Imi creste dragostea continuu
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Relatii » Imi creste dragostea continuu » Pagina 1 din 1

necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 22 Noiembrie 2011 la 23:43

Nu,nu este vorba de un film,sau roman.Cum ar fii fost aceasta lume,daca la fiecare iubirea si dragostea i-ar fii crescut cu fiecare zi tot mai mult?a cunoscut cineva iubirea si fericirea suprema?pare ceva fictiv sau greu de atins ar spune majoritatea.Dar las pe fiecare sa-si exprime parerea,acest subiect l-am deschis mai mult ca o curiozitate,un fel de opinie
FLOARE_DE_MARTIE Avatarul lui FLOARE_DE_MARTIE
Citeaza Raspunde

Postat de FLOARE_DE_MARTIE pe 23 Noiembrie 2011 la 08:28

Da, dragostea creste !! De exemplu, o mama care naste al 7-lea copil.... Dragostea ei nu se imparte in sapte, ci iubeste enorm de sapte ori, pe fiecare in parte.
daphne1772 Avatarul lui daphne1772
Citeaza Raspunde

Postat de daphne1772 pe 23 Noiembrie 2011 la 08:40

De la: , la data 2011-11-22 23:43:58Nu,nu este vorba de un film,sau roman.Cum ar fii fost aceasta lume,daca la fiecare iubirea si dragostea i-ar fii crescut cu fiecare zi tot mai mult?a cunoscut cineva iubirea si fericirea suprema?pare ceva fictiv sau greu de atins ar spune majoritatea.Dar las pe fiecare sa-si exprime parerea,acest subiect l-am deschis mai mult ca o curiozitate,un fel de opinie

Iar s-o plictisit cineva
Fericirea suprema,iubirea absoluta poate fi atinsa...in ce conditii?
Conditionalul ar fi ca daca ai cunoaste TOT, ai fi creatorul ;)

P.S. Intrebare: Ser nu ai nimic de zis? Cere macar valoarea de utilizare a licentei
vio_dmw Avatarul lui vio_dmw
Citeaza Raspunde

Postat de vio_dmw pe 23 Noiembrie 2011 la 10:00

Pai, frecventa unui post de radio chiar nu se modifica in functie de cate aparate radio il receptioneaza...
Cotoi Avatarul lui Cotoi
Citeaza Raspunde

Postat de Cotoi pe 23 Noiembrie 2011 la 10:22

si cine a afirmat ca se modifica? era doar o analogie.
Kraftwerk Avatarul lui Kraftwerk
Citeaza Raspunde

Postat de Kraftwerk pe 23 Noiembrie 2011 la 11:11

Imi creshte Dragostea continuu..... shi excursii la mare , in italia... revelion la Roma... sau la draku, nici aici nu scapam de reclame.
picassent Avatarul lui picassent
Citeaza Raspunde

Postat de picassent pe 23 Noiembrie 2011 la 11:56

Dragostea e doar diferita ,nu mai mare sau mai mica...!
kiku Avatarul lui kiku
Citeaza Raspunde

Postat de kiku pe 23 Noiembrie 2011 la 12:43

sigur e vorba de dragoste....? aia care creste continuu?
vezi sa nu plesneasca!!! exista obsesii, alea cresc..pina la dementa. dragostea se naste , traieste si moare....in capul nostru tembel. e filozofareala multa, prea multa nu mai scriu nimic...asa ceva nu exista...dragostea e o boala si nu numai
Cotoi Avatarul lui Cotoi
Citeaza Raspunde

Postat de Cotoi pe 23 Noiembrie 2011 la 12:44

zaaaau?
pleci cu familia si cu cainele in padure sa iei aer, 2 ursi se reped unul spre copil si altul spre caine, scoti pusca si nu ai timp sa dobori decat un singur urs, pe cina alegi sa salvezi? si daca iti lasi cainele sa moara sa iti salvezi copilul inseamna ca nu iti iubeai animalul de casa? evident ca nu inseamna asta dar mereu vom apara ceea ce ne trezeste emotii mai puternice. Unii si-au sacrificat familia pentru o cariera de success pentru ca ptr ei sa fie importanti era mai de pret decat familia, altii si-au dat viata sa apere un animal si exemplele pot continua. cand vine vorba de intensitatea unui sentiment mi se pare o prostie sa imparti lucrurile in mod categoric.
nicu_mec Avatarul lui nicu_mec
Citeaza Raspunde

