Continuare la o alta fata a infidelitatii
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Relatii » Infidelitate » continuare la o alta fata a infidelitatii » Pagina 1 din 1

necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 5 Noiembrie 2011 la 12:24

In primul rand va multumesc pentru sfaturi din suflet, pentru ca atunci cand am citit imi venea sa plang vazand ca nu sunt singura ca gandeste in felul asta; stiu ca poate sunt de judecat dar pur si simplu simt ca situatia mi-a scapat de sub control. In al doilea rand m-am gandit si eu la aceleasi lucruri ca si voi: sa mergem la psiholog, sa ne despartim temporar sau permanent ca ar putea sa ne faca bine si probabil schimbarea de aer sa faca bine, in schimb din punct de vedere financiar, pentru ca avem o situatie dificila,atat noi cat si sora mea, traim toti din doua salarii, nu avem pe nimeni care sa ne ajutepentru ca noi nu locuim in Romania, si atunci o mutare de genul asta nu ne-o putem permite. asta e principalul motiv pentru care nu putem sa facem o schimbare de genul. psihologul de altfel, la fel nu ni-l permitem pentru ca aici costa enorm . in al treilea rand ca sa clarific intre ei doi fizic nu s-a intamlat nimic, a fost mai multun feeling aparte. din toate discutiile noastre reiese ca el nu vrea sa ajunga sa aibe relatii intime cu ea fara ca eu sa fiu de acord; imi cere in mod insistent sa fiu de acord, dar nu in sensul ca beee asta este vreau nu vreau, ca atunci cand trebuie sa faci un anumit lucru pentru ca trebuie, nu pentru ca asa vrei, intr-un fel seamana cu constrangerea, dar el sustine ca nu vrea sa ma constranga, el vrea ca eu sa fiu in acord cu el din punct de vedere al mentalitatii, nu stiu sper sa ma fi facut inteleasa.Din punctul lui de vedere nu vede familia noasta altfel decat asa, constituita di noi doi si copii nostri plus ea si fetita ei. si punct. In ultima noastra discutie in care tot incercam sa rememoram toti pasii cum am ajuns in situatia asta si ce ar fi de facut, pentru el concluzia tot asta a fost familia lui e asta, pentru mine in schimb singura solutie e sa ne despartim pentru ca nu pot accepta ideea ca el vrea sa traim ca un cuplu in trei.mi-e greu sa ma confesez acum, nu am pe nimeni cu care sa vb, cu sora mea vb suntem amandoua de acord in ceea ce priveste situatia asta acum, pentru ca inainte acum vre-un an cand am incercat sa vb cu ea, ea i-a spus lui ca am incercat sa pun frana la tot si a iesit un scandal monstru, acum insa e si ea de acord cu mine,plus ca el ii face tot felul de faze, e gelos, nu o lasa sa vb cu nimeni, ii pune tot felul de piedici in a-si gasi si ea pe altcineva. acum ea incearca sa-l tina la distanta, dar el nu crede ca ea faca asta pentru ea, ci pentru mine, ca sa nu ma mai vada suparata, nervoasa si etc.e o situatie aiurea pentru ca toti ne vrem binele unul la altul dar nu putem fi fericitipentru ca de fapt fiecare ne dorim lucruri diferite;eu imi vreau sotul meu inapoi, asa cum il stiu eu, ea isi doreste sa-si gaseasca pe cineva care sa-i fie alaturi, ca si asa a suferit destul (e despartita de sot care a fostun bastard cu ea si cu fetita lor)iar el ne doreste pe amandoua.de multe ori i-am spus ca el prin dorinta lui risca de fapt sa ne piarda pe amndoua definitiv, dar se pare ca nu reuseste sa constientizeze asta, cu toate ca o zice ca se poate intampla. el risca in continuare.sincer acum nu imi doresc decat sa reusesc sa-mi gasesc ceva de munca, sa ne stabilizam cat de cat financiar si sa plec impreuna cu copii mei. m-ar durea sufletul sa o las impreuna cu fetita ei singure, dar atat eu cat si ea trebuie sa ne gasim echilibrul si stalilitate sufleteasca ca si asa viata asta e asa cum e, daca nu reusesti sa fii intreg la minte cum ai putea sa faci sa treci peste toate.asa ca, eu solutiile le am si acum ca am vazut si sfaturile voaste m-am convins ca gandesc bine ceea ce gandesc, doar ca imi lipsesc mijloacele.asa ca pana una lata nu pot decat sa stau si dumnezeu cu mila!!!!!
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Noiembrie 2011 la 14:12

