Plata greselilor
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » How to » Plata greselilor » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
popeyerocker Avatarul lui popeyerocker
Citeaza Raspunde

Postat de popeyerocker pe 6 Ianuarie 2012 la 12:56

Va scriu aceste cuvinte ,cu un tremur de nestapanit,al mainilor...pentru ca ma aflu intr-o situatie cum multi dintre noi am simtit-o din plin,si am nevoie disperata de un sfat.
Intre mine si logodnica mea...a fost o iubire ca in povesti...ne-am cunoscut acum 3 ani....o iubire cum ea...nu a mai avut....cu toate ca a avut destule relatii inaintea mea.La un moment dat....cand datorita stresului vietii de zi cu zi...e a inceput sa se comporte urat cu mine....eu am inselato cu soraei....a fost o chestie de sex...nimic mai mult....si s-a intamplat doar o data...dupa care fiecare si-a dat seama ca a fost o greseala.La vreo 2 luni dupa cele intamplate....cand prietena mea si-a mai revenit din stres....din cauza constiintei mele incarcate...i-am marturisit tot.Ea a avut un soc foarte mare....si pe deasupra ersi insarcinata in 2 luni.Cu multe eforturi....a putut sa ma ierte....dar....dupa ce a nascut.....tot din cauza neajunsurilor vietii...am inceput sa ma comport eu urat cu ea....si am tratat-o si cu indiferenta...si ea a ajuns intr-un final sa caute mangaiere....si poate...fericire la altcineva.Intr0un final parintii ei au aflat de toata situatia descrisa mai sus.Eu am fost iertat de cele intamplate cu cealalta fata a lor...si au incercat din rasputeri....chiar sa o oblige moral...pe mama copilului meu....sa ne impacam...Eu pe de alta parte...regret enorm suferinta provocata ei...si acestei familii...si imi iubesc logodnica la nebunie.....si am incercat si eu sa o fac sa ma ierte....iarasi....Acum inteleg pe deplin cat de multa suferinta i-am provocat....cu toate ca niciodata nuam avut aceasta intentie.As da orice ca sa nu o pierd pe ea si pe copilul meu....problema esta ca....chiar daca ea a renuntat la acel baiat...nu vrea nici in ruptul capului sa ma ierte....chiar ma uraste...spunand chiar si ca "Nici D-zeu nu ma poate obliga sa te iubesc".Un lucru e clar....din acea mare iubire....asa mare afost durerea ei....si la fel de mare(cred eu) este si ura care o simte.Acum a ramas ceva de genul....ramanem impreuna pentru copil...si atat.Dar asta nu poate fi la nesfarsit....Ce parere aveti? Chiar ma uraste? Oarechiar nu ma mai iubeste de loc?

Eu ca persoana....nu sunt un om rau...nu am inselat niciodata...in relatii...mereu am iubit din tot sufletul...nu ma imbat....nu bat...sunto fire deschisa...nu am facut aceste greseli niciodata....pana la ea....tocmai ea...

Ea la exterior pare dura....dar e foarte sensibila....si deosebita....are probleme de comunicare...se inchide in ea.

Stiu ca puntea dintre iubire si ura...e foarte mica....dar din ura....mai poate fi iubire?
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Ianuarie 2012 la 12:58

Stiu ca puntea dintre iubire si ura...e foarte mica....dar din ura....mai poate fi iubire?

n-as crede!
miss_darine Avatarul lui miss_darine
Citeaza Raspunde

Postat de miss_darine pe 6 Ianuarie 2012 la 13:08

sa-ti raspund sincer, nici eu nu te-as ierta
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 6 Ianuarie 2012 la 13:18

nu ai inselaat-o decat cu sora ei
Citeaza Raspunde

Postat de miss_darine pe 6 Ianuarie 2012 la 13:25

De la: rothmans, la data 2012-01-06 13:18:32nu ai inselaat-o decat cu sora ei

era mai la'ndemana
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Ianuarie 2012 la 13:34

De la: popeyerocker, la data 2012-01-06 12:56:28
Va scriu aceste cuvinte ,cu un tremur de nestapanit,al mainilor...pentru ca ma aflu intr-o situatie cum multi dintre noi am simtit-o din plin.

