Am fost inselat
Pagina 1 din 6

Toate forumurile » Relatii » Infidelitate » Am fost inselat » Pagina 1 din 6

Pagini: 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:
Airbender Avatarul lui Airbender
Citeaza Raspunde

Postat de Airbender pe 4 Octombrie 2011 la 10:37

Buna
Desi citesc forumul de ceva timp nu am mai postat niciodata, dar in ultima perioada mi s-a intamplat ceva groaznic si simt ca daca nu vorbesc cu cineva tampesc.
Am 27 ani si sunt casatorit de 1 an si un pic dupa o relatie de vreo 3 ani.
Totul frumos, potrivire perfecta dar, sotia mi-a marturist sa a avut o relatie de vre-o luna cu un tip si ca ii pare rau si ca pe mine ma iubeste si vrea sa isi repare gresala.
Daca as fi fost intrebat inainte de a afla acest lucru ce as face daca as fi inselat , as fi spus ca as pleca fara sa ma uit inapoi.Dar situatia e un pic altfel, inca o iubesc de prost ce sunt si as vrea sa ii mai acord o sansa dar nu pot, mintea mea imi spune ca nu merita.
Noaptea am cosmaruri cu ea si celalat tip.
Nu realizez unde am gresit caci am oferit totul in relatie(financiar, sexual, emotional), recunoaste ca nu i-a lipsit de langa mine nimic si totusi, cica s-a "indragostit" de unu dar ca nu l-a iubit ca pe mine ma iubeste.Eu ce sa mai cred, ideea e ca nu pot continua asa.E vre-unul dintre voi care a mai patit asa ceva?Aveti vre-un sfat ?
Piti_ Avatarul lui Piti_
Citeaza Raspunde

Postat de Piti_ pe 4 Octombrie 2011 la 21:23

eu cred ca poti. mai ales daca privesti viata, in general, mai la rece.

Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Octombrie 2011 la 22:30

.......da
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Octombrie 2011 la 03:18

Man imi pare rau sa aud asta :) totul depinde de tine,sunt foarte multe persoane care au acordat a 2 sansa,si nu au regretat,si invers...

Ideea ii ca nu va mai fii ca inainte oricat de mult ai incerca tu sau ea... asta-i adevarul :)

Dar ce-a determinat-o pe ea s-ati spuna ?? daca pe tine te iubeste mai mult,de ce nu a intrerupt legatura cu ala si cu asta basta... te-ai intrebat lucrul asta ?? sau posibil ca ala s-o fii pus sa aleaga sau o amenintat-o c-ati spuna si uite asa...

Incearca sa luati o pauza,sa nu mai stati impreuna o vreme sa vezi cum te simti,cum se simte ea,ce face,etc :) iar in final ia o decizie :)

Bft
dan_arad Avatarul lui dan_arad
Citeaza Raspunde

Postat de dan_arad pe 5 Octombrie 2011 la 08:59

De la: Airbender, la data 2011-10-04 10:37:54Buna
Desi citesc forumul de ceva timp nu am mai postat niciodata, dar in ultima perioada mi s-a intamplat ceva groaznic si simt ca daca nu vorbesc cu cineva tampesc.
Totul frumos, potrivire perfecta dar, sotia mi-a marturist sa a avut o relatie de vre-o luna cu un tip si ca ii pare rau si ca pe mine ma iubeste si vrea sa isi repare gresala.
Daca as fi fost intrebat inainte de a afla acest lucru ce as face daca as fi inselat , as fi spus ca as pleca fara sa ma uit inapoi.Dar situatia e un pic altfel, inca o iubesc de prost ce sunt si as vrea sa ii mai acord o sansa dar nu pot, mintea mea imi spune ca nu merita.
Nu realizez unde am gresit caci am oferit totul in relatie(financiar, sexual, emotional), recunoaste ca nu i-a lipsit de langa mine nimic si totusi, cica s-a "indragostit" de unu dar ca nu l-a iubit ca pe mine ma iubeste.Eu ce sa mai cred, ideea e ca nu pot continua asa.E vre-unul dintre voi care a mai patit asa ceva?Aveti vre-un sfat ?

