Sunteti de acord ca regele mihai sa se adreseze parlamentului?
Pagina 1 din 5

Toate forumurile » Politica » Sunteti de acord ca Regele Mihai sa se adreseze Parlamentului? » Pagina 1 din 5

Pagini: 1 2 3 4 5 >>
Sari la pagina:
Cosmin_Cosmin Avatarul lui Cosmin_Cosmin
Citeaza Raspunde

Postat de Cosmin_Cosmin pe 21 Septembrie 2011 la 17:12

Acum stiu ca si daca sunteti si daca nu suntei de acord cu acest lucru, mare lucrur n-o sa se intample. Oamenii de rand nu pot schimba acest fapt, dar intreb pentru ca in ultima perioada s-a tot vorbit despre acest subiect foarte mult

Multi analisti sustin ca este un discurs istoric. (Pentru cei care nu stiu, Regele Mihai a fost invitat de Opozitie sa se adreseze Parlamentului , in mod oficial de la tribuna cu ocazia implinirii a 90 de ani)

Mai trebuie sa mentionam ca acest lucru il poate face doar un presedinte de stat. (Adica sa se adreseze parlamentului de la tribuna)

Asadar, cine considera ca mai are rost ca Regele Mihai sa se adreseze unei natiuni pe care a parasit-o acum 70 de ani?

Cine este de acord cu faptul ca Regele Mihai are dreptul (cel putin moral) sa faca acest lucru acum ?

Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Septembrie 2011 la 17:42

mie mi-ar fi egal daca vorbeste regele in parlament sau ratoiul Donald dar ma enerveaza eforturile neamurilor lui de ridicare in slavi a unui om complet absent din realitate toattta viata lui.
si ma intriga faptul ca dementul de basescu ar inclina spre orientarea monarhista doar pentru a nu mai fi vreun presedinte in urma lui.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Septembrie 2011 la 20:25

NU !
sa ne mai scuteasca Senilitatea Sa

rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 21 Septembrie 2011 la 21:38

De la: Oksana_, la data 2011-09-21 20:25:38

NU !

ca de obicei...scurt si la obiect
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 21 Septembrie 2011 la 22:47

"Sunteti de acord ca Regele Mihai sa se adreseze Parlamentului?"

atat timp cat se adreseaza cu "Dumneavoastra".
romniku Avatarul lui romniku
Citeaza Raspunde

Postat de romniku pe 22 Septembrie 2011 la 07:10

Da,de ce nu.Pana in 1989 i-l ascultam mereu de anul nou.A avut importanta lui la timpul lui.Trebuie respectat.
Merleg Avatarul lui Merleg
Citeaza Raspunde

Postat de Merleg pe 22 Septembrie 2011 la 07:41

sunt de aoord, macar are si Romania un personaj politic bine vazut la nivel international
ElyM Avatarul lui ElyM
Citeaza Raspunde

Postat de ElyM pe 22 Septembrie 2011 la 08:00

DAAAAAAAAAA , e normal sa se adreseze alesilor poporului pentru ca spre deosebire de TOTI cei care s-au perindat la conducerea tarii dupa abdicarea Majestatii Sale , este singurul conducator LEGITIM .....
mafalda Avatarul lui mafalda
Citeaza Raspunde

Postat de mafalda pe 22 Septembrie 2011 la 08:01

Nu. Regele, poate veni oricand in tara, poate face multe, dar sa se adreseze Parlamentului, ca institutie,nu. Ar putea crea un precedent nedorit. Dar , subliniez:institutiei care se numeste Parlament, pentru ca daca s-ar adresa celor din care se compune aceasta institutie, asa zisii parlamentari romani, ar vorbi la pereti. Acesti semianalfabeti numiti politicieni romani nu cunosc decat alfabetul banului.In rest...grohaie sau dorm.
yuppybianca Avatarul lui yuppybianca
Citeaza Raspunde

Postat de yuppybianca pe 22 Septembrie 2011 la 08:04

M-am bucurat intotdeauna când regele Mihai s-a adresat Natiunii, indiferent de unde si in ce conditii. El nu si-a parasit niciodata poporul.
Chiar daca suna caraghios, eu daca as fi in locul lui, as refuza sa intru intr-un loc unde colcaie mizeria morala si dezonoarea, dar as gasi alta forma de a ma adresa poporului meu. Regele este insa un gentleman si probabil ca va onora invitatia(nu stiu cât este de constitutionala).
yuppy014483 Avatarul lui yuppy014483
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy014483 pe 22 Septembrie 2011 la 08:10

