O alta fatada a infidelitatii
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » Relatii » Infidelitate » o alta fatada a infidelitatii » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
alicecris Avatarul lui alicecris
Citeaza Raspunde

Postat de alicecris pe 3 Noiembrie 2011 la 17:35

Salut,
Mai intai de toate sa ma prezint, ma numesc Cristina am 32 de ani, sunt casatorita de 9 ani cu sotul meu, si avem impreuna 2 copii. As vrea sa aduc in discutie a lata fatada a infidelitatii de care sunt capabili unii barbati (nu am nimic cu voi barbatii dar pana acum viata mi-a aratat ca de fapt nu exista barbati familisti convinsi,asa cum eram eu convinsa).
Incerc sa scurtez cat mai mult relatarea mea:locuim impreuna cu sora mea si cu fiica ei de mai bine de trei ani si acum vreo 2 ani sotul meu a inceput sa dea semne ca simte ceva pentru sora mea. Au trecut vreo 10 luni in care eu il simteam tot mai distant de mine si tot mai afectuos fata de ea, reactia mea a fost ceva de nedescris (nervi frustrari si toate cele) pentru ca vedeam ca incet incet lucrurile devin din ce in ce mai schimbate. Acum vreo un an si jumatate el a decis sa ni se destainuie ca el este indragostit de sora mea si de atunci a inceput calvarul. tot felul de discutii, in care amandoua incercam sa-l intelegem si sa il spijinim si sa ii spunem ca e ceva trecator ca se fapt el nu este indragostit ci doar din cauza situatiei financiare noi a trebuit sa locuim impreuna si ca greutatile ne-au apropiat.trebuie sa specific ca la inceput sora mea fiind mai copilaroasa, mai jucausa sa zicem,nu a perceput situatia ca atare, nu-i caut scuze dar ca si cum el a incercat sa completeze la mine ceea ce are ea, ceva de genul(eu fiind o persoana care cad de moral mai repede).Problema cea mai spinoasa e ca situatia din casa noastra a devenit atat de frustranta si de plina de tensiune, incat nici una din noi nu mai suportam, eu ma gandesc serios la divort, chiar daca il mai iubesc, sora mea la fel se gandeste si ea sa se separe de noi, dar din pacate situatia financiara nu ne permite in acest moment sa luam o astfel de decizie.
trebuie sa mai spun ca in nenumaratele noastre discutii(si mai calme si mai pline de nervi)el sustine sus si tare ca nu este o chestie de vointa ca el vrea sa simta ce simte dar pur si simplu nu poate sa si-o scoata din inima, ca nu vrea sa ma piarda pe mine, dar nici pe ea, cu alte cuvinte sa traim impreuna ca o familie, ceea ce pentru mine pentru mentalitatea mea, pentru felul in care am fost crescuta e de neconceput, la fel gandeste si sora mea.asta este povestea mea pe scurt,sper ca am fost destul de logica si va rog pe voi sa-mi dati un sfat, sau daca mai e cineva printre voi cu astfel de situatie sa-mi spuna si mie cum a procedat pentru ca eu sincer simt ca inebunesc. Pentru copii mei incerc din rasputeri sa ma mentin intrega la cap dar nu stiu cat mai reusesc.va multumensc.
Roach Avatarul lui Roach
Citeaza Raspunde

Postat de Roach pe 4 Noiembrie 2011 la 08:06

primul

picassent Avatarul lui picassent
Citeaza Raspunde

Postat de picassent pe 4 Noiembrie 2011 la 08:23

Daca ai acceptat ca sora TA sa-i devina amanta v-a trebui ca amandoua sa mai cautati o a-3-a cu care sa-l cuplati si care v-a avea si capacitatea de a va intretine pe toti!
atunel65 Avatarul lui atunel65
Citeaza Raspunde

