAR SINT ACOLO IN ACEST GUVERN NISTE OAMENI CARE AU INTERES CA SA VINDA MASINILE DIN ROMANIA SI APOI CU BANI CISTIGATI SA II DEPUNA IN ELVETIA ACOLO UNDE SINT IN SIGURANTA .EU NU VREAU SA CUMPAR DE AICI SINTEM IN UE PENTRU ASTA SA MURIT LA REVOLUTIE NU SA IMI PUNA TAXA IN TIMP CA ALTI TAIE PADURILE PATRIEI FARA NICI-O JENA TRIMITIND MATERIE PRIMA PENTRU ALTI IN LOC SA VINDA PRODUS FINIT.ACEASTA ESTE POLITICA GUVERNULUI.
Virgilius68 Avatarul lui Virgilius68
Citeaza Raspunde

Postat de Virgilius68 pe 3 Septembrie 2011 la 09:10

SA DEA DUMNEZEU SA SE ALEGA PRAFUL SI PULBEREA DE ACEST LASLO BORBELY CARE SUSTINE ACEASTA TAXA SI SA NU MAI AUZIM DE EL SI DE TOT NEAMUL LUI IN VECI VECILOR AMIN .
vivi_c Avatarul lui vivi_c
Citeaza Raspunde

Postat de vivi_c pe 3 Septembrie 2011 la 09:21

Si de toti ungurii de la putere ! Sper sa nu se simta cineva jignit, dar ma refer strict la politcienii unguri din Romania. Sunt mai rau decat toti ceilalti !
Onisor77 Avatarul lui Onisor77
Citeaza Raspunde

Postat de Onisor77 pe 3 Septembrie 2011 la 10:07

Eu iti recomand sa dai statul in jedecata. Eu asa am facut. Procesul a durat cca. 8 luni . Am castigat. Din pacate s-a facut recurs si recursul e programat pt luna martie. Iti stau la dispozitie pe id mess onlyonisor.
djlupu11 Avatarul lui djlupu11
Citeaza Raspunde

Postat de djlupu11 pe 3 Septembrie 2011 la 11:46

Salutare stie cineva daca mai merge sa dai in judecata statul fara sa platesti taxa auto ?
eu asa asi vrea sa prodezi sa dau in judecata fara taxa auto!
daca stie cineva ceva amanunte Multumesc
dana_stamate2005 Avatarul lui dana_stamate2005
Citeaza Raspunde

Postat de dana_stamate2005 pe 3 Septembrie 2011 la 14:37

Trebuie sa dai in judecata serviciul de inmatriculari auto, pe obligatia de a face. pe tot parcursul procesului vei putea circula cu nr. provizorii.Scoti certificat de grefa de la Tribunal si pe baza lui serviciul de inmatriculari iti prelungeste numerele provizorii.
enghin_36508 Avatarul lui enghin_36508
Citeaza Raspunde

Postat de enghin_36508 pe 3 Septembrie 2011 la 18:45

Salut , taxa de poluare poate fi recuperata in integralitate.

trebuie numai sa te judeci cu finantele publice.

Uite site-ul meu unde am pus deja o sentinta si urmeaza sa mai urc inca vreo 20 plus descrierea metodelor de a recupera taxa de unul singur.

Pentru detalii despre recuperare (bineinteles gratuit) trimite-mi un sms sau un telefon

Av. Osman Enghin
0747339071
taxe-poluare.webs.com
Finantzul Avatarul lui Finantzul
Citeaza Raspunde

Postat de Finantzul pe 3 Septembrie 2011 la 21:07

Da te pot ajuta eu, tel.0743057410 mail acarfilialamm@gmail.com
Cu stima ing. Mihai Chira
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 3 Septembrie 2011 la 23:06

daca te pot ajuta eu, sa stii ca nu o s-o fac !
yuppy014182 Avatarul lui yuppy014182
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy014182 pe 4 Septembrie 2011 la 00:27

Mergi la un avocat care mai are procese de genul asta,adica unul care se pricepe!Eu mi-am recuperat banii de pe o masina anul trecut,si pe actuala masina am proces pe 01noiembrie2011.(sunt din Galati)sunt mii de procese pe rol,din cauza asta o sa dureze un pic.Multa bafta!
jackal1 Avatarul lui jackal1
Citeaza Raspunde

Postat de jackal1 pe 4 Septembrie 2011 la 09:28

Osmar te rog sa ne dai un mail sa putem comunica ,pt a recupera fara instanta taxa

Marius
DAXUSS Avatarul lui DAXUSS
Citeaza Raspunde

Postat de DAXUSS pe 5 Septembrie 2011 la 22:32

Nu se circula cu numere rosii pe durata procesului.Eu am castigat procesul dupa 10 luni,dintre care doua luni de vacanta.Am inmatriculat masina fara sa platesc taxa auto.Se poate pt ca e ilegala si discriminatorie.
grecusrn Avatarul lui grecusrn
Citeaza Raspunde

Postat de grecusrn pe 7 Septembrie 2011 la 16:06

Lucrurile nu sunt chiar asa simple. Altfel, toata lumea sa facea avocat. Eu nu sunt competent sa construiesc o casa daca mi se explica cum. Fiecare cu meseria lui. Ce pateste justitiabilul daca se invoca lipsa calitatii procesuale active, sau exceptia inadmisibilitatii etc., pentru ca fiecare instanta si administratie are felul ei de a interpreta procedura de aplicat pentru recuperarea taxei. Te suna din sala de sedinte sa intrebe ce e aia?! De exemplu, din experienta, o administratie trimite plangerea prealabila direct la instanta, "pentru competenta solutionare" (ce procedura mai e si asta?!). Ce fac, raman in proces sau formulez o cerere separata, care sa intruneasca toate conditiile?. Ce face jusititiabilul daca se iveste cu aceasta situatie?! Cu alte cuvinte, fiecare e cu painea lui.

Pentru asistenta si reprezentare avocat.sorin.grecu@gmail.com. 0 avans, onorariu de succes.
enghin_36508 Avatarul lui enghin_36508
Citeaza Raspunde

Postat de enghin_36508 pe 13 Septembrie 2011 la 16:03

enghin_36508@yahoo.com
0747339071
florinmunteanu Avatarul lui florinmunteanu
Citeaza Raspunde

Postat de florinmunteanu pe 17 Ianuarie 2012 la 23:51

De la: enghin_36508, la data 2011-09-03 18:45:54Salut , taxa de poluare poate fi recuperata in integralitate.

trebuie numai sa te judeci cu finantele publice.

Uite site-ul meu unde am pus deja o sentinta si urmeaza sa mai urc inca vreo 20 plus descrierea metodelor de a recupera taxa de unul singur.

Pentru detalii despre recuperare (bineinteles gratuit) trimite-mi un sms sau un telefon

Av. Osman Enghin
0747339071
taxe-poluare.webs.com

buna sunt florin am o masina cu motor de 1.6 cu nr de franta si as vrea sa dau in judecara statul pentru a nu mai plati taxa de inmatriculare,ce proceduri sa aplic?iti multumesc
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info