Ce gresim atunci cand facem sex?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Sex » Orgasm » Ce gresim atunci cand facem sex? » Pagina 1 din 1

Iulian_ionescu Avatarul lui Iulian_ionescu
Citeaza Raspunde

Postat de Iulian_ionescu pe 13 Octombrie 2011 la 23:24

Kudika.ro ne invata:

1. Suna telefonul

De fiecare data se gaseste cineva care sa sune in cele mai nepotrivite momente. De exemplu, in timpul actului sexual. Este atat de frustrant sa fii in mijlocul actiunii cand deodata incepe telefonul sa sune. Mai sunt unii care insista…si insista…pana le raspunzi.

De aceea cel mai indicat lucru este sa dai telefonul pe silentios astfel incat sa nu fii deranjata. Oricine ar fi, mai poate astepta pentru cateva minute, pana la urma vorbim despre obtinerea placerii supreme, despre relaxare.

2. Pozitii mult prea complicate

Imaginatia barbatilor nu are limite cand vine vorba despre sex. Ei reusesc sa faca cele mai neasteptate lucruri, sa gaseasca cele mai nepotrivite locuri si sa ne puna in cele mai ciudate pozitii. Dar asta e, ne conformam, de cele mai multe ori este chiar placut.

Dar ce faci atunci cand tu nu vrei decat sa stai confortabil pe patul tau (macar de data asta) dar el tot insista asezandu-te pe canapea, pe fotoliu, pe covor? Ii explici ca nu vrei, ca mai degraba ti-ar placea pe pat, dar nu. E prea greu sa inteleaga continuand sa te plimbe prin intreaga casa.

Si uite asa se duce pe apa sambetei o partida care incepuse promitator.

3. Sare peste preludiu

Oricat de mult ai incerca sa il inveti, iti este imposibil. Barbatii uita ca nu suntem niste roboti programati sa faca sex si ca, uneori, vrem ca flacara pasiunii sa fie aprinsa. Asa ca preludiul joaca un rol foarte important.

Dar nu este si cazul lor. Se arunca dezbracati in pat, imediat scapa de hainele de pe tine si…treci la actiune. Ii intelegem, ei fac toate lucrurile grele din timpul sexului, dar pentru inceput, cateva minute de afectiune sunt necesare daca vor cu adevarat sa fim satisfacute.

4. Te ingrijoreaza silueta

Sunteti in pat, gata de actiune, dar tu nu poti sa iti iei ochii de la corpul tau. Ba ca ai sanii lasati, ba ca ti-au aparut colacei pe burta, ba ca vergeturile isi fac aparitia. Chiar nu realizezi ca el nici macar nu baga de seama aceste mici detalii? Pentru el conteaza o singura chestie: atingerea orgasmului.

Asadar, lasa deoparte aceste griji si bucura-te de momentele intime alaturi de partenerul tau. Pana la urma trupul este doar ceva trecator si, daca te deranjeaza, il poti modela dupa bunul tau plac prin exercitii fizice si un stil de viata sanatos.

5. Cheful nu apare pe moment
Intr-adevar, cheful nu apare imediat. Acesta se intretine pe parcursul intregii zile. Un sarut patimas dis de dimineata, o atingere suava inainte de a pleca la munca, un mesaj cu continut obscen in timpul zilei…toate acestea reprezinta ingrediente necesare pentru a iti starni pofta de sex.

Astfel, dupa o zi petrecuta departe de casa, micile “condimente” primite din partea lui te transforma intr-o pofticioasa, dornica sa ii sara in brate in momentul in care il vede si obsedata de a fi satisfacuta.