Nu te supara, esti un mare fraier! Te-a inselat ? Si ti-a marturisit ? Si tu suferi ? Pai de ce ? Inseamna ca tot pe tine te iubeste, ca tot cu tine vrea sa fie! Daca vroia sa fie cu celalalt...ramanea cu celalalt! Faptul ca tu nu ai stiut nimic si ea ti-a marturisit...dovedeste ca are incredere in tine si ca te iubeste...asa ca iubeste-o linistit...Si nu uita sa condimentezi viata voastra sexuala, sexul e mai frumos cand e plin de fantezie... Iubeste-o si te va adora!
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 5 Octombrie 2011 la 09:38

De la: Airbender, la data 2011-10-04 10:37:54Buna

fa-ti si tu de cap, dupa aia o sa vezi ce iese
Citeaza Raspunde

Postat de Airbender pe 5 Octombrie 2011 la 09:39

Desi ma consider un tip calculat si gandesc la rece , este greu sa accepti ca persoana de langa tine ti-a inselat increderea cand totul parea perfect.Problema mare nu este ca ea m-a inselat cu un tip , ci ca a avut o relatie cu acel tip timp de vre-o luna, acolo e problema cea mai mare din punctul meu de vedere.Ma tot intreb unde eram eu in inima ei si ce insemnam eu pt ea cand s-au intamplat toate astea.
Voi incerca sa ii mai acord o sansa sa nu imi para rau dupa un timp ca nu am mai incercat, dar relatia noastra nu va mai fi niciodata cum a fost, nu va mai fi femeia perfecta din punctul meu de vedere.
Oare mai poti iubii cu aceeasi intensitate dupa o ruptura de acest fel intr-o relatie?
iamarti Avatarul lui iamarti
Citeaza Raspunde

Postat de iamarti pe 5 Octombrie 2011 la 09:55

De la: Airbender, la data 2011-10-05 09:39:18Desi ma consider un tip calculat si gandesc la rece , este greu sa accepti ca persoana de langa tine ti-a inselat increderea cand totul parea perfect.Problema mare nu este ca ea m-a inselat cu un tip , ci ca a avut o relatie cu acel tip timp de vre-o luna, acolo e problema cea mai mare din punctul meu de vedere.Ma tot intreb unde eram eu in inima ei si ce insemnam eu pt ea cand s-au intamplat toate astea.
Voi incerca sa ii mai acord o sansa sa nu imi para rau dupa un timp ca nu am mai incercat, dar relatia noastra nu va mai fi niciodata cum a fost, nu va mai fi femeia perfecta din punctul meu de vedere.
Oare mai poti iubii cu aceeasi intensitate dupa o ruptura de acest fel intr-o relatie?

eu cred ca nu se merita,oricat ai iubi-o ea a facut acel pas gresit si chiar daca ti-a spus asta nu o exonereaza de vina,tu trebuie sa iti faci viata frumoasa,si tine minte CINE GRESESTE ODATA VA GRESI MEREU.tu decizi cea ce vrei sa faci dar neicrederea va ramane,si sufletul iti va fi inecat in amar.......
adycucu_85 Avatarul lui adycucu_85
Citeaza Raspunde

Postat de adycucu_85 pe 5 Octombrie 2011 la 09:57

Salutare baieti. La un moment dat in viata toti ne frigem, ca, deh, asa e viata. Daca o iubesti mult ii poti acorda o a doua sansa. Eu as angaja un detectiv particular care sa o monitorizeze strict pentru a putea sti cu siguranta daca s-a "cumintit". Tot ce se intampla este uman insa doare atunci cand intr-o relatie sunt sentimente profunde. Eu de la un timp mi se care rupe de femei insa va veni vremea cand trebuie sa imi gasesc femeia potrivita cu care sa intemeiez o familie si sa am un copil. Noroc tuturor !
dan_arad Avatarul lui dan_arad
Citeaza Raspunde

Postat de dan_arad pe 5 Octombrie 2011 la 10:31

De la: Airbender, la data 2011-10-05 09:39:18Desi ma consider un tip calculat si gandesc la rece , este greu sa accepti ca persoana de langa tine ti-a inselat increderea cand totul parea perfect.Problema mare nu este ca ea m-a inselat cu un tip , ci ca a avut o relatie cu acel tip timp de vre-o luna, acolo e problema cea mai mare din punctul meu de vedere.Ma tot intreb unde eram eu in inima ei si ce insemnam eu pt ea cand s-au intamplat toate astea.

