Hai sa ignoram incultura francezilor frati romani de pretudindeni
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Sport » Altele » Hai sa ignoram incultura francezilor frati romani de pretudindeni » Pagina 1 din 1

miagligor Avatarul lui miagligor
Citeaza Raspunde

Postat de miagligor pe 3 Decembrie 2011 la 12:46

Daca ne-ar cunoaste cu adevarat atit geografic ,cultural si etnic nu ar face greseli fundamentale.Nu am dreptate oare?De ce suferiti cind voi stiti adevarul.Avem atitea valori dragii mei,suntem atit de unici si talentati,in toate .Cea mai buna arma cu efect sigur este ignorarea, nu le faceti jocul .Vorbiti despre tot ce este frumos,superb la noi si mai lasati media si ziarele lor de doi bani.Nu le mai dati atita importanta .De aceea si-o iau in cap ,voi le dati apa la moara.Si eu am copii plecati dar nu e cazul sa le port de grija desi dorul e Dor si astept intr-o zi sa revina acasa.Daca strainii nu ne cunosc pe noi adevaratii romani, ajutatii voi prin tot ce faceti acolo unde traiti si munciti.Vorbiti-le despre noi ,despre traditii ,cultura, frumusetea de neasemuit a naturi Romaniei si incet, incet lucrurile se vor schimba .Invitati-va prietenii la noi sa vada concret ce este Romania si romanii. Va sarut cu drag lacrima.
nico_tnt Avatarul lui nico_tnt
Citeaza Raspunde

Postat de nico_tnt pe 5 Decembrie 2011 la 22:23

De la: miagligor, la data 2011-12-03 12:46:35Daca ne-ar cunoaste cu adevarat atit geografic ,cultural si etnic nu ar face greseli fundamentale.Nu am dreptate oare?De ce suferiti cind voi stiti adevarul.Avem atitea valori dragii mei,suntem atit de unici si talentati,in toate .Cea mai buna arma cu efect sigur este ignorarea, nu le faceti jocul .Vorbiti despre tot ce este frumos,superb la noi si mai lasati media si ziarele lor de doi bani.Nu le mai dati atita importanta .De aceea si-o iau in cap ,voi le dati apa la moara.Si eu am copii plecati dar nu e cazul sa le port de grija desi dorul e Dor si astept intr-o zi sa revina acasa.Daca strainii nu ne cunosc pe noi adevaratii romani, ajutatii voi prin tot ce faceti acolo unde traiti si munciti.Vorbiti-le despre noi ,despre traditii ,cultura, frumusetea de neasemuit a naturi Romaniei si incet, incet lucrurile se vor schimba .Invitati-va prietenii la noi sa vada concret ce este Romania si romanii. Va sarut cu drag lacrima.

de ce crezi ca francezi nu ne cunosc?au afaceri aici si nu chiar mici:), trag profit de la noi. crezi ca romanii care muncesc in franta vor schimba parerea francezilor despre noi?!?eu cred ca au alte interese pe acolo:))!
mai bine sa facem ce trebuie sa facem aici, acasa si cand vom dovedi ca suntem in stare, intreaga lume ne va respecta!

m-am uitat zilele astea la diverse emisiuni tv realizate cu ocazia zilei nationale, in care se aratau romanii care "au reusit" in tara si pe diverse meleaguri! am tras urmatoarea concluzie: in afara ca stim sa cantam si ca avem femei frumoase pe care sa le traga alti pe "cosor' nu-i nimic da capu` nostru! la asta ne pricepem... bunga-bunga si distractii!!
oblio5 Avatarul lui oblio5
Citeaza Raspunde

Postat de oblio5 pe 6 Decembrie 2011 la 10:48

@miagligor
Eu am o propunere si mai buna. Ce-ar fi daca am pune toti mina pe carte si am invata sa scriem romaneste? Uite, de exemplu, dumneatale ai avea nevoie mare de un up-grade la gramatica limbii romane, la topica si semantica. Ia citeste ce si mai ales cum ai scris, pune-ti miinile-n cap si regreta.
Zau, pentru o asemenea cauza, agramatii fac mai mult un deserviciu. Mina pe carte, ca nu urzica, vorba lui Iantu.
Touareg2 Avatarul lui Touareg2
Citeaza Raspunde

