Peste cateva zile incep facultatea
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Politica » peste cateva zile incep facultatea » Pagina 1 din 1

spartacus31 Avatarul lui spartacus31
Citeaza Raspunde

Postat de spartacus31 pe 26 Septembrie 2011 la 17:05

cineva mi a dat un sfat sa iau lecitina!vad ca netul este plin cu oferte!! pt a imi ajuta memoria!! cine ma ajuta sa imi spuna ce medicamente sa iau ?si daca sunt intradevar de ajutor sau daca pe termen lung sau scurt prezinta vre-un risc.va rog studentii sau cine a folosit asemenea medicamente
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Septembrie 2011 la 17:11

De la: spartacus31, la data 2011-09-26 17:05:39cineva mi a dat un sfat sa iau lecitina!vad ca netul este plin cu oferte!! pt a imi ajuta memoria!! cine ma ajuta sa imi spuna ce medicamente sa iau ?si daca sunt intradevar de ajutor sau daca pe termen lung sau scurt prezinta vre-un risc.va rog studentii sau cine a folosit asemenea medicamente

Ce deficiente simti ca ai?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Septembrie 2011 la 17:29

lecitina e OTC , deci sa ti-o recomande acritura din farmacie
io te-as indruma spre niste...laur porcesc,
ca pe forum recomandandarile sunt exclusiv din grupa OTS ..adica 'over the shantz'. bafta !
Bodhi Avatarul lui Bodhi
Citeaza Raspunde

Postat de Bodhi pe 26 Septembrie 2011 la 18:02

De la: spartacus31, la data 2011-09-26 17:05:39cineva mi a dat un sfat sa iau lecitina!vad ca netul este plin cu oferte!! pt a imi ajuta memoria!! cine ma ajuta sa imi spuna ce medicamente sa iau ?si daca sunt intradevar de ajutor sau daca pe termen lung sau scurt prezinta vre-un risc.va rog studentii sau cine a folosit asemenea medicamente

Facultatile abia incep si tu deja vrei lecitina?? pentru ce anume? sa-ti aduci aminte unde e facultatea sau la ce facultate ai mers??Examenele incep abia peste cateva luni ,asteapta si tu niste cursuri macar sa ai ceva materie pe care sa o uiti..
Piti_ Avatarul lui Piti_
Citeaza Raspunde

Postat de Piti_ pe 1 Octombrie 2011 la 21:58

medicamentul pasiune pentru lectura
daphne1772 Avatarul lui daphne1772
Citeaza Raspunde

Postat de daphne1772 pe 1 Octombrie 2011 la 22:18

De la: Piti_, la data 2011-10-01 21:58:50medicamentul pasiune pentru lectura

...dilema cratimelor
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Octombrie 2011 la 08:26

De la: Piti_, la data 2011-10-01 21:58:50medicamentul pasiune pentru lectura

sau macar lectura
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info