Nu cred ca sunt multi in situatia ta. Care barbat isi inseala logodnica, iubita sau nevasta cu sora acesteia?
nico_tnt Avatarul lui nico_tnt
Citeaza Raspunde

Postat de nico_tnt pe 6 Ianuarie 2012 la 17:47

ba, ai reusit sa faci praf toata relatia voastra!! din pacate pentru tine acum suporti consecintele!!
floare_de_trandafir Avatarul lui floare_de_trandafir
Citeaza Raspunde

Postat de floare_de_trandafir pe 6 Ianuarie 2012 la 18:31

De la: popeyerocker, la data 2012-01-06 12:56:28Va scriu aceste cuvinte ,cu un tremur de nestapanit,al mainilor...pentru ca ma aflu intr-o situatie cum multi dintre noi am simtit-o din plin,si am nevoie disperata de un sfat.
Intre mine si logodnica mea...a fost o iubire ca in povesti...ne-am cunoscut acum 3 ani....o iubire cum ea...nu a mai avut....cu toate ca a avut destule relatii inaintea mea.La un moment dat....cand datorita stresului vietii de zi cu zi...e a inceput sa se comporte urat cu mine....eu am inselato cu soraei....a fost o chestie de sex...nimic mai mult....si s-a intamplat doar o data...dupa care fiecare si-a dat seama ca a fost o greseala.La vreo 2 luni dupa cele intamplate....cand prietena mea si-a mai revenit din stres....din cauza constiintei mele incarcate...i-am marturisit tot.Ea a avut un soc foarte mare....si pe deasupra ersi insarcinata in 2 luni.Cu multe eforturi....a putut sa ma ierte....dar....dupa ce a nascut.....tot din cauza neajunsurilor vietii...am inceput sa ma comport eu urat cu ea....si am tratat-o si cu indiferenta...si ea a ajuns intr-un final sa caute mangaiere....si poate...fericire la altcineva.Intr0un final parintii ei au aflat de toata situatia descrisa mai sus.Eu am fost iertat de cele intamplate cu cealalta fata a lor...si au incercat din rasputeri....chiar sa o oblige moral...pe mama copilului meu....sa ne impacam...Eu pe de alta parte...regret enorm suferinta provocata ei...si acestei familii...si imi iubesc logodnica la nebunie.....si am incercat si eu sa o fac sa ma ierte....iarasi....Acum inteleg pe deplin cat de multa suferinta i-am provocat....cu toate ca niciodata nuam avut aceasta intentie.As da orice ca sa nu o pierd pe ea si pe copilul meu....problema esta ca....chiar daca ea a renuntat la acel baiat...nu vrea nici in ruptul capului sa ma ierte....chiar ma uraste...spunand chiar si ca "Nici D-zeu nu ma poate obliga sa te iubesc".Un lucru e clar....din acea mare iubire....asa mare afost durerea ei....si la fel de mare(cred eu) este si ura care o simte.Acum a ramas ceva de genul....ramanem impreuna pentru copil...si atat.Dar asta nu poate fi la nesfarsit....Ce parere aveti? Chiar ma uraste? Oarechiar nu ma mai iubeste de loc?

Eu ca persoana....nu sunt un om rau...nu am inselat niciodata...in relatii...mereu am iubit din tot sufletul...nu ma imbat....nu bat...sunto fire deschisa...nu am facut aceste greseli niciodata....pana la ea....tocmai ea...

Ea la exterior pare dura....dar e foarte sensibila....si deosebita....are probleme de comunicare...se inchide in ea.

Eu cred ca in adancul sufletului ei te iubeste inca. Insa tu te-ai gandit ca ai facut-o sa sufere? Poate ca aparusera problemele de zi cu zi si nu le mai facea fata, dar daca tu vorbeai cu ea, aratai ca ii esti alaturi, puteati impreuna sa depasiti acele probleme. Tu ai inselat-o prima oara, cu sora ei, ceea ce nu e bine ea a reusit sa te ierte, a avut aceasta forta, desi tu i-ai spus tot...Tu ai ranit-o profund si totusi ea din iubire te-a iertat. Dupa ce s-a nascut copilul, sigur ea avea nevoie de un sprijin moral, sufletesc, avea nevoie sa fie tinuta in brate, mangaiata, isi dorea sa auda o vorba buna...Nu comportamentul dur a deranjat-o cel mai tare, ci indiferenta. Ea nu a gasit lucrurile astea langa tine in acele momente si atunci e normal ca s-a refugiat in bratele altuia, care clar nu-i apartinea.
Repet, ea s-a simtit profound ranita in inima ei.
Spui ca alte relatii au mers bine, dar problema e ca nu poti trai in alte relatii, care s-au incheiat de mult…si daca s-au incheiat, inseamna ca ceva nu a mers ; e clar. Tu trebuie sa vezi problemele din relatia actuala. E limpede ca iti pare rau, ca te simti profund vinovat.
Eu zic sa incerci sa-i arati fetei acest lucru, sa simta ea ca vrei sa-i fii alaturi, ca doresti asta din inima si pentru ea si pentru copil...desi dupa cum stau lucrurile imi vine greu sa cred ca te va primi inapoi.
Nu vreau sa te descurajez, stiu ca si pentru tine e greu...dar incearca.
Trebuie insa sa stii sa ierti la randul tau, sa ai multa rabdare, daruire...