...cu atat mai mult cu cat a avut o relatie de o luna de zile...probabil era nesigura dar daca dupa o luna si-a dat seama de reseala, daca ti-a marturisit greseala ei... treci peste, sterge cu buretele, da-i o sansa si vei vedea ca a meritat... daca vei face asta si-ti va arata si mai multa iubire, nu vei fi mai fericit ? Ce naiba e un act sexual fata de o iubire de o viata ? Hai, curaj, du-te la ea, iubeste-o si arata-i ca nu conteza nimic din ce a fost, coneaza doar prezentul, iubiti-va caci viata e scurta...
yuppy007842 Avatarul lui yuppy007842
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy007842 pe 5 Octombrie 2011 la 10:35

Nimeni nu iti poate spune ce sa faci, iar reprosurile altor cu privire la ce a facut ea, sau ce vei face tu nu cred ca-si au rostul...Dar, sunt foarte sigura ca nu vei uita usor, iar daca pana la urma vei reusi anunta-ma si pe mine cum ai facut sa fac si eu la fel
Avand in vedere ca ea ti-a marturisit probabil chiar regreta, pentru ca daca ar fi fost cazul unei amenintari...fara dovezi, ea ar fi putut nega totul.
Cred ca cel mai potrivit ar fi sa discuti cu ea ori de cate ori ai cate o nelamurire, ca intrebarile vor veni in valuri(iti raspunde la una, a doua zi ai deja alte 2 intrebari legate de prima si tot asa....)si poate asa vei reusi sa te mai linistesti.
stefan_teodor Avatarul lui stefan_teodor
Citeaza Raspunde

Postat de stefan_teodor pe 5 Octombrie 2011 la 10:58

in afara de condoleante altceva nu am ce zice, in viata sunt multe ispite, dar............ cand iubesti treci peste, azi te iubesc pe tine maine pe cealalta sau viceversa, saptamana viitoare alta .

Capul sus! mergi mai departe, fa cum crezi dar gandeste-te ca ce a facut o data mai poate face de 100 de ori
garygeorge Avatarul lui garygeorge
Citeaza Raspunde

Postat de garygeorge pe 5 Octombrie 2011 la 11:06

Faptul ca ti-a marturisit , poate avea la baza 2 motive , unul ar fi ca riscul de a afla de escapada ei devenea tot mai mare, ori ti.a marturisit pt ca da, intr-adevar te iubeste . Asa ca, fi cu bagare de seama ...sa nu te arzi inca o data . Daca ar trebui sau nu sa dai inca o sansa relatiei, asta depinde doar de tine . tu esti cel care o sa se bucure sau o sa regrete pt asta. Insa vb aia , cand spargi uun pahar , oricat de bine l.ai lipii...crepatura se va vedea mereu ..pt totdeauna.
horsetraining Avatarul lui horsetraining
Citeaza Raspunde

Postat de horsetraining pe 5 Octombrie 2011 la 11:09

Eu l-as chema si pe amant si as face-o in 3 ca sa se decida care barbat e mai bun. Si cine stie...mai descoperi si tu lucruri noi....
Roach Avatarul lui Roach
Citeaza Raspunde

Postat de Roach pe 5 Octombrie 2011 la 11:27

fratele meu ce oameni . pe bune ala de mai sus a zis bine, daca treci peste fara pastile si fara doctori si fara "bluzite albe cu maneci lungi" zi-ne si noua ma sa facem si noi fata, cand la randul nostru o sa o luam in cioc.

cred ca ti-a zis din simplul motiv sa nu afli de la ala cu care a fost ea INCURcata. cum naiba ai putea sa mai iesi cu ea pe strada de mana nu stiu? cum vei mai putea sa o saruti? cum vei mai putea sa ii spui vorbe dulci? cui sa ii mai aduci un cadou, o mica atentie, o floare? toti oamenii gresesc corect, dar asta deja e nesimtire.

