Iubesc o alta femeie
Pagina 1 din 5

Toate forumurile » Relatii » Infidelitate » Iubesc o alta femeie » Pagina 1 din 5

Pagini: 1 2 3 4 5 >>
Sari la pagina:
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 26 Octombrie 2011 la 11:37

Buna
Am 30 de ani si sunt casatorit de 5 ani, dupa o relatie de 6 ani, practic ne cunoastem de mici de la 18 ani,avem si un copil impreuna, are 3 ani.
De vreo 2 ani si jumatate sunt cu o alta femeie mai mare cu 6 ani decat mine, tot maritata si cu copil, de la inceputul relatiei am simtit ca ea este jumatatea mea, dar am pus toate astea pe seama atractiei, dorintei sa ma culc cu ea, dar uite ca au trecut aproape 3 ani si parca este mai rau, simt cand sunt cu ea ca nu imi mai trebuie nimic, ne iubim foarte mult, mai ales pe parte sexuala ne intelegem foarte bine.
In ultimul timp mi-a spus ca ar vrea sa se desparta de sotul ei si mi-a cerut sa ma mut cu ea, dar mie imi este putin teama, sunt putin cam gelos, ea fiind o fire mai vesela, cam atrage atentia barbatilor si mie frica sa nu gresesc facand acest pas, cred ca aceiasi problema o are si ea, este foarte geloasa pe mine.
Referitor la sotia mea nu ar merita asa ceva din partea mea dar nici nu ar incerca sa indrepte unele lucruri in relatia noastra, ii place sa stea asa pe loc de ex: facem dragoste o data la o saptamana, eu fiind un tip foarte activ sexual si ea stie lucrul asta, este mereu obosita, nu are chef de nimic, eu am mai vorbit cu ea si i-am explicat ceea ce greseste ea si ceea ce vreau eu de la ea dar degeaba dupa o zi revenea la aceeasi stare, cred ca asa a mers relatia de la inceput dar nu am stiut eu ce inseamna sa iubesti cu adevarat pana nu am intalnit pe altcineva si cred ca nici ea.

Va rog frumos daca puteti sa imi dati un sfat cam ce ar trebui sa fac in momentele astea.
Blackdawn Avatarul lui Blackdawn
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 26 Octombrie 2011 la 11:59

eu zic sa ai mare grija maestre, faci echilibristica pe un fir foarte subtire, ai grija pe ce parte cazi si cat de rau te lovesti..
bahoi Avatarul lui bahoi
Citeaza Raspunde

Postat de bahoi pe 26 Octombrie 2011 la 20:32

Multumesc pt sfat acuma depinde de mine pe ce parte vreau sa cad, este foarte complicat sa stii, dar este frumos.
bogda_24 Avatarul lui bogda_24
Citeaza Raspunde

Postat de bogda_24 pe 27 Octombrie 2011 la 07:37

este foarte complicat. eu iti spun sa te gandesti la copil. copilul trebuie sa creasca cu ambii parinti. bafta!!!
MartialArtist Avatarul lui MartialArtist
Citeaza Raspunde

Postat de MartialArtist pe 27 Octombrie 2011 la 07:45

Eu zic sa fi barbat si sa iei o decizie singur. Nu sa ceri sfaturi ca un las pe forumuri. Mai mult, poate chiar tu esti de vina in casnicia ta. Te-ai gandit la asta? Adica cand a fost ultima oara cand ai facut ceva frumos pt. sotia ta ceva care sa va intareasca casnicia. Altceva in afara de reprosuri prostesti. Gandeste-te ca te suporta asa cum esti acuma si anume indragostit si banuiesc ca indiferent cu ea, oare de ce? Pt ca te iubeste. Mai mult... iubirea ta isi inseala barbatul cu nonsalanta. Ce te face sa crezi ca nu o sa te insele si pe tine cand se va satura de domnia ta.
Parerea mea e ca esti slab, ai cazut in capcana sexului. Cum te suporti? Cum mai poti sa mergi acasa si sa iti saruti copilul si nevasta?
Mentionez ca si eu sunt barbat dar totusi... ai familie
Roach Avatarul lui Roach
Citeaza Raspunde

