Sexul e cea mai buna dieta
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Sex » Altele » Sexul e cea mai buna dieta » Pagina 1 din 1

yuppy018503 Avatarul lui yuppy018503
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy018503 pe 22 Octombrie 2011 la 23:20

Sfat atat pentru femei cat si pentru barbati ( pentru ca vad ca toata lumea este moarta dupa dieta de slabit)

Cea mai buna dieta este sexul. Potrivit ultimelor studii, cea mai eficienta metoda de slabit este sexul. De ce?
In timpul actulului sexual organismul arde mai multe calorii decat in 15 minute de mers la sala. Asadar, cine doreste sa arate mai bine
se poate distra in dormitor.
cadarradu Avatarul lui cadarradu
Citeaza Raspunde

Postat de cadarradu pe 23 Octombrie 2011 la 08:01

depinde de care parte a lui te aflii
picassent Avatarul lui picassent
Citeaza Raspunde

Postat de picassent pe 23 Octombrie 2011 la 08:41

Ai dreptate...cand esti dispusa !?
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Octombrie 2011 la 09:29

Deci dolofani din toate tarile - uniti-va!
SER_ Avatarul lui SER_
Citeaza Raspunde

Postat de SER_ pe 23 Octombrie 2011 la 09:34

De la: _Emm, la data 2011-10-23 09:29:33Deci dolofani din toate tarile - uniti-va!

...iti dau eu tie!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Octombrie 2011 la 09:57

De la: SER_, la data 2011-10-23 09:34:50
De la: _Emm, la data 2011-10-23 09:29:33Deci dolofani din toate tarile - uniti-va!

...iti dau eu tie!

Ai ceva cu dieta?
horsetraining Avatarul lui horsetraining
Citeaza Raspunde

Postat de horsetraining pe 23 Octombrie 2011 la 12:25

Dar ca sa te ingrasi ce trebuie? Sa ti-l bage cineva pe gat? ( si la propriu si la figurat )
mocsu Avatarul lui mocsu
Citeaza Raspunde

Postat de mocsu pe 23 Octombrie 2011 la 13:50

sexul face bine la orice chiar si la mahmureala incercati si va convingeti
adnas Avatarul lui adnas
Citeaza Raspunde

Postat de adnas pe 23 Octombrie 2011 la 19:57

Este o certitudine demonstrata stintific ? sau o invitatie ?
Roach Avatarul lui Roach
Citeaza Raspunde

Postat de Roach pe 24 Octombrie 2011 la 01:45

da... cretinul, cretinul, de unde-i cretinul? de unde-i cretinul? de unde-i creeetinuuuul?

conform unor "studii" nici eu nu stiu ale cui sau pecine si cand au fost facute, tind sa cred ca romanii vor sa devina cea mai proasta natie de pe Terra. incerc sa ma abtin sa nu jignesc dar mi-e tare greu.
l1234 Avatarul lui l1234
Citeaza Raspunde

Postat de l1234 pe 24 Octombrie 2011 la 08:27

o fi adevarat, dar conteaza si cat tine acea partida de sex
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Octombrie 2011 la 09:17

De la: yuppy018503, la data 2011-10-22 23:20:27Sfat atat pentru femei cat si pentru barbati ( pentru ca vad ca toata lumea este moarta dupa dieta de slabit)

Cea mai buna dieta este sexul. Potrivit ultimelor studii, cea mai eficienta metoda de slabit este sexul. De ce?
In timpul actulului sexual organismul arde mai multe calorii decat in 15 minute de mers la sala. Asadar, cine doreste sa arate mai bine
se poate distra in dormitor.

Sa inteleg ca sunt sanse mari sa dai burta jos. E bine, o sa incerc si eu data viitoare. Fiti pe pozitie.
Calin0 Avatarul lui Calin0
Citeaza Raspunde

Postat de Calin0 pe 25 Octombrie 2011 la 14:29

ok, cine vrea sa slabeasca sa treaca la treaba dar banuiesc ca trebuie mers in dormitor sau pe canapea sau pe masa in bucatarie sau oriunde vreti de ... sa zicem trei ori pe zi :)) sa vedem rezulate peste o saptamana .daca e cea mai eficienta metoda macar 1Kg nu? :P
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Octombrie 2011 la 17:37

iar cu diete iar cu studii erau britanici ?

apropos, eu auzisem de prin jur, asa de la o vecina , ca cea mai buna dieta nu-i secsul, ci despartirea...atunci cand Gigelu ori Geta din dotare iti da papucii ,ti se taie pofta de mancare :))

KNIGHT_31 Avatarul lui KNIGHT_31
Citeaza Raspunde

Postat de KNIGHT_31 pe 25 Octombrie 2011 la 21:25

De la: Oksana_, la data 2011-10-25 17:37:04iar cu diete iar cu studii erau britanici ?

apropos, eu auzisem de prin jur, asa de la o vecina , ca cea mai buna dieta nu-i secsul, ci despartirea...atunci cand Gigelu ori Geta din dotare iti da papucii ,ti se taie pofta de mancare :))

CREDEAM CA ZICI DIN PROPRIE EXPERIENTA
itdr Avatarul lui itdr
Citeaza Raspunde

Postat de itdr pe 26 Octombrie 2011 la 00:41

da de unde, ia sa ai ingrediente XXL...
si sa crapi de lene...
lucishadow2000 Avatarul lui lucishadow2000
Citeaza Raspunde

Postat de lucishadow2000 pe 29 Octombrie 2011 la 15:50

De la: Oksana_, la data 2011-10-25 17:37:04iar cu diete iar cu studii erau britanici ?