sincer de asta m-am ferit toata viata sa nu am parte de o mandra si din cauza ei sa merg cu capul bagat in geaca sau cu sal pe fata sa nu ma recunoasca nimeni.

stiu un caz in care un tip mergea cu nevasta-sa prin parc, si culmea aveau un copil mic il plimbau cu caruciorul. in urma lor 3 indivizi. 2 ii spuneau celui de al 3lea ca ce se arde aia din fata(adica nevasta lu' ala) ca aseara au rezolvat-o in 2. in momentul acela sotul s-a intors si i-a lovit "mortal"(pumnul si cadavrul) au cazut instant dintr-un pumn. al 3lea nu a intervenit dar a chemat politia. ghici ce s-a intamplat. cand a venit politia s-a descoperit totul ca ea chiar era o parasuta. nu stiu ce s-a intamplat dupa, dar un lucru e cert, dupa ce ca aia l-a inselat pe ala, l-a facut de ras, ala acu se cara prin tribunale pe la procese cu aia 2 care i-a lovit, + ca tot parcul a vazut mica sceneta.

unele femei pot fi formidabil de proaste. daca s-a reintors la tine s-a reintors pt simplul motiv ca imbecilul ala avea ceva lipsa, ori venit, ori casa, ori masina, ori se plictisise de ea, dupa ce isi facu numarul.

faci cum vrei... toate inceputurile sunt grele, dar femei mai sunt milioane. intr-adevar "carpa" spalata e ca noua, dar gaura din sufletul tau cu ce o "speli"?
tilvio_mr Avatarul lui tilvio_mr
Citeaza Raspunde

Postat de tilvio_mr pe 5 Octombrie 2011 la 11:34

Nu ai copii....esti tanar....viata merge inainte! asemenea nemernica nu merita.....sa stea langa tine. Sunt destule femei pe lumea asta si te asigur ..ca si mai frumoase...si mai destepte...in concluzie ma de calitate decat....idioata!
yuppy007759 Avatarul lui yuppy007759
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy007759 pe 5 Octombrie 2011 la 11:38

e foarte posibil sa-si dea seama de greseala. dar ceea ce a determinat sa te uite o data..poti sa fi sigur ca se va intampla si a doua oara. iubirea vine din admiratie. sa nu uiti asta!
lil63vas Avatarul lui lil63vas
Citeaza Raspunde

Postat de lil63vas pe 5 Octombrie 2011 la 11:40

eu zic sa gandesti logic,daca o parasesti gasesti alta femeie,care la randul ei s-a culcat si ea cu alti parteneri la randul ei,sau daca e virgina la un moment dat o sa isi doreasca prin legea firii sa o faca cu altu,dragostea nu are legatura cu sexul,acm depinde de tine cum gestionezi lucrurile,poti avea femeia perfecta,oricum dragoste nu tine decat 1 sau 2 ani pe urma e respectul si prietenia,deci daca ea tia marturisit ce a fct te considera prietenul ei ,e totusi un gest de loialitate.
nicuflor Avatarul lui nicuflor
Citeaza Raspunde

Postat de nicuflor pe 5 Octombrie 2011 la 11:51

Foarte greu de hotarat, nu am patit asa ceva, e un fel de loterie, poti sa castigi si la fel de bine poti sa si pierzi, numai ca sansele sunt cam egale, as zice sa mai astepti, un fel de standby, uneori timpul este cel mai bun sfatuitor.
zack666 Avatarul lui zack666
Citeaza Raspunde

Postat de zack666 pe 5 Octombrie 2011 la 12:15

stii cum e treaba...? e simplu ptr noi.. restu, o mie de vb u ban nu fac, asa ca oricate sfaturi ti am da in ceea ce te priveste... va priveste ...doar u esti singurul care sa ia decizia ce a mai buna tot ce ti urez e sa fii tare si sa ti iei inima in dinti restu doar u stii bafta multa! ca o parere aviz amatoarelor ...stii cum e pana la urma... sa inselat pe ea, nu te a inselat pe u.. chiar daca doare! dar anumite prs nu si dau seama .bft
waliazar Avatarul lui waliazar
Citeaza Raspunde