SER_ Avatarul lui SER_
Citeaza Raspunde

Postat de SER_ pe 14 Octombrie 2011 la 06:53

cocalarule, iar ai venit cu stiri d'astea fascinante?!
roxamad Avatarul lui roxamad
Citeaza Raspunde

Postat de roxamad pe 14 Octombrie 2011 la 08:08

Hmmmm, super! E bine de retinut!
vale83 Avatarul lui vale83
Citeaza Raspunde

Postat de vale83 pe 14 Octombrie 2011 la 13:52

dom'le "iulian_ionescu"...doresc sa adaug 2 chestii...:
1. nu mai da copy - paste aiurea la un articol gasit aleator pe google...
2. esti cumva gay?...de vorbesti din perspectiva femeii?...

e bine sa te controlezi un pic....iar titlul...ca si articolul..e facut la plictiseala...parerea mea...
toate cele bune!!!
Roach Avatarul lui Roach
Citeaza Raspunde

Postat de Roach pe 14 Octombrie 2011 la 14:58

sfaturi de pe kurvik ce vreti ma mult?!
AdelinVargas Avatarul lui AdelinVargas
Citeaza Raspunde

Postat de AdelinVargas pe 14 Octombrie 2011 la 16:36

eu zic ca orice barbat ar trebui sa stie deja toate chestiile astea daca nu ...... nu e chiar barbat , e doar un copil si mai are de invatat... ar mai fi cateva de zis... da altadata :)
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Octombrie 2011 la 01:27

De la: AdelinVargas, la data 2011-10-14 16:36:00eu zic ca orice barbat ar trebui sa stie deja toate chestiile astea daca nu ...... nu e chiar barbat , e doar un copil si mai are de invatat... ar mai fi cateva de zis... da altadata :)

Poftim ?? =))) te rog,nu ma fa sa rad prea mult...nici n-am nevoie sa citesc ''tentative de sfaturi de pe kudika'' ca stiu ce pot sau ce sunt :)

Deci scuza-ma daca fazele de genu asta ma lasa rece...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Octombrie 2011 la 01:27

De la: vale83, la data 2011-10-14 13:52:37dom'le "iulian_ionescu"...doresc sa adaug 2 chestii...:
1. nu mai da copy - paste aiurea la un articol gasit aleator pe google...
2. esti cumva gay?...de vorbesti din perspectiva femeii?...

e bine sa te controlezi un pic....iar titlul...ca si articolul..e facut la plictiseala...parerea mea...
toate cele bune!!!

Citeaza Raspunde

Postat de roxamad pe 15 Octombrie 2011 la 08:16

Ce aveti cu baiatul? Bun, inteleg natura plagiatului, dar ganditi-va ca printre noi sunt oameni care n-au timp sa citeasca detalii intime semnificative, sa acceseze te miri ce site-uri de pe net, asa ca, uneori, un copy-paste este binevenit unora dintre noi.
Este bine sa ni se reaminteasca aceste lucruri! Mie, una, mi-a placut,sincer.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Octombrie 2011 la 08:20

De la: roxamad, la data 2011-10-15 08:16:08Ce aveti cu baiatul? Bun, inteleg natura plagiatului, dar ganditi-va ca printre noi sunt oameni care n-au timp sa citeasca detalii intime semnificative, sa acceseze te miri ce site-uri de pe net, asa ca, uneori, un copy-paste este binevenit unora dintre noi.

sunt puerile
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Octombrie 2011 la 08:59

Ce gresim atunci cand facem sex?
poate partenerii???
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Octombrie 2011 la 13:06

De la: roxamad, la data 2011-10-15 08:16:08Ce aveti cu baiatul? Bun, inteleg natura plagiatului, dar ganditi-va ca printre noi sunt oameni care n-au timp sa citeasca detalii intime semnificative, sa acceseze te miri ce site-uri de pe net, asa ca, uneori, un copy-paste este binevenit unora dintre noi.

uneori da :P dar ce-i prea mult strica...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Octombrie 2011 la 13:07

De la: carla11, la data 2011-10-15 08:59:58Ce gresim atunci cand facem sex?
poate partenerii???