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Ianuarie 2012 la 20:18

daca sustii ca o iubesti... las-o, n-o obliga sa traiasca alaturi de tine!
horsetraining Avatarul lui horsetraining
Citeaza Raspunde

Postat de horsetraining pe 7 Ianuarie 2012 la 08:39

Barbatii nu se schimba pentru femei, desi femeile asta isi doresc din prima zi a relatieii. Chiar daca pot mima bine schimbarea pana la un punct, nu vor reusi la nesfarsit. Femeile sunt mult mai complee decat barbatii care vor doar sex si sunt egoisti. Nu poti la nesfarsit sa traiesti cu un om care nu mai simte nimic pentru tine. Copilul e mic si nu are nevoie acum de tata. Mai tarziu poti pastra legatura si el va creste normal psihic. Daca e baiat , va fi greu sa traiasca fara un tata. In caz ca nu ii vei fi alaturi, il va avea pe viitorul iubit al sotiei tale. Si nu te mai panica, toti barbatii viseaza sa se culce cu sora partenerei si chiar cu alte neamuri apropiate ale ei si nu au curajul. Bravo tie, tu ai reusit.....
badiciradu Avatarul lui badiciradu
Citeaza Raspunde

Postat de badiciradu pe 7 Ianuarie 2012 la 08:40

Parerea mea este ca te iubeste in continuare,insa mai lasa timpul sa lucreze un pic,iar tu sa nu cumva sa mai calci pe bec,ca atunci chiar sa terminat.Si eu am trecut prin multe in casnicia mea, insa avem 21 de ani impreuna si suntem ok.
horsetraining Avatarul lui horsetraining
Citeaza Raspunde

Postat de horsetraining pe 7 Ianuarie 2012 la 08:42

De la: horsetraining, la data 2012-01-07 08:39:07Barbatii nu se schimba pentru femei, desi femeile asta isi doresc din prima zi a relatieii. Chiar daca pot mima bine schimbarea pana la un punct, nu vor reusi la nesfarsit. Femeile sunt mult mai complee decat barbatii care vor doar sex si sunt egoisti. Nu poti la nesfarsit sa traiesti cu un om care nu mai simte nimic pentru tine. Copilul e mic si nu are nevoie acum de tata. Mai tarziu poti pastra legatura si el va creste normal psihic. Daca e baiat , va fi greu sa traiasca fara un tata. In caz ca nu ii vei fi alaturi, il va avea pe viitorul iubit al sotiei tale. Si nu te mai panica, toti barbatii viseaza sa se culce cu sora partenerei si chiar cu alte neamuri apropiate ale ei si nu au curajul. Bravo tie, tu ai reusit.....

Veti spune ca sunt fustangiu sau afemeiat ca omul in cauza, dar ia mai ganditi-va voi doamnelor, de cate ori ati facut dragoste cu imaginea altui barbat in minte? Cine e nevinovat sa arunce primul piatra.
FLOARE_DE_MARTIE Avatarul lui FLOARE_DE_MARTIE
Citeaza Raspunde

Postat de FLOARE_DE_MARTIE pe 7 Ianuarie 2012 la 09:22

De la: horsetraining, la data 2012-01-07 08:42:25
De la: horsetraining, la data 2012-01-07 08:39:07Barbatii nu se schimba pentru femei, desi femeile asta isi doresc din prima zi a relatieii. Chiar daca pot mima bine schimbarea pana la un punct, nu vor reusi la nesfarsit. Femeile sunt mult mai complee decat barbatii care vor doar sex si sunt egoisti. Nu poti la nesfarsit sa traiesti cu un om care nu mai simte nimic pentru tine. Copilul e mic si nu are nevoie acum de tata. Mai tarziu poti pastra legatura si el va creste normal psihic. Daca e baiat , va fi greu sa traiasca fara un tata. In caz ca nu ii vei fi alaturi, il va avea pe viitorul iubit al sotiei tale. Si nu te mai panica, toti barbatii viseaza sa se culce cu sora partenerei si chiar cu alte neamuri apropiate ale ei si nu au curajul. Bravo tie, tu ai reusit.....

