Daca iubesti, poti trece peste orice?
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » Relatii » Infidelitate » daca iubesti, poti trece peste orice? » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
dino_tz Avatarul lui dino_tz
Citeaza Raspunde

Postat de dino_tz pe 28 Octombrie 2011 la 10:53

chiar e posibil sa ierti si sa treci peste infidelitatea partenerului?
chiar se poate sa treci "peste" daca o iubesti desi ea a recunoscut ca doar tine la tine si cu toate ca a gresit nu ar vrea sa renunte la tine?
oare mai merita o sansa o astfel de casnicie?
chiar e posibil sa se intample sa mearga totul cat decat bine?
se mai poate avea incredere in partener?
oare acea a doua sansa e doar o amagire?
Blackdawn Avatarul lui Blackdawn
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 28 Octombrie 2011 la 11:30

dar o mai iubesti dupa ce sa intamplat asta?
poti trai cu gandul asta fara sa te afecteze cu nimic?
incredere?!!
numai daca poti uita definitiv si nu te va afecta niciodata in nici un fel asta probabil ca ar merge o a doua sansa, altfel nu cred....
si daca nu cumva recidiveaza si o sa fie nevoie de a 3-a sana si asa mai departe
doruletz Avatarul lui doruletz
Citeaza Raspunde

Postat de doruletz pe 29 Octombrie 2011 la 08:05

De la: dino_tz, la data 2011-10-28 10:53:39chiar e posibil sa ierti si sa treci peste infidelitatea partenerului?
chiar se poate sa treci "peste" daca o iubesti desi ea a recunoscut ca doar tine la tine si cu toate ca a gresit nu ar vrea sa renunte la tine?

Variabile sunt multe...e posibil chiar ca acordandu-i o a doua sansa, lucrurile sa mearga mai bine ca inainte, pentru ca te va vedea cu alti ochi si te va aprecia mai mult!
ally00 Avatarul lui ally00
Citeaza Raspunde

Postat de ally00 pe 29 Octombrie 2011 la 09:26

De la: dino_tz, la data 2011-10-28 10:53:39chiar e posibil sa ierti si sa treci peste infidelitatea partenerului?

Ca sa stii va trebui sa incerci. Poate va fi mai bine sau poate nu se va schimba nimic. Dar inainte de atrece mai departe va trebui sa discutati sincer si serios despre asta, caci lucrurile nespuse pot duce la inca o greseala. Bafta si sa fii iubita!
yna21bc Avatarul lui yna21bc
Citeaza Raspunde

Postat de yna21bc pe 29 Octombrie 2011 la 10:09

iubirea....face(te ajuta) sa poti ierta ,dar nu inseamna ca trebuie sa si ramai impreuna cu el sau ea.exact ca si credinta care nu inseamna doar in dumnezeu ci si in tine sau in ceilalti,asa si iubirea e un sentiment puternic care te face sa te simti bine sa iubesti inseamna sa si daruiesti iubirea dezinteresat,sa iubesti pe dumnezeu pe tine pe ceilalti.asa ca cine iubeste pe cineva daca va fi inselat va trebui sa treaca ptr ca numai astfel ii va fi usor in viata si numai asa va cunoaste o dragoste adevarata,sa ierte si sa treaca peste caci va gasi pana la urma fericirea
deci treceti peste ...!
adnas Avatarul lui adnas
Citeaza Raspunde

Postat de adnas pe 29 Octombrie 2011 la 11:03

E o situatie delicata si greu de spus daca poti trece peste asta pentru-ca dupa mine o femeie (mai putin cele de meserie )nu pot sa se culce cu un alt barbat daca nu este legata si sentimental sisituatia este mai delicata,sau problema e la tine si nu-ti pasa daca si ea se simte la fel de bine ca si tine (egoismul) cind faceti dragoste si îi oferi mai multa atentie.Cu siguranta vei fi obsedat ca ai fost inselat si nu stiu daca vei putea trece peste asta ,la voi e orgoliul prost inteles pentru-ca daca stau sa ma gindesc si voi o faceti dar un pic mai detasati .Raspunsul este in mintea si sufletul tau.
SER_ Avatarul lui SER_
Citeaza Raspunde

