Hai sa boicotam francezii
Pagina 1 din 4

Toate forumurile » Sport » Altele » HAI SA BOICOTAM FRANCEZII » Pagina 1 din 4

Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:
stateionel Avatarul lui stateionel
Citeaza Raspunde

Postat de stateionel pe 27 Noiembrie 2011 la 10:34

Salut voua celor de pe yuppi ma tot uitam la tv si am vazut ca am ajuns bataia de joc a francezilor si din cauza unor RRRRR toti suntem niste HOTI SI CERSETORI suntem niste nimeni buni de dus la coltul strazii si demni de mila. Am ajuns sa plec din tara si sa ma feresc sa spun la lume ca sunt Roman din cauza unora care ne fac de ras, sau suntem asa de prosti ca acceptam tot ce se spune despre noi Cred ca ar cam trebui sa luam masuri la ce fac frantuzii astia cu noi si cu numele de roman.
HAIDETI SA NU LE MAI CUMPARAM PRODUSELE SI MASINILE SI TOT CE MAI VAND LA NOI IN TARA SA VADA CA NU SUNTEM CHIAR NIMENI CA SUNTEM O PARTE A EUROPEI CARE CONTEAZA NU SUNTEM NUMAI NISTE CERSETORI LA COLTUL STAZII SUNTEM MAI BUNI CA EI
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Noiembrie 2011 la 10:52

este treaba ta daca iti este rusine ca esti roman, inseamna ca esti de acord cu ce fac tiganii pe afara, demonstreaza ce ai de demonstrat si mergi mai departe... dar cu d'astea gen, boicotat francezii, esti pueril maifrend, gandeste-te ca in curand se va umple tara de chinezi care vor trebui trimisi la ei in tara cum ne trimit ei tiganii acum, tu atunci ce faci ca simplu roman, razi de ei, ce altceva ai de facut... asa ca vezi-ti de treaba, pe mine nu ma derajaza ca rad francezi de noi, indiferent cum se vorbeste, e bine ca se vorbeste si nu suntem nimeni!
http://www.youtube.com/watch?v=2ESPVmeFluU
stateionel Avatarul lui stateionel
Citeaza Raspunde

Postat de stateionel pe 27 Noiembrie 2011 la 20:30

nu imi este rusine ca sunt roman asta ai inteles tu, pe mine ma deranjeaza cum se comporta lumea cu orice roman ajuns peste granita poate ca nu rezolv nimic asta sigur dar tu te simti bine cand pleci din tara sie sti tratat ca un TIGAN? SAU CAND LUMEA SE FERESTE DE TINE CAND AFLA CA ESTI ROMAN?
cristinxxx Avatarul lui cristinxxx
Citeaza Raspunde

Postat de cristinxxx pe 27 Noiembrie 2011 la 20:37

De la: stateionel, la data 2011-11-27 20:30:29nu imi este rusine ca sunt roman asta ai inteles tu, pe mine ma deranjeaza cum se comporta lumea cu orice roman ajuns peste granita poate ca nu rezolv nimic asta sigur dar tu te simti bine cand pleci din tara sie sti tratat ca un TIGAN? SAU CAND LUMEA SE FERESTE DE TINE CAND AFLA CA ESTI ROMAN?
Pai cine pleaca din tara ?Prostanii si Tiganii....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Noiembrie 2011 la 20:38

De la: cristinxxx, la data 2011-11-27 20:37:27
De la: stateionel, la data 2011-11-27 20:30:29nu imi este rusine ca sunt roman asta ai inteles tu, pe mine ma deranjeaza cum se comporta lumea cu orice roman ajuns peste granita poate ca nu rezolv nimic asta sigur dar tu te simti bine cand pleci din tara sie sti tratat ca un TIGAN? SAU CAND LUMEA SE FERESTE DE TINE CAND AFLA CA ESTI ROMAN?

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Noiembrie 2011 la 20:41

nu am trecut printr-o situatie ca cea descrisa de tine... dar am prieteni, care-s plecati afara si nu am auzit pe niciunul sa se planga ca ar fi discriminati... cred ca nu au acces la yuppy ca tine, alta explicatie nu am!
nico_tnt Avatarul lui nico_tnt
Citeaza Raspunde