Veti spune ca sunt fustangiu sau afemeiat ca omul in cauza, dar ia mai ganditi-va voi doamnelor, de cate ori ati facut dragoste cu imaginea altui barbat in minte? Cine e nevinovat sa arunce primul piatra.

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Ianuarie 2012 la 09:43

huuuuuuuuuaaaa... depravatule, ai facut sex cu imaginea... macar ala si-a iubit aproapele!
valighe76 Avatarul lui valighe76
Citeaza Raspunde

Postat de valighe76 pe 7 Ianuarie 2012 la 09:45

In situatia data iti recomand urmatoarele:
- rezolva neaparat problema de comunicare, sau cel putin incearca tot posibilul. Citeste carti, mergi la psiholog etc. Trebuie neaparat sa darami acest zid altfel nu este bine.
- daca chiar vrei cu adevarat din strafundul sufletului sa te asezi la casa ta atunci incepi sa mergi la biserica si implicate in viata religioasa. Eventual atrage-o si pe ea in acesta directie. Credinta adevarata si rugaciunea sincera rezolva lucruri imposibile. Gaseste eventual si un preot mai batran si mai intelep care sa te ajute ( sa va ajute). Sunt rugaciuni in acest sens.
Nu vreau sa te sperii, de platit vei plati cu varf si indesat indiferent ce vei face, asta este si nu mai ai ce face, ideea este sa incepi sa reconstruiesti.
Multa bafta
muryshor Avatarul lui muryshor
Citeaza Raspunde

Postat de muryshor pe 7 Ianuarie 2012 la 10:43

Asa cum Dumnezeu tatal , iarta toate greselile noastre , tot asa ar trebui sa iertam si noi ....dar noi suntem oameni si nu putem ierta orice , chiar daca ar trebui ....si totusi chiar daca suntem iertati , fiecare platim ptr greselile noastre , oricat de mici ar fi ele , asa cum suntem si rasplatiti ptr orice fapta buna .Greseala ta , a fost imensa ,si totusi ea te a iertat ...Dar ptr asta , tu ai rasplatit o cu o purtare urata .Si poate totusi te ar fi iertat si a doua oara , dar a gasit in acea relatie , probabil , termenul de comparatie ,si n a mai putut sa o faca .Tu ce ai fi facut in locul ei ?Sfatul meu , este sa te porti frumos in continuare cu ea , indiferent de reactiile ei , si poate intr un sfarsit , isi va da seama ca meriti mai mult , cu toate ca greseala ta a fost tripla : ai distrus in primul rand relatia cu ea , relatia ei cu sora si nu in ultimul rand esti vinovat in fatza copilului tau nenascut .... Dar poate cine stie ? Daca ai rabdare , timpul isi va spune cuvantul . Numai bine iti doresc , dar n as vrea sa fiu in pielea ta !
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Ianuarie 2012 la 10:57

De la: popeyerocker, la data 2012-01-06 12:56:28Va scriu aceste cuvinte ,cu un tremur de nestapanit,al mainilor...

....lasa ce probleme ai, ia zi, cum e, ninge in Sinaia?
yuppy013505 Avatarul lui yuppy013505
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013505 pe 7 Ianuarie 2012 la 11:01

ESTI UN MARE IDIOT! EU IN LOCU TAU NICI NU SCRIAM ARTICOLU DE RUSINE. MIE MI SA INTAMPLAT CU EX SOT- SI ACUM CU PRIETENU, ACEEASI CHESTIE CU INSELATU , SINCER IL URASC SI PE PRIETEN ACUM MAI MULT DECT PE EX. AU TRECUT 12 ANI SI MIA -TRECUT O MARE PARTE DIN URAPT EX-, E CA SI INEXSITENT PT MINE EL SI PRIETENI , ADICA FOSTU . AM PUS CAPAT LA MINCIUNA SI INSELAT. PROMISIUNI DESARTE ..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Ianuarie 2012 la 11:07