Postat de SER_ pe 29 Octombrie 2011 la 11:04

ce de comentarii lacrimogene... ce tot bateti apa-n piua cu infidelitatea, a avea exepriente si cu alti parteneri nu este nimic iesit din comun, este chiar ceva normal si in natura noastra... ce nu este normal insa, este ca daca tot ai fost asa de idiot incat sa te miroasa partenerul/partenera, atunci sa ti se taie capul, dar nu pentru ce ai facut, ci doar ca ai fost "prins"!
...din aceste considerente, nu este posibil sa treci peste si sa ierti, partenerul a fost mai slab si trebuie sa moara!
mrc Avatarul lui mrc
Citeaza Raspunde

Postat de mrc pe 29 Octombrie 2011 la 11:30

NU
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 29 Octombrie 2011 la 13:37

deci treceti peste ...!

...cadavrul celui vinovat?
Carniu Avatarul lui Carniu
Citeaza Raspunde

Postat de Carniu pe 29 Octombrie 2011 la 18:46

parerea mea despre infidelitate e ca, vina o poarta ambii parteneri. daca realizezi asta, poti trece mai departe.
alexamdru Avatarul lui alexamdru
Citeaza Raspunde

Postat de alexamdru pe 29 Octombrie 2011 la 19:51

Daca iubesti singurul lucru peste care nu poti trece este distanta...mai precis nu se merita sa treci peste distanta. In ce priveste infidelitatea e un subiect larg dezbatut...daca niste randunele(pasarile ce vin primavara si pleaca toamna), daca niste pinguini sunt fideli pe viata ce e asa greu unui om? In conditiile in care ai fost inselat/a e greu sa mai ai incredere avand in vedere ca omul respectiv ti-a promis si nu a respectat cuvantul. In principiu dragostea nu tine prea mult, se ajunge la rutina si respect. E bun respectul, e buna si rutina dar trebuie sa iesim din ea din cand in cand. Sfatul meu daca il iubesti si nu vrei sa renunti la el: cb6000.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Octombrie 2011 la 20:43

De la: Carniu, la data 2011-10-29 18:46:26parerea mea despre infidelitate e ca, vina o poarta ambii parteneri. daca realizezi asta, poti trece mai departe.

Fiecare pe drumul lui
monaco Avatarul lui monaco
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 30 Octombrie 2011 la 12:20

Inainte de a-mi asterne aici parerea ... vreau sa fac o precizare;
monogamia animalelor are baze biologice SI NU E O ALEGERE !

Omul este construit (biologic) sa fie poligam, DAR... prin educatie devine/alege sa fie monogam.

Totul incepe in copilarie, cand valorile familiei sunt impregnate in constiinta omului si i se arata ca o familie iti ofera stabilitate, liniste, posibilitatea implinirii sufletesti...

Intrebarea era daca se poate trece peste infidelitate;
(intotdeauna VINA E A AMBILOR PARTENERI)
DACA SE DORESTE convietuirea in continuare este necesar, in primul rand (!), sa se analizeze DE CE s-a intamplat... infidelitatea si SA SE SCHIMBE ACEL "CEVA" care a determinat asta.
Altfel..., te impaci degeaba.

Concret: Se poate trece DACA vrei .
aly_a Avatarul lui aly_a
Citeaza Raspunde

Postat de aly_a pe 30 Octombrie 2011 la 12:45

exista o vorba: pot ierta, dar nu pot uita!
la prima cearta/discutie reprosurile tot vor exista, oricat timp a trecut de atunci (asta daca se acorda o a 2a sansa).
SCANIA Avatarul lui SCANIA
Citeaza Raspunde

Postat de SCANIA pe 30 Octombrie 2011 la 13:13

da da sigur ca poti sa treci peste orice!!!! mai ganditi si altfel!!! toti si toate sunt sigur/e pe ei/ele pina sunt prinsi/e!!! iarta-ma ca am gresit e defapt iarta-ma ca m-ai prins!!! altfel atitudinea fata de partener/a e aceeasi!!! prima e mereu greseala dar dupa e de placere!!! sfatul meu e NU TOLERATI pentru ca nu se schimba nimic si mai devreme sau mai tarziu se intampla iar!!! din nastere suntem egali in drepturi dar si in obligatii!!! o promisiune trebuie respectata!!! daca tu nu poti avea control asupra ta atunci nimeni nu poate avea!!! asa ca nu exista nu se va mai intampla!!! poate nu se va mai intampla sa ma prinzi ca ma perfectionez!!! nu acceptati jumatati de masura daca nu oferiti jumatati de masura!!! dupa parerea mea treaba e simpla da sau nu!!! daca iubesti nu e loc de am gresit cu altu/a!!!
daphne1772 Avatarul lui daphne1772
Citeaza Raspunde

