Pe cand la noi cutremurul cel mare
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Diverse » Pe cand la noi cutremurul cel mare » Pagina 1 din 1

Iulian_ionescu Avatarul lui Iulian_ionescu
Citeaza Raspunde

Postat de Iulian_ionescu pe 24 Octombrie 2011 la 02:06

Am vazut cu totii ce s-a intamplat in Turcia. Am vazut ca sunt foarte multe cutremure peste tot in lume si din ce in ce mai des si pe langa noi. Dar la noi pe cand un cutremur cel mare....

Domunul Marmureanu se tot chinuie sa traga lozul castigator, dar se pare ca nu reuseste.

Voi ce credeti, suntem oare pregatiti....
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Octombrie 2011 la 06:11

nu suntem pregatiti deloc
inmarmureanu o sa fie impuscat daca mai minte atat.
CapoDiBarba Avatarul lui CapoDiBarba
Citeaza Raspunde

Postat de CapoDiBarba pe 24 Octombrie 2011 la 09:25

sper sa vina in seara asta
daca nu vine il impusc pe marmureanu
doar asa de distractie
adnas Avatarul lui adnas
Citeaza Raspunde

Postat de adnas pe 24 Octombrie 2011 la 09:38

Mie imi pare o timpenie sa traiesc cu sabia lui Zamolxe deasupra capului,poate sunt metode de prevenire ,dar infime si nu ai siguranta ca asta se va intimpla acasa unde sa cunosti locurile relativ sigure,sa ai o sticla de apa ,o lanterna ,un mobil si cine mai stie ce,mai bine imi vad de viata asa cum e ea si sa nu-mi stresez viata si asa destul de plina de probleme,si apoi nu stiu ce ai putea face sa depasesti clipa fatidica.Mai bine traieste-ti viata din plin fiecare clipa si vei fi mult mai cistigat.
dercea Avatarul lui dercea
Citeaza Raspunde

Postat de dercea pe 24 Octombrie 2011 la 10:38

Nu stiu ce loz are de tras d-ul Marmureanu dar oricum nici pe noi nu ne va ocoli un asemenea eveniment nefericit.Cît despre pregătire ,ce sa mai vorbesc!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Octombrie 2011 la 11:59

De la: adnas, la data 2011-10-24 09:38:38Mie imi pare o timpenie sa traiesc cu sabia lui Zamolxe deasupra capului,poate sunt metode de prevenire ,dar infime si nu ai siguranta ca asta se va intimpla acasa unde sa cunosti locurile relativ sigure,sa ai o sticla de apa ,o lanterna ,un mobil si cine mai stie ce,mai bine imi vad de viata asa cum e ea si sa nu-mi stresez viata si asa destul de plina de probleme,si apoi nu stiu ce ai putea face sa depasesti clipa fatidica.Mai bine traieste-ti viata din plin fiecare clipa si vei fi mult mai cistigat.

poate sabia lui damocles
christi007codyta Avatarul lui christi007codyta
Citeaza Raspunde

Postat de christi007codyta pe 24 Octombrie 2011 la 16:15

CUTREMUR...muriti de nerabdare,nici japonezii cu ce-a mai smechera tehnologie nu au reusit sa il anunte sau sa stie de el cand,unde,cum si cat,durata...etc.Atat cat am mai citit si eu despre cutremure cred ca este mai bine cand ne mai zgaltiie la 3-4 grade des decat 6-7 rar.Aaa sa nu uit locuiesc in zona Vrancea Ar fi bine sa v-a trimita dnul cutremur un sms sau un beep sa fiti pregati ....eu unul nu imi doresc nici sa vina nici saa ma inalnesc cu el
vio_1 Avatarul lui vio_1
Citeaza Raspunde

Postat de vio_1 pe 24 Octombrie 2011 la 17:19

nu stiu domn'e , da' sa vie cat mai repede ca am un drob de sare pe o soba undeva si mi-e tare frica sa nu cada ...
oricum daca vine la noi ne prinde la fel de nepregatiti ca si iarna ...asa ca se va organiza o operatiune de salvare bine pusa la punct , sub forma de gramada si cat mai pompos prezentata adica un fel de rahat plin de bomboane despre care avem pretentia sa se numeasca coliva ...

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Octombrie 2011 la 21:06

De la: Iulian_ionescu, la data 2011-10-24 02:06:38Am vazut cu totii ce s-a intamplat in Turcia. Am vazut ca sunt foarte multe cutremure peste tot in lume si din ce in ce mai des si pe langa noi. Dar la noi pe cand un cutremur cel mare....