Postat de atunel65 pe 4 Noiembrie 2011 la 08:47

Draga Cristina, greseala ta a fost ca ai acceptat sa stai cu sotul impreuna sub un acoperis cu sora ta.De aici a inceput totul.Poate voi doua semanati si el in sufletul lui te iubeste si pe tine si pe sora ta fiind amandoua la fel(chiar daca nu la fizionomie in comportament)Cum ai zis si tu ea mai jucausa ,barbatilor asta le place distractia, tu erai prea obosita si necajita si a gasit la ea ce nu i-ai datu tu.iarta-ma dar asa vad eu lucrurile.Ce-ti ramane e sa pleci de la sora ta si atunci sa-l pui pe sot sa aleaga.Ori eu ori ea.Atunci ai sa-i vezi adevarata fata.Daca o alege pe ea inseamna ca pe tine nu te-a oubit niciodata.I s-a parut doar.
Si daca sora ti-ar fi sora adevarata si nu o prefacuta nu i-ar permite lui asa ceva ,dar probabil ca si ea l-a incurajat in ceea ce facea.Nu are rost sa te distrugi in felul asta nu e singurul barbat pe pamant.I-a fal gelos si tu sa vezi cum reactioneaza si daca-i mai arde de sora ta jucausa.Cu drag Elena
ratusca Avatarul lui ratusca
Citeaza Raspunde

Postat de ratusca pe 4 Noiembrie 2011 la 09:08

fa-ma sa inteleg un lucru: tu dupa toata situatia asta mai poti vorbi cu sora ta??? sau intrebarea ar fi alta: mai poate vb ea cu tine, adica mai poate da EA ochii cu tine???
dar cum ati ajuns in situatia asta, sa locuiti impreuna?
sincer, in locul tau imi faceam bagajele , imi luam copiii si plecam....omul asta nu merita iertare, nu are scrupule, putea sa se incurce cu oricine altcineva, dar nu tocumai cu sora ta.....
deci, concluzia: nu incerca sa ii gasesti scuze, nu merita iertat, asa cum spunea si elena, nu este singurul barbat de pe pamant! esti inca tanara si iti poti reface viata.
multa bafta!
azzumi Avatarul lui azzumi
Citeaza Raspunde

Postat de azzumi pe 4 Noiembrie 2011 la 09:44

este foarte urat si fustrant ce se intampla.nu e normala nici atitudinea sorei, daca era o femeie cu "simt" iti spunea de la primele semne (pe care cred ca ea le-a vazut inaintea ta) si apoi parasea casa. iar el, hmmm...el s-a indragostit, ce sa-i faci??? ce sa condamni?? a fost ispita prea mare, el slab.are sens sa-l faci in toate felurile??? deci. oricat ar fi de greu singura te vei putea descurca.nu am copii ce-i drept, dar sunt singura de multi ani, si??? a murit cineva?? deveneam dependenta de oricine se aproapia de mine. si nu ma puteam desparti fiindca ma gandeam (vai, cat m-a ajutat, etc etc..ce ma fac fara el)...fas! asta nu e iubire.nu stiu eu ce e aia iubire, dar sigur asta nu e. esti cu Dumnezeu, nu esti singura. si cu copilasii...ia sa vezi mataluta ce rapid se rezolva lucrurile cand o sa-ti dai seama ca esti frumoasa, ca mai ai si tu mici dorinte in inimioara.daca poti sa-l ierti, eu stiu, iarta-l, cum simti, dar eu l-as scuipa, sincer! la fazele de genul va iubesc pe-amandoua pfaaiiiii....nasol!
yuppy018206 Avatarul lui yuppy018206
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy018206 pe 4 Noiembrie 2011 la 10:20

ori n-am inteles eu bine,el s-a culcat cu sora ta? daca DA atunci uita-l ,daca NU merita sa mai incerci sa-l schimbi, si totusi nu poti avea incredere in el niciodata,la fel va face si cu altele din viata lui.CASNICIA TA ,STA IN MAINILE TALE.Doamne-ajuta!
brosilviu Avatarul lui brosilviu
Citeaza Raspunde