Postat de daphne1772 pe 31 Octombrie 2011 la 13:48

De trecut, se poate trece peste aceasta situatie! Consecinte mereu vor fi pentru ca sunt implicit componente ale slabiciunii de a ceda unei alte persoane....in pat, unei persoane straine cuplului tau!

Odata incornorarea constatata, firesc si omeneste si logic, ar fi sa stati de vorba, tu -cel incornorat si ea-cea care a tradat, sa discutati si sa punctati tot ce e bun si rau in relatia voatra si in final sa decideti daca va mai acordati o sansa sau fiecare pe drumul sau! Fara regrete, asa a fost sa fie, fiecare din voi a gresit, nu putem absolvi de vina pe niciunul, pentru ca undeva a fost o oarecare clipa de neglijenta a partenerului incat celalalt a ajuns sa il insele pe acesta...Deci, curaj, ce e rau sa fie dat la o parte, ce e bun sa fie pastrat! Asta include sentimentele amandorura...Bafta! Sa ne tii la curent;)
Nelio Avatarul lui Nelio
Citeaza Raspunde

Postat de Nelio pe 1 Noiembrie 2011 la 12:47

Eu am fost inselata, si nu am trecut peste. Am incercat, nu s-a putut. Parerea mea, it's a waste of time. Concentreaza-te pe tine, si shimba-ti viata in bine. Scapa de oamenii slabi din jurul tau, mai bine singur, decat tras in mod constant inapoi. Se poate si mai bine, vorbesc din proprie experienta. Meriti mai mult.
chandramuki Avatarul lui chandramuki
Citeaza Raspunde

Postat de chandramuki pe 1 Noiembrie 2011 la 13:51

Da, se poate...trebuie doar sa acorzi o singura sansa celui care a gresit. Daca se repeta si a doua oara se numeste recidiva si asta se pedepseste conform legilor scrise si nescrise.
Bafta
SCANIA Avatarul lui SCANIA
Citeaza Raspunde

Postat de SCANIA pe 1 Noiembrie 2011 la 17:12

Nu merita a doua sansa mai ales daca nici tu nu ai primit sau nu a fost nevoie. Si mai lasatio moarta care o trageti cu a doua sansa ca daca ai ajuns sa faci acte si afli dupa un an sau doi ca comiso cu altcineva prima reactie sigur NU e spre a doua sansa! Si nici a doua reactie! Care sustineti a doua sansa ori calcati stramb si voi si va sustineti modul de viata ori nu ati vost inselati niciodata ori sunteti singuri si ati accepta orice numai sa fie cinevaca singur sau singura e greu!!!
SER_ Avatarul lui SER_
Citeaza Raspunde

Postat de SER_ pe 1 Noiembrie 2011 la 22:17

De la: SCANIA, la data 2011-11-01 17:12:41Nu merita a doua sansa

...normal daca ai SCANIA, poti trece peste orice!
lylu Avatarul lui lylu
Citeaza Raspunde

Postat de lylu pe 2 Noiembrie 2011 la 18:27

De la: SER_, la data 2011-10-29 11:04:42ce de comentarii lacrimogene... ce tot bateti apa-n piua cu infidelitatea, a avea exepriente si cu alti parteneri nu este nimic iesit din comun, este chiar ceva normal si in natura noastra... ce nu este normal insa, este ca daca tot ai fost asa de idiot incat sa te miroasa partenerul/partenera, atunci sa ti se taie capul, dar nu pentru ce ai facut, ci doar ca ai fost "prins"!
...din aceste considerente, nu este posibil sa treci peste si sa ierti, partenerul a fost mai slab si trebuie sa moara!
Asa cum zici......ce atita ciorba......mai si o tira friptura
yuppy013259 Avatarul lui yuppy013259
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013259 pe 2 Noiembrie 2011 la 18:41

sunt lucruri mai rele decat infidelitatea in interiorul unei relatii...deci privit din aceasta perspectiva probabil ca da...merita sa treci peste..dar din alta perspectiva sigur nu merita sa fci vreun compromis...intrucat nu este reciproc...sacrificiul
yuppiy_ta Avatarul lui yuppiy_ta
Citeaza Raspunde