Postat de nico_tnt pe 27 Noiembrie 2011 la 23:08

De la: stateionel, la data 2011-11-27 10:34:44
Salut voua celor de pe yuppi ma tot uitam la tv si am vazut ca am ajuns bataia de joc a francezilor si din cauza unor RRRRR toti suntem niste HOTI SI CERSETORI suntem niste nimeni buni de dus la coltul strazii si demni de mila. Am ajuns sa plec din tara si sa ma feresc sa spun la lume ca sunt Roman din cauza unora care ne fac de ras, sau suntem asa de prosti ca acceptam tot ce se spune despre noi Cred ca ar cam trebui sa luam masuri la ce fac frantuzii astia cu noi si cu numele de roman.
HAIDETI SA NU LE MAI CUMPARAM PRODUSELE SI MASINILE SI TOT CE MAI VAND LA NOI IN TARA SA VADA CA NU SUNTEM CHIAR NIMENI CA SUNTEM O PARTE A EUROPEI CARE CONTEAZA NU SUNTEM NUMAI NISTE CERSETORI LA COLTUL STAZII SUNTEM MAI BUNI CA EI

stiu cum facem!...nu le mai vindem nicio masina dacia sa merga pe jos....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Noiembrie 2011 la 06:46

da da!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Noiembrie 2011 la 07:07

De la: stateionel, la data 2011-11-27 10:34:44

eu am avut expieriente cu un framcez venit in romania sa puna mana pe niste terenuri era foarte dispretuitor si arogant cu romanii pana a calcat cu masina un tigan atunci a vazut ce scump e ,a platit si a plecat
eugeneil Avatarul lui eugeneil
Citeaza Raspunde

Postat de eugeneil pe 28 Noiembrie 2011 la 10:43

Cel mai bun boicot este sa vorbiti engleza cu ei, ca atunci se balbaie si i-si dezvaluie neputinta de à vorbi o Limba straina. Daca dupa o vreme spinneri ceva in Limba lor, se bucura nespus!
eugeneil Avatarul lui eugeneil
Citeaza Raspunde

Postat de eugeneil pe 28 Noiembrie 2011 la 10:46

De la: eugeneil, la data 2011-11-28 10:43:58Cel mai bun boicot este sa vorbiti engleza cu ei, ca atunci se balbaie si i-si dezvaluie neputinta de à vorbi o Limba straina. Daca dupa o vreme spinneri ceva in Limba lor, se bucura nespus!

Scuze! Este spuneti in loc de spinneri.
christi007codyta Avatarul lui christi007codyta
Citeaza Raspunde

Postat de christi007codyta pe 28 Noiembrie 2011 la 10:49

EU ZIC....SA NE FACA O PROBA ORALA FRANTZUZELE IAR EI SA RAMANA FARA VASELINA IN COMERT,SA II DOARA CAND SE ARD IN TUB...
yulika Avatarul lui yulika
Citeaza Raspunde

Postat de yulika pe 28 Noiembrie 2011 la 10:59

salut, in momentul de fata au o politica foarte nasoala fata de romani. sora mea a fost incatusata, condamnata si acum executa o pedeapsa in paris, dar nici pana in momentul de fata nu stim exact din ce cauza, dar de facut noi stim cu siguranta ca ea nu a facut nimic. incercam sa rezolvam cu cei de la drepturile omului. probabil ca la acest aspect se refera cel de dinainte. sunt niste nenorociti fata de romani, daca s-ar opri doar la glume ar fi ceva, dar asa......
mirabela8787_1 Avatarul lui mirabela8787_1
Citeaza Raspunde

Postat de mirabela8787_1 pe 28 Noiembrie 2011 la 11:24

Va invitam sa vizitati Vintage Shop- un magazin cu haine de firma la cele mai mici preturi. Ca sa va convingeti, intrati pe urmatorul link http://e-vintage-shop.blogspot.com/
padrino Avatarul lui padrino
Citeaza Raspunde

Postat de padrino pe 28 Noiembrie 2011 la 12:33

ai perfecta dreptate
padrino Avatarul lui padrino
Citeaza Raspunde

Postat de padrino pe 28 Noiembrie 2011 la 12:33

ai perfecta dreptate
LupTzicnit Avatarul lui LupTzicnit
Citeaza Raspunde

Postat de LupTzicnit pe 28 Noiembrie 2011 la 13:34

De la: mirabela8787_1, la data 2011-11-28 11:24:12Va invitam sa vizitati Vintage Shop- un magazin cu haine de firma la cele mai mici preturi. Ca sa va convingeti, intrati pe urmatorul link http://e-vintage-shop.blogspot.com/

Urate haine , urat magazin , urata patroana , auzi ? ai casa de marcat ? :D

Knock knock ... who is there ? ANAF ! ANAF who ? Agentia nationala de administrare fiscala !

daphne1772 Avatarul lui daphne1772
Citeaza Raspunde

Postat de daphne1772 pe 28 Noiembrie 2011 la 16:19

Hai serios?
Citeaza Raspunde

Postat de daphne1772 pe 28 Noiembrie 2011 la 16:23

stiu cum facem!...nu le mai vindem nicio masina dacia sa merga pe jos....

Ia gata, etniile la control,da?

