Despre orgasm
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » Sex » Orgasm » Despre orgasm » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Septembrie 2011 la 15:43

Sunt impreuna cu un tip de 2 ani, timp in care am facut sex destul de des. Partea proasta este ca eu nu am reusit pana acum sa am orgasm cu el. Il iubesc, dar eu daca cu el asa nu mai pot continua..ma puteti ajuta cu niste sfaturi va rog?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Septembrie 2011 la 15:46

De la: EllyPassion, la data 2011-09-05 15:43:16Sunt impreuna cu un tip de 2 ani, timp in care am facut sex destul de des. Partea proasta este ca eu nu am reusit pana acum sa am orgasm cu el. Il iubesc, dar eu daca cu el asa nu mai pot continua..ma puteti ajuta cu niste sfaturi va rog?

sfaturile nu sint de ajuns ,trebuie aratat , explicat. unde ne intilnim?
bombonel Avatarul lui bombonel
Citeaza Raspunde

Postat de bombonel pe 5 Septembrie 2011 la 16:01

De la: EllyPassion, la data 2011-09-05 15:43:16Sunt impreuna cu un tip de 2 ani, timp in care am facut sex destul de des. Partea proasta este ca eu nu am reusit pana acum sa am orgasm cu el. Il iubesc, dar eu daca cu el asa nu mai pot continua..ma puteti ajuta cu niste sfaturi va rog?
deci sa inteleg ca nu poti sta cu cineva daca nu-ti provoaca orgasm malefic
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Septembrie 2011 la 16:35

cu altul ai avut?
mihai_nedelcu Avatarul lui mihai_nedelcu
Citeaza Raspunde

Postat de mihai_nedelcu pe 6 Septembrie 2011 la 07:28

intrebare si mai buna..ai avut vreodata orgasm???!!!:)))
stefanoiuflo_ph Avatarul lui stefanoiuflo_ph
Citeaza Raspunde

Postat de stefanoiuflo_ph pe 6 Septembrie 2011 la 07:42

Ai incercat in Africa? Acolo sigur o sa ai orgasm dar nu cu iuby tau. Pune-l pe iuby la treaba (limbute)
FLOARE_DE_MARTIE Avatarul lui FLOARE_DE_MARTIE
Citeaza Raspunde

Postat de FLOARE_DE_MARTIE pe 6 Septembrie 2011 la 07:55

2 ani ????? tu stai de 2 ani cu ochii in tavan .....degeaba ?? Schimba fata cocosul !!!! Un barbat cu experienta te ridica la ceruri de la prima partida. Tu spui ca il iubesti...... nu e adevarat, te amagesti, o femeie care iubeste are orgasm doar privindu-si iubitul in ochii.......
Bobry Avatarul lui Bobry
Citeaza Raspunde

Postat de Bobry pe 6 Septembrie 2011 la 08:31

"o femeie care iubeste are orgasm doar privindu-si iubitul in ochii.."

Hahaha....nu suntem in Serai in 1001 de nopti...cu el trebuie sa discuti nu cu noi, problemele pot fi de ambele parti.Dar daca nu ai avut orgasm nici la inceput..acum aveti serios de lucru:)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Septembrie 2011 la 08:40

De la: Bobry, la data 2011-09-06 08:31:44"o femeie care iubeste are orgasm doar privindu-si iubitul in ochii.."

Hahaha....nu suntem in Serai in 1001 de nopti...

Si totusi, cata dreptate are!
niculescu.teodor_1 Avatarul lui niculescu.teodor_1
Citeaza Raspunde

Postat de niculescu.teodor_1 pe 6 Septembrie 2011 la 08:54

Draga,ai auzit despre "nepotrivire de caracter"? Era un motiv de divort destul de des intalnit.Cred ca asta vi se intampla si voua!Mai conteaza si imaginatia voastra.Cum stati cu preludiul si joculetele erotice? Daca tot nu merge,in continuare,este clar ca trebuie sa incerci si cu altcineva.Consulta,oricum, un doctor,poate ai tu o problema! Succes!!
Sorin_Malutan Avatarul lui Sorin_Malutan
Citeaza Raspunde

Postat de Sorin_Malutan pe 6 Septembrie 2011 la 08:54

Da stati linistiti dragii mei ca eu stiu un caz si mai tare,una casatorita de 20 de ani,are 2 copii si nici un orgasm la activ,cu sotul,care e si unicul barbat din viata ei...asta UTOPIE!!!!si mai sta,inca,adica n-ar renunta la statutul de nevasta pt. nimic in lumea asta..Eu zic sa tina bine de el...hahaha.
Citeaza Raspunde

Postat de Sorin_Malutan pe 6 Septembrie 2011 la 08:55

adica de sot,vreu sa zic,nu de orgasm...
dan_arad Avatarul lui dan_arad
Citeaza Raspunde

Postat de dan_arad pe 6 Septembrie 2011 la 08:58

De la: FLOARE_DE_MARTIE, la data 2011-09-06 07:55:26

2 ani ????? tu stai de 2 ani cu ochii in tavan .....degeaba ?? Schimba fata cocosul !!!! Un barbat cu experienta te ridica la ceruri de la prima partida. Tu spui ca il iubesti...... nu e adevarat, te amagesti, o femeie care iubeste are orgasm doar privindu-si iubitul in ochii.......