Postat de Roach pe 27 Octombrie 2011 la 07:57

incredibil ... si eu credeam ca noile generatii sunt formate din "terminati si terminate". trebuie sa recunosc ca sunt socat.

intrebarea este: cum pielea mea reusiti sa intrati in asfel de "inCURcaturi"?

deci ma chiar e pe bune, eu 1 nu reusesc sa cred asa ceva. tine de domeniul stintifico-fantastic, telenovelistic, de fictiune, film, etc. pe bune hai ca pe asta ca "imi insel nevasta" o mai inteleg(desi nu am facut-o si nici nu as face-o) desi sincer si treaba asta mi se pare pe langa faptul ca e imorala/urata/nasoala, si asta mi se pare fictiune. adica nu imi vine a crede ca unii oameni inseala. mi se par minciuni. eu cand aud unu ca imi zice: "am facut-o lata aseara, cu una, daca afla nevasta-mea ma lasa" mi se par asa povesti. sincer nu cred. poate sunt eu mai nu stiu ...... altfel .....nici nu gasesc cuvinte, dar sa ai o familie...copil in cazul tau,....30 de ani o varsta la care cred eu ar trebui sa fii cam "copt", tu zici ca esti activ sexual, ok nu contest, nevasta-ta nu e, cand te-ai "luat de mana" cu ea nu ai pus in balanta si treaba asta? ca din cate inteleg eu "baba" aia mai mare ca tine se freaca mai tare, nimic mai mult. atentie nene ca faci aceiasi greseala ca 90% din oameni confunzi sexul cu dragostea. sexul e o nevoie, dragostea inseamna sentimente/pasiune/ sacrificiu de sine pt celalalt. ai 30 de ani degeaba... copilul ala. pfffff frate nu stiu cum ganditi unii. sincer.
oncosty Avatarul lui oncosty
Citeaza Raspunde

Postat de oncosty pe 27 Octombrie 2011 la 08:14

ai grija ca ajungi sa le lasi pe amindoua si ramii singur .............
yuppybianca Avatarul lui yuppybianca
Citeaza Raspunde

Postat de yuppybianca pe 27 Octombrie 2011 la 08:19

Iti va trece pasiunea pentru aceasta iubita. Ea are un curaj formidabil sa-si lase familia pentru un barbat mai tânar... e nebunie curata. Asa ceva nu poate sa dureze. Salveaza-ti casnicia, nu renunta la sotia si la copilul tau. S-ar putea sa regreti.
Sluci1986 Avatarul lui Sluci1986
Citeaza Raspunde

Postat de Sluci1986 pe 27 Octombrie 2011 la 08:32

fa ce iti spune inima si cum crezi ca e mai bine ptr copilul tau.sa stii ca el nu are nici o vina
yuppy000225 Avatarul lui yuppy000225
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy000225 pe 27 Octombrie 2011 la 08:41

