Biserica, credeam ca e chemata sa educe oamenii, sa ii apropie de Dumnezeu, nu sa ii prosteasca!!! De unde moda asta cu pupaturi de oase, care iti asigura sanatate, mantuire sau mai stiu eu ce? Biblica nu e, cum nici inchinarea la moaste, idoli ,sfinti, nu e biblica! Cititi poruncile ...sa nu-ti faci chip cioplit...sa nu te inchini inaintea lor...caci eu sunt un Dumnezeu gelos...
Toti sunt crestini dar nu mai stiu citi Biblia, poruncile! Dumnezeu a dat pe Fiul Sau jertfa pentru iertarea pacatelor! De ce crede cineva ca nu e suficient sa te rogi direct lui Dumnezeu si doar Lui sa te inchini?
De ce trebuie atata circ pentru a-ti exprima "credinta"? Oameni buni! Dumnezeu ne cere o viata simpla, dependenti de El, sa ajutam pe aproapele nostru, sa ne iertam unii pe altii, sa traim o viata corecta! Asta e credinta, restul sunt prostii! Ne batem joc de jerta de pe cruce, pupand moaste, inchinandu-ne la te miri ce si de fapt uitam de Dumnezeu si de scopul nostru pe pamant !
Chiar suntem un popor atat de prost ca trebuie sa ne platim mantuirea? PRETUL A FOST PLATIT CU SANGE ! Banii nu sunt pentru mantuire , ci pentru popi! In Biblie scrie sa dai zecime din tot ce castigi! Sunt religii unde acesti bani se dau lunar, tu esti raspunzator de calcul, nu te intreaba nimeni cat castigi, tu raspunzi cu constiinta in fata lui Dumnezeu si pentru zecime primesti chitanta! Si din acesti bani se platesc salariile preotilor, construirea de biserici, donatii de carti si ajutoare la saraci, totul contabilizat la cent! Asa mi se pare mai corect! Si pentru nunti, inmormantari nu se da nimic! Face parte din slujba preotului, pentru care ia salar! Dar pentru banii pe care ii dai la biserica si la popa ca vine la nunta, inmormantare, boboteaza, etc..ar trebui sa primesti chitanta! Asa mi s-ar parea corect! Ce dai tu la biserica, de buna-voie, e altceva! Dar cand cumperi lumanari, carti...ar trebui chitanta!