...floricica de martie...dar de pe tine a dat cineva zapada la o parte ?
Citeaza Raspunde

Postat de Sorin_Malutan pe 6 Septembrie 2011 la 09:00

Nu e nevoie chiar de orgasm malefic,dar fara orgasm,nici macar o data???pai atunci la ce sa te mai apuci de facut sex????
vivi_c Avatarul lui vivi_c
Citeaza Raspunde

Postat de vivi_c pe 6 Septembrie 2011 la 09:09

De obicei orgasmul este provocat nu numai in urma unui contact fizic, ci si datorita unei stari emotionale "speciale" , relaxante, fara stres, fara oboseala, in plus sunt unele femei care au orgasm foarte des, iar altele foarte rar. Problema poate fi si la tine, nu doar la el.
Storm001 Avatarul lui Storm001
Citeaza Raspunde

Postat de Storm001 pe 6 Septembrie 2011 la 09:35

Ar fi bine sa incerci sa faci dragoste cu el nu sex . Sex faci cu alta persoana nu iubitul .
ingerashcolorat Avatarul lui ingerashcolorat
Citeaza Raspunde

Postat de ingerashcolorat pe 6 Septembrie 2011 la 10:24

De la: cinkini, la data 2011-09-05 15:46:59

sfaturile nu sint de ajuns ,trebuie aratat , explicat. unde ne intilnim?
ingerashcolorat Avatarul lui ingerashcolorat
Citeaza Raspunde

Postat de ingerashcolorat pe 6 Septembrie 2011 la 10:27

cata dreptate
Citeaza Raspunde

Postat de bombonel pe 6 Septembrie 2011 la 11:21

daca tot spui ca il iubesti alta scuza mai penibila nu ai gasit si tu uite de ex incearca sa te lamentezi cu asta " asa a fost sa fie"
Citeaza Raspunde

Postat de bombonel pe 6 Septembrie 2011 la 11:22

daca tot spui ca il iubesti alta scuza mai penibila nu ai gasit si tu uite de ex incearca sa te lamentezi cu asta " asa a fost sa fie"
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Septembrie 2011 la 13:33

Wtf cei cu tine fato ?????????

Deci practic dai vina pe el ?? si vrei sa de desparti de el din cauza unui motiv prostesc ?? daca o faci ar trebuii s-ati fie rusine :) Si nu il iubesti deloc :)

Eu zic s-ati bagi mintiile in cap,si sa te gandesti bine :) sunt sigur ca si el te iubeste si tu ce drq vrei sa faci ??? sa vezi daca ai orgasm cu altu ?? ....
yuppy004988 Avatarul lui yuppy004988
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy004988 pe 6 Septembrie 2011 la 15:38

daca comunica-ti,imposibil sa nu ai orgasm,adica legat de intimitati
durdak Avatarul lui durdak
Citeaza Raspunde

Postat de durdak pe 6 Septembrie 2011 la 16:26

imi cer scuze dar,intrebare?,de doi ani imposibil ,doar daca el a ajuns de fiecare data pe locul unu si tu nu i-ai spus niciodata ,mai las-o putin ,incercati asa si spunei tu,adica ajuta-l tu sa-i arati unde este punctul G de la Gogoasa si asa o sa fiti impreuna pina la adinci batrineti , cu o conditie , el trebuie sa ajunga intotdeauna pe locul doi si sa foloseasca mereu ,coitus intreruptus,
petrisor67 Avatarul lui petrisor67
Citeaza Raspunde

Postat de petrisor67 pe 6 Septembrie 2011 la 16:57

Eu zic sa iti pregatesti tu un orgasm, sa ai idee cum ii, poate ai avut si nu ti-ai dat seama ... odata cu el
yndyanu2006_adrian Avatarul lui yndyanu2006_adrian
Citeaza Raspunde

Postat de yndyanu2006_adrian pe 6 Septembrie 2011 la 18:29

ori ai avut si nu sti ori ai vreas a ai si nu sti cum anume se intampla..esti doar o sextoy...poate nu stie sa te faca sa ai orgasm..calculeaz-o pe asta.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Septembrie 2011 la 18:31

De la: yndyanu2006_adrian, la data 2011-09-06 18:29:09ori ai avut si nu sti ori ai vreas a ai si nu sti cum anume se intampla..esti doar o sextoy...poate nu stie sa te faca sa ai orgasm..calculeaz-o pe asta.

na, calculeaz-o! un matematician sa se prezinte, urgent!
Citeaza Raspunde

Postat de FLOARE_DE_MARTIE pe 6 Septembrie 2011 la 18:57

De la: dan_arad, la data 2011-09-06 08:58:03

...floricica de martie...dar de pe tine a dat cineva zapada la o parte ?

ooo,da...... sunt floare batrana, eu ma descurc cu orgasmele
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Septembrie 2011 la 19:27

De la: FLOARE_DE_MARTIE, la data 2011-09-06 18:57:23[quote name='dan_arad' date='2011-09-06

n-as putea spune ca la fel de bine si cu sfaturile.... :)
Citeaza Raspunde

Postat de FLOARE_DE_MARTIE pe 6 Septembrie 2011 la 19:40

De la: Goku, la data 2011-09-06 19:27:11
De la: FLOARE_DE_MARTIE, la data 2011-09-06 18:57:23[quote name='dan_arad' date='2011-09-06

n-as putea spune ca la fel de bine si cu sfaturile.... :)

Am sfatuit-o sa schimbe cocosul. Cu ce am gresit ??!!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Septembrie 2011 la 00:13

Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info