bine zis ;)
white_flower Avatarul lui white_flower
Citeaza Raspunde

Postat de white_flower pe 27 Octombrie 2011 la 08:51

De la: , la data 2011-10-26 11:37:09Buna
Am 30 de ani si sunt casatorit de 5 ani, dupa o relatie de 6 ani, practic ne cunoastem de mici de la 18 ani,avem si un copil impreuna, are 3 ani.
De vreo 2 ani si jumatate sunt cu o alta femeie mai mare cu 6 ani decat mine, tot maritata si cu copil, de la inceputul relatiei am simtit ca ea este jumatatea mea, dar am pus toate astea pe seama atractiei, dorintei sa ma culc cu ea, dar uite ca au trecut aproape 3 ani si parca este mai rau, simt cand sunt cu ea ca nu imi mai trebuie nimic, ne iubim foarte mult, mai ales pe parte sexuala ne intelegem foarte bine.
In ultimul timp mi-a spus ca ar vrea sa se desparta de sotul ei si mi-a cerut sa ma mut cu ea, dar mie imi este putin teama, sunt putin cam gelos, ea fiind o fire mai vesela, cam atrage atentia barbatilor si mie frica sa nu gresesc facand acest pas, cred ca aceiasi problema o are si ea, este foarte geloasa pe mine.
Referitor la sotia mea nu ar merita asa ceva din partea mea dar nici nu ar incerca sa indrepte unele lucruri in relatia noastra, ii place sa stea asa pe loc de ex: facem dragoste o data la o saptamana, eu fiind un tip foarte activ sexual si ea stie lucrul asta, este mereu obosita, nu are chef de nimic, eu am mai vorbit cu ea si i-am explicat ceea ce greseste ea si ceea ce vreau eu de la ea dar degeaba dupa o zi revenea la aceeasi stare, cred ca asa a mers relatia de la inceput dar nu am stiut eu ce inseamna sa iubesti cu adevarat pana nu am intalnit pe altcineva si cred ca nici ea.

Va rog frumos daca puteti sa imi dati un sfat cam ce ar trebui sa fac in momentele astea.

Intentia mea nu e sa te judec, dar: copilul tau are 3 ani, iar tu de 2 ani si jumatate esti cu alta femeie.Deci tu aveai acasa un bebelus de 6 luni cand ai inceput sa te intalnesti cu o alta femeie.In loc sa te bucuri de el si sa te gandesti cum poti petrece mai mult timp cu el, cum poti sa o ajuti mai mult pe sotia ta (e foarte greu sa cresti un copil), ai preferat sa tai din timpul asta o parte pentru amanta.Crezi ca sotia ta a meritat asta?
Cat despre faptul ca ai vrea ca sotia ta sa faca mai des sex cu tine, sunteti impreuna de la 18 ani si daca ai crezut ca e o problema trebuia sa pui capat relatiei.Ca acum, cu un pici de 3 ani, in mod sigur nu e mai fresh si mai relaxata decat era la inceput.
despre amanta, nu ma pronunt ca n-o cunosc, dar iti spun un lucru: cand o femeie il cunoaste pe barbatul vietii ei, nu mai poate fi cu altul.Asa ca, daca ea a stat inca 3 ani si s- a culcat si cu tine si cu sotul ei...trage singur concluziile.
bluewomen Avatarul lui bluewomen
Citeaza Raspunde

Postat de bluewomen pe 27 Octombrie 2011 la 09:03

Ar trebui sa pui in balanta ambele relatii,normal ca acum cu aceea femeie nu ai nimic de impartit,cind va intalniti nu faceti altceva decat sa va giugiuliti si sa profitati la maxim de ocazie,dar i-a gandeste-te puin si la varianta in care ai sta cu ea in casa si ai impartii toate problemele zilcice ,galagia copilului,facturile,monotonia care ar intervenii dupa o perioada.Ce faci tu acum e sa te amagesti singur,eu una sincer m-as gandii bine,mai ales ca ai spus ca ar fi renuntat la familia ei pt tine....e un semn mare de intrebare....nu crezi ca ar mai putea face asta inca odata dupa citiva ani de convietuire cu tine?Se pare ca renunta prea usor la familie,acum sigur ca pe tine te-ar magulii,dar ai putea fi tu in situatie peste ceva vreme.Eu cred ca atunci cind hotarasti sa-ti unesti viata cu cineva e pt toata viata ,mai ales cand e vb de copii la mijloc.Habar nu aveti cite inteleleg ,chiar si la 3 ani si cat ii afecteaza relatia din casa.Gndeste practic si cu mintea,nu cu inima....asa cum ai iubit-o pe sotia ta,o poti iubii din noi.......bine zicea cineva,de cind nu i-ai mai oferit ceva frumos,vorbe bune,o femeie daca e respactata si simte ca e iubita nu mai are nevoie de nimic.Esti activ sexual,ok,dar nu crezi ca esti egoist?...poate si ea e,dar nu stii tu sa o faci sa simta asta.Trezeste-te pana nu e prea tarziu!!!!!
busuioc87 Avatarul lui busuioc87
Citeaza Raspunde