Postat de waliazar pe 5 Octombrie 2011 la 12:30

Simplu...cerei o noapte sau mai multe ...in trei cu inca o fata..daca accepta , e cu dus intors , te va mai insela daca nu accepta ..se gandeste ca o folosesti, asa ca nu rata situatia , un menage a trois, si dupa aceea te gandesti bine...decizia trebuie sa fie a ta ..nu a altora..!!
spartacus31 Avatarul lui spartacus31
Citeaza Raspunde

Postat de spartacus31 pe 5 Octombrie 2011 la 12:50

salut si sincere paraeri de rau pt situatia in care te aflii.dar sa fim realisti si sa judecam logic!! acum in secunda asta cate femei nu isi inseala sotul si invers si cate din aceste aventuri ies la lumina???acum situatia ta are 2 necunoscute 1.a marturisit greseala ei pt ca ii pare rau cu adevarat si regreta nespus de mult! 2.ti a marturist pt ca individul o santaja intr un fel si tu aveai sanse reale sa aflii!!
acum nu stiu daca aveti un copil impreuna ca atunci situatia ar fi dificila daca nu sunt copii la mijloc e mai simplu..cantareste bine variantele si alege bine : sper ca ne dai de stire ce ai ales si cum merge
pupinela Avatarul lui pupinela
Citeaza Raspunde

Postat de pupinela pe 5 Octombrie 2011 la 12:56

las o,nu se merita sa o lungiti asa,pt ca nu o sa mearga si va pierdeti timpul impreuna.viata este facuta sa o traiesti linistit ,nu sa te gindesti tot timpul.nu o sa poti trece peste si mai tirziu o sa ti dai seama,dar anii trec,in viata este nevoie de doi.si crede ma parasute ca nevasta ta mai sint,si jumatatea ta exista undeva,caut o
nicu_tarcobu Avatarul lui nicu_tarcobu
Citeaza Raspunde

Postat de nicu_tarcobu pe 5 Octombrie 2011 la 13:01

Din punct de vedere psihic gandim exact la fel,am trecut si eu prin aceeasi situatie doar ca nu eram casatorit cu respectiva,dar eram de vreo 4 ani impreuna si nu mi-ai spus ea , am descoperit eu relatia si am luat'o la intrebari! Desi aflasem eu de la ea,dar pana la urma cu remuscari de constiinta mi-ai recuniscut si povestit in detaliu ce a fost intre ei...
Recomandarea mea pentru tine este ca nu poti sa o ierti,ca daca acuma faci chestia asta cu sigurantza v-a calca pe bec dinou mai linistita ca si prima data, pentru ca acuma v-a stii ca prima data ai iertat-o!
Nu frate,las-o cu ale ei,esti tanar...ai viitorul in fata !
Dai papucii si cautati una mai serioasa,nu trebuie neaparat sa o iubesti la inceput ca si pe asta,treuie doar sa fie femeie cu capul de pumeri si familista...parerea mea!
Bafta.
rontzisoru Avatarul lui rontzisoru
Citeaza Raspunde

Postat de rontzisoru pe 5 Octombrie 2011 la 13:45

in aceste momente grele cere ajutorul prietenilor, familiei si incearca sa-fi gasesti un hobby care sa te epuizeze si sa te tina ocupat gen sala, fotbal , etc si parerea mea este sa o lasi balta cu ea nu merita a doua sansa ....a doua sansa se da atunci cand iti greseste cineva nu atunci cand te calca in picioare...tine capu sus si chiar daca pare imposibil nu e ...timpul le rezolva pe toate numai sa nu te aouci sa bei!!! acuma nu-i momentu si nu uita daca te inseala cineva o data ii un fraer daca te inseala si a doua oara ESTI FRAER !!!!
yuppy018206 Avatarul lui yuppy018206
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy018206 pe 5 Octombrie 2011 la 14:20

eu sunt de parere ca oricine merita o a doua sansa in viata,totul depinde si de voi cum veti privi lucrurile mai ales ea, care trebuie sa-si repare oarecum fapta si sa te faca sa uiti mai repede"daca o sa uiti",iar daca nu va fi asa ,sti tu ca ultima arma ,e arma razbunarii, si atunci veti fi chit si o veti lua-o de la capat. mult curaj si rabdare orice in viata are o solutie
emily76 Avatarul lui emily76
Citeaza Raspunde

