Paris...
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Diverse » PARIS... » Pagina 1 din 1

picassent Avatarul lui picassent
Citeaza Raspunde

Postat de picassent pe 16 Octombrie 2011 la 22:51

Legenda...,acolo se traia bine si frumos exact in timpurile cand si BUCURESTIUL era un mic PARIS !Diferenta e ca atunci ACEST BUCURESTI era chiar mai important decat PARISUL!Multora probabil nu le v-a veni a crede dar asta e realitatea!Toate negocierile treceau pe la BUCURESTI!Spune-i lu drojdieru de BASE de unde vine numele de BUCURESTI sau de CONSTANTA....vezi ce nume de coniace iti da....
SCZ pt ....dar uneori mi se pare ca TRAIM doar ca sa fim asupriti de mediocri!
SER_ Avatarul lui SER_
Citeaza Raspunde

Postat de SER_ pe 29 Octombrie 2011 la 12:36

ce ai ma, ai mancat fasole stricata?
ally00 Avatarul lui ally00
Citeaza Raspunde

Postat de ally00 pe 29 Octombrie 2011 la 13:31

De la: picassent, la data 2011-10-16 22:51:37Legenda...,acolo se traia bine si frumos exact in timpurile cand si BUCURESTIUL era un mic PARIS !Diferenta e ca atunci ACEST BUCURESTI era chiar mai important decat PARISUL!Multora probabil nu le v-a veni a crede dar asta e realitatea!Toate negocierile treceau pe la BUCURESTI!Spune-i lu drojdieru de BASE de unde vine numele de BUCURESTI sau de CONSTANTA....vezi ce nume de coniace iti da....

Parerea mea este ca asa a fost dintotdeauna acest popor, iar singura vina o purtam noi ca nu luptam pentru altceva.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Octombrie 2011 la 17:42

De la: ally00, la data 2011-10-29 13:31:36
De la: picassent, la data 2011-10-16 22:51:37Legenda...,acolo se traia bine si frumos exact in timpurile cand si BUCURESTIUL era un mic PARIS !Diferenta e ca atunci ACEST BUCURESTI era chiar mai important decat PARISUL!Multora probabil nu le v-a veni a crede dar asta e realitatea!Toate negocierile treceau pe la BUCURESTI!Spune-i lu drojdieru de BASE de unde vine numele de BUCURESTI sau de CONSTANTA....vezi ce nume de coniace iti da....

Parerea mea este ca asa a fost dintotdeauna acest popor, iar singura vina o purtam noi ca nu luptam pentru altceva.

pai hai sa punem mana pe arma!
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Noiembrie 2011 la 18:49

De la: pickard, la data 2011-10-29 17:42:31
De la: ally00, la data 2011-10-29 13:31:36

pai hai sa punem mana pe arma!

eu am tun... iulian_ionescu stie de ce!

Intra in contul tau

Info
X
info