Postat de brosilviu pe 4 Noiembrie 2011 la 10:41

eu nu am inteles un lucru... s-a consumat ceva intre ei !? ... pt ca vad com aici de zici ca i-ai prins in pat...... deci !? ori nu am inteles eu , sunt c-am somnoros :)) , ori lumea stie sa raspunda si sa reactioneze , ca de obicei, cu exagerari!
-- nu e nimik de inteles in faptul ca sotul tau s-a indragostit de sora ta, eu zic ca e slab... de "inima" , k sa zic asha .... vb numai tu cu el si vezi exact ce-i in capu lui si vb si cu sora ta , tot separat ... pt ca nu vad de ce rup legaturile intre voi 3: dak te inseala cu sora ta ... ramaneau ei impreuna si u te certai cu ei... dar pt faptul ca are el ceva in minte sa te certi u cu ambii?! mai degraba sora ta sa-l evite pe el....sper sa rez pt ca v-a adus impreuna grutatile vietzii si v-a despartiti din copilari sau cum zic unii lucruri care nu putem sa le comtrolam... dar cateodata dragostea pleca si din capu nostru, din imaginatia noastra..... si cred ca sotul tau e de vina in mare parte, pribabil sora ta s-a purtat frumos cu el si el a inceput sa-si faca "filme" in capu lui si uite asha...
Citeaza Raspunde

Postat de ratusca pe 4 Noiembrie 2011 la 11:05

nu cred ca mai are importanta daca s-a consumat ceva intre ei sau nu.
pur si simplu numai ideea in sine ca a putut sa se indragosteasca de sora sotiei si sa si marturisesca lucrul asta , e de condamnat.....
pana la urma , este mult mai important si mai grav sa inseli cu sufletul ...decat cu trupul...parerea mea!
banalulanonim Avatarul lui banalulanonim
Citeaza Raspunde

Postat de banalulanonim pe 4 Noiembrie 2011 la 11:25

cred ca o separare temporara , colaborata cu o mutare din spatiu a sorei tale ar duce la o limpezire a sentimentelor si o clarificare a situatiei voastre , e posibil stand singur fara familie sa constientizeze importanta voastra ptr el , daca persista in situatia asta anormala , e clar ca trebuie sa va despartiti , pana nu degenereaza situatia.Oricum in afara ca el este barbat si gandeste cu alta parte a corpului si tiand cont ca ar trebuii sa fie mai cerebral din cauza anilor de casnicie , a varstei lui , a faptului ca va leaga 2 copii , sora ta fara sa vrea sau este magulita de interesul pe care-l exercita asupra lui , are partea ei de vina , daca ar fii stiut sau ar fii vrut sa il puna la punct si sa restrictioneze comunicarea cu el , posibil altfel sa fii fost atmosfera in casa , e posibil sa ii placa discret sa o intretina .Este doar o parere personala
cassandra26 Avatarul lui cassandra26
Citeaza Raspunde

Postat de cassandra26 pe 4 Noiembrie 2011 la 13:04

Sotul tau e un magar de 2 lei.
mirabela8787_1 Avatarul lui mirabela8787_1
Citeaza Raspunde

Postat de mirabela8787_1 pe 4 Noiembrie 2011 la 14:00

Va invitam sa vizitati Vintage Shop- un magazin cu haine de firma la cele mai mici preturi. Ca sa va convingeti, intrati pe urmatorul link http://e-vintage-shop.blogspot.com/
cipriank4 Avatarul lui cipriank4
Citeaza Raspunde

Postat de cipriank4 pe 4 Noiembrie 2011 la 15:47

Ce acra si frustrata esti ratusca,te compatimesc...
torpy_al Avatarul lui torpy_al
Citeaza Raspunde

Postat de torpy_al pe 4 Noiembrie 2011 la 16:09

fetelor, fetelor, fetelor, linistiti va :))))) in afara de nenorocit, magar de 2 lei si alte descrieri n am observat sfaturi, parca asta era scopul, nu? de judecat e usor sa judeci.....so...
Citeaza Raspunde

Postat de ratusca pe 4 Noiembrie 2011 la 18:30

De la: cipriank4, la data 2011-11-04 15:47:31Ce acra si frustrata esti ratusca,te compatimesc...

multumesc! tu , in schimb, esti o draguta!
what_ever_d Avatarul lui what_ever_d
Citeaza Raspunde