De la: yuppy013505, la data 2012-01-07 11:01:05ESTI UN MARE IDIOT! EU IN LOCU TAU NICI NU SCRIAM ARTICOLU DE RUSINE. MIE MI SA INTAMPLAT CU EX SOT- SI ACUM CU PRIETENU, ACEEASI CHESTIE CU INSELATU , SINCER IL URASC SI PE PRIETEN ACUM MAI MULT DECT PE EX. AU TRECUT 12 ANI SI MIA -TRECUT O MARE PARTE DIN URAPT EX-, E CA SI INEXSITENT PT MINE EL SI PRIETENI , ADICA FOSTU . AM PUS CAPAT LA MINCIUNA SI INSELAT. PROMISIUNI DESARTE ..

cata disperare!
floare_de_trandafir Avatarul lui floare_de_trandafir
Citeaza Raspunde

Postat de floare_de_trandafir pe 7 Ianuarie 2012 la 11:44

De la: yuppy013505, la data 2012-01-07 11:01:05ESTI UN MARE IDIOT! EU IN LOCU TAU NICI NU SCRIAM ARTICOLU DE RUSINE. MIE MI SA INTAMPLAT CU EX SOT- SI ACUM CU PRIETENU, ACEEASI CHESTIE CU INSELATU , SINCER IL URASC SI PE PRIETEN ACUM MAI MULT DECT PE EX. AU TRECUT 12 ANI SI MIA -TRECUT O MARE PARTE DIN URAPT EX-, E CA SI INEXSITENT PT MINE EL SI PRIETENI , ADICA FOSTU . AM PUS CAPAT LA MINCIUNA SI INSELAT. PROMISIUNI DESARTE ..

Fata mea, nu vreau sa fiu rautacioasa, nu vreau sa judec, din contra, incerc pe cat pot sa fiu cat mai aproape de cei ce scriu aici...nu este cazul sa le vorbim celorlalti, ca si cum i-am certa, judecand prin prisma propriilor noastre situatii.
Toti putem gresi, nu din rautate, ci de multe ori din nestiinta, sau pentru ca pur si simplu in anumite momente e ceva ce ne nemultumeste.
Recunosc si eu am facut multe greseli la viata mea, am invatat insa un lucru foarte important: o greseala se poate remedia, in general, prin comunicare si prin schimbarea atitudinii fata de cei din jur; daca greseala nu se poate remedia, atunci se pot trage invataminte si mers mai departe .
Aaa si inca un lucru foarte important : iertarea. Iertand putem sa ne impacam cu noi insine, cu trecutul nostru si cu cei din jur…si putem ajunge sa iubim. Iertand se duce si ura, si furia si toate sentimentele negative din interiorul nostru. Incercati, faptul de a ierta este extraordinar…elibereaza omul de multe poveri, pe care le duce cu parere de rau mai departe.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Ianuarie 2012 la 12:11

cam multe greseli.cel mai bine e sa o lasi in pace si sa o ajuti material sa creasca copilul . cu timpul daca nu o sa te mai agati de ce a fost si o sa-ti pui viata in ordine e posibil sa ajungi sa ai o relatie cat de cat nhormala cu copilul si cu ea . cred ca acum trebuie sa te gandesti la ce e mai bine pentru copil. faptul ca el traieste cu 2 parinti care sunt ca 2 straini nu e ok pentru el .in timp or sa apara traume .si ce e grav e ca traumele or sa fie permanente . un copil trebuie crescut cu iubire nu cu ura , nu sa-i fie insuflata ideea ca parintii care ar trebui sa fie un tot sa se iubeasca stau impreuna ca 2 dusmani doar din cauza lui . si mai e ea . daca o iubesti cum spui las-o sa-si regaseasca echilibrul .
roxamad Avatarul lui roxamad
Citeaza Raspunde

Postat de roxamad pe 7 Ianuarie 2012 la 12:12

Stii, pana la urma, a gresi e omeneste; eu nu te judec pentru ce-ai facut. In schimb, daca zici c-o iubesti si o vrei langa tine, lupta pentru ea! Nu astepta sa-i treaca asa usor, redobandirea increderii dureaza mai mult decat prima oara cand a fost castigata. Fii politicos, respect-o in continuare, ajut-o la treburile din gospodarie si la cele maternale si, treptat, poate, o sa reinsamanteze iubirea din sufletul ei.
Viata este plina de surpriza si, uneori, intensitatea urii e pe masura intensitatii iubirii.
Nu cred ca nu te mai iubeste, cred ca e doar furioasa, dar, dupa ce se va calma, o sa perceapa lucrurile altfel!
Cu alte cuvinte, lasa timpul sa vindece ranile! Sa ne tii la curent!
Bafta multa!
adnas Avatarul lui adnas
Citeaza Raspunde

