Roberta anastase: vedeți, dragilor, legea (asistenței sociale)
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » How to » Roberta Anastase: Vedeți, dragilor, legea (asistenței sociale) » Pagina 1 din 1

Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Decembrie 2011 la 20:52

Text 40.
Roberta Anastase: Vedeți, dragilor, legea (asistenței sociale) a trecut - Nova News
_o sa vina si randul tau ...........nu exista gaura in univers...

Sau

Traian Băsescu: Nu poți să plătești continuu din taxele cetățenilor un aparat de stat supradimensionat

_am déjà vu ca intra prea multi ardei ...
venus2509 Avatarul lui venus2509
Citeaza Raspunde

Postat de venus2509 pe 9 Decembrie 2011 la 23:10

De la: lbtc, la data 2011-12-01 20:52:01Text 40.
Roberta Anastase: Vedeți, dragilor, legea (asistenței sociale) a trecut - Nova News
_o sa vina si randul tau ...........nu exista gaura in univers...

Sau

Traian Băsescu: Nu poți să plătești continuu din taxele cetățenilor un aparat de stat supradimensionat

_am déjà vu ca intra prea multi ardei ...

oho...si-nca cati...
yuppy013852 Avatarul lui yuppy013852
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013852 pe 10 Decembrie 2011 la 07:19

Nu inteleg de ce i se da atata importanta acestei fufe imbecile al carui retard desi evident nu va fi suficient sa o exonereze de raspunderea penala...tupeul si nerozia acestei hoate par a fi caracteristicile care o vor aduce cel putin pentru 10-15 ani in spatele gratiilor..
Danadam Avatarul lui Danadam
Citeaza Raspunde

Postat de Danadam pe 16 Decembrie 2011 la 08:38

De la: yuppy013852, la data 2011-12-10 07:19:49Nu inteleg de ce i se da atata importanta acestei fufe imbecile al carui retard desi evident nu va fi suficient sa o exonereze de raspunderea penala...tupeul si nerozia acestei hoate par a fi caracteristicile care o vor aduce cel putin pentru 10-15 ani in spatele gratiilor..

Niciodat nu se va intimpla asa ceva in Romania, nu uita ca toti sint "dalmatieni" iar regula este eu nu am nimic cu tine cind sint la putere si nici tu cu mine cind e rindul tau ... restul e can-can si nisip in ochi ptr cetateanul de rind ca sa aibe impresia ca se face ceva.
Kraftwerk Avatarul lui Kraftwerk
Citeaza Raspunde

Postat de Kraftwerk pe 22 Decembrie 2011 la 14:41

Asta nu-i aia de vedea dublu la numaratul voturilor? Dupa care curtea constitutzionala dupa "cercetari" la 3 luni distantza a zis ca totul a fost ok?

Intra in contul tau

Info
X
info