Postat de what_ever_d pe 4 Noiembrie 2011 la 20:10

pai, daca sotul tau sustine ca te iubeste, logic ar fi ca sora ta sa stea departe de voi, de casnicia voastra. asta depinde doar de tine draga Cristina. vrei sa-ti salvezi casnicia sau vrei sa te complaci ? lupta pentru ce e al tau daca consideri ca merita.
de judecat.....ho ho ho !!!!!!!!!!!!!!! toata lumea stie sa judece......
ma intreb.....cei doi copii ce vad ? ce invata ?
misugreen Avatarul lui misugreen
Citeaza Raspunde

Postat de misugreen pe 4 Noiembrie 2011 la 21:00

Un sfat de la mine ar fi acela, de a merge la un psiholog toti trei daca spui ca nu mai stii ce sa faci, atat am vrut sa zic...:)
ally00 Avatarul lui ally00
Citeaza Raspunde

Postat de ally00 pe 4 Noiembrie 2011 la 21:06

De la: misugreen, la data 2011-11-04 21:00:54Un sfat de la mine ar fi acela, de a merge la un psiholog toti trei daca spui ca nu mai stii ce sa faci, atat am vrut sa zic...:)
Cred ca trebuie sa stii intai ce vrei tu si apoi sa ceri de la altii.
picassent Avatarul lui picassent
Citeaza Raspunde

Postat de picassent pe 5 Noiembrie 2011 la 13:20

Vad ca multi dintre voi....nu ati inteles ca EA a acceptat legatura sotului su sora! Despre ce vorbim...!?
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Noiembrie 2011 la 17:20

Eu vad o singura postare a doamnei cu problema, si de acolo nu reiese ca si-ar fi prins barbatul cu sora, ci ca el a spus ca naturelul lui simtitor s-a indreptat catre sora. Iar ea si sora, psiholoage simtindu-se, il trateaza cu discutii, ca nu e chiar asa, ca o sa treaca si nici nu e frumos.
Il si vad pe indragostit cu ochii in lacrimi cum sufera intre ele, sfasiat intre dorinta si putinta, cum mai cere o cafea, o tigara, o supica, o berica...

Mi se pare simplu, daca nu isi mai iubeste nevasta, iar cumnata nu-l vrea, sa-l ia de urechi si sa-l arunce in strada, sa sufere la mamica lui acasa.
amgiN Avatarul lui amgiN
Citeaza Raspunde

Postat de amgiN pe 5 Noiembrie 2011 la 17:28

De la: _Emm, la data 2011-11-05 17:20:45Eu vad o singura postare a doamnei cu problema, si de acolo nu reiese ca si-ar fi prins barbatul cu sora, ci ca el a spus ca naturelul lui simtitor s-a indreptat catre sora. Iar ea si sora, psiholoage simtindu-se, il trateaza cu discutii, ca nu e chiar asa, ca o sa treaca si nici nu e frumos.
Il si vad pe indragostit cu ochii in lacrimi cum sufera intre ele, sfasiat intre dorinta si putinta, cum mai cere o cafea, o tigara, o supica, o berica...

Mi se pare simplu, daca nu isi mai iubeste nevasta, iar cumnata nu-l vrea, sa-l ia de urechi si sa-l arunce in strada, sa sufere la mamica lui acasa.

No de data asta ai zis-o exact ca si mine ,m-ai uns pe sufletelul meu de matza...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Noiembrie 2011 la 17:37

De la: amgiN, la data 2011-11-05 17:28:55
De la: _Emm, la data 2011-11-05 17:20:45Eu vad o singura postare a doamnei cu problema, si de acolo nu reiese ca si-ar fi prins barbatul cu sora, ci ca el a spus ca naturelul lui simtitor s-a indreptat catre sora. Iar ea si sora, psiholoage simtindu-se, il trateaza cu discutii, ca nu e chiar asa, ca o sa treaca si nici nu e frumos.

No de data asta ai zis-o exact ca si mine ,m-ai uns pe sufletelul meu de matza...