Sau eu am o alta propunere: hai sa cerem sa renumim Romania in Dacia? Asa nu am mai fi asemanati cu nici o alta etnie, ce ziceti?
Si asa procesul de colonizare e stergere de creier...dar asta e alta discutie
firiza Avatarul lui firiza
Citeaza Raspunde

Postat de firiza pe 28 Noiembrie 2011 la 19:20

Rade ciobul de oala sparta ! Rad de noi si ne aseamana cu tiganii si nu se uita la ei ! Din " marea natie de partizani " , au ajuns o natie de indo-africani ! Nu vad ca romanul e tolerant , prea tolerant cateodata , si problema pe care o avem noi cu romi , nici macar nu sunt in stare sa o gestioneze ,in marea democratie occidentala ! Ce nu stiu ei ca asta e inceputul , si vorba romanului " cine seamana vant va culege furtuna " ! Ce ar trebui sa facem noi ? Sa fim mai patrioti , sa preferam produsele romanesti ( incepand da la vinuri si terminand cu gemurile romanesti ) , iar atunci cand trebuie sa alegem intre produse , sa le preferam pe cele produse la noi , in defavoarea celor care au ridicat bunastarea altora ! Sa va ganditi la producatorii care au preferat sa plece din Romania si au preferat statele vecine , sau cele asiatice , si prin reclame incearca sa ne convinga sa le cumparam produsele ! Banii pot fi arma noastra , nu le intrati in hipermarketuri , nu le cumparati sampoanele , vopseaua de par ,pasta de dinti , vinurile , etc ! Din pacate , va trece mult timp pana o sa fim in stare sa facem asa ceva ! In vara fiind intr-o excursie in Bulgaria , am realizat cat de patrioti pot sa fie ! Cumpara produsele lor , legume , dulciuri ,bere, vinuri etc . Romanii care au fost in Bulgaria sau Serbia pot sa va confirme cele spuse ! In statiunile lor gasesti in mod special produsele lor ( dulciuri , vin , bere , alcool , suveniruri , etc ), iar orice stanca sau prostioara este obiectiv turistic organizat in care sigur va trebui sa lasi ceva banuti ! Un alt exemplu ,pe care multi nu-l stiu , la granita cu Ungaria , mai ales cei care sunt de etnie maghiara , se duc in Ungaria si isi consuma salariile si veniturile pe consum in tara vecina ! Asa traieste turismul Ungariei : cu bani din Romania ! Este adevarat ca aceleasi ape termale sunt si in Romania , dar noi nu prea suntem in stare sa ridicam totul la standardele lor , dar o crestere a cererii in Romania , poate ar determina pe investitori sa investeasca in Romania !
firiza Avatarul lui firiza
Citeaza Raspunde

Postat de firiza pe 28 Noiembrie 2011 la 19:20

Rade ciobul de oala sparta ! Rad de noi si ne aseamana cu tiganii si nu se uita la ei ! Din " marea natie de partizani " , au ajuns o natie de indo-africani ! Nu vad ca romanul e tolerant , prea tolerant cateodata , si problema pe care o avem noi cu romi , nici macar nu sunt in stare sa o gestioneze ,in marea democratie occidentala ! Ce nu stiu ei ca asta e inceputul , si vorba romanului " cine seamana vant va culege furtuna " ! Ce ar trebui sa facem noi ? Sa fim mai patrioti , sa preferam produsele romanesti ( incepand da la vinuri si terminand cu gemurile romanesti ) , iar atunci cand trebuie sa alegem intre produse , sa le preferam pe cele produse la noi , in defavoarea celor care au ridicat bunastarea altora ! Sa va ganditi la producatorii care au preferat sa plece din Romania si au preferat statele vecine , sau cele asiatice , si prin reclame incearca sa ne convinga sa le cumparam produsele ! Banii pot fi arma noastra , nu le intrati in hipermarketuri , nu le cumparati sampoanele , vopseaua de par ,pasta de dinti , vinurile , etc ! Din pacate , va trece mult timp pana o sa fim in stare sa facem asa ceva ! In vara fiind intr-o excursie in Bulgaria , am realizat cat de patrioti pot sa fie ! Cumpara produsele lor , legume , dulciuri ,bere, vinuri etc . Romanii care au fost in Bulgaria sau Serbia pot sa va confirme cele spuse ! In statiunile lor gasesti in mod special produsele lor ( dulciuri , vin , bere , alcool , suveniruri , etc ), iar orice stanca sau prostioara este obiectiv turistic organizat in care sigur va trebui sa lasi ceva banuti ! Un alt exemplu ,pe care multi nu-l stiu , la granita cu Ungaria , mai ales cei care sunt de etnie maghiara , se duc in Ungaria si isi consuma salariile si veniturile pe consum in tara vecina ! Asa traieste turismul Ungariei : cu bani din Romania ! Este adevarat ca aceleasi ape termale sunt si in Romania , dar noi nu prea suntem in stare sa ridicam totul la standardele lor , dar o crestere a cererii in Romania , poate ar determina pe investitori sa investeasca in Romania !
amgiN Avatarul lui amgiN
Citeaza Raspunde

Postat de amgiN pe 28 Noiembrie 2011 la 20:47

De la: daphne1772, la data 2011-11-28 16:23:48

Sau eu am o alta propunere: hai sa cerem sa renumim Romania in Dacia? Asa nu am mai fi asemanati cu nici o alta etnie, ce ziceti?

