ii vedeam atat de fericitzi incat ii credeam cuplul perfect si mam atasat foarte mult de ei dar urma mai tarziu sami dau seama ca , cu cat petreceam mai mult timp in preajma lor descopeream la el ca pe langa faptul ca arata bine are si un caracter la fel de frumos. incepeam sa ma indragostesc si sa ii accept glumele publice legate de noi2 cu mult mai multa usurintza. il vedeam reactzionand in diferite situatzi si imi placea felul lui de a fi ....il vedeam si il vad barbatul perfect...Mia propus o relatzie in secret cel putzin pt o perioada.
mam gandit si am refuzat categoric. dar vrand nevrand mam indragostit si ii vad cel putzin de 4 ori pe saptamana...ma suna zi de zi. pana in momentul de fatza nu sa intamplat nimik dar de fiecare data cand pune mana pe mine sau il vad simt cum mi se inmoaie genunchii si bataile inimii sunt mult mai accelerate. daca nul vad o zi ma abtzin foarte greu sal sun. de cand sunt in situatzia asta sant foarte irascibila nervoasa si izolata de restu lumi ce nu e deloc tipic pt mine. de obicei sunt dezinvolta foarte sociabila si cu mult chef de a traii. in momentul asta mie frica ca dupa 4 luni de cand o tzinem tot asa o sa cedez...si nu stiu ce sa cred si ce sa fac datzimi un sfat....poate avetzi mai multa experientza....

e clar... astia-si bat pw69la de noi!
adminiiiiiiiiiii... am un subiect mai interesant... cocalaru' cu benveu' si-a pus anvelope de iarna sau luana_pavel ramane gravida?!... asta-i intrebarea!
o sa gasesti tu unu numai pt tine
astia te vor invada
Nu-i rea strategia.
...hai sanatate
Promotia zilei pe Kuponiada.ro