Postat de Touareg2 pe 6 Decembrie 2011 la 11:03

Pai tocmai ca problema consta in faptul ca majoritatea celor plecati dincolo nu se ocupa decat cu furturi, prostitutie, cersetorie.
De la cine te astepti sa vorbeasca despre traditii, cultura, valori? De la niste non-valori?
Hai sa fim seriosi, daca si in tara noastra ar veni o natie care ar face ce fac unii romani pe dincolo, credeti ca am avea o parere buna despre ei?
danutz222dan Avatarul lui danutz222dan
Citeaza Raspunde

Postat de danutz222dan pe 6 Decembrie 2011 la 11:26

De la: miagligor, la data 2011-12-03 12:46:35Daca ne-ar cunoaste cu adevarat atit geografic ,cultural si etnic nu ar face greseli fundamentale.Nu am dreptate oare?De ce suferiti cind voi stiti adevarul.Avem atitea valori dragii mei,suntem atit de unici si talentati,in toate .Cea mai buna arma cu efect sigur este ignorarea, nu le faceti jocul .Vorbiti despre tot ce este frumos,superb la noi si mai lasati media si ziarele lor de doi bani.Nu le mai dati atita importanta .De aceea si-o iau in cap ,voi le dati apa la moara.Si eu am copii plecati dar nu e cazul sa le port de grija desi dorul e Dor si astept intr-o zi sa revina acasa.Daca strainii nu ne cunosc pe noi adevaratii romani, ajutatii voi prin tot ce faceti acolo unde traiti si munciti.Vorbiti-le despre noi ,despre traditii ,cultura, frumusetea de neasemuit a naturi Romaniei si incet, incet lucrurile se vor schimba .Invitati-va prietenii la noi sa vada concret ce este Romania si romanii. Va sarut cu drag lacrima.

de ignorat ii ignoramii si injuram(asa de control),da treaba e ca nu ei emigreaza a noi cu 7 copii sa le dea de mancare(ciorile si alte specii de genu),ci noi la ei,
daca am fi toti romanii dotati cu ceva la etajul superior,incat sa nu ne complicam cu chestii de genu cersetorie si prostitutie,am putea sa le dam cu flit in secunda 2,dar daca ne uitam in ograda noastra si vedem ce populeaza plaiurile mioritice,incepem sa le dam dreptateadica hai sa ne punem putin si in locul lor,asa e normal:stau linistit in tara mea,si vad ca vine peste mn niste creaturi care s-au impuiat peste masura ,si vin sa cerseasca si sa fure :eu ca si ocupant al acelei tari ce impresie sa imi fac despre populatia acelei tari?
primul instinct e ca sunt toti la fel
daca emigrau acolo numai geniile aveau alta parere despre noi
parerea mea e ca daca vrem sa avem o imagine buna trebuie sa o si facem:mergem acolo ,ii scapam de ciori ,si dupa o perioada or sa isi schimbe parerea despre noi,
daca nu iiscapam de ciori nu isi vor schimba parerea despre noi,sincer incep sa il regret pe Hitler si planul lui de igiena sociala,la noi ar fi necesar
Roach Avatarul lui Roach
Citeaza Raspunde

Postat de Roach pe 6 Decembrie 2011 la 12:48

nu le tin partea nu am nimic cu ei dar nu generalizati. in afganistan au fost camarazi foarte buni. nu toti oamenii sunt la fel. cei care sunt la fel sun condusi de spiritul de turma ca si noi. nu bagati pe toti in aceiasi oala.
daphne1772 Avatarul lui daphne1772
Citeaza Raspunde

Postat de daphne1772 pe 6 Decembrie 2011 la 14:55

De la: Roach, la data 2011-12-06 12:48:11nu le tin partea nu am nimic cu ei dar nu generalizati. in afganistan au fost camarazi foarte buni. nu toti oamenii sunt la fel. cei care sunt la fel sun condusi de spiritul de turma ca si noi. nu bagati pe toti in aceiasi oala.