Ca de obicei cineva baga batul prin gard iar dulaii de servici sar sa latre . Cred ca intrebarea ar fi trebuit sa sune asa :
Credeti ca ar fi bine ca Majestatea sa Regele Mihai sa fie vazut si auzit de intrega natiune cum se adreseaza parlamentului ?
Pentru necunoscatori , tin sa va spun ca de la tribuna parlamentului a vorbit cantaretul italian Al Bano, care n-are nici in clin nici in maneca cu politica si cu atat mai putin Romania. Ceea ce trebuie sa stiti este ca de la tribuna parlamentului vor putea vorbi numai cei pe care ii vor muschii
reprezentantilor natiunii cu galeti portocalii sau de orice alta culoare. Intrebarea in sine este jignitoare in esenta ei , pentru cine respecta aceasta natiune si istoria ei.
predescudaniel Avatarul lui predescudaniel
Citeaza Raspunde

Postat de predescudaniel pe 22 Septembrie 2011 la 08:12

Buna,

as fi de acord sa se adreseze Parlamentului Romaniei, numai daca ar face-o in sens istoric. Sunt de parere ca Parlamentul Romaniei nu are nicio nedumerire cu privire la ceea ce s-a intamplat pana in 1947. Drept urmare sunt de parere ca s-ar adresa degeaba.

De asemenea, nu cred ca Majestatea Sa, prin discursul pe care l-ar tine le-ar spune parlamentarilor Romaniei ceva de genul, fratilor, mai si munciti pentru poporul asta, lasati furaciunile ca nu mai aveti de unde, faceti si voi ceva de care sa fiti mandrii, voi si copiii poporului.

Ma amuza foarte tare ca, politicienii vremurilor trecute au uitat de faptul ca il tineau pe Rege pe la granita sau nu mai stiu eu pe unde in ideea in care nu vroiau sa se auda de el. Acum dintr-o data Casa Regala de Romania a fost sfidata de actualul Presedinte.

Intr-adevar, trebuie sa studiem istoria Romaniei pentru a ne da cu parerea, dar intrebarea mea este urmatoare, o sa luam decizii ulterioare pe seama a ceea ce a facut bine casa regala sau pe ceea ce a facut rau?

Ca o concluzie, sunt de acord sa vina Regele Mihai I in fata Parlamentului numai in conditiile in care se poate prezenta orice cetatean roman in calitate de urmas a vreunui veteran de razboi din al doilea razboi mondial, care a luptat pe front si poate si-a pierdut ceva in acele vremuri.

cu respect,
Daniel
ElyM Avatarul lui ElyM
Citeaza Raspunde

Postat de ElyM pe 22 Septembrie 2011 la 08:22

De la: Cosmin_Cosmin, la data 2011-09-21 17:12:17Acum stiu ca si daca sunteti si daca nu suntei de acord cu acest lucru, mare lucrur n-o sa se intample. Oamenii de rand nu pot schimba acest fapt, dar intreb pentru ca in ultima perioada s-a tot vorbit despre acest subiect foarte mult

Multi analisti sustin ca este un discurs istoric. (Pentru cei care nu stiu, Regele Mihai a fost invitat de Opozitie sa se adreseze Parlamentului , in mod oficial de la tribuna cu ocazia implinirii a 90 de ani)

Mai trebuie sa mentionam ca acest lucru il poate face doar un presedinte de stat. (Adica sa se adreseze parlamentului de la tribuna)

Asadar, cine considera ca mai are rost ca Regele Mihai sa se adreseze unei natiuni pe care a parasit-o acum 70 de ani?

Cine este de acord cu faptul ca Regele Mihai are dreptul (cel putin moral) sa faca acest lucru acum ?