Hai sa impartim dreptatea pe aici, ca e plin de derutati
amgiN Avatarul lui amgiN
Citeaza Raspunde

Postat de amgiN pe 5 Noiembrie 2011 la 17:49

De la: _Emm, la data 2011-11-05 17:37:35
De la: amgiN, la data 2011-11-05 17:28:55

Hai sa impartim dreptatea pe aici, ca e plin de derutati

Apoi dreptate nu au nici unu din cei 3 din poveste 3some whit za sisters ca ceva de genul ala are in cap masculul feroce creator a doua progenituri.Cui sa-i dai dreptatea ?ferocelui mascul ce isi imagineaza viata in 3 cu 2 surori,surioarei mici si nevinovate cu sanii fermi si zglobii ce vezi doamne nu ar raspunde provocarilor,dar vorba cuiva cainele nu latra daca cateaua nu ridica coada.sau celei de-a 3-a persoane ce se lamenteaza de viata idilica ca intr-un film xxx de groaza si care nu are taria de caracter sa-si arunce masculul alfa de momite fix la a lui creatoare ..??? multa dreptate nu avem cui sa dam..toti is vinovati domle..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Noiembrie 2011 la 18:00

ia ascultati sfat acilea...
cum ar fi sa ia toti 3 furadan si sa fie plansi de tot satu'?!
...poate asa se mai inspira vreun scriitorasi care rescrie povestea lu' aia doi, cum le zice, ca mie imi vine adam si eva... romeo si julieta, astfel succesul de box-office cu trei in loc de doi, e garantat!
horsetraining Avatarul lui horsetraining
Citeaza Raspunde

Postat de horsetraining pe 5 Noiembrie 2011 la 20:35

Asa se intampla cand stai in casa cu concurenta de acelasi sex.... Si eu am stat cu fosta sotie cu inca un tip si la un moment dat cand ne-am mutat ( mai bine zis m-am mutat) ea a venit dupa mine, a stat cateva saptamani si a realizat ca nu mai sunt eu alesul inimii ei si sa intors la el. Eu in in 2 luni mi-am gasit intradevar jumatatea( pe aceea chiar nu am iubit-o dar ma obisnuisem cu ea) ne -am casatorit si uite asa la nici 2 ani de cand ne-am cunoscut avem si un copil de 3luni. Pe cand cu cealalta am stat 7 ani din care 4 ani casatoriti si nu a mers. Deci daca o iubeste, lasa-i ei barbatul dar cu tot cu copiii si tu ia-o de la capat. Ai sa vezi ca imediat se razgandeste. Sunt barbat si stiu ca un barbat vrea si o amanta pe langa nevasta daca se poate, dar niciodecum nu isi va lasa sotia , mai ales daca are copii cu ea, iar acestia sunt mici , in nici un caz nu ar pleca la alta cu ei. Si mi-e mi-ar placea , daca mi-ar permite sotia sa stau si cu ea si cu sora-sa si cu inca vreo 2 ca e super fain. Nu te plictisesti niciodata. Pompezi in fiecare zi la alta gaura. Dar uite ca nu se poate asa....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Noiembrie 2011 la 21:22

De la: horsetraining, la data 2011-11-05 20:35:04 Nu te plictisesti niciodata. Pompezi in fiecare zi la alta gaura. Dar uite ca nu se poate asa....

...ce scarbos, in pw69la mea!
parca imi vine sa-mi sterg contu'!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Noiembrie 2011 la 21:57

De la: SERR, la data 2011-11-05 21:22:17
De la: horsetraining, la data 2011-11-05 20:35:04 Nu te plictisesti niciodata. Pompezi in fiecare zi la alta gaura. Dar uite ca nu se poate asa....

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Noiembrie 2011 la 22:01

De la: carla11, la data 2011-11-05 21:57:30

...da' e prea proaspat!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Noiembrie 2011 la 22:04

De la: SERR, la data 2011-11-05 22:01:25
De la: carla11, la data 2011-11-05 21:57:30

...da' e prea proaspat!

si prea lung.....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Noiembrie 2011 la 22:04

De la: misugreen, la data 2011-11-04 21:00:54Un sfat de la mine ar fi acela, de a merge la un psiholog toti trei daca spui ca nu mai stii ce sa faci, atat am vrut sa zic...:)

cred ca esti cu capu'... ei nu au dupa ce bea apa, dar isi permit psiholog, cred ca primeste unu' gratuit daca o omoara pe sor'sa si pe fw69tac!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info