poate motivul...
SER_ Avatarul lui SER_
Citeaza Raspunde

Postat de SER_ pe 15 Octombrie 2011 la 13:32

e clar, esti kurvika!
brosilviu Avatarul lui brosilviu
Citeaza Raspunde

Postat de brosilviu pe 15 Octombrie 2011 la 16:35

mda... gresesti mult cu unele chesti sau cine le-o fi scris... cred ca sa gandit mult si a avut o experientza sexuala la viatza lui de nu mai poate de mana .....
- faza cu pozitile si fanteziile... probabil ai dat numai de femei "scandura" ca altfel nu pot sa inteleg cum sa postezi asha ceva !? :)) ... femeia are multa imaginatie , trebuie doar sa simta ca esti deschis si poate sa te includa si pe tine! si legat de poziti.. nu cred ca u poti sa stai in cap sau in nu stiu ce pozitie si sa faci ceva, in schimb o femeie poate sa stea in poziti mai putin obisnuite ....
-legat de preludiu sau de stare, ca trebe sa preg femeie de dim :)))) ... eu din cate stim e de ajuns un impuls ca sa trezesti dorinta de a face sex, dragostea sau eu mai stiu ce si bineinteles depinde de moment si de stare cat trebuie sa fi preludiu sau dak mai e nevoie ;)
ally00 Avatarul lui ally00
Citeaza Raspunde

Postat de ally00 pe 15 Octombrie 2011 la 16:35

iar voi va invartiti dupa deget...viata se traieste in fiecare zi, experienta se invata in fiecare ora, neuronii se "activeaza" la fiecare impuls, dar niciodata sa nu spui ca stii tot...
Citeaza Raspunde

Postat de roxamad pe 15 Octombrie 2011 la 19:28

De la: SER_, la data 2011-10-15 13:32:24

e clar, esti kurvika!

E cumva un compliment? Multmesc, atunci! Ooops, am uitat, tu te alimentezi numai din ironiile caustice!
Ai mai supravietuit inca o zi! Bravo!
vale83 Avatarul lui vale83
Citeaza Raspunde

Postat de vale83 pe 17 Octombrie 2011 la 16:16

cu ce gresim atunci cand facem dragoste...unica gresala este ( si cea mai importanta de altfel..fara detalii de prisos)ca nu facem mai des...si de cateori simtim nevoia...si cat suntem tineri...ca ajungem dupa o viata dedicata muncii sa ne dorim si sa nu se mai poata..fie ca suntem prea urati( te urateste batranetea... pe unii...)fie fara vlaga...
lucishadow2000 Avatarul lui lucishadow2000
Citeaza Raspunde

Postat de lucishadow2000 pe 28 Octombrie 2011 la 13:40

De la: vale83, la data 2011-10-17 16:16:07cu ce gresim atunci cand facem dragoste...unica gresala este ( si cea mai importanta de altfel..fara detalii de prisos)ca nu facem mai des...si de cateori simtim nevoia...si cat suntem tineri...ca ajungem dupa o viata dedicata muncii sa ne dorim si sa nu se mai poata..fie ca suntem prea urati( te urateste batranetea... pe unii...)fie fara vlaga...

Si maimuta paroasa urla la gratii...
Munca asta fara sens (mai ales la noi in tara)ne rapeste timpul, vlaga, tineretea si anii care nu se vor mai intoarce. In majoritatea cazurilor oamenii obisnuiti vor plati pina in pensie ratele la cite=o garsoniera sau citiva pereti a unui apartament, rate peste rate si vor incerca sa supravietuiasca pina la urmatorul salariu.
aici este totul atit de iluzoriu incit mi-e groaza sa privesc trecerea anilor.
si poate ca da, ar trebui sa facem sex mai des si sa ne bucuram de viata asta de supravietuitor intr-o inchisoare carpato-danubiano-pontica.
horsetraining Avatarul lui horsetraining
Citeaza Raspunde

Postat de horsetraining pe 29 Octombrie 2011 la 19:59

E bun articolul...este un abecedar pentru succesul la femei...si se aplica la toate , nu numai la cele cu care ai relatie stabila....
SORINA_30 Avatarul lui SORINA_30
Citeaza Raspunde

Postat de SORINA_30 pe 31 Octombrie 2011 la 23:50

adevarat tot ce ai scris.
vio_1 Avatarul lui vio_1
Citeaza Raspunde

Postat de vio_1 pe 1 Noiembrie 2011 la 10:32

e trist daca o femeie se plange de chestii din astea din parte unui barbat,e clar ca a facut o alegere "buna" ...

acum daca "masculului" respectiv ii e frica sa nu faca greselile astea... sa citez un fotbalist celebru :"la cine ii e frica de lup,nu intra in padure" , in concluzie,foloseste caracatita din dotare .
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info