Postat de busuioc87 pe 27 Octombrie 2011 la 09:20

De la: , la data 2011-10-26 11:37:09Buna

sunt mult mai tanar decat tine, dar crede-ma ca gandesc mult mai matur. cum spunea si alt user, cum poti sa te mai suporti dupa ce ti-ai inselat sotia, poate in cele mai grele momente ale vietii ei. sa nasti un copil, sa intreti o casa, sa vezi ca frumusetea ta fizica incepe sa se subrezeasca, si presupun, sa te vezi nesustinuta, tu cum ai face, te-ai mai uita la persoana de langa tine?
nu cred ca sotia ta este problema, ci tu, pentru ca vezi totul negativ in caznicia ta.
sfatul meu este sa stai sa te gandesti la tot ce ai petrecut alaturi de sotia ta, sa vezi si lucrurile bune petrecute intre voi, nu numai ce nu este rau. iubeste ca sa fi iubit si pe langa asta, daca vrei ceva, mai intai ofera.

sunt de un an jumate cu cineva, la inceput am avut problema la capitolul sex. pot zice ca faceam o data la o saptamana chiar la doua saptamani dragoste, am discutat despre asta si acum pot zice ca sunt oarecum satisfacut. ca orce barbat activ, vreau mai mult dar spre deosebire de tine, sunt foarte rabdator si comunicativ.

o femeie care iubeste aventurile, gasesti la fiecare pas, o femeie care vrea stabilitate, loiala, familista, o gasesti mai greu, asa ca iubeste femeia care a acceptat sa fie alaturi de un ratat ca tine(scuze, dar nu-ti pot zice altfel).
betty0806 Avatarul lui betty0806
Citeaza Raspunde

Postat de betty0806 pe 27 Octombrie 2011 la 09:23

Comunicarea e esentiala...vorbeste cu sotia ta despre nemultumirile tale si petrece si tu mai mult timp cu ea, cu copilul, Doamne sunt atat de dragalasi cand sint la varsta asta, cum iti arde de altceva mai ales sa ai si servici,sarcini gospodaresti nu ai si tu? sau apuca-te de sport si las-o si pe femeia aceea in pace poate se trezesta la timp si nu-si mai paraseste familia...toata viata voastra veti trai doar pentru sex, priveste si ce lasi in urma...
adi_cati_arhipov Avatarul lui adi_cati_arhipov
Citeaza Raspunde

Postat de adi_cati_arhipov pe 27 Octombrie 2011 la 09:34

Ciudat raspuns....
Ok accept ceea ce ai zis de familie si copil dar cred ca ai o problema in ceea ce priveste varsta ei. Adica la un barbat merge sa fie mai mare si cu 10 15 ani si nu judeca nimeni dar daca o femeie este mai mare cu 6 ani decat alesul este baba? Pe de alta parte ce se intampla daca din cauza faptului ca nu mai exista intelegere si copilul va trebui sa suporte certuri infinite....atunci oare nu e mai bine fiecare pe drumul lui si sa imparta responsabilitatile in legatura cu copilul? Vorbesc din experienta...
aly_a Avatarul lui aly_a
Citeaza Raspunde