Postat de nicu_mec pe 23 Noiembrie 2011 la 13:37

Dragoste creste la inceput, dupa aceea scade treptat sau ramane constanta.
BLA_JENY Avatarul lui BLA_JENY
Citeaza Raspunde

Postat de BLA_JENY pe 23 Noiembrie 2011 la 13:48

sau Braila

dak scade netreptat

ramane de vazut
stiven31 Avatarul lui stiven31
Citeaza Raspunde

Postat de stiven31 pe 23 Noiembrie 2011 la 16:54

grija mare....sa nu explodezi
horsetraining Avatarul lui horsetraining
Citeaza Raspunde

Postat de horsetraining pe 23 Noiembrie 2011 la 22:53

Dragostea poate fi fara vreo atingere, si poti avea orgasm numai prin rugaciune. Stiu ca nu ma credeti, luati doar aminte la Sfantul Francisc de A sisi
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Noiembrie 2011 la 23:21

De la: , la data 2011-11-22 23:43:58Nu,nu este vorba de un film,sau roman.Cum ar fii fost aceasta lume,daca la fiecare iubirea si dragostea i-ar fii crescut cu fiecare zi tot mai mult?a cunoscut cineva iubirea si fericirea suprema?pare ceva fictiv sau greu de atins ar spune majoritatea.Dar las pe fiecare sa-si exprime parerea,acest subiect l-am deschis mai mult ca o curiozitate,un fel de opinie

hai sa mi-o masori amice :)))

Si cu siguranta iti vei da seama daca am gasit fericirea
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Noiembrie 2011 la 23:36

ete fas !!
kiku Avatarul lui kiku
Citeaza Raspunde

Postat de kiku pe 23 Noiembrie 2011 la 23:50

am o curiozitate care creste continuuu.... ce zghihonie e goanga din avataru tau BLA_JENY ???
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Noiembrie 2011 la 23:53

De la: kiku, la data 2011-11-23 23:50:28am o curiozitate care creste continuuu.... ce zghihonie e goanga din avataru tau BLA_JENY ???

E o musculita careia ii place sa bea otet!...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Noiembrie 2011 la 09:53

De la: daria_ta, la data 2011-11-23 23:53:37
De la: kiku, la data 2011-11-23 23:50:28am o curiozitate care creste continuuu.... ce zghihonie e goanga din avataru tau BLA_JENY ???

pfuuuuuu si doar am chemat echipa de la dezinsectie !!! am sa reclam la opece
horsetraining Avatarul lui horsetraining
Citeaza Raspunde

Postat de horsetraining pe 24 Noiembrie 2011 la 18:26

De la: katy77a, la data 2011-11-24 09:53:15
De la: daria_ta, la data 2011-11-23 23:53:37

pfuuuuuu si doar am chemat echipa de la dezinsectie !!! am sa reclam la opece

Daca esti ca in poze, obtureaza orificiile ca intra musculita, daca nu lasa-le larg deschise ca oricum nu va intra...
BLA_JENY Avatarul lui BLA_JENY
Citeaza Raspunde

Postat de BLA_JENY pe 9 Decembrie 2011 la 12:40

Eeee, sa stii matale ca duamna e kam ka n poze
dashii are fro neshte ani in +

si sa mai stii ca io intru doar in

discutzii "speciale" (pretenii stiu de ceee )

siiii

special pentru mister KIKU :

lipsishi bag sama la ora da zoologie in care fu predata "drosophila melanogaster" , aaa ?
Nu i nika, ca uite acu recuperashi lectia

P.S. itzi plac oqii meyyyy ?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Decembrie 2011 la 19:28

De la: BLA_JENY, la data 2011-12-09 12:40:39Eeee, sa stii matale ca duamna e kam ka n poze
dashii are fro neshte ani in +

exact... mereu cu fundul in sus
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Decembrie 2011 la 20:24

De la: Cotoi, la data 2011-11-23 12:44:57zaaaau?
pleci cu familia si cu cainele in padure sa iei aer, 2 ursi se reped unul spre copil si altul spre caine, scoti pusca si nu ai timp sa dobori decat un singur urs, pe cina alegi sa salvezi?

iti tragi tu un glonte-n cap si ursii nu mai ataca, se opresc mirati... cat sacrificiu, cata noblete, avem cina asigurata pe tot weekend-ul, sa incepem cu fi-su ca-i mai fraged decat cotoiu!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info