cine este acest membru din 25 nov.2007 ? si de ce posteaza continuarea la.....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Noiembrie 2011 la 17:45

Ca sa-l irite pe Ser...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Noiembrie 2011 la 20:33

aaaaaa... asta'i aia cu sor'sa de'l impart amandoua pe unu! ce coool!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Noiembrie 2011 la 20:49

pai tu netrebnico il faci bastrad pe cumnatul tau, dar nu vezi barna din ochii tai... si mai vrei si dzeu cu mila!
din poveste reiese ca al tau e singurul barbat din tot tribul asta, deci asteapta sa mai creasca si copii si el ca un adevarat guru le va arata calea cea dreapta nu numai tie si surori tale, dar si copilelor!
cum poti sa spui ca nu au avut contact fizic... inseamna ca felatia nu se pune(dont orii, itz no shugar!), asta e... mai este si credinciosi ultra ca tine!
...ti-a scapat situatia de sub control, care control al fiscului, ca nu inteleg, ca tu nici nu stii pe ce lume traiesti si inca ceva, de unde dracu ai tu bani de psiholog cand sunteti o satra intreaga care va taraiti de azi pe maine... doar sa fie al tau sot cine stie ce cercetator(cersetor) britanic, altfel din mamaliga si orez nu cred ca iesiti!
una peste alta mizeria umana descrisa de tine intrece toate limitele, e desprinsa din romanele lui balzac, felicitari, poate ajungi si tu celebra intr-o zi!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Noiembrie 2011 la 22:13

Unica rezolvare ar fi sa-ti gaseasca sora-sa pe unul. Astfel:
1.sotul useritei ar fi cu sufletul impacat ca n-o mai vede pe cumnata-sa trista si cu nasul in batista
2.userita ar vedea ca mai exista si alti barbati pe pamantul asta
3.cumnata n-ar mai fi dornica si jucausa
4.vor putea juca in fiecare seara poker pe pedepse
ce zici SERR, te bagi??
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Noiembrie 2011 la 22:25

CONTINUARE LA CONTINUARE LA.......
cu o rocada mica la D3 , apoi nebunul ia calul, face o tura, pionii raman cu regina, regele ramane cu nebunele.Si-au trait fericiti, pana la adanci batraneti. Sah-mat !
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Noiembrie 2011 la 22:30

De la: carla11, la data 2011-11-05 22:13:37Unica rezolvare ar fi sa-ti gaseasca sora-sa pe unul. Astfel:
1.sotul useritei ar fi cu sufletul impacat ca n-o mai vede pe cumnata-sa trista si cu nasul in batista
ce zici SERR, te bagi??

unica rezolvare... e patru! normal, ma bag la poker_face....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Noiembrie 2011 la 22:32

De la: SERR, la data 2011-11-05 22:30:16
De la: carla11, la data 2011-11-05 22:13:37Unica rezolvare ar fi sa-ti gaseasca sora-sa pe unul. Astfel:
ce zici SERR, te bagi??

salvatorule !!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Noiembrie 2011 la 22:38

De la: carla11, la data 2011-11-05 22:32:25
De la: SERR, la data 2011-11-05 22:30:16
ce zici SERR, te bagi??

salvatorule !!!!

gata, gata... fara autografe, ma simt obosit!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Noiembrie 2011 la 22:40

De la: SERR, la data 2011-11-05 22:38:25

tocmai cand incepeam o partida de poker...?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Noiembrie 2011 la 22:46

De la: carla11, la data 2011-11-05 22:40:55
De la: SERR, la data 2011-11-05 22:38:25

tocmai cand incepeam o partida de poker...?