Postat de aly_a pe 27 Octombrie 2011 la 09:40

Sti ce este interesant in mesajul tau? ca n-ai specificat nimic despre copii. Ce ganduri aveti vis-a-vis de copii? Care, cui ramane? Ai si tu un copil, de ce nu ti l-ai creste pe al tau? Iar alta idee interesanta ar fi: ce rol ai tu in cresterea copilului tau? Iti ajuti sotia sau esti prea "ocupat" cu celalta femeie? Mai ai timp sa ajungi acasa sa-i dai si tu copilului sa manance, iti scoti copilul la plimbare, te joci cu el/ea, iti culci si tu copilul.... sau toate astea le face doar sotia,iar la sfarsit tragi linie si concluzionezi: e prea obosita pt mine, nu mai are chef de mine, a "imbatranit" prea repede!!!
Nu vreau sa fiu inteleasa gresit dar voi barbatii (vorbind la modul general) sunteti fffffffffff egoisti! va ganditi numai la binele vostru, la ce va doare pe voi, la ce va doriti voi, la ce nevoi aveti si nici o clipa la "amarata" aia de langa voi care trebuie: sa faca piata, sa faca mancare, sa spele, sa calce, sa faca curat, sa ingrijeasca copilul 100% si cand veniti voi acasa seara trebuie sa fie fresh. sa va giugiuleasca, sa va rasfete, sa fie intotdeauna dornice de sex si sa mai si arate ca o floare (pregatita, parfumata, unghiile facute, etc), iar a 2a zi s-o ia de la capat!
Este viata ta, nu-ti pot da eu un sfat in ceea ce sa faci, insa gandeste-te ca daca mai amani mult o sa-ti fie si mai greu sa iei o decizie. daca sotia ta nu te mai atrage, daca ata nu te mai atrage spre casa, mai bine fi sincer cu ea si las-o in pace, n-o mai chinui, sunt sigura ca i-ar fi mult mai bine fara tine! Insa gandeste-te ca ai si un copil, si cum spunea cineva mai sus, daca deja la 6 luni tu iti cautai fericirea in alta parte.... nush cat de atasat esti de acel copil! Chiar mi-as dori sa ne mai raspunzi sa ne spui ce-ai facut! Multa bafta!
colin23 Avatarul lui colin23
Citeaza Raspunde

Postat de colin23 pe 27 Octombrie 2011 la 10:02

Si care-i problema, si eu iubesc un alt barbat !
Corrrnell Avatarul lui Corrrnell
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 27 Octombrie 2011 la 10:16

Sa iti parasesti sotia si copiii pt una mai priceputa fata de care deocamdata nu ai nici o obligatie, poate ai impresia ca ai intalnit dragostea adevarata hai revino-ti, te poate zapaci o partida buna, dar nu in halul asta
Corrrnell Avatarul lui Corrrnell
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 27 Octombrie 2011 la 10:24

"Nu vreau sa fiu inteleasa gresit dar voi barbatii (vorbind la modul general) sunteti fffffffffff egoisti! va ganditi numai la binele vostru, la ce va doare pe voi, la ce va doriti voi, la ce nevoi aveti si nici o clipa la "amarata" aia de langa voi care trebuie" sa bla bla bla

nu e nimic de inteles gresit, misandro of, ce va mai place sa faceti pe victimele
kclaudyia Avatarul lui kclaudyia
Citeaza Raspunde

Postat de kclaudyia pe 27 Octombrie 2011 la 10:37

De la: colin23, la data 2011-10-27 10:02:20Si care-i problema, si eu iubesc un alt barbat !

Exista o denumire ptr femeile ca tine.. dar mi-e rusine sa o zic..
bahoi Avatarul lui bahoi
Citeaza Raspunde

Postat de bahoi pe 27 Octombrie 2011 la 10:43

Daca ceri ceva de la cineva nu inseamna ca esti las, acei ce nu recunosc un lucru sunt lasi, sa stii ca nu imi neglijez sotia si nici copilul chiar sunt un tata model.
Multumesc pt sfat
roxamad Avatarul lui roxamad
Citeaza Raspunde

Postat de roxamad pe 27 Octombrie 2011 la 11:21

Eu nu te judec,pentru ca nu suntem in masura sa judecam. Sunt de parere, insa, ca trebuie sa te gandesti foarte bine la ce faci. Nu confunda pasiunea, care e ca un foc de paie, arde intens, dar repede, cu focul din lemne. Sunt, indiscutabil, incompatibile.
Pe de alta parte, daca nu va hraniti numai cu pasiune, iar ea, amanta, iti pare sufletul pereche, desi ai spus clar ca-i cam fug ochii,tot raman multe semne de intrebare, dar nici sa stai intr-o casnicie si sa simti ca te sufoci, nici sa risti sa pierzi, poate, dragostea vietii tale, caci un lucru e cert, altfel iubesti la 30 de ani, altfel la 18, nici asa nu mi se pare echitabil.
Asa ca, decizia iti apartine, atata doar ca tipa de care ne vorbesti, nu-mi pare prea cinstita cu tine.Cred doar ca e foarte buna la pat si cu asta te tine langa ea. Ti-a prins slabiciunea.
Nu uita insa, ca sotia e una, iar amante, or sa mai fie, poate!
bahoi Avatarul lui bahoi
Citeaza Raspunde

