Ce decizie ati lua daca ati fi in locul meu ???
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Sex » Altele » CE DECIZIE ATI LUA DACA ATI FI IN LOCUL MEU ??? » Pagina 1 din 1

petrica933 Avatarul lui petrica933
Citeaza Raspunde

Postat de petrica933 pe 28 Noiembrie 2011 la 16:22

Mare alegere de facut,sunt in ultimul an de liceu si stiti ce greu se ia acum bacul ca sau gandit astia sa il faca in sfr cum trebuie.Trebuie sa tocesti din greu, sa-ti stea mintea doar la invatatura cum sa-ti stea daca ai o prietena care iti ocupa din ganduri si din timp si ea este cu un an mai mica..ma gandesc sa o parasesc, suntem de 5 luni nu vreau asta tin foarte mult la ea, doar ca nu prea ma pot concentra pe invatatura voi ce ati alege sau ce credeti sa o parasesc si sa ma concentrez pe viitor adica sa iau bacul si sa intru la o facultate sau,se poate amandoua numai ca e greu...ma puteti ajuta cu un sfat,si oare va intelege de ce fac asta??Cam asta ar fi in mare,deci sa renunt la ea si sa iau bacul ori nu si sa fie un risc cred eu ca sa nul iau.E o fata din cele mai bune si invata si bine mai bine ca mn ce pot sa zic are mintea antreanta

PS:Ma scuzati daca nu m-am exprimat caligrafin intru totul,sau modul in care am facuto nu este unul elevat
nico_tnt Avatarul lui nico_tnt
Citeaza Raspunde

Postat de nico_tnt pe 28 Noiembrie 2011 la 23:12

De la: petrica933, la data 2011-11-28 16:22:05Mare alegere de facut,sunt in ultimul an de liceu si stiti ce greu se ia acum bacul ca sau gandit astia sa il faca in sfr cum trebuie.Trebuie sa tocesti din greu, sa-ti stea mintea doar la invatatura cum sa-ti stea daca ai o prietena care iti ocupa din ganduri si din timp si ea este cu un an mai mica..ma gandesc sa o parasesc, suntem de 5 luni nu vreau asta tin foarte mult la ea, doar ca nu prea ma pot concentra pe invatatura voi ce ati alege sau ce credeti sa o parasesc si sa ma concentrez pe viitor adica sa iau bacul si sa intru la o facultate sau,se poate amandoua numai ca e greu...ma puteti ajuta cu un sfat,si oare va intelege de ce fac asta??Cam asta ar fi in mare,deci sa renunt la ea si sa iau bacul ori nu si sa fie un risc cred eu ca sa nul iau.E o fata din cele mai bune si invata si bine mai bine ca mn ce pot sa zic are mintea antreanta

PS:Ma scuzati daca nu m-am exprimat caligrafin intru totul,sau modul in care am facuto nu este unul elevat

mai nea petrica...daca mintea ei e "antrenata", a ta e in colturi!cum sa parasesti fata!?!
daca o paraseti tot la ea iti va fi gandul!!
asa ca pune burta pe carte si relaxeaza-te cu fata

Intra in contul tau

Info
X
info