Postat de adnas pe 7 Ianuarie 2012 la 12:43

Sincer imi pare rau sa-ti spun ca ai gresit enorm,cu sora ei,un lucru de neiertat doar erau atitea femei pe lumea asta si apoi comportamentul tau urit care s-a repetat,cum crezi ca te-ar mai putea iubii,cum crezi ca nu ar fi mereu convinsa ca vei recidiva ? cum crezi ca ar mai putea face dragoste cu tine trecindu-i prin minte toata suferinta ?faptul ca mai stati impreuna e un fel de boala lunga moarte sigura si cu siguranta cind va fi stapina pe ea te va parasi,asa ca fi barbat macar in ultimul ceas ,incearca sa ramineti prieteni si redai libertatea si vezi-ti de viata ta dar nu uita sa nu mai recidivezi pentru-ca viata nu-ti da multe sanse.
Citeaza Raspunde

Postat de miss_darine pe 7 Ianuarie 2012 la 12:45

De la: horsetraining, la data 2012-01-07 08:39:07Femeile sunt mult mai complee decat barbatii care vor doar sex si sunt egoisti.

asa e...femeile vor nunta, copii si eternul...au trait fericiti pana la adanci batraneti
nico_tnt Avatarul lui nico_tnt
Citeaza Raspunde

Postat de nico_tnt pe 7 Ianuarie 2012 la 13:04

cred ca ar fi mai bine sa mergi sa antrenezi..caii!
"Copilul e mic si nu are nevoie acum de tata"...
"Si nu te mai panica, toti barbatii viseaza sa se culce cu sora partenerei si chiar cu alte neamuri apropiate ale ei si nu au curajul'... ....si cu pisica????numai daca face parte din "neamurile" sotiei!
yuppiy_ta Avatarul lui yuppiy_ta
Citeaza Raspunde

Postat de yuppiy_ta pe 7 Ianuarie 2012 la 13:27

De la: popeyerocker, la data 2012-01-06 12:56:28Va scriu aceste cuvinte ,cu un tremur de nestapanit,al mainilor...pentru ca ma aflu intr-o situatie cum multi dintre noi am simtit-o din plin,si am nevoie disperata de un sfat.

...scuze ca ti-o spun direct......esti un imbecil. Iti meriti existenta si ceea ce ti se intampla! A, si fii sigur ca daca te uraste, sigur nu are cum sa te mai iubeasca !
roxamad Avatarul lui roxamad
Citeaza Raspunde

Postat de roxamad pe 7 Ianuarie 2012 la 13:32

De la: adnas, la data 2012-01-07 12:43:23Sincer imi pare rau sa-ti spun ca ai gresit enorm,cu sora ei,un lucru de neiertat doar erau atitea femei pe lumea asta si apoi comportamentul tau urit care s-a repetat,cum crezi ca te-ar mai putea iubii,cum crezi ca nu ar fi mereu convinsa ca vei recidiva ? cum crezi ca ar mai putea face dragoste cu tine trecindu-i prin minte toata suferinta ?faptul ca mai stati impreuna e un fel de boala lunga moarte sigura si cu siguranta cind va fi stapina pe ea te va parasi,asa ca fi barbat macar in ultimul ceas ,incearca sa ramineti prieteni si redai libertatea si vezi-ti de viata ta dar nu uita sa nu mai recidivezi pentru-ca viata nu-ti da multe sanse.

Si de ce sa fuga si sa nu-si asume responsabilitatea actelor sale?! Bun, a gresit, dar asta nu inseamna ca o greseala nu poate fi iertata! Asa fac barbatii, obisnuiesc sa-si ia talpasita, cand dau de greu,nu toti, ce-i drept!
Lasa-l sa lupte pentru ea, caci familia e cel mai important lucru din viata!
lylu Avatarul lui lylu
Citeaza Raspunde

Postat de lylu pe 7 Ianuarie 2012 la 13:43

Si nu te-ai intrebat niciodata,de ce-i atragi doar pe astia care te inseala?
yuppy013505 Avatarul lui yuppy013505
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013505 pe 7 Ianuarie 2012 la 15:38

nu! explica-mi tu.
Citeaza Raspunde

Postat de miss_darine pe 7 Ianuarie 2012 la 16:20

De la: yuppy013505, la data 2012-01-07 15:38:38nu! explica-mi tu.

mai asteapta 12 ani
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info