Domunul Marmureanu se tot chinuie sa traga lozul castigator, dar se pare ca nu reuseste.

Voi ce credeti, suntem oare pregatiti....

iar deschide domnu' ionescu topice, care ne fac sa ne simtim bine
mariuss_albu Avatarul lui mariuss_albu
Citeaza Raspunde

Postat de mariuss_albu pe 24 Octombrie 2011 la 21:41

SER_ Avatarul lui SER_
Citeaza Raspunde

Postat de SER_ pe 24 Octombrie 2011 la 21:53

...aveti grija ce comentati la asta cu bemnveu ca va sterge contul daca nu-i convine... cocalarul, huuuuuuaaaaa!!!!
pollet_a_1 Avatarul lui pollet_a_1
Citeaza Raspunde

Postat de pollet_a_1 pe 24 Octombrie 2011 la 23:07

Nu aveti ce discuta? Ce, va este dor de un cutremur? Bateti in lemn.....Doamne fereste ! Lasati-i pe prosti sa prezica....stiu ei....Mai bine s-ar ocupa de altceva decat sa bage lumea-n panica.Sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva si de alte nenorociri, nu suntem si asa destul de napastuiti?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Octombrie 2011 la 17:22

pai...sa vina cand vrea singurul lucru pe care l-as dori e ca subsemnata sa nu se afle prin Muntenia , Moldova , Dobrogea in momentul respectiv..ca nu stiu cum as reactiona intr-o situatie ca asta
yuppiy_ta Avatarul lui yuppiy_ta
Citeaza Raspunde

Postat de yuppiy_ta pe 26 Octombrie 2011 la 05:56

hmmmm, ai grija ce-ti doresti, caci s-ar putea sa se implineasca......
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Octombrie 2011 la 06:04

De la: SER_, la data 2011-10-24 21:53:18...aveti grija ce comentati la asta cu bemnveu ca va sterge contul daca nu-i convine... cocalarul, huuuuuuaaaaa!!!!

e al dreaku!?pai daca zicem ce vrea sa auda nu ne sterge!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Octombrie 2011 la 06:05

De la: yuppiy_ta, la data 2011-10-26 05:56:36hmmmm, ai grija ce-ti doresti, caci s-ar putea sa se implineasca......

da da! imi doresc ceva
yuppiy_ta Avatarul lui yuppiy_ta
Citeaza Raspunde

Postat de yuppiy_ta pe 26 Octombrie 2011 la 06:18

De la: pickard, la data 2011-10-26 06:05:28
De la: yuppiy_ta, la data 2011-10-26 05:56:36hmmmm, ai grija ce-ti doresti, caci s-ar putea sa se implineasca......

da da! imi doresc ceva

Neatza Picard , zi repede ca notez in agenda.....
cili_br Avatarul lui cili_br
Citeaza Raspunde

Postat de cili_br pe 26 Octombrie 2011 la 23:11

Dumnezeu sa ne apere si sa ne fereasca de asemenea nenorocire. Cred ca cel care a posta acest topic a fost un idiot care vrea sa faca un eveniment din asta si care cred ca nu exista in 4 martie '77.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Noiembrie 2011 la 19:04

De la: cili_br, la data 2011-10-26 23:11:38Dumnezeu sa ne apere si sa ne fereasca de asemenea nenorocire. Cred ca cel care a posta acest topic a fost un idiot care vrea sa faca un eveniment din asta si care cred ca nu exista in 4 martie '77.

oooo... ultracredinciosule, te-a auzit dzeu, vad ca n-a zguduit forumul inca! ...zi in continuare ca zici bine!
Patrycia Avatarul lui Patrycia
Citeaza Raspunde

Postat de Patrycia pe 7 Noiembrie 2011 la 11:40

da, multe stii tu SERR (pe cine ai f...de a trebuit sa-ti schimbi numele), eu credeam ca te pricepi numa la celulita !!!!!!!!!!!!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Noiembrie 2011 la 22:30

De la: Patrycia, la data 2011-11-07 11:40:50da, multe stii tu SERR (pe cine ai f...de a trebuit sa-ti schimbi numele), eu credeam ca te pricepi numa la celulita !!!!!!!!!!!!!!

am avut un orgy cu bunica-ta si ma-sa lu ala cu benveu'... esti geloasa?! ...cand si-a scos dintii si i-a pus in borcan am avut orgasm, asta pentru cultura ta generala... sa nu mai spui la nimeni!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info