Sfat sanatos
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Frumusete » Sfaturi utile » sfat sanatos » Pagina 1 din 1

veve Avatarul lui veve
Citeaza Raspunde

Postat de veve pe 29 Septembrie 2011 la 20:17

Folosesc de cativa ani anticonceptionale. sunt eficace, dar sanatatea este pusa in pericol. diverse reactii...balonari, lipsa apetitului...ce sa fac...?
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 29 Septembrie 2011 la 22:08

De la: veve, la data 2011-09-29 20:17:37Folosesc de cativa ani anticonceptionale. sunt eficace, dar sanatatea este pusa in pericol. diverse reactii...balonari, lipsa apetitului...ce sa fac...?

mai fa si sex!!!
veve Avatarul lui veve
Citeaza Raspunde

Postat de veve pe 5 Octombrie 2011 la 17:33

dar, fac mama, cand e de facut :) Acum daca primesc observatii ca nu-s deajuns de prezenta de ce-s eu de vina?! mi-am pierdut entuziasmul specific si prolific:)
FLOARE_DE_MARTIE Avatarul lui FLOARE_DE_MARTIE
Citeaza Raspunde

Postat de FLOARE_DE_MARTIE pe 5 Octombrie 2011 la 17:46

pt.balonari - Activia !!
pt.lipsa apetitului - schimba cocosul !!
Glumesc....
O zi buna sa ai !!
yuppy018428 Avatarul lui yuppy018428
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy018428 pe 12 Octombrie 2011 la 17:11

Inteleg reactia florii de martie, dar sunt adevarate lucrurile pe care ni le spune veve. Intreaba la farmacie de u supliment alimentar 4Femina, care are efecte foarte bune la probleme de acest fel.
valentinamea Avatarul lui valentinamea
Citeaza Raspunde

Postat de valentinamea pe 19 Octombrie 2011 la 18:38

pentru lipsa apetitului , mai fa, mai incearca??:)) 4Femina joaca rol de stimulator? :)))
IONELABREW Avatarul lui IONELABREW
Citeaza Raspunde

Postat de IONELABREW pe 20 Octombrie 2011 la 22:10

Si eu am auzit femei ca iau suplimente din astea. inca n-am incercat. trebuie sa merg la medic ca sa iau 4Femina?
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info