Postat de bahoi pe 27 Octombrie 2011 la 11:25

Va multumesc tuturor pt sfaturi, chiar si pe cele care ma critica, recunosc am inselat dar nu imi pare rau si spun asta pt ca am vazut ce inseamna iubirea adevarata,
multi nu o cunoasteti sunt sigur de asta, poate altii mor si nu ajung sa traiasca asa ceva toata viata lor, dar cand o intalnesti de ce sa nu te bucuri de ea, de ce esti aratat cu degetul "AI INSELAT" ai gresit, la mine este vorba de altceva, de dragoste, sacrificiu, pasiune, si nu sex cum spune sotia mea sa facem "FACEM SI NOI UN SEX" asta nu mai este dragoste, este o formalitate sa faci un lucru cat mai repede si gata, credeti ca nu am incercat sa ma schimb sa fac ca totul sa fie frumos chiar si acuma in momentele acestea cand iubesc pe altcineva nu am facut-o sa se simta neglijata si credetima chiar o ajut in foarte multe lucruri.
simplicity Avatarul lui simplicity
Citeaza Raspunde

Postat de simplicity pe 27 Octombrie 2011 la 11:28

1. “practic ne cunoastem de mici” – adica de prea mult timp? Si tu esti barbat si ai nevoie de adrenalina si de aventura, nu?
2. “cand sunt cu ea (cealalta) nu imi mai trebuie nimic” – in afara de sex. Ca nici nu faceti altceva, nu? De exemplu piata sau curatenie generala.
3. “facem dragoste (cu nevasta) o data pe saptamana”- adica bang-bang si cu nevasta si cu amanta. Cinstit si igienic. Cad doar tu esti capul familiei si tre’ sa iti indeplinesti indatoririle…
4. “sunt un tip foarte activ sexual” – si te pupi in fiecare dimineata in oglinda, de mandru ce esti de tine! Chestia asta se traduce cam asa: te apuca cheful de sex des, mai ales seara tarziu sau dimineata f devreme (pe… nemancate), miscari rapide si problema rezolvata. Cum de naiba nu rasuna casa de aplauze?!
Bai, eu una nu am auzit de vreo femeie sa zica nu placerii (de a fi mangaiata, iubita, excitata etc). Ti-a trecut prin cap, mai barbate, ca s-ar putea sa nu ii placa?! Nuuuu! Imposibil! Pentru ca ea e de vina ca nu iti face chestiile alea super pe care ti le face amanta.
Nu mai da vina pe nevasta si nu o mai ridica in slavi pe amanta. In postare ai folosit un ton superior app de sotie si unul indiferent app de copil.
Cand mama copilului tau era in refacere dupa sarcina, (perioada minunata pt aproape toate femeile, dar si foarte dificila si fizic si psihologic) tu te-ai plictisit brusc. Da-o incolo de familie - o nevasta cam terminata, un copil oracaitor si ca’cacios – ce importanta are cand tie ti se intampla ceva senzational… te mananca.
Stii ce ti se intampla de fapt? Te-ai plictisit de tine, de ceea ce faci, te ingrozeste ceva… poate trecerea anilor, poate gandul ca ai sa ramai un ratat, cu un serviciu de rahat si cu o famile de fatada etc. Problema fundamentala este la tine. Sa nu iti poti tine pantalonii pe tine nu este o mostra de curaj. Curaj este sa fii cinstit cu tine (si cu ceilalti, dar asta nu e intotdeauna obligatoriu).
Si Roach are, din nou, dreptate, sex-ul nu e dragoste. Iar tu nu stii nimic despre sentimente, pasiune, devotament etc.