In primul rand , Majestatea Sa a fost OBLIGAT , FORTAT PRIN SANTAJ sa abdice , a fost amenintat ca vor fi IMPUSCATI PESTE O MIE DE STUDENTI care erau incarcerati in subsolurile securitatii NKVDiste daca nu semneaza abdicarea .
Spre deosebire de CRIMINALUL bASESCU (intr-un interviu acordat portocaliilor TVR 1 a afirmat ca el nu abdica daca era in locul REGELUI pentru ca faptele mari cer sacrificii mari), MAJESTATEA SA a pus mai presus VIATA SUPUSILOR inaintea vietii sale.
In al doilea rand basescu nu are dreptul moral sa se adreseze poporului prin alesii sai datorita FRAUDELOR facute de acesta si de acolitii lui din afara tarii la alegerile din 2008 sau ati uitat asa de repede ca in tara A PIERDUT ALEGERILE ?????
SINGURUL CARE ARE DREPTUL LEGAL SI MORAL SA SE ADRESEZE PARLAMENTULUI ESTE MAJESTATEA SA REGELE MIHAI .
ElyM Avatarul lui ElyM
Citeaza Raspunde

Postat de ElyM pe 22 Septembrie 2011 la 08:22

De la: Cosmin_Cosmin, la data 2011-09-21 17:12:17Acum stiu ca si daca sunteti si daca nu suntei de acord cu acest lucru, mare lucrur n-o sa se intample. Oamenii de rand nu pot schimba acest fapt, dar intreb pentru ca in ultima perioada s-a tot vorbit despre acest subiect foarte mult

In primul rand , Majestatea Sa a fost OBLIGAT , FORTAT PRIN SANTAJ sa abdice , a fost amenintat ca vor fi IMPUSCATI PESTE O MIE DE STUDENTI care erau incarcerati in subsolurile securitatii NKVDiste daca nu semneaza abdicarea .
Spre deosebire de CRIMINALUL bASESCU (intr-un interviu acordat portocaliilor TVR 1 a afirmat ca el nu abdica daca era in locul REGELUI pentru ca faptele mari cer sacrificii mari), MAJESTATEA SA a pus mai presus VIATA SUPUSILOR inaintea vietii sale.
In al doilea rand basescu nu are dreptul moral sa se adreseze poporului prin alesii sai datorita FRAUDELOR facute de acesta si de acolitii lui din afara tarii la alegerile din 2008 sau ati uitat asa de repede ca in tara A PIERDUT ALEGERILE ?????
SINGURUL CARE ARE DREPTUL LEGAL SI MORAL SA SE ADRESEZE PARLAMENTULUI ESTE MAJESTATEA SA REGELE MIHAI .
penamarius Avatarul lui penamarius
Citeaza Raspunde

Postat de penamarius pe 22 Septembrie 2011 la 08:28

Prietene....pana in 1989, il ascultai de fiecare data pe de Anul Nou pe Ceausescu....aici e vorba de Regele Mihai ...vezi ca te uiti la alt film
vasile_vali2006 Avatarul lui vasile_vali2006
Citeaza Raspunde

Postat de vasile_vali2006 pe 22 Septembrie 2011 la 08:32

De la: Oksana_, la data 2011-09-21 20:25:38

NU !

Cand vacile moogesc, tot ceea ce nu moogeste ca ele e "senilitate"...Deh, prost sa fii noroc ca nu moogesti [inca...]!
Paste fericita!
vasile_vali2006 Avatarul lui vasile_vali2006
Citeaza Raspunde

Postat de vasile_vali2006 pe 22 Septembrie 2011 la 08:41

De la: pickard, la data 2011-09-21 17:42:33
mie mi-ar fi egal daca vorbeste regele in parlament sau ratoiul Donald dar ma enerveaza eforturile neamurilor lui de ridicare in slavi a unui om complet absent din realitate toattta viata lui.
si ma intriga faptul ca dementul de basescu ar inclina spre orientarea monarhista doar pentru a nu mai fi vreun presedinte in urma lui.

Si pe mine ma intriga semianalfabetii care nu au auzit in viata lor de semnele de pnctuatie, necum de cum se incepe o propozitie! Si inca si mai mult, ma intriga tupeul acelorasi bacoloriati fara camera in a'si da cu parerea despre orice, oricand, oriunde!!! Stai jos, ba bacoloriatule, sa nu ametesti de la atata "gandire"!!!
tiberiuonea Avatarul lui tiberiuonea
Citeaza Raspunde

Postat de tiberiuonea pe 22 Septembrie 2011 la 08:43

Dac-ar fi sa alegeti intre un mesaj de la tribuna parlamentului transmis natiunii romane de catre Emil Boc si unul transmis de catre regele Mihai, pe care l-ati urmari?
Legitimitate.......
ccneptun Avatarul lui ccneptun
Citeaza Raspunde