Kraftwerk Avatarul lui Kraftwerk
Citeaza Raspunde

Postat de Kraftwerk pe 6 Decembrie 2011 la 15:10

De la: oblio5, la data 2011-12-06 10:48:40@miagligor
Eu am o propunere si mai buna. Ce-ar fi daca am pune toti mina pe carte si am invata sa scriem romaneste? Uite, de exemplu, dumneatale ai avea nevoie mare de un up-grade la gramatica limbii romane, la topica si semantica. Ia citeste ce si mai ales cum ai scris, pune-ti miinile-n cap si regreta.
Zau, pentru o asemenea cauza, agramatii fac mai mult un deserviciu. Mina pe carte, ca nu urzica, vorba lui Iantu.

Onorabile/onorabila.... asta cu gramatica,(ca nu ai tupeul sa-tzi aratzi fatza shi nici sexul nu-l descrii prea clar) . Vezi ca mai nou "mana" se scrie acel i din a (ca fara diacritice e cam greu sa le desscriu), shi dak cu sh shi tz se mai rezolva in schimb cu astalalta e mai complicat. Panaramelor! Nu intzelegetzi un mesaj, dar facetzi pe profesorii de doi bani sa va luatzi de oameni aiurea. Asta atzi facut de 20 de ani incoace. Mi-e sila de voi.
Citeaza Raspunde

Postat de daphne1772 pe 6 Decembrie 2011 la 16:01

De la: Kraftwerk, la data 2011-12-06 15:10:47
De la: oblio5, la data 2011-12-06 10:48:40@miagligor

Onorabile/onorabila.... asta cu gramatica,(ca nu ai tupeul sa-tzi aratzi fatza shi nici sexul nu-l descrii prea clar) . Vezi ca mai nou "mana" se scrie acel i din a (ca fara diacritice e cam greu sa le desscriu), shi dak cu sh shi tz se mai rezolva in schimb cu astalalta e mai complicat. Panaramelor! Nu intzelegetzi un mesaj, dar facetzi pe profesorii de doi bani sa va luatzi de oameni aiurea. Asta atzi facut de 20 de ani incoace. Mi-e sila de voi.

A tinde spre perfectiune?...Da si nu!
Da pentru ca asa ar fi o cale de completare a ceea ce am dobandit si am developat pe parcurs. Insa chiar putem fi perfecti? Negativ!
Nu pentru ca incercand a atinge perfectiunea, punem barele prea sus, nimeni nu le va atinge vreodata, e imposibil sa fii perfect!

Deci...sa nu pretinda imperfecul perfectiunea celor din arealul sau!
MONAC_B Avatarul lui MONAC_B
Citeaza Raspunde

Postat de MONAC_B pe 6 Decembrie 2011 la 20:20

....draga Oblio "mana" se scrie cu "i" din "a" nu cum ai scris tu,asa ca fa bine si aplica si pentru propria ta persoana acea sugestie referitoare la insul care nu a facut decat sa arate ca iubeste tara in care se afla si oamenii din ea,iar tu nu ai facut decat sa incerci o insulta pt ca nu ai vazut alternativa....e rau ca cineva vede pozitiv unele lucruri iar tu ai simtit nevoia acuta de a te da om cult,corectandu-l?greseli de ortografii a facut si Eminescu in primele manuscrise de sociologie...de ce nu ii scrii si lui pe cruce sa invete sa scrie?Hai totusi sa apreciem persoana care a scos in evidenta si ceea ce este bun in noi,iar tu oblio,daca te simti jignit sa stii ca asta am si urmarit...incearca pe viitor sa te vezi pe tine ca persona prin ochii celorlalti,apoi critica.
Citeaza Raspunde

Postat de daphne1772 pe 7 Decembrie 2011 la 21:50

Aici chiar ca e dilema

mina, mîna, mana, mâna...

Eu stiam ca o carte o poti pune intr-o mina de sare sa se conserve, ca doar nu va cadea mana cereasca la tot pasul si trebuie sa fii precaut pentru ca ce e frumos si place altul poate pune mâna si ramâi fara!

Si ca tot e in prag de sarbatori: Mânati mai flacai, hai hai hai hai
alexamdru Avatarul lui alexamdru
Citeaza Raspunde

Postat de alexamdru pe 14 Mai 2012 la 09:50

A ignora nu este solutia. A intoarce si obrazul celalalt nu este o solutie. Daca esti ignorant mori in ignoranta.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info