FistOfGod Avatarul lui FistOfGod
Citeaza Raspunde

Postat de FistOfGod pe 27 Octombrie 2011 la 11:28

salut, stii ce o sa se intample pe scurt?o sa vina o zi in care o sa-ti zica ca sotul ei banuieste ceva si dintr-un anume motiv o sa ceara..ceva timp sa se gandeasca, sa puna lucrurile la locul lor.
totul este bine cat sunteti ambii intr-o relatie dar daca faci pasul gresit de a te desparti vei ramane singur, femeile ca ea fug de responsabilitati si doresc sex neconditionat, nu incurca dragostea in asta.
o femeie peste 30 de ani care face asta o face doar din dorinta de a se simti tanara iar...vei pierde totul, crede-ma.
EA NU-SI VA PARASI SOTUL NICIODATA! asteapta ca tu sa-ti lasi femeia sa fii doar al ei(nu numai ca te manipuleaza..este si egoista).
vorba aia..."parerea mea".
adnas Avatarul lui adnas
Citeaza Raspunde

Postat de adnas pe 27 Octombrie 2011 la 11:32

Eterna poveste ,o atractie sexuala ,o aventura la inceput care mai apoi se transforma in dependenta ,eu nu cred ca e iubire ci numai atractie sexuala si faptul ca va simtiti bine e normal ,cind va intilniti va detasati de toate problemele cotidiene,si din cauza fructului oprit va purtati cu pasiune si dorinta de a da tot ce puteti.Nu stiu daca o astfel de relatie construita pe ruina unui camin destramat poate sa reziste ,cred ca atunci cind veti fi impreuna o sa incepeti sa va vedeti cu alti ochii si ce sa crezi apare ruptura.V-ati mintit partenerii in toata aceasta perioada ,dar ai incercat sa vorbesti deschis cu sotia ta despre ce-ti doresti de la ea ,despre ce scirtîie ,despre faptul ca ai putea gresi,poate vei gasi la sotie deschiderea la care nu te astepti.Eu in locul sotiei as prefera o discutie sincera si daca nici dupa asta nu ar merge ........o alta despartire din care cu siguranta cel mai afectat va fi copilul.Ce simti cu adevarat numai tu sti dar daca nu te mai atrage nimic la sotia ta e si vina ta,stiu ca sexul e foarte important ,dar mai importanta este legatura sufleteasca,atasamentul,puterea de a sta linga tine cind esti bolnav,puterea de nu a judeca toate insuccesele tale,nu stiu ,tu alegi dar gindeste-te bine.
amdar Avatarul lui amdar
Citeaza Raspunde