Pot sa jur cu mina pe ampicilina ca cercetatorii erau britanici si au slabit o gramada de oameni care s-au frecat fara oprire.
Asemeni domnului Ionescu kudika a devenit un forum al adevarurilor tainuite pe care oricine trebuie sa le cunoasca. E adevarat ca la inceput am fost amuzat de stupiditatea prostiilor si nimicurilor sau a super sfaturilor facute pentru cei care sufera de deficit de atentie, insa m-am obisnuit si astept cu neliniste urmatoarele descoperiri si/sau sfaturi utile.
o zi mai buna tuturor.

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Octombrie 2011 la 18:20

da' ce are kudika de-a face cu "revelatia" de pe topicul de fata? o fi tot un import de pe 'feel sexy'
yo ma indoiesc..ca atunci avea macar un titlu mai "glossy" , ceva de genul " Sexul - vedeta dietei avec calorii negative .Inghiti 5 si arzi 500.. "
SER_ Avatarul lui SER_
Citeaza Raspunde

Postat de SER_ pe 30 Octombrie 2011 la 11:19

oare grasele astea din reclama cu "viata la 9 diminieata" nu au auzit de sex?!
alexandra si cristina le place plastelina...
SER_ Avatarul lui SER_
Citeaza Raspunde

Postat de SER_ pe 30 Octombrie 2011 la 11:20

De la: _Emm, la data 2011-10-23 09:57:31
De la: SER_, la data 2011-10-23 09:34:50

...iti dau eu tie!

Ai ceva cu dieta?

nu am cu dieta... am cu tine!
LupTzicnit Avatarul lui LupTzicnit
Citeaza Raspunde

Postat de LupTzicnit pe 7 Noiembrie 2011 la 22:30

De la: Roach, la data 2011-10-24 01:45:31da... cretinul, cretinul, de unde-i cretinul? de unde-i cretinul? de unde-i creeetinuuuul?

conform unor "studii" nici eu nu stiu ale cui sau pecine si cand au fost facute, tind sa cred ca romanii vor sa devina cea mai proasta natie de pe Terra. incerc sa ma abtin sa nu jignesc dar mi-e tare greu.

eu cred ca tu nu faci sex :) sssssssauuuuu nu slabesti :)) 1 din 2 ..... tzin sa cred ca 1
LupTzicnit Avatarul lui LupTzicnit
Citeaza Raspunde

Postat de LupTzicnit pe 7 Noiembrie 2011 la 22:31

Sexul e cea mai buna dieta !

Cand il practici de 14 ori pe saptamana cu cel putzin 9 persoane diferite !
pinkcrazy Avatarul lui pinkcrazy
Citeaza Raspunde

Postat de pinkcrazy pe 10 Noiembrie 2011 la 19:38

foarte tare asta
rotciv_popescu Avatarul lui rotciv_popescu
Citeaza Raspunde

Postat de rotciv_popescu pe 15 Noiembrie 2011 la 00:10

Asa si Bula a facut cura de slabire prin sex. Si s-a pomenit cu vreo noua copilasi .Inebunit intreaba la Radio Erevan, ce sa faca .Radio Everan il sfatuieste sa faca dragoste in patru labe.Dupa noua luni inebunit suna la Radio Erevan:
-Ce ma fac? ca a mea a nascut al zecelea copil.
La care cei de la Ervan il intraba, ai facut cum te-am invatat ??
-Da ,spune Bula
-Adica ??il intreaba Erevan ??
-Pai am facut dragoste in patru labe, deci mi-am pus consoarta in patru labe si am actionat , si uite ca iarasi mi-a facut un copil.
-Pai ce sa iti facem ai inteles gresit, noi ti-am spus sa faci dragoste in patru labe adica o laba dimineata la ora 6 a doua la ora 12 a treia la ora 18 si a patra la ora 24
irrumatio30 Avatarul lui irrumatio30
Citeaza Raspunde

Postat de irrumatio30 pe 16 Decembrie 2011 la 12:26

Printr-o partida buna de sex, in care ai si orgasm arzi la fel de multe calorii ca atunci cand fugi pe banda 2-3 km sau gfaci jogging pe aceeasi distanta, sau echivalentul a o ora de sport.
Deci...
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info