asta era raspunsul pentru mase, pentru o floare ca tine, as mai hoinari cateva... partide!
carbomite Avatarul lui carbomite
Citeaza Raspunde

Postat de carbomite pe 6 Noiembrie 2011 la 11:49

de ce nu o alungi pe sora ta de acolo?!
tu nu vezi ca ea e de vina pentru tot?!

sau... mai bine pleaca tu in lume. Cred ca ti-ar fi mai bine
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Noiembrie 2011 la 13:06

De la: , la data 2011-11-05 12:24:34In primul rand va multumesc pentru sfaturi din suflet, pentru ca atunci cand am citit imi venea sa plang vazand ca nu sunt singura ca gandeste in felul asta; stiu ca poate sunt de judecat dar ....

..adica judecatA, nu ?

astept cu nerabdare si partea a treia pe newsletter, poate o iesi de-o nuvela 'browniana'
banalulanonim Avatarul lui banalulanonim
Citeaza Raspunde

Postat de banalulanonim pe 6 Noiembrie 2011 la 14:11

ai grija cand folosesti un termen pe care nu il stapanesti !!! fostul sot al surorii tale nu putea fii un bastard doar ptr . sora ta si fiica ei , el daca e bastard este pentru toata lumea !!! bastard inseamna un copil neligitim !!! Poate mitocan poate fii ptr sora si nepoata ta .
yuppy018206 Avatarul lui yuppy018206
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy018206 pe 6 Noiembrie 2011 la 15:51

Gandeste-te la voi si las-o pe sora ta,ea isi va gasi pe cineva,dar tu cum vei trai cu gandul ca i lai lasat ei si ai plecat,nu renunta la el ,te vor judeca si copii mai tarziu.Ai grija sa nu fie ceva intre ei doi, ce tu nu stii...viata e plina de surprize.Sa sti sigur ca ei nu se mai intalnesc fara tine si in alta parte.mULT CURAJ SI NU TE LASA,D-zeu ne da o cruce si trebuie sa o ducem....
mirabela8787_1 Avatarul lui mirabela8787_1
Citeaza Raspunde

Postat de mirabela8787_1 pe 6 Noiembrie 2011 la 16:20

Va invitam sa vizitati Vintage Shop- un magazin cu haine de firma la cele mai mici preturi. Ca sa va convingeti, intrati pe urmatorul link http://e-vintage-shop.blogspot.com/
haineken Avatarul lui haineken
Citeaza Raspunde

Postat de haineken pe 6 Noiembrie 2011 la 21:40

offfffffffffff Doamne mare poate fi gradina ta ....

si ce convenabil sa se consoleze unul pe altul dar nu se ating ..... bullshit ....
ratusca Avatarul lui ratusca
Citeaza Raspunde

Postat de ratusca pe 7 Noiembrie 2011 la 09:48

De la: SERR, la data 2011-11-05 20:49:56pai tu netrebnico il faci bastrad pe cumnatul tau, dar nu vezi barna din ochii tai... si mai vrei si dzeu cu mila!
din poveste reiese ca al tau e singurul barbat din tot tribul asta, deci asteapta sa mai creasca si copii si el ca un adevarat guru le va arata calea cea dreapta nu numai tie si surori tale, dar si copilelor!
cum poti sa spui ca nu au avut contact fizic... inseamna ca felatia nu se pune(dont orii, itz no shugar!), asta e... mai este si credinciosi ultra ca tine!
...ti-a scapat situatia de sub control, care control al fiscului, ca nu inteleg, ca tu nici nu stii pe ce lume traiesti si inca ceva, de unde dracu ai tu bani de psiholog cand sunteti o satra intreaga care va taraiti de azi pe maine... doar sa fie al tau sot cine stie ce cercetator(cersetor) britanic, altfel din mamaliga si orez nu cred ca iesiti!
una peste alta mizeria umana descrisa de tine intrece toate limitele, e desprinsa din romanele lui balzac, felicitari, poate ajungi si tu celebra intr-o zi!

Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info