Postat de emily76 pe 5 Octombrie 2011 la 14:54

Totul intr-o relatie tine de comunicare.....Tu i-ai spus vreodata ce iti convine si ce nu ?Ai avut curajul sa ii spui de aventurile tale?Sa nu zici ca nu ti s-au scurs ochii dupa altele.....
A doua sansa va fi pentru ea confirmarea ca o iubesti si atunci iti va arata mai mult respect.
Viata este scurta si trebuie traita din plin.
emily76 Avatarul lui emily76
Citeaza Raspunde

Postat de emily76 pe 5 Octombrie 2011 la 15:39

Citeaza Raspunde

Postat de Airbender pe 5 Octombrie 2011 la 15:50

Sa stiti ca inainte de a mi se intampla asta , nu as fi luat in calcul sa mai acord o sansa cuiva care mi-a facut asa ceva.Este foarte dureros pentru mine ca inca o iubesc.
M-a intrabat cineva daca noi am comunicat, sa stii ca ,chiar f bine, si nu am inselat-o niciodata caci este impotriva principiilor mele, nu din cauza ca o iubesc sau ca sunt casatorit, ci din pricina faptului ca nu e moral sa inseli.
Da m-am gandit bine si avand precedent este posibil sa mai calce stramb, iar daca o va face va veni iadul pe pamant pt ea.Odata calci stramb , a doua oara daca mai o face o voi calca si eu in picioare si nu ma refer fizic.

Am discutat cu ea despre tot ce s-a intamplat , am fost si la un psiholog si am intrebat-o daca mai are rost sa continuam , daca se simte in stare sa nu mai faca ce a facut, daca nu crede ca are taria respectiva sa ne despartim acum, caci daca ii voi mai acorda o sansa si va recidiva o sa regretam amandoi ca ne-am cunoscut vreodata.
Imi este greu sa o cred dar voi incerca sa ii acord inca o sansa , va depinde de ea cum se va descurca cu aceasta sansa.Eu am decis sa ma mut din oras pentru a-mi dezvolta o noua cariera, sa incep de la zero, sa imi recladesc viata.Daca va veni cu mine inseamna ca chiar contez pt ea .Motive sa ramana aici sunt multe de ordin finanicar, daca va veni cu mine vom incepe amandoi de la zero.

cretzu_one Avatarul lui cretzu_one
Citeaza Raspunde

Postat de cretzu_one pe 5 Octombrie 2011 la 16:36

Salutare'

Bine ai venit in viata cu ,,V'' mare de care-ti povestea bunica. Ce e al tau e pus deoparte, nu?...Ma intorceam dinspre Bucuresti, statusem 1 luna in trainning la 1 multinationala, aveam 1 relatie de 2 ani si simtzeam ca e aleasa, in drum spre Timisoara toti colegii mei de breasla isi sunau sotiile, prietenele :,,Buna draga, ghici ce? sunt in Brasov mai am umpic si aj la tine...Da ne-au dat drumul mai devreme, nu-i fain?" asta se cam intampla in f stationare...eu ce mi-am zis hai sa fac ceva iesit din comun sa-i fac 1 surpriza pe la h 23 am ajuns in Timisoara mai aveam ceva bani dar doar pt taxi bineinteles ca am mers pana la piatza am trezit vanzatoarea ca sa imi dea cei mai vii si rosii trandafiri 7 la nr. ziua cand ne-am cunoscut ziua mea de nastere s.a.m.d., perfect acum hai acasa...am aj intr-un suflet am intrat pas pas initzial credeam ca se uita la Saw ca gemetele erau cat se poate de hollywoodyene aham cand deschid usa am dat de-un amant cum vezi numa in filme trandafirii s-au indoit..., am inceput sa rad, mi-am cerut scuze si plecat am fost. Sunt atatea femei care chiar isi doresc 1 relatzie, viatza adevarata, experientza ta e 1 lectie de viatza, daca nu esti apreciat precum itzi doresti tu asculta-ti vocea interioara. Traim intr-o societate moderna, nu-s copii la mijloc esti tanar...Fii mai precaut viatza bate filmul...Destept si fara frica....Ionica.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info