Postat de yuppiy_ta pe 3 Noiembrie 2011 la 12:21

[ @ MONACO,

Omul este construit (biologic) sa fie poligam,

...poti sa dezvolti ideea ? ce argumente aduci in favoarea acestei afirmatii. Chiar sunt interesata. La ora asta nu imi dau seama cum de omul, biologic este construit sa fie poligam. Prea o vad ca pe o scuza penibila si superficiala mai degraba, decat o realitate obiectiva.
SunBeam Avatarul lui SunBeam
Citeaza Raspunde

Postat de SunBeam pe 3 Noiembrie 2011 la 12:39

Merge sa treci peste, dar prespune efort din partea ta. Sa inghiti in sec, sa-ti ingropi imaginile plasmuite de propriul tau creier, sa consideri ca si tu ai o parte din vina, etc.. Doar ca, asa cum precizam in alta parte, asa cum omul nu se schimba, ci doar pe perioade scurte, asa si cu trecutul peste. Relatia isi revine, dar ceva s-a rupt. Va veti purta diferit dupa un timp si se poate intampla iar sa fii inselat. Concluzia, nu se merita sa acorzi inca o sansa. Totul e de fatada, tine putin (cateva saptamani, luni) si ajungi in final in acelasi punct. Cu cat o rupi mai repede, cu atat mai bine. Absolut veti suferi, asta e.
monaco Avatarul lui monaco
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 7 Noiembrie 2011 la 12:19

De la: yuppiy_ta, la data 2011-11-03 12:21:02[ @ MONACO,

...poti sa dezvolti ideea ? ce argumente aduci in favoarea acestei afirmatii. Chiar sunt interesata. La ora asta nu imi dau seama cum de omul, biologic este construit sa fie poligam. Prea o vad ca pe o scuza penibila si superficiala mai degraba, decat o realitate obiectiva.

Dupa cum am semnalat pe "INTREBARI PENTRU ADMINI"..a fost stearsa postarea mea edificatoare...
LupTzicnit Avatarul lui LupTzicnit
Citeaza Raspunde

Postat de LupTzicnit pe 7 Noiembrie 2011 la 22:40

De la: _Emm, la data 2011-10-29 20:43:40
De la: Carniu, la data 2011-10-29 18:46:26parerea mea despre infidelitate e ca, vina o poarta ambii parteneri. daca realizezi asta, poti trece mai departe.

Fiecare pe drumul lui

Vreau o SCANIA sa-tzi intersectez drumul
Blackdawn Avatarul lui Blackdawn
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 11 Noiembrie 2011 la 11:59

Este o realitate stiintifica, omul ca multe alte mamifere este poligam de la natura.Poti citi asta in diferite carti de specialitate daca te intereseaza.Monogamia este dobandita prin educatie si prin spiritul familial in care suntem crescuti etc. Sa nu uitam ca notiunea de familie nu exista dintotdeauna si multe popoare au tolerat fara probleme haremurile sau casatoria cu mai multe femei,de ce oare!? Bineinteles ca acest lucru nu poate fi folosit sub nici o forma ca scuza pentru infidelitate, e absurd, e ca si cum ai omora cainele vecinului si ai spune ca ai facut asta din cauza instinctului de vanator
LupTzicnit Avatarul lui LupTzicnit
Citeaza Raspunde

Postat de LupTzicnit pe 11 Noiembrie 2011 la 12:15

De la: Blackdawn, la data 2011-11-11 11:59:37

Este o realitate stiintifica, omul ca multe alte mamifere este poligam de la natura.Poti citi asta in diferite carti de specialitate daca te intereseaza.Monogamia este dobandita prin educatie si prin spiritul familial in care suntem crescuti etc. Sa nu uitam ca notiunea de familie nu exista dintotdeauna si multe popoare au tolerat fara probleme haremurile sau casatoria cu mai multe femei,de ce oare!? Bineinteles ca acest lucru nu poate fi folosit sub nici o forma ca scuza pentru infidelitate, e absurd, e ca si cum ai omora cainele vecinului si ai spune ca ai facut asta din cauza instinctului de vanator