Postat de ccneptun pe 22 Septembrie 2011 la 08:51

da,
ZZZ Avatarul lui ZZZ
Citeaza Raspunde

Postat de ZZZ pe 22 Septembrie 2011 la 08:56

normal ca DA
adiady81 Avatarul lui adiady81
Citeaza Raspunde

Postat de adiady81 pe 22 Septembrie 2011 la 09:15

nu sa ne mai lase cat aur cate vagoane de aur a furat acum a venit inapoi vrea sa sa mai ia inca ceva sa ne mai lase sa se duca la balamuc de basinosi nu mai vrea sa mai vorbeasca nici romana corect ce sa caute sa se duca cu unguri cu tot cu pot sa ne conduca niste bozgori si un rege eu unu nu sant de acord serios eu sant om de rand si am plecat din tara romaneasca sa castig un ban mai mult si sa reusesc sa imi cumpar o casa etc de unde 80 000 de euro sa iti iei un apartament in tara sa fac afaceri cu droguri ?????tara asta nu face nimik pt tineretul din ziua de azi
coni Avatarul lui coni
Citeaza Raspunde

Postat de coni pe 22 Septembrie 2011 la 09:17

DA
gabigabi0 Avatarul lui gabigabi0
Citeaza Raspunde

Postat de gabigabi0 pe 22 Septembrie 2011 la 09:17

De la: pickard, la data 2011-09-21 17:42:33

frateeeee, de unde ai DEDUS ca bas' ar opta spre Monarhie ? ca-l naseste pe contestatul print Paul ? pai, il frecventeaza din URA pe care o are fata de MJSR Mihai I !

si, DA ! sunt de acord !
otc70 Avatarul lui otc70
Citeaza Raspunde

Postat de otc70 pe 22 Septembrie 2011 la 09:18

se ne mai lase parazitii astia cu ale noastre,ca avem destule pe cap
raduontop Avatarul lui raduontop
Citeaza Raspunde

Postat de raduontop pe 22 Septembrie 2011 la 09:25

subscriu.
corect ar fi spus: Regele se adreseaza ROMANILOR, si ar putea face asta la TVR1 si la Radiodifuziune si orice alt post TV sau radio privat.
caci daca se adreseaza parlamentului, risca sa se faca de rusine din cauza anumitor reactii din frumosul, desteptul si iubitorul nostru de popor plen.
tanu_titel Avatarul lui tanu_titel
Citeaza Raspunde

Postat de tanu_titel pe 22 Septembrie 2011 la 09:30

Da.

yuppy003435 Avatarul lui yuppy003435
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy003435 pe 22 Septembrie 2011 la 09:37

Nu sant deacord ca regele Mihai sa se adreseze parlamentului ,aceasta e o parere personala . Democratic are acest drept,dar cum poate fi inteles de cei care au trait in perioada comunista si au studiat istoria neamului romanesc asa cum erau indicatiile ''tovarasului'' .Cei care sunt tineri acum ,credeti ca i-ar interesa cine si ce a insemnat regele pentru Romania ? Important e ca si-a redobandit averile ,castele,paduri,munti, dupa ce s-a judecat cu statul roman .
fulgerul Avatarul lui fulgerul
Citeaza Raspunde

Postat de fulgerul pe 22 Septembrie 2011 la 10:00

Da, este normal care Majestatea sa Regele, sa se adreseze acestei tari de la tribuna parlamentului. Pentru tinerii care nu au invatat la istorie despre monarhia din Romania, e greu sa spuna ceva clar, si pe intelesul lor, pt ca ei saracii nici bacul nu si-l mai pot lua mai nou. Dar asa cum spunea Octavian Paller, "e important sa nu confundam poporul cu populatia"....iar din moment ce Majestatea sa se va adresa poporului....cu siguranta va fi inteles si apreciat.

La cata superficialitate reiese din toate forumurile astea....ma mir ca mai existam ca natie.

Voie buna.
pulpea_teodor Avatarul lui pulpea_teodor
Citeaza Raspunde

Postat de pulpea_teodor pe 22 Septembrie 2011 la 10:08

As fi de acord ca Regele Mihai sa faca orice in tara asta !!!
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 22 Septembrie 2011 la 10:17

ce discurs ii mai trebuie moshului, nu i-a fost de ajuns ca a plecat cu vagoanele pline, i-au mai trebuit si castele si pamanturi, luate de la cei care au fost aici de mii de ani...un nu hotarat.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info