Daca ai stii tu cum am ajuns noi sa ne numim Romania si nu Dacia nu ai lua in gluma toata treaba asta...cauta pe google curentul intelectualilor ce vroiau acum 200 de ani sa ne numim Dacia si nu Romania si vezi cum s-a ajuns la Romania e o lectura interesanta.
Citeaza Raspunde

Postat de cristinxxx pe 28 Noiembrie 2011 la 21:12

De la: daphne1772, la data 2011-11-28 16:19:53

Hai serios?
Nu doar ...serioas,ba chiar exact concret !!!
nico_tnt Avatarul lui nico_tnt
Citeaza Raspunde

Postat de nico_tnt pe 28 Noiembrie 2011 la 21:32

De la: yulika, la data 2011-11-28 10:59:26salut, in momentul de fata au o politica foarte nasoala fata de romani. sora mea a fost incatusata, condamnata si acum executa o pedeapsa in paris, dar nici pana in momentul de fata nu stim exact din ce cauza, dar de facut noi stim cu siguranta ca ea nu a facut nimic. incercam sa rezolvam cu cei de la drepturile omului. probabil ca la acest aspect se refera cel de dinainte. sunt niste nenorociti fata de romani, daca s-ar opri doar la glume ar fi ceva, dar asa......

hai... bree!.....sora ta e o persoana onesta, care muncea in fiecare zi pe branci, platea chiria in fiecare luna, era f apreciata la locul ei de munca.....si care nu spargea seminte la colt si astepta sa apara cate-un fraier sa-l tepuiasca, nu mintea, nu se prostitua, etc.....vine nemernicu` de francez si-o baga la puscarie
madalin_yuppy Avatarul lui madalin_yuppy
Citeaza Raspunde

Postat de madalin_yuppy pe 29 Noiembrie 2011 la 12:22

madalin_yuppy Avatarul lui madalin_yuppy
Citeaza Raspunde

Postat de madalin_yuppy pe 29 Noiembrie 2011 la 12:29

Pleaca prosti doar sa-ti faca tie loc, desteptule. Fii sincer, stai inca la mata in casa?
Citeaza Raspunde

Postat de daphne1772 pe 29 Noiembrie 2011 la 12:41

De la: cristinxxx, la data 2011-11-28 21:12:44
De la: daphne1772, la data 2011-11-28 16:19:53

Hai serios?
Nu doar ...serioas,ba chiar exact concret !!!

Daca nu te juri, nu te credem, pe bune!
Citeaza Raspunde

Postat de daphne1772 pe 29 Noiembrie 2011 la 12:53

De la: amgiN, la data 2011-11-28 20:47:37
De la: daphne1772, la data 2011-11-28 16:23:48

Daca ai stii tu cum am ajuns noi sa ne numim Romania si nu Dacia nu ai lua in gluma toata treaba asta...cauta pe google curentul intelectualilor ce vroiau acum 200 de ani sa ne numim Dacia si nu Romania si vezi cum s-a ajuns la Romania e o lectura interesanta.

Lion, unde te duce atata seriozitate? De ce sa nu fim pur si simplu naturali, spontani si originali?

Lion, o sa citesc si povestea recomandata de tine, eu faceam doar aluzie la desteptaciuena francezilor, poate asa or sa faca lagatura ca de or auzi de ...daci, or sti mai repede cine suntem! Ca daca intra tiganii peste ei , ei afirma repede: au intrat românii peste noi!!! Daca ne-am numi Dacia, ar sti ca doar ruleaza in dacii
Citeaza Raspunde

Postat de cristinxxx pe 29 Noiembrie 2011 la 19:52

De la: madalin_yuppy, la data 2011-11-29 12:29:24

Pleaca prosti doar sa-ti faca tie loc, desteptule. Fii sincer, stai inca la mata in casa?
Esti ...plecat?!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Noiembrie 2011 la 20:30

De la: cristinxxx, la data 2011-11-29 19:52:24
De la: madalin_yuppy, la data 2011-11-29 12:29:24

Esti ...plecat?!!!

e moldovean din iasi!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info