Ahhh ... si eu tocmai ce imi cumparasem un ARC :( .... si ce vioi e cainele vecinului ..... O WELL ....
yuppiy_ta Avatarul lui yuppiy_ta
Citeaza Raspunde

Postat de yuppiy_ta pe 12 Noiembrie 2011 la 00:21

Ah, si ai simtit tu asa o nevoia sa raspunzi in locul lui Monaco? ce sa zic.....devotat baiat esti !
In primul rand ca sa imi argumentezi ca este o realitate stiintifica, nu este de ajuns sa ma indrumi sa citesc.te astept ca, aici sa imi aduci argumente in acest sens . Omul este foarte diferit de animale. Eu nu sunt o progresist-evolutionista, sau atee , ca atare , sustin creationismul, asa ca ideea de a pune in balanta, sau a compara omul cu animalul (dpdv al poligamiei) mi se pare absurda .Din motive evidente, dar si obiective. Nu ai cum sa compari omul care este inzestrat cu ratiune, cu animalele care sunt atat de rudimentare si instinctuale. Desi sunt si printre ele-animale- care sunt monogame.Asa ca teoria ta.....e cam subreda .Monogamia este....nu dobandita ci, este innnascuta ! Cel putin ...la un anumit tip de Om. In virtutea acestui argument, Dumnezeu a creat un singur Adam pentru o singura Eva ! Asa e, anumite popoare au acceptat si inca accepta poligamia, insa acest fapt nu poate fi folosit ca o regula general valabila....deoarece exista si monogamia care este la fel de veche ca si poligamia . Inca de la Geneza chiar.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Noiembrie 2011 la 06:41

De la: yuppiy_ta, la data 2011-11-12 00:21:00

Ah, si ai simtit tu asa o nevoia sa raspunzi in locul lui Monaco? ce sa zic.....devotat baiat esti !
In primul rand ca sa imi argumentezi ca este o realitate stiintifica, nu este de ajuns sa ma indrumi sa citesc.te astept ca, aici sa imi aduci argumente in acest sens . Omul este foarte diferit de animale. Eu nu sunt o progresist-evolutionista, sau atee , ca atare , sustin creationismul, asa ca ideea de a pune in balanta, sau a compara omul cu animalul (dpdv al poligamiei) mi se pare absurda .Din motive evidente, dar si obiective. Nu ai cum sa compari omul care este inzestrat cu ratiune, cu animalele care sunt atat de rudimentare si instinctuale. Desi sunt si printre ele-animale- care sunt monogame.Asa ca teoria ta.....e cam subreda .Monogamia este....nu dobandita ci, este innnascuta ! Cel putin ...la un anumit tip de Om. In virtutea acestui argument, Dumnezeu a creat un singur Adam pentru o singura Eva ! Asa e, anumite popoare au acceptat si inca accepta poligamia, insa acest fapt nu poate fi folosit ca o regula general valabila....deoarece exista si monogamia care este la fel de veche ca si poligamia . Inca de la Geneza chiar.

asa cum scrie si in biblie si in alte scrieri vechi,omul a fost creat dupa chipul si ASEMANAREA lui Dumnezeu
ce vreau sa zic?!
respectand teoria creationista care nu este neaparat crestina si nici inventata acum cateva sute de ani trebuie sa ne amintim legendele olimpului scrise cu mult inainte de a sti cineva cu ce se mananca D-zeu .
chiar pe timpul zeilor era o curvaraseala generala si intre EI si intre zei si oamenii de pe pamant
se subantelege deci ca teoria mea e ca zeii inclusiv D-zeu sunt veniti din afara special sa ne tina aici cat traim dar avem aceleasi apucaturi .
inca ceva pe scurt apropo de subiect: cred ca oamenii se pot indragostii de mai multe persoane dar iubire reala nu pot avea decat pentru un singur suflet
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info