Postat de amdar pe 27 Octombrie 2011 la 11:42

Dragul meu...nimeni și nimic nu dă dreptul unora să te judece, sau și mai raău să-ți dea sfaturi, dar pentru că uneori fiecare problemă are nuanțe, datoria ta este să privești problema pe toate fețele.Din toate unghiurile de vedere,tu ai ca oricine altcineva dreptul și obligația să fii fericit.Uneori ne ajunge puțin ca să fim fericiți, alteori căutăm, așa ca tine mai mult.Daca privim din unghiul de vedere al unui puiuț de om,nimic nu ne dă nouă drepul, fie mamă, fie tată,să le facem viața nesigură.Nu e nevoie să-ți amintesc (pentru ca simplul fapt că tu întrebi, spune despre tine că oscilezi între dragoste și datorie, și că nehotărârea ta vine din dragoste pentru copilul tău și poate din dragostea și respectul ce a rămas pentru soția ta)că ești dator să nu fii ca acei mulți tați, un œtată de duminicăœ !!! Ți-am amintit asta, pentru că, înainte de fericirea noastră, indiferent ce înseamnă ea, ai datoria morală față de copilul tău, să îi pui fericirea lui mai înainte și să nu fii egoist.Nu sunt din acele persoane pudibonde, care nu te înțeleg.Și tu ai nevoi, dar oare, TU NU ERAI ALTUL FAȚĂ DE SOȚIA TA LA ÎNCEPUT ? Obișnuiai să o ții de mână odată? Azi o mai faci?Obișnuiai în tonul unei discuții să o tragi spre tine, pe genunchi si să-i spui cât e de frumoasa și ce norocos ești să o ai lângă tine?Obișnuiai să-i aduci o prăjiturică...aia care-i place ei muuult? Crezi că nu i-ar plăcea să facă dragoste cu tine după ce-i faci masaj la tălpițe,după ce a stat ore întregi gatind, călcând....? Aș vrea să cred că încă mai ai încredere în simțurile tale....alea care au făcut din fetița de ieri, femeia visurilor tale. Unde te-ai oprit TU, și ea a vazut în tine broscoiul încă nepupăcit, și nu Prințul Fermecat. Am stat alături de un bărbat, cu care mă înțelegem excepțional în pat...dar nu e deajuns.Lupă cum vei vrea tu pentru fericirea ta, dar să nu confunzi iubirea cu sexul bun. Femeia aia poate are mii de calități, dar nu are una: onoarea. Ca femeie NICIODATĂ SĂ NU ÎȚI ÎNTEMEIEZI FERICIREA, PE NEFERICIREA ALTEIA,și dacă ai pe conștiintă și copii...atunci să o ajute Dumnezeu.Ce te face să crezi, că întâmplarea nu va face din tine un neputincios în cărucior și că SEXUL nu va mai fi o prioritate pentru tine? Pentru ea se pare ca este o prioritate! Nu știu dacă mai știi jurămintele de la nuntă: œla bine și la greuœ. Pe care din ele o vezi la greu...dar sincer!!! Nu te judec...vreau să înțelegi că nu te judec...dar încearcă să privești imaginea din toate punctele de vedere și fii fair play cu cine merită.Baftă bărbate...Poate tu și soția ta, lasați copilul undeva și plecatți într-o excursie de câteva zile împreună.
roxamad Avatarul lui roxamad
Citeaza Raspunde

Postat de roxamad pe 27 Octombrie 2011 la 11:46

De la: bahoi, la data 2011-10-27 11:25:01Va multumesc tuturor pt sfaturi, chiar si pe cele care ma critica, recunosc am inselat dar nu imi pare rau si spun asta pt ca am vazut ce inseamna iubirea adevarata,
multi nu o cunoasteti sunt sigur de asta, poate altii mor si nu ajung sa traiasca asa ceva toata viata lor, dar cand o intalnesti de ce sa nu te bucuri de ea, de ce esti aratat cu degetul "AI INSELAT" ai gresit, la mine este vorba de altceva, de dragoste, sacrificiu, pasiune, si nu sex cum spune sotia mea sa facem "FACEM SI NOI UN SEX" asta nu mai este dragoste, este o formalitate sa faci un lucru cat mai repede si gata, credeti ca nu am incercat sa ma schimb sa fac ca totul sa fie frumos chiar si acuma in momentele acestea cand iubesc pe altcineva nu am facut-o sa se simta neglijata si credetima chiar o ajut in foarte multe lucruri.

Scuze, atunci! Nu cred ca ai cerut sfaturi! Ai solutia deja gasita! Cred ca ai vrut sa-ti gasim circumstante atenuante pentru ceea ce faci, intr-un fel sa te justifici!
Ai cerut un sfat, noi ti l-am oferit, dar nu conteaza, prea mult pentru tine.
Esti matur, adult, traieste-ti viata cum vrei, dar nu mai cere sfaturi, daca nu stii sa le accepti!
bahoi Avatarul lui bahoi
Citeaza Raspunde

Postat de bahoi pe 27 Octombrie 2011 la 12:10

Scuze daca m-ai inteles gresit nu am vrut sa ma justific in nici un fel, doar am spus ca sunt vinovat, accept si critici si sfaturi.
yuppy018206 Avatarul lui yuppy018206
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy018206 pe 27 Octombrie 2011 la 12:24

ESTI UN MARE BOU!!!!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info